Töötan Maximas just lihaletis, ei hakka oma poodi konkreetselt nimetama, nagunii ei ole meeldiv neid kommentaare siin lugeda.Räägin ainult oma seisukohast ja tean, kuidas ise töötan, ei tea ju teist vahetust.On rangelt keelatud igatahes meie poes tähtaja ületanud kaupu müüki panna.Kuna töökoormus on ääretult suur ,on juhtunud, et leian hiljem möne kauba , millel on aeg kukkunud.Näiteks singitükk on visatud kuhugi , kus ta olema ei peaks jne.On ka klient mu tähelepanu juhtinud ,et näete siin on kuupäev kukkunud,olen alati viisakalt tänanud.Aegunud kauba ostab alati välja töötaja, mitte klient.Igatahes meie juhataja jälgib seda väga rangelt.Mis ei tähenda, et köik oleks väga korras, alati saab paremini.Tihti on mulle häid sönu öeldud,vahel kui jälle loen seda maxima teemat, kas töesti kellegil pole midagi head öelda.Ja köik on nagu halb, ometi käib väga palju rahvast koguaeg.Loodan, et möistate ,mida tahtsin selgitada.Ei usu, et kogu kett teadlikult petab, ausalt,ei usu.Ärge mind nüüd väga materdage ja täna algas suvi ka, kena suve köigile.