Halb kogemus
Mida teha, kui tunned et oled kellegisse armumas?
ramps 21. jaanuar 2013, kl 19.09 |
punastaja 22. jaanuar 2013, kl 12.26 |
Daisy18 22. jaanuar 2013, kl 14.09 |
Nneka 22. jaanuar 2013, kl 19.25 |
Mis see punastamine siis ka ära ei ole, et peab endale nähavähki tekitama ja mingit plöga peale määrima. Arvate, et keegi peab seda punastamist nii jõledaks, et paneb plehku kohe?
Teine asi, et päris huvitav on lugeda, kuidas inimesed msni teel armuvad. Minu puhul on see välistatud. Olen nii mõnigi kord rääkinud msnis võhivõõraste inimestega ja pikalt-laialt. Ja tõesti, mõne inimesega tekib eriline side ja mõni hakkab jutu põhjal meeldima, mõne vastu on tekkinud suurem uudishimu jne. Kuid armuda? Seda ma küll ei suudaks... Kas tõesti saab seda võrrelda päriselus armumisega
Teine asi, et päris huvitav on lugeda, kuidas inimesed msni teel armuvad. Minu puhul on see välistatud. Olen nii mõnigi kord rääkinud msnis võhivõõraste inimestega ja pikalt-laialt. Ja tõesti, mõne inimesega tekib eriline side ja mõni hakkab jutu põhjal meeldima, mõne vastu on tekkinud suurem uudishimu jne. Kuid armuda? Seda ma küll ei suudaks... Kas tõesti saab seda võrrelda päriselus armumisega
miks mitte 22. jaanuar 2013, kl 21.53 |
Armutakse ju maailmakuulsatesse filminäitlejatesse, lauljatesse, ühiskonnaelu tegelastesse jne, kuigi nendega pole kunagi isegi võimalik kohtuda, msn-is suhtlemisest rääkimata. Selleks on vaja lihtsalt piisavalt kujutlusvõimet ja soovi/vajadust olla kellessegi armunud.
Miks siis mitte armuda inimesse, kellega netis vesteldes hea klapp on saavutatud. Paraku päriselus võib juhtuda, et msn-i tuttavaga pole mingit keemiat ja üldse ei tunne teda enam äragi, msn-i põhjal temast hoopis teistsugune pilt kujunenud.
Nii et enne pikki vestlusi msn-is tuleks ikka inimesega kohtuda, kui kõik sobib, siis võib ju edasi vestelda skypes, msn-is jms.
Miks siis mitte armuda inimesse, kellega netis vesteldes hea klapp on saavutatud. Paraku päriselus võib juhtuda, et msn-i tuttavaga pole mingit keemiat ja üldse ei tunne teda enam äragi, msn-i põhjal temast hoopis teistsugune pilt kujunenud.
Nii et enne pikki vestlusi msn-is tuleks ikka inimesega kohtuda, kui kõik sobib, siis võib ju edasi vestelda skypes, msn-is jms.
alu 23. jaanuar 2013, kl 00.02 |
ehh 23. jaanuar 2013, kl 02.17 |
SS. 23. jaanuar 2013, kl 04.58 |
Oi aegu ammuseid! Mäletan, et olin kunagi ikka meeletult armunud läbi msni. See oli näide sellest, kuidas kõik on võimalik! Olin parasjagu 5kg jurude võtnud aga kus siis tuli paanika enne kohtumist ja -10kg läks nagu naksti. Pärast kohtumist me küll enam ei suhelnud aga endale sai küll suur teene tehtud...kõik on ikka millegi jaoks vajalik.
Sul soovitan reaalselt asja üle järele mõelda...virtuaalsesse tegelasse armumine on ikka paras enesepettus.
Sul soovitan reaalselt asja üle järele mõelda...virtuaalsesse tegelasse armumine on ikka paras enesepettus.
no ja 23. jaanuar 2013, kl 11.20 |
Seda enam, et on võimalus, et oled kokku saanud nn saritutvujaga. On mingi kamp haigeid mehi internetis, kes kollektsioneerivad naisi ja eriline boonus on, kui saavad neil pea segi ajada. Tegelikult pole neil plaaniski ei kohtuda, tutvuda ega mingit suhet luua. Aga millegipärast kuude kaupa laterdama on nad msn-is küll valmis. Nii et saage kokku ja ära enne armu, kui vähegi võid, eks.
Algava armumise vastu on hea võimalus väike paus pidada msn-is, ütle näiteks, et lähed puhkusele, ma ei tea, kuhugile maale vanaema juurde, kus pole internetti. Pea pisut vahet, 1-2 nädalat (ma tean, see on raske) ja vaata, mis toimuma hakkab. Kui mees sind tahab, siis hakkab tegutsema. Kas sina teda tahad, jõuad endas selgusele.
Algava armumise vastu on hea võimalus väike paus pidada msn-is, ütle näiteks, et lähed puhkusele, ma ei tea, kuhugile maale vanaema juurde, kus pole internetti. Pea pisut vahet, 1-2 nädalat (ma tean, see on raske) ja vaata, mis toimuma hakkab. Kui mees sind tahab, siis hakkab tegutsema. Kas sina teda tahad, jõuad endas selgusele.
eria 10. detsember 2013, kl 16.19 |
H 19. mai 2014, kl 14.34 |
#mina 30. märts 2017, kl 18.54 |
#mina 30. märts 2017, kl 18.58 |
Mingi suvakas 07. august 2017, kl 12.24 |
Mul on ka yks netisõber. Me suhtlesime iga jumala päev ja ta tahtis ainult minuga skypes rääkides arvuti mänge mängida. See tyytas jubedalt ära, sest mul olid ju ka omad tegemised. Ma hakkasin temaga vähem suhtlema ja kustutasin need mängud ära. Seda kõike peale seda kui ma teda nägin. Ta virises koguaeg, et ma ei suhtle temaga aga see oli õigustatud. Edu nuputamisel.(ei lugenud aastataega).
keelekas 14. august 2017, kl 21.26 |
Lisa postitus