Halb kogemus
Mis muusikat kuulaksite kontoris hea meelega?

DJ 14. juuni 2007, kl 21.39
Mulle anti ülesandeks tööl niiöelda DJ olla ja kontoriruumidesse muusika valida. Toas on päris palju inimesi ja kõigil kindlasti erinev muusikamaitse. Küsiks siis siit suure ringi käest: milline muusika võiks kõlada kontoris töötegemise taustaks? Mis kõige vähem häirib ja tüütab ning tööajaks kõige sobivam oleks? Agressiivset ei tahaks, liiga lihtsat poppi ka mitte, samas mitte ka liiga uimast ja uintuavat.
Soovitage stiile ja artiste...

ehk 14. juuni 2007, kl 21.41
paaniflööt äkki?

DJ 14. juuni 2007, kl 21.44
täpsustan veel seda, et enamuses on tegemist noorte inimestega, keskmine vanus umbes 25-26.

jaana 14. juuni 2007, kl 21.45
mingi rahustav muusika ehk...meditiivne nt. häirib selline kõva tümakas, sest kuna arvutid teevad oma madalsagedusel müra ja inimeste kõne ja telefonid jne..siis see omakorda ajaks õhtuks vist alateadvuse lolliks. stiile.mh-artiste...hannah? raske teema aga andsin oma arvamuse :)

a 14. juuni 2007, kl 21.53
annaksin otsad, kui peaks tööl paaniflööti või hannahit kuulama :(. hannah on ikka üks jubedamaid artiste eestis.

otsi mõnusaid rahulikke ladina-ameerika ja aafrika muusikat. rahustav, suvine ja enamusel läheb peale ka. ja siis veel igasugust klassikalist poppi hotel-california-stiilis. :)

zumm 14. juuni 2007, kl 21.55
aga meil mängib raadio

Undiin 14. juuni 2007, kl 21.58
Ilma vokaalita, päris kindlasti. Kui päevade viisi peab seda taustaks kuulama, siis mingi mahe meditatiivne muusika, ookeanihelid, klassika ... ma ei tea, plaadipoes valikut peaks olema ikka.

kroooooks 14. juuni 2007, kl 22.00
meid tabas esmaspäeva hommikul ebameeldib üllatus, meie tibi-ülemus(=firmaomanik) oli ära viinud meie raadio ja teatas, et meil ei saagi enam kunagi kontoris mingit muusikat olema.
Tahab oma pisifirmas pangakulturi vist mängida.
Ainult kõrvaklappidega võime kuulata, aga need on nii ebamugavad ja tülikas on neid ära kiskuda kui printeri juurest pabereid vaja tooma minna. Hakka või uut töökohta vaatama.

vaikust 14. juuni 2007, kl 22.08
mina eelistaksin vaikust - vähemalt enamiku ajast peaks kindlasti valitsema vaikus, no ja siis vahepeal olgu mida iganes, kasvõi skai plussi või elmarit, ma võin ju selleks ajaks kempsu minna :)

Activia 14. juuni 2007, kl 22.10
Vaikust või raadio, mida saan ise kruttida vajadusel.

agaa 14. juuni 2007, kl 22.21
Mul mängib raske rock, metal või radio mania. Olen kõigile kontoris öelnud, et kui segab, tulge öelge mulle, ma keeran vaiksemaks või panen kinni. Siiani pole keegi midagi öelnud.

heli 14. juuni 2007, kl 22.28
Soovitan soojalt teha kiire küsitlus kontoris töötavate inimeste seas. Saatku sulle oma nägegmus asjast - see ei tohiks kaua aega võtta.
Ja ära küsi mitte lemmikmuusikat vaid just sellist muusikat, mida nende arvates sobiks kontoris päev läbi mängida.
Äkki tahaksid nad hommikul midagi erksamat, kõige kiiremal ajal midagi rahustavamat ja tööpäeva lõpu lähenedes midagi lõbusamat.
Arvan, et instrumentaal on nähtavasti parim taustamuusika, aga sobib ka selline võõrkeelne muusika, millest keegi aru ei saa näiteks. Inglise-eesti keelne hakkaks rohkem segama.

suva 14. juuni 2007, kl 22.35
Ma ei kuulegi tavaliselt, mis raadiost tuleb. Lihtsalt taustaks on.

