Halb kogemus
Jube kogemus

Anna 31. oktoober 2016, kl 14.28
Laps magab vankris meie oma kortermaja hoovis, avastasin, et ilmselt koer s...unud vankri allosasse. No jõhker, ja õudne.

jube 31. oktoober 2016, kl 14.32
õpetuseks sulle, et ei jäeta last valveta avalikku kohta üksi. Kortermaja hoov ei ole koht, kuhu nii väike laps üksi jätta. Aga kui see loom oleks näiteks vankrisse hüpanud ja lapse surnuks purenud?

Anna jälle 31. oktoober 2016, kl 14.35
Vaatan juba vihkamisega neid koeraomanikke, kes oma pudulojuseid situtavad ükskõik kuhu, aga ei vaevu ära koristama. Harv juhus kui kilekotike peremehel kaasas ja oma kraami kaasa kahmab. Pole harv juhus ka see, kui oma lojust tullakse pissitama ja situtama ka otse kortermaja aknaalusele murulapikesele, kus oma maja lapsed mängivad...

Ilmselt tuleb nüüd käru survpesuriga üle lasta, küsi palju sinna peale kustud juba...

Ei noh 31. oktoober 2016, kl 15.23
milles see koer süüdi on kui sa oma pudulojuse tema sittumis kohta magama jätad.

jube 31. oktoober 2016, kl 15.40
Anna ei taha sugugi aru saada, et praegu on tema süü kordades suurem, kui selle vaese peni oma. Veelkord, nii väikest last ei jäeta üksi avalikku kohta ilma valveta vedelema. Kui sa ise oma lapsega tegeleda ei viitsi, siis palka lapsehoidja.

Mees 31. oktoober 2016, kl 15.42
Kus tead, et see just koera tehtud oli?

Kallid emad 31. oktoober 2016, kl 16.14
Anna Kirjut as:
-------------------------------------------------------
> Laps magab vankris meie oma kortermaja hoovis, ava
> stasin, et ilmselt koer s...unud vankri allosasse.
> No jõhker, ja õudne.
Õudne Lugu - tänane kurb Õnnetus ,kui ema peseb
ja 2. aastane ilma valveta lapseke ,kukub 8. korruselt alla?

koer 31. oktoober 2016, kl 16.48
no mida ma tegema pidin siis? tänapäeval on kohe mupo platsis, kui ihuhäda leevendad. minu vanemate ajal sellist sigadust ei olnud.

lohaka loomapidaja esimene tunnus 31. oktoober 2016, kl 16.50
peab ikka vastav (vastutusest kõrvale hiiliv) ajuehitus olema osadel inimestel, et koera teovõimelisteks pidada. koer ei olegi kuidagi süüdi, ja seda ei ole siin teemas ka keegi väitnud. küll on aga koera omanik vastutav 100% igasuguse tegevuse eest, mida koer teeb.

Ei noh 31. oktoober 2016, kl 17.22
no andke andeks aga ükski koer ei lähe vankri alaosasse ennast kergendama.

njahh 31. oktoober 2016, kl 17.37
koer ei mahugi vankri alaosas si''uma. Pigem võis see mõni kass olla, kes muud sobivat paika leida ei suutnud.

vankri alaossa? 31. oktoober 2016, kl 17.43
Sel Annal on kusagil endal probleem. Ei saa aru, kas alaosas või ülaosas. Tõenäoliselt mõistus rohkem ei võta, kui tobedaid postitusi teha.

?? 31. oktoober 2016, kl 18.55
lohaka loomapidaja esimene tunnus Kirjutas:
> peab ikka vastav (vastutusest kõrvale hiiliv) ajue
> hitus olema osadel inimestel, et koera teovõimelis
> teks pidada. koer ei olegi kuidagi süüdi, ja seda
> ei ole siin teemas ka keegi väitnud. küll on aga k
> oera omanik vastutav 100% igasuguse tegevuse eest,
> mida koer teeb.

Aga kust sa tead, et sel koeral üldse oli omanik? Äkki oli hulkuv koer? Või hoopis kass? kes siis vastutab? Valitsus või kov?

Anna 31. oktoober 2016, kl 19.39
Njaa, tegu väikse aedlinnaga ja mõne korteriga kortermajaga, ja pole just eriti kriminaalne tegu beebi õues magamine:) kusagil Lasanamäel muidugi ei julgeks...
Muudeks, koerad suudavad ilma probleemideta ka kuhugi nö kõrgemale si..üha, ja vankri alumine korv pole teab mis kõrgel.
Postituses avaldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikke suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma pudulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.

to Anna 31. oktoober 2016, kl 20.14
hea, et narkomaan last ära ei varastanud ja ei vägistanud

appi 31. oktoober 2016, kl 20.21
Tõenäoliselt mingi poisike oli sinna kakat toppinud, koerad ja kassid s.ttuvad tavaliselt tasasel maastikul, koer ei mahuks sinna s.ttumagi ja kass on selline, kes kraabib s.tale midagi peale.

jätke loomad rahule, lollakad 31. oktoober 2016, kl 20.24
ükski loom ei vaevuks end nii ebamugavasse asendisse väänama. pole see ei koer ega kass.
kahtlusta mõnd oma naabrit, kes sind ei salli. väänas kodus kangi kilekotikesse ja tõi sulle sinna.
mine vaata peeglisse ja mõtle, et miks nii

vissimuu 31. oktoober 2016, kl 20.27
Õudne Lugu - tänane kurb Õnnetus ,kui ema peseb
ja 2. aastane ilma valveta lapseke ,kukub 8. korruselt alla?

ma usun, et siin oli ka mingi s.ttuv koer asjasse seotud. ilmselt mingi koer tegi, selge see.

