Halb kogemus
Jube kogemus
Anna 31. oktoober 2016, kl 14.28 |
jube 31. oktoober 2016, kl 14.32 |
Anna jälle 31. oktoober 2016, kl 14.35 |
Vaatan juba vihkamisega neid koeraomanikke, kes oma pudulojuseid situtavad ükskõik kuhu, aga ei vaevu ära koristama. Harv juhus kui kilekotike peremehel kaasas ja oma kraami kaasa kahmab. Pole harv juhus ka see, kui oma lojust tullakse pissitama ja situtama ka otse kortermaja aknaalusele murulapikesele, kus oma maja lapsed mängivad...
Ilmselt tuleb nüüd käru survpesuriga üle lasta, küsi palju sinna peale kustud juba...
Ilmselt tuleb nüüd käru survpesuriga üle lasta, küsi palju sinna peale kustud juba...
Ei noh 31. oktoober 2016, kl 15.23 |
jube 31. oktoober 2016, kl 15.40 |
Kallid emad 31. oktoober 2016, kl 16.14 |
Anna Kirjut as:
-------------------------------------------------------
> Laps magab vankris meie oma kortermaja hoovis, ava
> stasin, et ilmselt koer s...unud vankri allosasse.
> No jõhker, ja õudne.
Õudne Lugu - tänane kurb Õnnetus ,kui ema peseb
ja 2. aastane ilma valveta lapseke ,kukub 8. korruselt alla?
> Laps magab vankris meie oma kortermaja hoovis, ava
> stasin, et ilmselt koer s...unud vankri allosasse.
> No jõhker, ja õudne.
Õudne Lugu - tänane kurb Õnnetus ,kui ema peseb
ja 2. aastane ilma valveta lapseke ,kukub 8. korruselt alla?
koer 31. oktoober 2016, kl 16.48 |
lohaka loomapidaja esimene tunnus 31. oktoober 2016, kl 16.50 |
Ei noh 31. oktoober 2016, kl 17.22 |
njahh 31. oktoober 2016, kl 17.37 |
vankri alaossa? 31. oktoober 2016, kl 17.43 |
?? 31. oktoober 2016, kl 18.55 |
lohaka loomapidaja esimene tunnus Kirjutas:
> peab ikka vastav (vastutusest kõrvale hiiliv) ajue
> hitus olema osadel inimestel, et koera teovõimelis
> teks pidada. koer ei olegi kuidagi süüdi, ja seda
> ei ole siin teemas ka keegi väitnud. küll on aga k
> oera omanik vastutav 100% igasuguse tegevuse eest,
> mida koer teeb.
Aga kust sa tead, et sel koeral üldse oli omanik? Äkki oli hulkuv koer? Või hoopis kass? kes siis vastutab? Valitsus või kov?
> peab ikka vastav (vastutusest kõrvale hiiliv) ajue
> hitus olema osadel inimestel, et koera teovõimelis
> teks pidada. koer ei olegi kuidagi süüdi, ja seda
> ei ole siin teemas ka keegi väitnud. küll on aga k
> oera omanik vastutav 100% igasuguse tegevuse eest,
> mida koer teeb.
Aga kust sa tead, et sel koeral üldse oli omanik? Äkki oli hulkuv koer? Või hoopis kass? kes siis vastutab? Valitsus või kov?
Anna 31. oktoober 2016, kl 19.39 |
Njaa, tegu väikse aedlinnaga ja mõne korteriga kortermajaga, ja pole just eriti kriminaalne tegu beebi õues magamine:) kusagil Lasanamäel muidugi ei julgeks...
Muudeks, koerad suudavad ilma probleemideta ka kuhugi nö kõrgemale si..üha, ja vankri alumine korv pole teab mis kõrgel.
Postituses avaldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikke suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma pudulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.
Muudeks, koerad suudavad ilma probleemideta ka kuhugi nö kõrgemale si..üha, ja vankri alumine korv pole teab mis kõrgel.
Postituses avaldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikke suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma pudulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.
to Anna 31. oktoober 2016, kl 20.14 |
appi 31. oktoober 2016, kl 20.21 |
jätke loomad rahule, lollakad 31. oktoober 2016, kl 20.24 |
vissimuu 31. oktoober 2016, kl 20.27 |
õige 31. oktoober 2016, kl 20.33 |
see süüdlane on inimdebiil, mitte loom.
kui mu omad lapsed veel väiksed olid, siis kõrvaltrepikoja inimdebiil viiski kilekotiga sitta pesunööridel kuiva pesu juurde ja muudkui lagastas seal paljude pesu. lõpuks anti talle kolki ja siis oli rahu majas jälle.
tollel ajal sai veel õues pesu kuivatada ilma suuremate probleemideta. praegu pole meie majade vahel ainsatki pesukuivatuskohta enam alles, niiet, aeg läbi õueõhusel pesul.
kui mu omad lapsed veel väiksed olid, siis kõrvaltrepikoja inimdebiil viiski kilekotiga sitta pesunööridel kuiva pesu juurde ja muudkui lagastas seal paljude pesu. lõpuks anti talle kolki ja siis oli rahu majas jälle.
tollel ajal sai veel õues pesu kuivatada ilma suuremate probleemideta. praegu pole meie majade vahel ainsatki pesukuivatuskohta enam alles, niiet, aeg läbi õueõhusel pesul.
jube 31. oktoober 2016, kl 20.49 |
Anna Kirjutas:
> Postituses av
> aldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikk
> e suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma p
> udulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.
