Halb kogemus
Parim enne ja kõlblik kuni.
K 20. juuni 2010, kl 16.31 |
Käisin täna maximas. Seal on paaris kohas allahinnatud tooted. Alla oli hinnatud ka maitsestatud veiseliha. Allahindluse sildid oli kõikidel tükkidel kleebitud täpselt kõlblik kuni kuupäeva sildile, nii et kuupäevi ei olnud näha. Tõmbasin ühelt kleepsu nurga lahti ja seal oli kõlblik kuni 18.06. Seega 2 päeva juba minuarust müüa ei tohiks sellist asja. Või olen mina avalesti aru saanud ja soodushinnaga võib müüa ka kõlblik kuni tooteid?
mann 20. juuni 2010, kl 16.56 |
mnn 20. juuni 2010, kl 21.04 |
kk 20. juuni 2010, kl 21.21 |
Rekuai 20. juuni 2010, kl 21.35 |
K 20. juuni 2010, kl 23.17 |
No siis on see tõesti halb kogemus. Kunagi ostsin seal hakkliha soodushinnaga. Oli ka kõlblik kuni mööda läinud. Poes ei märganudki, alles kodus kui kleepsu kuupäevalt maha tirisin sain aru. Nüüd kontrollingi seal koguaeg neid kuupäevi.
Ja aitäh lingi eest. Saan seal keabuse ka kirjalikult esitada.
Ja aitäh lingi eest. Saan seal keabuse ka kirjalikult esitada.
oot 21. juuni 2010, kl 00.48 |
Liisu 21. juuni 2010, kl 02.05 |
Liisu 21. juuni 2010, kl 02.07 |
taas jälle 21. juuni 2010, kl 02.32 |
viimasele 21. juuni 2010, kl 02.39 |
ah et tähelepanu juhtida?
miks mu tähelepanu siis ei juhita sellele, et vaadake, see asi on kohe-kohe endaga persses? miks ma pean selle äramakstes alles kodus avastama? ja äraviskama?
kui kodanikud teeks oma tööd korralikult, siis on ju kõik ok ja probleeme pole.
sitta pole vaja müüa, siis ka ei kaeba keegi ja ajakirjandus ka ei tülita.
miks mu tähelepanu siis ei juhita sellele, et vaadake, see asi on kohe-kohe endaga persses? miks ma pean selle äramakstes alles kodus avastama? ja äraviskama?
kui kodanikud teeks oma tööd korralikult, siis on ju kõik ok ja probleeme pole.
sitta pole vaja müüa, siis ka ei kaeba keegi ja ajakirjandus ka ei tülita.
taas jälle 21. juuni 2010, kl 02.45 |
Mina ei vihasta, ka siis mitte kui mulle on ülekohut tehtud. Igasugune närveldamine rikub tegelikult hoopis enda närve, rohkem kui selle omi kellel sa seda sooviksid. Teiseks ei ole ilus vastata halvale omakorda halvaga, intelligentne inimene ei kasuta metslase või primitiivse sõdalase meetodeid! See jäägu lasteaeda.
viimasele 21. juuni 2010, kl 02.52 |
to viimasele 02:52 21. juuni 2010, kl 02.58 |
no kõige viimasele 21. juuni 2010, kl 03.04 |
Autor: taas jälle
Aeg: 06-21-10 02:45
Mina ei vihasta, ka siis mitte kui mulle on ülekohut tehtud. Igasugune närveldamine rikub tegelikult hoopis enda närve, rohkem kui selle omi kellel sa seda sooviksid. Teiseks ei ole ilus vastata halvale omakorda halvaga, intelligentne inimene ei kasuta metslase või primitiivse sõdalase meetodeid! See jäägu lasteaeda.
no metslase ja primitiivse sõdalase meetodid? kuna seda juba kirjutati, siis ma ikka arvasin, et asi on enamas, kui kauplus.
metslase ja primitiivse sõdalase meetodeid ei leia kauplustest küll nüüd isegi mitte sügavas joobes
naaber 21. juuni 2010, kl 05.28 |
tule taevas appi! 21. juuni 2010, kl 06.57 |
tõsiasi on see, et lihtlabase viisaka märkuse peale saadetakse sind sinna sammusessegi. kaua sa neid viisakaid märkuseid teed.
midagi neist ju ei muutu.
kogu kett müüb süüdimatult halvaks läinud tooteid edasi...
teemaalgataja peaks leidma endas piisavalt vastutustunnet ja sellises olukorras kirjaliku kaebuse esitama.
see pole primitiivse metslase vaid hoopis hooliva ja ligemest armastava inimese tegu.
midagi neist ju ei muutu.
kogu kett müüb süüdimatult halvaks läinud tooteid edasi...
teemaalgataja peaks leidma endas piisavalt vastutustunnet ja sellises olukorras kirjaliku kaebuse esitama.
see pole primitiivse metslase vaid hoopis hooliva ja ligemest armastava inimese tegu.
