Halb kogemus
Tahaks suurt, sooja, paksu
külmavares 05. jaanuar 2008, kl 22.53 |
Tahaksin kangesti kuskilt osta hästi suurt, sooja ja paksu öösärki. Niisugust, mis ulatub kandadeni ja mis on nii lai, et ma saaksin magades oma jalad sinna sisse kerida ja mis oleks hästi paks ja soe. No kuskil pole näinud, kõik lühikesed, õhukesed.
Kust ma selle saaksin? On teile kuskil silma hakanud?
Ise ma ei oskaks õmmelda.
Kust ma selle saaksin? On teile kuskil silma hakanud?
Ise ma ei oskaks õmmelda.
dyly 05. jaanuar 2008, kl 22.57 |
söö rohkem, rasvast tilkuvat toitu mõni aeg, kasvatades niimoodi endale mõnusa, siukse rohkelt võdiseva rasva polstri, mis hoiab sind mõnusalt soojas, jalad naq nii vajuvad sinna peki sisse, naq pakud. Ja siis kui rannahooaeg lähenmas akkad aind salatilehti närima, et liigsest polstrist vabaneda.
polster 05. jaanuar 2008, kl 22.58 |
kiki 05. jaanuar 2008, kl 22.58 |
ui 05. jaanuar 2008, kl 23.00 |
anna 05. jaanuar 2008, kl 23.08 |
külmavares 05. jaanuar 2008, kl 23.11 |
ui 05. jaanuar 2008, kl 23.13 |
heh 05. jaanuar 2008, kl 23.21 |
dsf 06. jaanuar 2008, kl 00.25 |
mina ka nagu heh :D aga muide "anna" vastus oli ka ju sõbralik ja abivalmis ja täitsa asjalik! või ei olnud või? soovitada öösärgipoodi ei oska, aga pikk öösärk tõesti läheb magades jalgade ümber keerdu ja JUBE ebamugav on :( ise mäletan, kuidas lasteaias kasvatajad sel teemal arutlesid, kui ebamugav jne ikka pikk öösärk on, et nemad sellega enam ei maga. no ei tea
bb 06. jaanuar 2008, kl 00.50 |
nähh 06. jaanuar 2008, kl 01.39 |
Katja 06. jaanuar 2008, kl 01.46 |
öösärgiga 06. jaanuar 2008, kl 02.34 |
ei kujutaks ette alasti magada, kuigi magan paksu suleteki all. muidugi magan aken lahti iga ilma läbi aasta ja toas suht külm. aga kuidagi öösärgiga mõnus, kerid ennast sinna sisse ja mmmm..
ise leidsin kogemata vanast Kannikese poest, seal mingi venepärane poeke, jätab mulje, et ei tasu sisse astudagi aga kuna aknal oli üks ilus villane pontšo, siis astusin.. sain pontšo ja öösärgi!
ise leidsin kogemata vanast Kannikese poest, seal mingi venepärane poeke, jätab mulje, et ei tasu sisse astudagi aga kuna aknal oli üks ilus villane pontšo, siis astusin.. sain pontšo ja öösärgi!
kk 06. jaanuar 2008, kl 08.04 |
külmavares 06. jaanuar 2008, kl 10.40 |
Anna pidžaamasoovitus võib ju hea olla sellele, kes pidžaamaga magab, mina himustan ikka öösärki. Ja tõesti ei aja mingit kaisukaru taga, ikka suurt, laia, pehmet, paksu öösärki.
Kes külmas toas, kui väljas veel paugub pakane ja akna taga möllab torm, see teab, kuivõrd mõnus on voodisse pugeda just nimelt sellises soojas öösärgis, keerata end sinna sisse kerra, panna jalga soojad, pehmed villased sokid, ja mmm.... milline mõnus uni tuleb, ilma igasuguse tablata. Ja hommikul ärkad nagu uus inimene.
Aga siin on nüüd tõesti veel mõni hea soovitus - turud, Filikor (ehkki kohe lambist ei tea, kus see on), Kannike. Aitäh aitajatele.
Olen juba sügisest, külmade saabudes, seda särki taga ajanud, küll mitte just paaniliselt, aga pole veel leidnud. Ja räägitakse ju ikka, et kui kuskilt mujalt abi ei saa, siis delfi naistekast ikka.
Kes külmas toas, kui väljas veel paugub pakane ja akna taga möllab torm, see teab, kuivõrd mõnus on voodisse pugeda just nimelt sellises soojas öösärgis, keerata end sinna sisse kerra, panna jalga soojad, pehmed villased sokid, ja mmm.... milline mõnus uni tuleb, ilma igasuguse tablata. Ja hommikul ärkad nagu uus inimene.
