Kui esitate ultimaatumi Microsoftile, esitege ultimaatum enese arengule, kus võib leida vabalt kasutatavaid litsentsita kontoritarkvara OS süsteeme, mitte raistate miljardäride aega, kes ei ole küsimustki selgeks teinud mida tahetakse, miks tahetakse vaid tahetakse teisi alandada, sõimata ning ennast esile tõsta.
Minu arvutites on kõik piraattarkvara, kus on tootjatega kooskõlastatud kasutusleping, aga huiarid ei mõista, miks mu arvutis on piraattarkvara miljonite eest, kus midagi teha ei saa.Kubjasejüngrid muudkui kaebavad hiidtarkvaraettevõtjatele, et ma olevat halb inimene.
Tarkvaraarendajad on kulutanud tohutu arendustööle oma aja varastades, kopeerides teiste tooteid, kus peate kahekümne viie koodi eest maksma viisada eurot, siis olge teiegi ning panustage tarkvaraarendusse makstes mida teilt küsitakse, et teie ootused saaks rahuldatud.
Kuna Kubjasearendajatele NVSLus ei tegelete arendustöödega, ega arennemisega, siis tuleb kas kohal seista vana versiooniga või omandada taandareng
Kui ikka panustada ei ole võimeline, siis on Alfa-, Beeta -, prooviversioonid millega kasutad elulõpuni