K 21. juuni 2010, kl 11.25 |
Esitasin juba eile kirjaliku kaebuse.
Jh tõesti ei öelnud poes olles töötajatele midagi sest ei olnud ise 100% kindel et sellist kaupa müüa ei või. kaeban jah, sest minuarust ei ole selline asi abslouutselt õige. Kõlblik kuni märgistus on pandud ju seetõttu, et kui see ületatud, ei ole enam kaup söömiskõlblik.
Ma ei oleks kuskile kirjutanud kui ma näeks et see on eksitus lihtsalt. Aga see ei ole ju eksitus kui nad täiesti süüdimatult kliente lollitavad.
Jh tõesti ei öelnud poes olles töötajatele midagi sest ei olnud ise 100% kindel et sellist kaupa müüa ei või. kaeban jah, sest minuarust ei ole selline asi abslouutselt õige. Kõlblik kuni märgistus on pandud ju seetõttu, et kui see ületatud, ei ole enam kaup söömiskõlblik.
Ma ei oleks kuskile kirjutanud kui ma näeks et see on eksitus lihtsalt. Aga see ei ole ju eksitus kui nad täiesti süüdimatult kliente lollitavad.
mölakas 21. juuni 2010, kl 12.44 |
Bibi 21. juuni 2010, kl 21.19 |
Maxima müüja. 21. juuni 2010, kl 21.58 |
Töötan Maximas just lihaletis, ei hakka oma poodi konkreetselt nimetama, nagunii ei ole meeldiv neid kommentaare siin lugeda.Räägin ainult oma seisukohast ja tean, kuidas ise töötan, ei tea ju teist vahetust.On rangelt keelatud igatahes meie poes tähtaja ületanud kaupu müüki panna.Kuna töökoormus on ääretult suur ,on juhtunud, et leian hiljem möne kauba , millel on aeg kukkunud.Näiteks singitükk on visatud kuhugi , kus ta olema ei peaks jne.On ka klient mu tähelepanu juhtinud ,et näete siin on kuupäev kukkunud,olen alati viisakalt tänanud.Aegunud kauba ostab alati välja töötaja, mitte klient.Igatahes meie juhataja jälgib seda väga rangelt.Mis ei tähenda, et köik oleks väga korras, alati saab paremini.Tihti on mulle häid sönu öeldud,vahel kui jälle loen seda maxima teemat, kas töesti kellegil pole midagi head öelda.Ja köik on nagu halb, ometi käib väga palju rahvast koguaeg.Loodan, et möistate ,mida tahtsin selgitada.Ei usu, et kogu kett teadlikult petab, ausalt,ei usu.Ärge mind nüüd väga materdage ja täna algas suvi ka, kena suve köigile.
Enter 21. juuni 2010, kl 22.15 |
Ma olen kodus igavusest teinud poodide hinnavõrdlust ja paraku on kõige odavamad hinnad just Maximas. Nii piimatoodetel, lihal kui köögiviljal. Iseasi on muidugi kauba vilets sortiment. Marru aga ajab see, et poel on 4 kassat, millest alati töötab korraga vaid kaks, olgu siis järjekorrad kilomeetrised või rohkem. Ma ei saa aru, kas juhtkond on keelanud tipptunnil korraga rohkematel kassadel töötamise?
iu 21. juuni 2010, kl 23.59 |
miks te üldse maximasse ronite? selle halva kogemuse pärast säästate paar krooni ja sööte halvaksläinud rämpsu? ei mõista kohe kuidagi, enne sööksin vähem, kui raha vähe.
ja miks ma ei imesta, et siin kirjutab maxima müüja, tühikuid ta kasutada ei mõista, mina seda joru lugeda ei viitsinud aga kui isegi tühikuid kasutada ei suuda, siis polegi paremat töökohta väärt.
ja miks ma ei imesta, et siin kirjutab maxima müüja, tühikuid ta kasutada ei mõista, mina seda joru lugeda ei viitsinud aga kui isegi tühikuid kasutada ei suuda, siis polegi paremat töökohta väärt.
müüja 22. juuni 2010, kl 05.07 |
Kas kusagil oli kirjas, et müüja, ei tohi kommenteerida?Püüdsin vähemalt oma joruga üht-teist selgitada.Sina, iu, oled aga eriline vingats.Loodan, et oled ikka väärilise töökoha leidnud.Ei tahaks olla sinu töökaaslane, ammugi veel alluv.Arvatavasti, need tuhanded, kes praegu üldse ilma tööta on, ongi tänu tühikutele.
tere 02. veebruar 2012, kl 03.56 |
d 02. veebruar 2012, kl 09.20 |
Lisa postitus