Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Keskerakond ja hinnatõus.
 
sonic 12. detsember 2007, kl 18.45
Palun seletage mulle, mis eesmärgil korjab keskerakond allkirju.
Kas selleks, et hinnad ei tõuseks, või selleks et Ansip tagasi astuks?
Mitte ei saa aru...

Ja kui Ansip tagasi astub siis Keskerakond teeb nii et hinnad ei muutu, aga palgad muudkui tõusevad ja heaolu paraneb?
Või, hinnad ei tõuse, palagad ei tõuse ja ilmselt mingit progressi ei ole.

Puhas demagoogia ja rumalukeste lollitamine?
 
alpikann 12. detsember 2007, kl 18.51
sa nimeta üks poliitik või erakond, kes sinu huvide eest seisab ja võitleb. see tants käib enda huvide, raha ja võimuiha ümber.
 
optimist 12. detsember 2007, kl 19.00
ah, ei viitsi tegelikult kah, savisaare demagoogia ajab öökima - temaga koos edasiminek tähendab kogu elu tagasiminekut, fakt.

Ega ei saa ju venemaast, suurest sõbrast, eriti kaugele areneda - ühinemine läheb pärast liiga keerukaks ju:D
 
vahet pole 12. detsember 2007, kl 19.19
tõesti, vahet pole kes pukis on, pööblil läheb ikka kehvasti - see on fakt. aga vot savipäts on nii ilge elukas, et ükskõik kes, aga mitte tema.
 
tõlk 12. detsember 2007, kl 21.13
Kesikud ei ole nõudnud Ansipi tagasiastumist. Selle ideega tuli välja Mõis. Aga paistab, et Savika sõimamiseks pole ükski põhjus halb.

Kesikud koguvad allkirju tulevast aastast tõusvate aktsiiside vastu, õigemini on jutt aktsiisitõusu edasilükkamisest. Seda ei ole vaja praegu teha, aga valitsus tahab teha selle just nüüd, et valijatel see kibe pill järgmiste valimiste ajaks meelest läheks.
Euro tuleku tähtaeg on edasi lükatud 2011, 2012 või ...aastale.
 
tõlk=kesik 12. detsember 2007, kl 21.33
edgar lihtsalt kiunub, et keegi teda ära ei unusta - riiklikult on ta lihtsalt nii marginaalne tegelane ja see teeb tema ülisuurele egole nii haiget.

aga muidugi eks kesikud unistavad nõukogudeajast ja selle tänapäevasest kehastajast - putinist. venemaal vist pidigi nii olema, et kes hindu tõstab võib 6 aastaks vangi minna. täiesti absurdne ja tulevikuta poliitika, aga kesikute eesmärk ongi lammastele kärbseid pähe ajada, et neid ikka valitaks, muu pole oluline.
 
to: tõlk=kesik 12. detsember 2007, kl 23.52
tõlk räägib õiget juttu. Ja kust sina tead, mida teine inimene mõtleb ja millest igatseb?
Aktsiisimaksust. Kui sellest rääkima hakati, oli euro kohe-kohe tulemas ja olevat sellepärast vajalik. Nüüd on euro jälle kaugustesse kadunud, aktsiisimaksu ärajäämisest või vähendamisest pole juttugi. Kardan, et kui euro ükskord tõesti tulema peaks,vsaame uue maksutõusu, ikka sellesama euro nimel.
O.K. Alkoholi ja tubaka puhul ei vaidle, aga kütuseaktsiis paneb hinnatõusu jälle uuele ringile. Meil elab niigi liiga palju peresid vaesuspiiril.
 
Keegi 13. detsember 2007, kl 11.50
Ja kokkuvõttes tõusevad nii aktsiisid, kui ka Tallinnas maamaksumäär. Siis on ju kesikutel enne kohalike omavalitsuste valimisi jälle hea tõsta pensionäride toetust - ühe käega annavad, teisega võtavad - tulemus sama. Kannatajaks ikka need, kes muidu reformi poolt hääletaksid. Või vähemalt püüavad nii sättida.
 
Y 13. detsember 2007, kl 14.51
eurole üleminek pole ansipi teha. et teha ütleb ja siis kohe kõik raha vahetama. inflatsioonimäär on lihtsalt veel liiiiiga suur. savipätsi aktsiisialandamine on otsene tagajärg sellele, et kesikud ise tahtsid nö "lambist" tõsta maamaksu ja sellele tuli nii suur negatiivne vastukaja. eks nad siis praegu "võitlevad rahva eest"
 
mõelge natuke ka oma peaga 13. detsember 2007, kl 19.54
see on nagu nii "lahe", et misiganes riigis s..tasti, see keskerakonna süü, isegi siis, kui nende ninad nii kõrgele ei tõusegi ega hakka enam iial tõusma. ja samas, kui teised erakonnad lasevad maksudel tõusta või riiklikult tõstavad midagi, kiidavad kõik takka, kui kesikud, siis on paha, paha. kui teised erakonnad töötavad välja mõne soodustuse, et on maailma parim, kui kesikud, siis jälle paha, paha.

endal ei ole teil imelik sellised lambad olla ja muudkui tõusikrikkuritele takka kiita - kiitke palju tahate, teie rikkaks ei saa iial, ei kesikute ajal ega ka teiste erakondade võimuloleku ajal, sest poliitikud, OLENEMATA ERAKONNAST, on vaid enda taskute täitmise peal väljas!!!
 
viimane 13. detsember 2007, kl 20.38
tõlk või lemme krimm või kes iganes sa pole. ma saan aru küll, et kesikud on alati sellise jutuga ennast õigustanud. aga ärgem unustagem, et euro jäi tulemata just kesikute-raffaliitlaste-oravate valitsuse ajal tehtud lühinägelikust poliitikast, kus oli palju valimisi tulemas ja olulisem oli raha loopida vasakule ja paremale kui monetaarpoliitilist olukorda kontrolli all hoida. muidu oli kõik graafikus, aga siis mindi poplistliku priiskamise peale välja - no see, mis lammastele sobib, riigi tulevik ei ole sel juhul ju enam oluline.
 
Kesineerakond 18. aprill 2024, kl 00.47
Jaa kesine see asi riigikogus opositsioonis nüüd teine suurem koht Tallinn. Savisaar ikka oskas aga need noored viivad partei põhja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!