Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Rimis töötamine
 
a 19. märts 2011, kl 21.14
Küsimus Rimi töölistele, kuidas olete tööga rahul? Kui suur tavalise müüja brutopalk on ning kas on väga raske? Kas kassapidaja on üldjuhul ainult kassas ning kas saalitöölised on eraldi seal olemas-st saalis? Ise hetkel töötan Säästumarketis, kuid nii roppumoodi raske on, et plaanin hoopis Rimisse tööle minna. Ühesõnaga, kuidas kommenteerite?
 
b 20. märts 2011, kl 07.58
mulle meeldis rimis rohkem kui säästukas. neid jõhkralt haisvaid kliente polnud samuti
 
a 20. märts 2011, kl 10.18
Sama moodi oled nii kassa kui ka saalis.
Mitte mingil juhul ei soovita Rimisse minna .
Kõige nõmedam koht kus ma töödand olen.
 
????? 20. märts 2011, kl 11.49
Kui Rimisse võetakse tööle inimene, kes kirjutab "töödand", siis pole imestada.
 
klient 20. märts 2011, kl 11.50
mina ei suudaks rimis juba ainuüksi selle pidevalt huilgava reklaami pärast töötada. see pidev vene-ja eesti keelne kisa, mis väljuhääldist üle müügisaali kaikub. vähemalt meie linna rimis on see nii. seetõttu väldin ma isegi kliendina rimit, mis siis veel töötamisest rääkida.
 
Täpitriin küsimärgi reale 20. märts 2011, kl 11.58
Kuskil peavad ka need inimesed töötama ja ma ei tea küll, et kuhugi poodi kassapidajaks võetakse inimesi tööle etteütluse põhjal.
 
prole 20. märts 2011, kl 12.12
Õigekirjaoskus pole jah primaarne, arvan, et isegi düskalkuulik saaks selle tööga hakkama. Liigne intelligentsus võib isegi segama hakata.
 
Täpitriin 20. märts 2011, kl 12.25
Teemast
Olen kuulnud, et kõige halvem on töötada Säästumarketis ja Maximas, põhjuseks just lonkav töökorraldus (puhkepausid, asendused, omast ajast kassa tegemised) pluss ülemuste suhtumine töötajasse, aga loomulikult võib see kõik ka linnalegend olla.
Rimist kui tööandjast pole ei head ega halba kuulnud, aga ostjana piisab mulle valikute võimalusel ka ühest korrast, kui hind kassas ei kattu ostusaalis olevaga.
 
klient 20. märts 2011, kl 12.34
??????
tõesti, inimene ei taha ju minna emakeele õpetajaks, arstiks või ajakirjanikuks. miks mõned arvavad, et neil on õigus ahistada ja kritiseerida õpiraskustega inimesi?
sellistes kohtades ongi võimalik töötada ka puuetega inimestel - lükkavad kärusid, panevad kaupa riiulitesse jne.
on tore, kui igale leidub tööd tema oskuste ja võimete järgi.

kas sina saaksid kassas töötamisega hakkama?
mina näiteks ei saaks, kuigi olen kõrgharidusega. see eest aga saan suurepäraselt hakkama oma erialase tööga.
 
Rimis 20. märts 2011, kl 12.49
töötavad inimesed sellepärast, et see on prestiiz'ikas.
 
aga 20. märts 2011, kl 12.54
mis vahe on Rimil ja Säästukal? Nad ju ühine firma, vaid kaks kaubamärki. Kuidas siis saab ühes nii paha olla tööd teha ja teises on kõik korras ja hästi?
 
oga 20. märts 2011, kl 13.31
vahe on mainekujunduses. legend räägib, et säästus käib sente veeretav halvalõhnaline hädapätakas, rimis käib pabereurosid omav healõhnaline kontorirott. kaudselt seepärast, on säästus töötajaid vähem ja koormus väga palju suurem. rimis seevastu saalitöötajaid rohkem, mis hajutab töökoormust.
kaupluseketi omanik soosib rimi kleepsu säästust rohkem, kontoriruumid, vahepealsed ventiiliülemused, rasvased lisatasud on ja liiguvad rimikujundusega punastes hoonetes.
säästukas oma klientide ja töötajatega on vaene sugulane. kurb!
 