DJ 14. juuni 2007, kl 22.40
Vaikus meile ei sobi, algul meil oli pidevalt vaikus, kuid kuna meil on suured ja kajavad ruumid, tekkis hullumaja tunne, kõik tundsid, et midagi võiks mängida. Raadio oleks üks varant, kuid otsustasime proovida ise muusikat tuua, sest esiteks ei ole ükski raadiojaam samuti kõigile sobiv ja tuleks üks pidev kruttumine ja teiseks, enamikes jaamades käib vahele jutumula, kuid see meie töö puhul tõesti segab.

kahtleb 14. juuni 2007, kl 23.17
igatahes ei tohiks mitte keegi mitte kellelegi oma muusikamaitset peale suruda - isegi neile viisakatele, kes ütlevad, et ah, ükskõik, mind ei sega...
ja olgu või suured ja kajavad ruumid, ikkagi on kahtlane see põhimõte, et KOGU AEG peaks mängima muusika. parem polsterdage seinu mingite summutavate materjalidega!

Activia 14. juuni 2007, kl 23.19
Kes tahab muusikat, kuulaku kõrvaklappidega.

tipp 14. juuni 2007, kl 23.44
suvel sobiks ladina-ameerika instrumentaalpalad....bossat meeldiks mulle küll kuulata taustaks. või siis kergemat jazzi, mis liiga pealetükkiv poleks.
hannahi või paaniflöödi peale jookseksin 5 minuti pärast vetsu oksele ilmselt.

oh hoidku küll 14. juuni 2007, kl 23.51
mulle ka meeldivad bossanoovad, aga jumala eest mitte ometi tööruumis kaheksa tundi ühtejutti!

six 14. juuni 2007, kl 23.52
tutvu Cafe del Mar'i muusikaga, seal suhteliselt erinevaid asju ka, aga mulle isiklikult meeldiks küll, kui selline muusika taustaks mängiks.

Melomaniakk 15. juuni 2007, kl 00.11
Soovitaksin sul, nagu Heli eespool, samuti teha kõigepealt üks kiirküsitlus kolleegide hulgas, et teada saada, milliseid muusikastiile üleüldiselt eelistatakse.

Mina ise eelistaksin kontorisse "sebimise saundträkiks" midagi chillout'i või lounge'i vallast (no näiteks Cafe del Mar, Chill:Brazil ja Buddha Bar-kogumikud, ka Bebel Gilberto - mõnus rahulik naisvokaal, laulab hispaania või portugali keeles), jazzilikum house läheks kah - ja miks mitte ka natuke atmosfäärilisemat d'n'b-d (kasvõi näiteks LTJ Bukemi Logical Progression).

. 15. juuni 2007, kl 00.14
hedi kandi

... 15. juuni 2007, kl 00.37
just, ma soovitaks ka mingit smooth jazzi või chill out muusikat. See ei ole väga häiriv ja pigem just rahustav ja ma ei tea vist kedagi, kellele see väga vastumeelt oleks :)

oujee 15. juuni 2007, kl 01.45
Rockabilly, rock n' roll, swing, Stray cats

Styg 15. juuni 2007, kl 07.58
mina kuulaksin hea meelega ka kontoris sellist muusikat, mis mulle meeldib. aga kuna mulle meeldib tumedam elektroonika, EBM, industriaal, raske rock ja nu-metal, siis seda ei juhtu kunagi.

Malle 15. juuni 2007, kl 09.37
Ei taha mingit muusikat.

uzz 15. juuni 2007, kl 09.44
sa võid ju teha ka nn teemapäevad. esmasp- blues, teisip.-jazz, kolmap-disco jne

tibi 15. juuni 2007, kl 10.03
Ei teagi, oleneb vist töö iseloomust ka ;) Samuti leian, et võiks olla midagi ilma vokaalita, ise praegu kuulan Pärti ja Tormist vaheldumisi (samas usun, et kõigile see kindlasti ei sobi).
Aga on eraldi selline muusika nagu chill-out muusika, see on selline mõnus :))

irma 15. juuni 2007, kl 10.14
Miks peab üldse kontoris muusikat kuulama? Ja veel kõik koos, nagu lasetaed.

huh 15. juuni 2007, kl 10.16
niigi tikub tööl uni peale, ja siis veel "midagi rahustavat" - no tere hommikust! sellega ei taha ma öelda, et eriti vinge rokk peaks lõugama, vaid ühinen nendega, kes eelistavad vaikust

smoothy 15. juuni 2007, kl 10.19
minu kindel eelistus on smooth jazz, nt http://www.smoothchoice.com/, see on selline mõnus kõrvu paitav muusika, samas mitte liiga uinutav.
aga see on minu maitse, ja vanust on mul ka tsipa rohkem kui teemaalgataja kolleegidel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!