Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
maxima
 
mis kaplus see on 11. juuni 2011, kl 10.51
Rapla Maxima on nagu kauba vaheladu, aga mitte enam külastajatele mõeldud ja teenindajad on nagu juhuslikult sinna tööle sattunud kes midagi ei tea ega pole kuulnud, jube! Seda kohta võiks külastada ka mõni kontrollorgan, sest kaubad on kuhjatud ükskõik kuhu juhtub ja hindadega on ikka paras jama.
Igatahes kaotab see kauplus oma kliente ja ka toredamad kassapidajad on leidnud Säästukasse töö.Säästukas ja max on nagu öö ja päev.
Pangu kinni see Maxima enne kui mõni haigus sealt levima hakkab.
 
Pille 11. juuni 2011, kl 11.13
Ära vingu loom
 
mis.... 11. juuni 2011, kl 12.24
Mis kategooriasse kuulud, meil oli kunagi lehm nimega pille
 
..sille 11. juuni 2011, kl 12.47
Pille on nähtavasti maximas koristaja. üritab siin firma mainet päästa:)))
see on halva kogemuse nurk ja siin käiakse oma halba kogemust väljendamas. sa Pille ei ole sest aru saanud või?

jõhvi maximas olen käinud ühe korra ja rohkem ei lähe - pime haisev urgas. riiulite vahel liikuda ei saa - pole ruumi, vene eided kihutavad kärudega selga ja sõimavad, müüjad eesti keelt ei oska.
aga vaevalt maxima juhatus meie kaebeid siit loeb. arvan, et sealgi on ainult venelased. seetõttu see poekett nii rõve ongi.
 
nõus 11. juuni 2011, kl 18.41
Kahju Rapla Maxima töötajatest. Ei saa aru, mis seal toimub. Kõik vahed kaubaaluseid täis. Alkoholiblokid juurviljade juures ja kõik kaubad sira sora laiali. Täiesti uskumatu, et üks pood võib nii käest lastud olla. Toidupood nagu üldse enam ei oleks, rohkem koduextra. Milleks hunnik suuri reisikohvreid, palle jne, kui ruumi ei ole. Ootan, et minu kodupood hakkaks jälle normaalne välja nägema, kuhu ostja ka oodatud on.
 
l 11. juuni 2011, kl 22.51
Vanad hea naljalood Maxima kohta:

Naine küsib müüjalt: "Vabandage, kas teil kärbsepiitsa on müügil?"
Müüja vastab: "Mejl on singibiitsa, hakklihabiitsa ja paprikabiitsa, aga kärbsebiitsa mejl ei olje."

Teine lugu:
Mees siirdub kassasse kauba eest maksma, tahab viisakas olla ja pöördub müüja poole: "Tere, kuidas läheb?"
Müüja põrnitseb altkulmu ning vastab: "Mina ei teaa, kjüsige saalist!"
 
kle 12. juuni 2011, kl 08.19
Olin minagi kord maxima külastaja.Oli vaja tulemasinagaasi.Läksin saalis toimetava umbvenelasest müüja juurde ja küsisin et kus sellised asjad asuvad,kas neil üldse seda müüa on.Tema vahtis mulle ülilolli näoilmega otsa,mõtles veidi ja siis viis mind maitseainete riiuli juurde,et noh,siin peaks seda asja olema.No andke õhku....Nüüdseks pole juba 1.5a sellist kabandusketti külastanud ja ei külasta ka enam kunagi,kummalisemat ja hullemat kauplusteketti eestis pole olemas enam.
 
karman 12. juuni 2011, kl 08.39
tuleb ümber orienteeruda, ega siis maxima raplas ainuke pood?
 
..sille 12. juuni 2011, kl 13.11
maxima on riik riigis. seal keeleseadus ega ka muud eesti vabariigi seadused ei kehti.
jõhvi maximas vastas müüa eesti keeles pöördumise peale, et tema on narvast ja eesti keelt rääkima ei pea.
ei saanud isegi sõnadest "leib ja piim" aru.
olen täiesti kindel, et sel müüjal on eesti kodakondsus, samal ajal kui ühte vaest egiptlast, kes korralikult eesti keelt valdab, siin elab ja töötab passisaamisega mõnitakse. ning samal ajal, kui eestlased on töötud, saavad keeleoskamatud ja ülbed venelased tööd.
minu meelest on tegemist diskrimineerimisega, aga kes nüüd meie arvamust kuulab..
 
... 12. juuni 2011, kl 13.28
selliste umbvenelaste pärast ongi meie palgad nii madalad. kuna nad keelt ei oska ja ei tahagi osata, siis on nad nõus ka miinimumi eest töötama.
 
