uskuge jah! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See jutt katkiläinud pakist tundub lapse fantaasia
> na. No ei usu mitte, et õpetaja pakijagamise vahep
> eal hakkaks üksikuid komme kotist püüdma ja lastel
> e jagama. Arvatavasti kooliskäinud inimene siiski
> saab aru, et neid lahtisi komme ei ole sinna kotti
> mitte päkapikud poetanud.
Lapsed said klassinääripeol pakid kätte. Jõuluvana jagas
Lahtised kommid tulid välja jagamise lõpus, kotti raputati et näidata et kott tühi ja kommid pudenesid põrandale. lapsed korjasid kõik komme, ka õpetaja võttis.
Olin ise kohapeal nagu teised vanemadki, kui laps esinemisriided ära oli vahetanud siis tuli minu juurde et ta ei saanudki pakki ja läksime õpetajalt küsima, et kas midagi valesti. 3 klassi lapsed olid tol ajal. Õpetaja siis keeras koti tagurpidi ja sealt tuli välja kommipaki ümbris mis oli rebenenud ja nimi ka peal. - ei olnud lapse väljamõeldis, ise olin koguaeg juures ja nägin.
Kes paki tegema pidi, seda ka õpetaja ei teadnud.
Lugu aga sai lõpu sellise, et uue veerandi algul kui lapsed koolis sõiti koolimajja näärivana, läks väikese kotiga mu lapse klassi, vanbandas, et mõned pakid jäid kogemata kontorisse ja siis kutsus õpetaja mu lapse pakki saama ja seejärel ka õpetaja, kes luges pika salmi ja sai paki kätte ja näärivana tahtis näha, et mis paki sees on, paki sees oli õpetajal tühi karp, minu laps pakis oli tol ajal väga haruldane asi, arvutimäng, mida sai telekas mängida.
Näärivanaks oli aga minu lapse vanaisa
mis puutub nn minu ninnu nännusse siis tänaseks on tal endal juba 3 ninnu nännut kodus