Palk saadakse, kui omatakse väärtust. Koolis käidud, kuhjaga väärtust, oskusi napip, tööd ikka ei ole. Lihttöölisele makstakse 3.80 tunnis, kes töötab 200 tundi kuus, Meie Ukrainalased.
Õnneks ma ei tee kuus palju tunde, töötan 15 tundi,15nes vahetuses 172 tunniga. Kahjuks ei ole kuhugile areneda, sest kuulun 70nesse protsenti. Kes palka ikka juurde tahab anda, kui päevad läbi ainult jalutad, istud.
Kui arvestada, et töötatakse firmas pikemalt aega, siis palgatõus igal aastal on loogiline, kelle käes on rahakott, dikteerib. Kui 3.80 eerost töötatakse kümme aastat ning palk ei tõuse, siis on midagi valesti. Artikliski kirjas, kus ettevõttejuht tõstis palka ning ei olnud nõus alla kahetuhande maksma.
Tuleb pikemalt ette näha. Ikkagi on töötajad, kes ettevõtte hammasrattaid keerutavad. Kahjuks on ka neid, kes tulevad ettevõttesse jalgu lohistma ning vastu voolu ujuma.
Kui presidentki ütles, et kõigile ei anta doktorikraadi.
Kui ei sobi saab alati uue töötaja, kellega sama loogikaga jätkata, kuniks tüdinud nii järgmine...järgmine
Ma leian, et ei ole kohustutst küsida palka, mis annab palga küsimine? Ma võin igasuguseid summasi küsida.
Naljavennad, kes võtavad töötajaid oma lõbustuseks.