Aga siin on nüüd tõesti veel mõni hea soovitus - turud, Filikor (ehkki kohe lambist ei tea, kus see on), Kannike. Aitäh aitajatele.
Olen juba sügisest, külmade saabudes, seda särki taga ajanud, küll mitte just paaniliselt, aga pole veel leidnud. Ja räägitakse ju ikka, et kui kuskilt mujalt abi ei saa, siis delfi naistekast ikka.
jumal küll 06. jaanuar 2008, kl 10.41 |
Hing 06. jaanuar 2008, kl 10.45 |
sips 06. jaanuar 2008, kl 12.18 |
flanell voodipesu annab kordades soojust ja mõnusust juurde. Olen kuulnud, et P.O.P.'i laste poest saab sellist sooja ja paksu öösärki ka täiskasvanutele. (polan o pyret vist poe pikk nimi)
tallinnas poed foorumi keskuses ja kristiines.
muide sooja mehe kaisus on vastik magada, higiseks läheb, wäkk...
tallinnas poed foorumi keskuses ja kristiines.
muide sooja mehe kaisus on vastik magada, higiseks läheb, wäkk...
kk 06. jaanuar 2008, kl 13.38 |
mina tean 06. jaanuar 2008, kl 14.32 |
vana 06. jaanuar 2008, kl 16.57 |
oma teki all 06. jaanuar 2008, kl 21.30 |
mehe kaisus magada on viimane asi, mida soovida.. kohe rõve on teise higise ihu vastas ja tõeliselt ebamugav, magame alati eraldi teki all ja puhkame välja. ja ärge nüüd hakake pihta - on, on meil lapsed ka ja enne magamajäämist pole probleem ka muid asju ajada.. päris ilma tekita siis juba..
õpetaja 06. jaanuar 2008, kl 21.43 |
Ma ikka hädas sellega, et lapsed ei saa koolis loetust aru.
Näe - siin täpselt sama lugu! Justkui täiskasvanud koos, aga ikka ei saa aru, mida küsitakse. Muudkui kribaks aga midagi vastuseks, ise ei taipagi, et küsimus oli hoopis muust.
Palun lugege küsimus läbi! Mitte keegi ei küsinud teie arvamust, mis teie arust on ehk küll teravmeelne ja vajalik, aga paraku .... oles vist mõistlikum see endale hoida.
Jõudu arenemisel!
Näe - siin täpselt sama lugu! Justkui täiskasvanud koos, aga ikka ei saa aru, mida küsitakse. Muudkui kribaks aga midagi vastuseks, ise ei taipagi, et küsimus oli hoopis muust.
Palun lugege küsimus läbi! Mitte keegi ei küsinud teie arvamust, mis teie arust on ehk küll teravmeelne ja vajalik, aga paraku .... oles vist mõistlikum see endale hoida.
Jõudu arenemisel!
maiu 06. jaanuar 2008, kl 23.12 |
ma ka 05. jaanuar 2017, kl 21.09 |
VANAEMAD 06. jaanuar 2017, kl 06.24 |
külmavares Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tahaksin kangesti kuskilt osta hästi suurt, sooja
> ja paksu öösärki. Niisugust, mis ulatub kandadeni
> ja mis on nii lai, et ma saaksin magades oma jalad
> sinna sisse kerida ja mis oleks hästi paks ja soe
> . No kuskil pole näinud, kõik lühikesed, õhukesed.
>
>
> Kust ma selle saaksin? On teile kuskil silma
> hakanud?
> Ise ma ei oskaks õmmelda.
MINE mõne VANAEMA JUURDE JA KÜSI NENDE KÄEST ,,JÄRSKU NENDE ""RIIDE KIRSTUS ON MIDAGI ,,, JA MUTIKE ÕPETAB---KUIDAS KÜLMAGA EESTI NAINE ÜLDSE RIIETUS ;;;
-------------------------------------------------------
> Tahaksin kangesti kuskilt osta hästi suurt, sooja
> ja paksu öösärki. Niisugust, mis ulatub kandadeni
> ja mis on nii lai, et ma saaksin magades oma jalad
> sinna sisse kerida ja mis oleks hästi paks ja soe
> . No kuskil pole näinud, kõik lühikesed, õhukesed.
>
>
> Kust ma selle saaksin? On teile kuskil silma
> hakanud?
> Ise ma ei oskaks õmmelda.
MINE mõne VANAEMA JUURDE JA KÜSI NENDE KÄEST ,,JÄRSKU NENDE ""RIIDE KIRSTUS ON MIDAGI ,,, JA MUTIKE ÕPETAB---KUIDAS KÜLMAGA EESTI NAINE ÜLDSE RIIETUS ;;;
Lisa postitus