T 12. juuni 2011, kl 13.48
Aga huvitaval kombel Valga Maximas oskavad slaavlastest töötajad eesti keelt (enamus töötajaid ongi seal vist slaavlased). Vahel üleolevat teenindamist võib ette tulla küll kõige rohkem just Maximas (tööõhkond ei ole seal juttude järgi just kõige parem).
 
Jõhvist 12. juuni 2011, kl 20.25
Ega maxima ei olegi eestlastele mõeldud. Selle poe tegid venelased enda jaoks.
 
õnneks 12. juuni 2011, kl 20.32
Rapla Maxima korda tehtud, kaubakuhilad kadunud või oma koha leidnud. Meil on tööl kenad eesti müüjad. Edu neile.
 
Maxima stiil 13. juuni 2011, kl 00.33
Saue Maximas on kaubakuhilad kõikides vahekäikudes permanentselt, kuigi lausa kari vene eitesid neil iga päev kallal on. Üks virn väheneb, kohe lükatakse uus kohale. Ostja on selles poes segav faktor, see on selge: parem, kui neid üldse seal ei töllerdaks, mõni tahab veel kahe riiuli vahelt läbigi mahtuda, tont teda võtku. Kui ma järjekordselt ei saa kassikonserve ülemiselt riiulilt kätte, sest kuhi on ette lükatud, lasen rutiinselt mõne asjapulga kutsuda ja käsin mägironimist harrastada. Harrastavad ka. Läbi ime on Sauele isegi veidi eesti keelt mõistvad kassapidajad saanud, aga saalitöötajad on ikka umbvenelased "kärbsebiitsa" stiilis.
 
Ülla-ülla 13. juuni 2011, kl 10.16
Priisle maximas on üks väga kena sõbralik jutukas eestikeelne kassapidaja (nimi oli vist Kaisa või midagi sarnast) - kui ta tööl on, lähen alati tema kassasse. Kuigi jah, tema kassasaba on alati kõige pikem - ilmselt teevad teised eestlased sama valiku. Ja siis on seal üks alaealise väljanägemisega noormees Timofei, kes ka hästi eesti keelt räägib, vahel on ta kassas ja vahel saalis kaupa ladumas, tema poole on väga meeldiv pöörduda. Minule neist täiesti piisab, käin selles maximas sagedasti ja olen rahul, sest selles poes, mis mulle maximast lähemal, on sellised kirvehinnad, et süda ei luba midagi osta peale piima ja alkoholi.
 
Väikelinnast 13. juuni 2011, kl 11.50
Olen siinse Maximaga väga rahul.Kassapidajad räägivad eesti keeles ja on viisakad.Igas kaubagrupis leidub soodsa hinnaga tooteid ja reklaamid tulevad postiga koju.Kuna pood asub kodule kõige lähemal,käin selles poes pea iga päev.
 
anne 13. juuni 2011, kl 12.48
ilmselt sõltub päris palju konkreetsest kaupluse juhatajast. jõgeva maxima on alati korras ja puhas, kassas naeratavad ja keelt oskavad kassapidajad. ühte sealset kassapidagat, anu-nimelist tahaks lausa teenindaja etaloniks nimetada, alati naeratus näol, seda ka õhtul, kui väsitav tööpäev juba läbi hakkab saama, tere-palun-tänan ette ja taha, kusjuures see mõjub väga siiralt.
ka xx maximatega, mida olen külastanud, olen rahul olnud, eriti head on veel xxx maximad, sellises riias käies tundus see ikka väga uhkena. samas ma usun, et eks neil väikseid ja ebaõnnestunud urkaid ole ka, aga on ju teisteski kettides. nt. jõgeva säästukas on ka alati puhas ja korras, kopli säästukat külastades oli aga tahtmine kohe ukselt tagasi pöörduda, räpane, kitsas, haisev...mida veel, kassapidajal nägu, nagu hakkaks kohe surema.
 
+++ 13. juuni 2011, kl 13.37
Vastukaaluks Maxima Tallinna umbkeelsetele kassapidajatele - Narva (jah, lugesid õigesti - NARVA) Maximas vastati kulinaaria- ja pagaritoodete letis minu küsimusele ilusas selges eesti keeles ja ka kassapidaja, märganud kliendikaardil mu nime, suhtles riigikeeles :)
 
viimasele 13. juuni 2011, kl 15.29
Uskumatu. Ma ei saanud Narvas ka Big Mac-i kätte, kuna ei osanud seda vene keeles küsida.
 
