Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
sai elult kõvasti peksa
 
ikkanaine 18. märts 2011, kl 11.39
Mees pettis mind julmalt ja kasutas mind ära. Olin liiga armunud ja uskusin teda sinisilmselt.

Kuid sisetunne ei petnud mind ja nüüd olen üksi. Ja rase.
Miks te teete nii mehed? Ma ei usu enam kedagi. Kuigi suudan üksi oma eluga hakkama saada aga hing on niiiiii haige, et tahaks surra
 
oo anna kannatust 18. märts 2011, kl 11.51
sisetunne juba ütles, aga otsustasid rasedusega püüda seda meest? no palju õnne, said, mida tellisid. kui mul sisetunne karjuks, siis ma oleks eriti hoolikas, et rasedaks ei jääks. ning sellise jobu last ma ka ei sünnitaks, kellele selliseid geene vaja on?

muide, miks Sul hing haige on? miks Sa õnnelik pole, et teada said nüüd, kus veel midagi muuta saad? kas oleks parem olnud, kui ta poleks nüüd vahele jäänud? õnnelik tuleks olla. isegi, kui otsustad selle lapse sünnitada, unusta see mees.
 
minni 18. märts 2011, kl 11.54
Ära taha surra, sul on vähemalt elu eesmärk kõhus sirgumas. Sul on vaja praegu kindlasti head sõpra enda kõrvale kelle rinnal nutta, nuta või mitu päeva, siis tuleb ka sinu päike ühel hetkel pilve tagant välja. Kõige hullem on oma valu sees hoida ja sellega ka oma tulevast last kahjustad, kui head kuualajast sõpra ei ole, siis mine metsa ja karju seal täiest kõrist. Sa PEAD sellest aja jooksul üle saama, et sinu laps ei peaks kasvama elus pettunud ja kibestunud emaga. Usu, sinu liha ja veri, on ja jääb alati esikohale. Aga praegu on sul valus ja peabki olema, hullem oleks vairiant, kus sa ei tunneks midagi. Edu sulle ja ole tubli!
 
minni 18. märts 2011, kl 11.57
to oo anna kannatust - teine on õnnetu ja sina tuled siia oma elukibedust välja elama?
teemaalgataja - vat seda ma just silmas pidasingi, sa pead sellest aja jooksul üle saama, muidu areneb sinust samasugune kibestunud vanaeit, nagu " oo anna kannatust ",
 
ikkanaine 18. märts 2011, kl 15.36
tänan sind minni

Tean, et saan ka üksi hakkama ja peangi saama, juba lapse pärast

Ma ei uskunud lihtsalt, et üks mees võiks niiiiiii julmalt mind petta, minu kulul elada ja mind siis tagaselja naerda, kui loll ma olen

Jah olingi, sest uskusin teda - oma lapse isa. Aga nüüd, lõin ta lihtsalt minema ja nutan...
minu laps peab kasvama ilma isata, sellest on kõige rohkem kahju, sest poeglaps vajaks teda siiski...

Aga elu teeb julma mängu..ja seekord olin osaline mina
 
ann 18. märts 2011, kl 15.50
Tore, et oled pisikese inimese tulekuks ja suureks, ilusaks ja toredaks inimeseks kasvatamise laines. Keegi ei suudaks last paremini hoida-kaitsta, kui armastav ja hooliv ema.
Kes teab, vöibolla ei olegi köik just nii süsimust, kui praegust end tunned ? Pealegi rase naine on vastuvötlikum ja hell teinekord ka tühisest tolmu keerutama.
Keskendu sellele, et tulevik on ees, mis iseenesest on alati häid ootusi külluslikult sind ootamas. Usu, see on nii.
Parimat. ann.
 
juula 18. märts 2011, kl 18.03
ei maks anütta, sest see mees ei ole seda väärt, ja nutmine ja stress mõjuvad kidnlasti lapsele väga halvasti, tean seda kõike, sest olen üksi jäänud kaks korda oma elus paarikuusete lastega, aga kindlasti on ka sinul vanemad kes rõõmsutavad lapselapse tuleku üle võib olla on sul ka õdesid ja vendi ja armastust oma elus jõuad leida küll ja küll, ikka on mehi kes tahavad ka võõraid lapsi kasvatada. Mina otsisin kaua, aga lpuk sleidsin sellise inimese ja lastest tuleb ainult rõõmu ja laps laseb unustada kõik mured,,, aga võib veel ka juhtuda,et lapse isa avastab ükskord, et ta on siiski isa, anna talle aega ja ole arukas, sest vägisi ei saa kedagi sundida, aga aruka käitumisega võid midagi veel muuta ka ehk...
 
ise tean mis teen 19. märts 2011, kl 01.11
mehed tulevad ja lähevad, aga lapsed jäävad.

mõtle hoolega järele, aga mitte sellele mehele, vaid oma edasisele elule. majanduslik seis ja soov ja valmisolek hakkama saada. mina sünnitasin sinuga umbes samas seisus olles ja pole kordagi kahetsenud. poiss nüüd juba ülikoolis, praegu küll akadeemilisel ja välismaal tööl, igati normaalne, tubli, iseseisev mees ja ma ei kujutaks ettegi, et mul teda poleks.
 
miks te teete nii? 19. märts 2011, kl 08.57
ikkanaine 18. märts 2011, kl 11.39
Mees pettis mind julmalt ja kasutas mind ära. Olin liiga armunud ja uskusin teda sinisilmselt.Kuid sisetunne ei petnud mind ja nüüd olen üksi. Ja rase.
Miks te teete nii mehed?