Ära sõima koeraomanikke oma tegemata töö pärast. Sinu asi on oma last valvata. Aga kui tõesti oleks mõni narkomaan käru tuuri pannud või ka lihtsalt mõni joodik otsa komistanud ja ümber ajanud? Mul ei tuleks elus ka pähe last niimoodi valveta kortermaja juurde jätta. Oma maja juures kinnises hoovis veel, aga avalikku kohta..... eiei, siin pole sul küll kedagi peale iseenda süüdistada.
> Postituses av
> aldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikk
> e suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma p
> udulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.
Ära sõima koeraomanikke oma tegemata töö pärast. Sinu asi on oma last valvata. Aga kui tõesti oleks mõni narkomaan käru tuuri pannud või ka lihtsalt mõni joodik otsa komistanud ja ümber ajanud? Mul ei tuleks elus ka pähe last niimoodi valveta kortermaja juurde jätta. Oma maja juures kinnises hoovis veel, aga avalikku kohta..... eiei, siin pole sul küll kedagi peale iseenda süüdistada.
tulgu see anna mõistusele 31. oktoober 2016, kl 21.30 |
Anna jälle 01. november 2016, kl 09.33 |
maniila 01. november 2016, kl 11.03 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Naaber 01. november 2016, kl 11.06 |
Olgu olgu, tundub, et foorum on nii kihama aetud sellest kaka juhtumist ja inimesed ei saa enam rahulikult oma päevale keskenduda. Et tuure maha võtta, siis tunnistan üles, et mina selle puraka sinna kärru poetasin. Tõsi, et ebamugav oli sinna sittuda, aga samas alternatiive ka polnud. Ma väga vabandan.
maniila 01. november 2016, kl 11.29 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
jube 01. november 2016, kl 11.45 |
Anna jälle Kirjutas:
> Ilmselt mõned laisad koeraomanikud tunnevad end pu
> udutatuna. Tore, sel juhul läks minu postitus õig
> esse kohta!
NO said ikka oma ego turgutada ja leidsid, et sinu hoolimatus oma lapsega tegelemisel on igati õige.
Muide, mul pole eluski koera olnud.
> Ilmselt mõned laisad koeraomanikud tunnevad end pu
> udutatuna. Tore, sel juhul läks minu postitus õig
> esse kohta!
NO said ikka oma ego turgutada ja leidsid, et sinu hoolimatus oma lapsega tegelemisel on igati õige.
Muide, mul pole eluski koera olnud.
Anna jälle 01. november 2016, kl 12.58 |
õuuuuu--äää-äääää 01. november 2016, kl 16.33 |
Ma ei taha olla su laps enam, Anna. Miks ma ometi sinu lapsena sündisin. Tahtsin leida armastust ja mõistmist ja head, nüüd pole muud, kui kakajunn ja kakajunn.....õuuuuuu--äää-äääää...nii kurb ja hirmutav. Tahan tagasi, tahan alustada uuesti uue emmega, emmega, kes ei sorgi kakas, kes ei otsi süüdlasi, kes oskab armastada...Jah, ainult armastada, tingimusi esitamata...Mu emmeke, kust sind leian?
Digi 01. november 2016, kl 17.45 |
jube 01. november 2016, kl 18.25 |
Anna jälle Kirjutas:
> Ja annaks jumal, et sinusugusel tatipritsil koera
> ka kunagi olema ei saa!
Annaks jumal, et sul rohkem lapsi olema ei saa ja et see vaese laps ilma suuremate prohmakateta inimeseks saaks. Sellist hoolimatut ja nõmedat ema ei soovi küll ühelegi lapsele. Ise jätab lapse täiesti süüdimatult hooletusse ja siis sõimleb nagu turueit.
JA võid päris rahulik olla, ma ei kavatse ega ole ka kunagi kavatsenud koera võtta.
> Ja annaks jumal, et sinusugusel tatipritsil koera
> ka kunagi olema ei saa!
Annaks jumal, et sul rohkem lapsi olema ei saa ja et see vaese laps ilma suuremate prohmakateta inimeseks saaks. Sellist hoolimatut ja nõmedat ema ei soovi küll ühelegi lapsele. Ise jätab lapse täiesti süüdimatult hooletusse ja siis sõimleb nagu turueit.
JA võid päris rahulik olla, ma ei kavatse ega ole ka kunagi kavatsenud koera võtta.
Lisa postitus