Riihanna 13. juuni 2011, kl 15.55
Ei tea, ise käin Maximates üle eesti ja olen alati rahule jäänud. Kaup on väga kvaliteetne osad tooted isegi eksklusiivsed, nagu näiteks tehiskalamari ja Tallinna peenleib, nin Alpenrose peenpiimatooted. Selliseid tooteid näiteks nii mõnestki teisest poest ei leia. Müügisaale puhastatakse tihti ja personaal on väga pikaldase kaubanduskogemusega, enamus müüjaid ja kassapidajaid on kaubanduses töötanud juba isegi üle 40 aasta, omades ka turul kauplemise kogemust.
Ise küll Maximaga kuidagi seotud ei ole, kuid hetkel on seal päris palju sooduspakkumisi, näiteks jahvatatud kohv CLASSIC Paulig, 500 gr. vaid 3,95!
 
IRW 13. juuni 2011, kl 16.25
see viimane vist maksima suhtekorraldaja slash rihanna fänn. Kust teab tavaline klient, kui pikk kogemus on müüjal. Paljud on noored ja ei tea, kuidas 20 a neiul saab olla 40 aastane kogemus... eelmises elus oli ka külapoe müüja v? Naera ribadeks kui lolliks ikka peetakse.
 
Mustamäe elanik 13. juuni 2011, kl 16.32
Ka mulle meeldivad Maxima soodukad ja sooduskaardid jne.

Aga mis mulle kohe kindlasti ei meeldi on need tumba-jumbast kassapidajad ja saaliteenindajad. Alalõpmata õpetatakse jälle uusi kassapidajaid välja, kes pidevalt eksivad ja mingitest sooduskampaaniatest kuulnudki pole. Kui küsida midagi saalitöötaja käest (no veab kui kellegi leiad), siis heal juhul ta vastab, et tema ei tea, et tema paneb ainult siia kaupa vms. No kutsu siis keegi kompetentsem, kui ise turakas oled.

Ja eriti tigedaks teeb saali täis toppimine igasugu kaubaaluste ja konteineritega. Tõesti jääb selline tunne, et ostja nüüd küll poodi ära ei mahu ja üldse üks väga ebasobiv isik on.

Kokkuvõttes mulle näib, et müügiideed on head ja õiged, aga ebakompetentsed saalitöötajad nullivad selle täiega ära. Nii vähemasti on kõikides Mustamäe Maximates.
 
kuule riihanna 14. juuni 2011, kl 11.16
Ära siis nüüd üle pinguta võltskiidulauluga. Alpenroset sa mahhiimas küll ei leia, see on ju Säästumarketi/Rimi odavkaubamärk. Kui juba PR püüad teha, siis otsi keegi oskaja, kes su kirjavead ära parandaks ja ära päris absurdsusi ka plääguta.
 
delhvi kana 14. juuni 2011, kl 17.54
Tartus Võru tn Maximas pole ma juba väga kaua kohanud ühtki vene rahvusest kassapidajat või saalitöötajat. Tavaari on tõesti natuke palju, mis takistab veidi liikumist, aga ma olen nii väike, et mahun siiski õnnelikult igale poole ära:) Ju mul on vist vedanud, aga mingeid väga tõsiseid etteheiteid mul küll sellele pole pole.
 
to *** 14. juuni 2011, kl 19.21
Maxima kliendikaardile küll nime ei kirjutata, seal on hoopis pikk numbririda
 
51 16. juuni 2011, kl 15.30
tartus võru tn poes tõstetekse alalõpmata kaupu ringi, tuhkagi leia iial üles, aga ikka käin seal
 
15 16. juuni 2011, kl 17.33
Nagu sul mujal käia oleks.
 
Minna 17. juuni 2011, kl 00.36
Maksimas on kauba tellimise süsteem nii segane, et nad seal ei tea kui palju ja kuna see kaup neil tuleb. Minul on Rapla Maxima saalitöötajatest lausa kahju. Neid pole mõtet sõimata, süsteem on neil leedukatel selline ajuvaba. Isegi kõige parema tahtmise juures ei suuda nad seda poodi korras hoida, sest pidevalt tuleb mõttetult palju kaupa juurde.
 
oh 17. juuni 2011, kl 10.41
see kaubaladustamine vahekäikudes on neil ilmselt mujalgi kombeks, kui ainult Raplas. Blokeerivad terve vahekäigu ära, siis sinna ei lähe ja ostud jäävad tegemata. Ja soodustooted on reeglina otsas. Suht mõttetu pood.
 
kliendikaart 19. juuni 2011, kl 11.06
kaart tõmmatakse kassaaparadist läbi, siis klendi nimi ilmub ekraanile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!