aga 20. märts 2011, kl 13.37
kas teile ei tundu, et Sääst on oma aja ära elanud ning oleks mõistlik üldse kinni panna? Kaubad seal ju oluliselt odavamad ei ole. Kui varem oli sealt võimalik osta kvaliteetset ja odavat puuvilja, siis nüüd on nad ses osas asjad käest lasknud. Kaubavalik on üheülbaline ja üldse mitte odav. Miks siis sellises poes vaja käia on? Ainus vabandatav põhjus on kodulähedus. Aga kui Säästu asemel oleks mõne muu keti kauplus, siis käidaks ju seal.
 
klient 20. märts 2011, kl 13.58
no mina saan võrrelda ainult oma kodulinna säästukat ja rimi. rimi eelistan säästukale, vaatamata lõugavale reklaamile seetõttu, et rimis on üksikud valmistooted väga maitsvad - baanirull ja metsaseenesoust näiteks. samuti on rimis võimalik ringi liikuda. säästukas on nagu mingi ladu, vahekäigud kaubakaste täis, manööverdamine nende vahel üliraske. samuti on säästukas kaubavalik väiksem. kas just odavam, selles pole kindel. ah jaa - koeratoit on odavam.

töötajana kogemus muidugi puudub.
 
Saastamarket 21. detsember 2018, kl 16.22
Täna Märjamaa rimis 19 kuupäevaga porgandimahlad. Tapavad inimesi jõulude puhuks
 
kle 22. detsember 2018, kl 03.06
keegi pole veel mullusest porgandimahlast maha koolend, küll aga võivad hüsteerikud jalapealt infarkti saada
 
jälle! 22. detsember 2018, kl 11.09
Nüüd vist järjekordne vaimuhaige vabadusse lastud ja see ei oska endaga midagi peale hakata - möllab siin foorumis. Rohud muidugi võtmata. Kui ühe teema leiab, siis muudkui jaurab selle kallal. No ega haigesse ajusse palju ei mahu ka.
 
Pärakapurustaja 22. detsember 2018, kl 11.36
Nägin ka aga ma veel ei ostnud las laagerdub veel saab julma jõulujoogi
 
Kummik Uruhiir 23. detsember 2018, kl 14.44
Ei no kui see on see Asula Nublu keda ma arvan siis sellele ei aita ei ussi ega püssirohi. Ta arvati sõjaväestki välja kuna IQ oli 25 pluss 5. Protsessor põleb pealuu sees sünnist saati
 
Kunde 29. detsember 2018, kl 13.21
Kle ma olen sealt ka sellist kadarbiku oma saanud mille tähtaeg pole veel kukkund aga raisk paks oli. Ja sissesõidul on seal ka sihuke mölakas auk sees et situ või sisse vaata et autot ära ei lõhu. Ja sellest porilontsikast pole nad ka lahti saand vihmasema ajaga saa kummikugagi säält läbi.
 
Guuluyutt 01. jaanuar 2019, kl 15.53
Oi selle aplava pärast jäi kogu mansaft jõulupreemiast ilma. Aga no kaamera kui kägu filmis said teada et kohalik Junsu. Siis seal üks naene rääkis et nad vihkavad kohe kogu hingest ja südamest seda revidenti keeras jõulupreemia putzi. Aga jutul jalad all kanti ette aga väike värdjas rahumeeli et mis see nurjatu naine nuriseb tulgu mo taresse ma panen talle ilma jõulupreemiatagi putci nii et ta hing võib südamerabanduse saada
 
Seewaldi kandidaat 02. jaanuar 2019, kl 15.38
Ennemuiste olid poodides paberkandjatest kaebuste raamatud aga moodsal ajal kupatatakse kaebus pilve eriti kui kaebleja ise on ka pooleldi pilves käärind porgandimahlast. Kuid siiski Egiptuse nuhtlus on meie rõõmsa rimi pääle langend

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?69,9237841,page=3l
 
Vesirott Lotte 03. jaanuar 2019, kl 18.40
No ma ütlen see kuradi porilontsikas on nüüd ära külmund kurat offroad dziibiga saad üle ferraariga saa üldse ligi kuigi vaevalt mõni ferra sinna rämpsrimisse satub ferraarrid veerevad vast ikka kaubamaja ja stockmanni kandis
 
Saastamarket 12. märts 2021, kl 21.12
Näe meil ka siin Vaeste Patuste Alevis on too olemas aga mina pole seal kunagi viiekümmneprotsendilisi näinud rääkimata nendest millel aegumistempel on juba maha kulunud ja selle asemel on kolm risti. Huvitav mis nad nendega teevad. Teistes toidutemplites on igal pool soodsalt aga seal ei ole. Tõesti polegi enam saastamarket vaid tõesti Rimi
 
Madis72 27. märts 2021, kl 20.40
Elagu EKRE
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!