Miks te teete nii, naised? Ei vaevu meest tundmagi õppima, aga kohe voodisse ja last meisterdama! Mingi "sisetunnegi" ütles, et mehel ei ole tõsiseid kavatsusi, aga see naist ei peata! Ikka kiiresti laps!
Vaene laps - ei ole vastustustunnet ei tema isal ega ka emal.
 
siki 19. märts 2011, kl 09.49
miks te teete nii, anna kannatust
teiesugused inimesed on justkui mingid kahjurid, kellele tahaks putukamürki peale pihustada.

minni
kõigepealt palju õnne lapse puhul! arvesta, et paljud naised nutavad silmad peast, sest nad ei saa kunagi lapsi. sa oled õnnelik inimene. teiseks, pole isata kasvamine mingi tragöödia. tragöödia on siis, kui peres on nõme, joodik või vägivaldne isa. töötan lasteasutuses ja näen õnnetuid lapsi. kas arvad, et need õnnetud on vallasemade lapsed?
oh ei!
kolmandaks, tulevik võib anda sulle hoopis parema mehe, kes on heaks isaks su esimesele, kui ka järgnevatele lastele.
ole tubli ning õnne ja edu sulle!
 
arvan ka 19. märts 2011, kl 16.34
nagu oo anna kannatust.
Naised on nii kergeusklikud ja rumalad. Kus sa enne olid, tahaks küsida? Liiga palju on naisi, kes sünnitavad lapse mingist juhusuhtest. Milleks sünnitada lapsi ja teha nad õnnetuks. Varem või hiljem hakkab see naine jälle omale meest sebima, uus mees ei pruugi last omaks võtta ja siis saab loomulikult naisele olulisemaks ikka uus mees, kui oma laps. Teada värk. Terve ilm on selliseid naisi täis, kes mõtlevad vaid tutiga. Soovitan sul mitte sünnitada. Järgmine kord oled targem ja sünnitad lapse, kui su kõrval on kindel mees ja oled abielus.
 
mõtlemisainet 19. märts 2011, kl 16.59
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?9,10847997

ükski laps ei hoia meest kinni. Liiga palju on õnnetuid lapsi, kes ei tunne oma isa, pole teda iialgi näinud ja ema vahetab mehi nagu pesu. naised, mõelge ka lapse heaolule ja turvalisusele. On olemas nii palju erinevaid rasestumisvastaseid vahendeid ja naise poolt ei ole ükski argument vabandatav, miks ta ei kasutanud rasestusvastaseid vahendeid. Mõttetud lehtsabad ja vastutustundetud naised käituvad nii isekalt.
 
jajahh 19. märts 2011, kl 17.36
ikkanaine
ikka on kõik teised süüdi :DD
aga et inimene hakkaks enda tegusid analüüsima ja mõtlema, kus tema ise vea tegi, kus sa sellega. Mees on süüdi?! Milles? Et rumal naine lasi endaga manipuleerida ja lolli mängida. Lasi vägisi omale lapse teha ja nüüd on tema sunnitud sünnitama. Nii loooll annab ikka olla.
 
Sõbralik 19. märts 2011, kl 22.40
No vot, ikka juhtub... kõik eksivad elus, on palju naisi, kes saanud lapse mehega, kes lapsest- veel vähem naisest hoolivad. Ära mõistata selle üle, kuidas ta küll nii tegi. Siin ilmas on palju halbu inimesi: vägistajaid, mõrvareid, julmureid ja pätte. Kõik nad on külma südamega ja ei hooli oma tegudest, selle üle mõtisklemine aga neid ei muuda. Pole mõtet oma energiat sellele kulutada. Nüüd on aeg otsustada, mis eluga edasi teha. Kas sünnitada või mitte, kuidas rahadega olema saab, elukohaga jne. Kui last tahad siis unusta see mees ja pühendu lapsele. Kui last ei taha on valik sinu- abort või lapsendamine. Ära unusta, et igas situatsioonist kui halb see ka pole on ikkagi väljapääs. Edu sulle elaspidiseks!
 
minni 19. märts 2011, kl 23.08
Aitäh siki :), olen kull juba kahe lapse õnnelik ema, kes on juba ka üsna suured, aga õnnitlused võtan ikka vastu, kuigi need ei olnud vist mulle mõeldud :).
 
KORD 22. oktoober 2021, kl 22.21
Naine on inimese sõber aga kui ta vaenlaseks muutub ja persega näkku hakkab hüppama siis peab talle sariaadiseadused kehdestama Niikui venes Vasja toimetab Masaga algul peks ja siis seks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!