Mul on ekstreemne hirm ämblike ees, kusjuures ma ei suuda vaadata isegi suurendatud pilte ämblikest, ma lähen kohe paar meetrit eemale. Kui ämblik on reaalne, siis on asjad veel hullemad.
Ma mäletan, et kui paar nädalat tagasi üks ämblik mu käe peal jooksis, siis ma hakkasin ülikiirelt teda maha pühkima (kusjuures ma nühkisin pärast käe üleni punaseks) ja ma pidin äärepealt auto alla jäädma, kuna ma ei märganud, et ma olin autoteele kõndinud.
Autojuhile võis see muidugi naljakas vaatepilt olla, kui niimoodi mõelda.
Ma ei pea muidugi mainima, et ma väldin kõiki kohti, kus ma tean, et võib ämblikuid olla. Tavaline madala kuni keskmise muru peal kõndimine ei loe, kuna seal ma neid tavaliselt ei märka.
Kui ma olen kodus ämbliku näinud, siis ma lähen kohe paanikasse ja hakkan nutma, ma tõesti ei tea, mida enam teha.
Teemat ajendas tegema fakt, et umbes tund tagasi nägin ma arvutis olles klaviatuuri peal suurt ämblikut kiirelt jooksmas, ning sellest mulle piisas.
Praegu olen ma täielikus segaduses, kuna ämblikud pidid ju inimest kartma!!!
Miks siis peaks üks ämblik jooksma klaviatuuri peal, kui mina seal parajasti klõbistan? Kus siin loogika on? Kas nad ei karda siis inimest?
Kõige hullem on teadmine, et nad kõnnivad öösel tõenäoliselt minu peal ja kui ma talvel nohuga peaksin suu lahti magama, siis ma võin mõne alla neelata... Mis ajab mulle külmavärinad peale.
Ma teeksin kõike, et neist lahti saada, mul pole ühtegi nii tõsist foobiat peale arahnofoobia.
Tõrjet mul pole vanematel vist hetkel raha teha (või siis nad ei taha/ luba), aga ma oleks valmis võtta ükskõik millist looma, kes võiks korteris vabalt liikuda ja sööks neid.
Äkki keegi oskaks soovitada mõnda sellist looma või muud tõhusat viisi, kuidas neist lahti saada?
Ma tõesti ei suuda niimoodi elada, nüüd ma tõenäoliselt ei maga oma toas kaks päeva (kui ma üldse julgen sinna minna), ning mind ajab paanikasse fakt, et neid võib olla korteris veel kuskil üle kümne (tõele näkku vaadates)...