õige 31. oktoober 2016, kl 20.33
see süüdlane on inimdebiil, mitte loom.
kui mu omad lapsed veel väiksed olid, siis kõrvaltrepikoja inimdebiil viiski kilekotiga sitta pesunööridel kuiva pesu juurde ja muudkui lagastas seal paljude pesu. lõpuks anti talle kolki ja siis oli rahu majas jälle.
tollel ajal sai veel õues pesu kuivatada ilma suuremate probleemideta. praegu pole meie majade vahel ainsatki pesukuivatuskohta enam alles, niiet, aeg läbi õueõhusel pesul.

jube 31. oktoober 2016, kl 20.49
Anna Kirjutas:

> Postituses av
> aldangi arvamust eelkõige tohmanitest koeraomanikk
> e suunas, ka teiste loomaomanike suunas, kes oma p
> udulojuste heaolu eest hoolt ei kanna.

Ära sõima koeraomanikke oma tegemata töö pärast. Sinu asi on oma last valvata. Aga kui tõesti oleks mõni narkomaan käru tuuri pannud või ka lihtsalt mõni joodik otsa komistanud ja ümber ajanud? Mul ei tuleks elus ka pähe last niimoodi valveta kortermaja juurde jätta. Oma maja juures kinnises hoovis veel, aga avalikku kohta..... eiei, siin pole sul küll kedagi peale iseenda süüdistada.

tulgu see anna mõistusele 31. oktoober 2016, kl 21.30
No koer võib tõesti sinna vankri alla hunniku teha ainult äärmise häda korral - kui lagedamat kohta kõrval ei ole ja häda ikka kange. Ei kujuta ette, millises asendis see peni seal pidi olema.
Jäta koeraomanikud rahule!

Anna jälle 01. november 2016, kl 09.33
Ilmselt mõned laisad koeraomanikud tunnevad end puudutatuna. Tore, sel juhul läks minu postitus õigesse kohta!

maniila 01. november 2016, kl 11.03
no KOER ju ikka kõige tähtsam! mind ajab suisa naerma, et kortermaja SISEHOOVI ei tohi lapsevankrit panna! muidugi eeldan, et see hoov on tänava eest lukus.

Naaber 01. november 2016, kl 11.06
Olgu olgu, tundub, et foorum on nii kihama aetud sellest kaka juhtumist ja inimesed ei saa enam rahulikult oma päevale keskenduda. Et tuure maha võtta, siis tunnistan üles, et mina selle puraka sinna kärru poetasin. Tõsi, et ebamugav oli sinna sittuda, aga samas alternatiive ka polnud. Ma väga vabandan.

maniila 01. november 2016, kl 11.29
OK. oleks lihtsam olnud purakas kilekotti pakkida ja siis vajalikku kohta toimetada:D

jube 01. november 2016, kl 11.45
Anna jälle Kirjutas:
> Ilmselt mõned laisad koeraomanikud tunnevad end pu
> udutatuna. Tore, sel juhul läks minu postitus õig
> esse kohta!

NO said ikka oma ego turgutada ja leidsid, et sinu hoolimatus oma lapsega tegelemisel on igati õige.

Muide, mul pole eluski koera olnud.

Anna jälle 01. november 2016, kl 12.58
Ja annaks jumal, et sinusugusel tatipritsil koera ka kunagi olema ei saa!

õuuuuu--äää-äääää 01. november 2016, kl 16.33
Ma ei taha olla su laps enam, Anna. Miks ma ometi sinu lapsena sündisin. Tahtsin leida armastust ja mõistmist ja head, nüüd pole muud, kui kakajunn ja kakajunn.....õuuuuuu--äää-äääää...nii kurb ja hirmutav. Tahan tagasi, tahan alustada uuesti uue emmega, emmega, kes ei sorgi kakas, kes ei otsi süüdlasi, kes oskab armastada...Jah, ainult armastada, tingimusi esitamata...Mu emmeke, kust sind leian?

Digi 01. november 2016, kl 17.45
Puudutatud isikuid (loomaomanike) on tõesti palju peab tunnistama...

jube 01. november 2016, kl 18.25
Anna jälle Kirjutas:
> Ja annaks jumal, et sinusugusel tatipritsil koera
> ka kunagi olema ei saa!

Annaks jumal, et sul rohkem lapsi olema ei saa ja et see vaese laps ilma suuremate prohmakateta inimeseks saaks. Sellist hoolimatut ja nõmedat ema ei soovi küll ühelegi lapsele. Ise jätab lapse täiesti süüdimatult hooletusse ja siis sõimleb nagu turueit.

JA võid päris rahulik olla, ma ei kavatse ega ole ka kunagi kavatsenud koera võtta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!