Halb kogemus
VEOLIA , kellel on veel halbu kokkupuuteid selle prügiveofirmaga ?
vihane 06. detsember 2011, kl 12.49 |
Alates maikuust sunniti meile peale uue prügivedaja teenused, selleks siis VEOLIA.
Juba algusest saati on selle firmaga üks jama, ei suudetud lepingut saata ja siis väideti, et nemad olevat selle kuhugi "x kohta" saatnud.
Arveid ei saadeta õigeaegselt ja vahel unustatakse üldse saata, neid tuleb pidevalt neilt kerjata.
Arveldus on jube segane, saadetakse mingi kvartali koondarve ja sellel kirjas juba ammu tasutud arved, mille tasumist uuesti nõutakse.
Kui julgeda neile saata sama arvega kiri edasi, mille ise saatsid ja palud selle sisu kohta selgitust, siis vastust ei saa.
Mitu kuud hiljem tuleb ähvardava sisuga "meeldetuletus tasumata arvete" kohta, milles nõutakse ammu tasutud arvete kohest (uuesti) tasumist, mille tasumata jätmisel ä'hvardatakse inkassoga.
Minu korduva küsimise peale, ei suudeta kirjaga kaasasolnud "meeldetuletuselt" ja arvelt isegi mitte lugeda kontaktandmeid, rääkimata oma andmebaasides oleva info vaatamisest ja vastusena tuleb küsimus minu aadressi ning lepingu numbri kohta.
Uut vastust tuleb ilmselt ootama jäädagi ja kui midagi saadetakse siisa ilmselt jälle ähvardustega nõuded, mis ammu tasutud.
Huvitav, kuidas neil küll see arveldus seal toimub ja kes vastutab selle eest?
Infotelefonilt 1919 ei saa kunagi normaalset vastust, sest keegi ei tea, kelle poole peaks küsimustega pöörduma.
Tõeliselt vastik firma.
Juba algusest saati on selle firmaga üks jama, ei suudetud lepingut saata ja siis väideti, et nemad olevat selle kuhugi "x kohta" saatnud.
Arveid ei saadeta õigeaegselt ja vahel unustatakse üldse saata, neid tuleb pidevalt neilt kerjata.
Arveldus on jube segane, saadetakse mingi kvartali koondarve ja sellel kirjas juba ammu tasutud arved, mille tasumist uuesti nõutakse.
Kui julgeda neile saata sama arvega kiri edasi, mille ise saatsid ja palud selle sisu kohta selgitust, siis vastust ei saa.
Mitu kuud hiljem tuleb ähvardava sisuga "meeldetuletus tasumata arvete" kohta, milles nõutakse ammu tasutud arvete kohest (uuesti) tasumist, mille tasumata jätmisel ä'hvardatakse inkassoga.
Minu korduva küsimise peale, ei suudeta kirjaga kaasasolnud "meeldetuletuselt" ja arvelt isegi mitte lugeda kontaktandmeid, rääkimata oma andmebaasides oleva info vaatamisest ja vastusena tuleb küsimus minu aadressi ning lepingu numbri kohta.
Uut vastust tuleb ilmselt ootama jäädagi ja kui midagi saadetakse siisa ilmselt jälle ähvardustega nõuded, mis ammu tasutud.
Huvitav, kuidas neil küll see arveldus seal toimub ja kes vastutab selle eest?
Infotelefonilt 1919 ei saa kunagi normaalset vastust, sest keegi ei tea, kelle poole peaks küsimustega pöörduma.
Tõeliselt vastik firma.
:( 06. detsember 2011, kl 13.04 |
mulle tegid ühe väikse köök-toa peale 2 lepingut.
ja siis hakkasid raha kasseerima: 1 tühisõit ja 1 vedu.
teada sain alles siis, kui tuli kiri, et olen Veoliale võlgu.
hakkasin uurima, et kuidas see võlg tekkis. ja siis selguski, et 2 lepingut.
ja Veoliast leiti, et see igati ok.
täiesti haige!
ja siis hakkasid raha kasseerima: 1 tühisõit ja 1 vedu.
teada sain alles siis, kui tuli kiri, et olen Veoliale võlgu.
hakkasin uurima, et kuidas see võlg tekkis. ja siis selguski, et 2 lepingut.
ja Veoliast leiti, et see igati ok.
täiesti haige!
Mhmh 06. detsember 2011, kl 13.58 |
jah 06. detsember 2011, kl 14.00 |
Läänemaal tean ka sellist kogemust, et ühele majale tehti 2 lepingut, üks mehe nimele, teine naise nimele. Asi selles, et vald oli mingil ajal aadresse muutnud, aga Veolial puudusid korralikud andmed.
Samuti talvel on igavene häda, et ei pääse prügikastidele ligi (kuigi teid puhastati nii laialt kui vähegi andis) ja kirjutati tühja sõidu eest arve. Samas ei olnud eelmine talv ainus lumerohke talv, miskipärast suutis RagnSells küll prügi ära viia samade tingimuste juures.
Põhjus, miks selles firmas valitseb kaos, on ilmselt koonerdamises - hoitakse tööjõu pealt kokku, seetõttu pole inimesi, kes vastutaks, kontrolliks ning suhtleks ka klientidega. Ega muud moodi ju vähempakkumisel ei võideta. RagnSells on küll ehk tiba kallim (tõesti väga vähe!) aga see-eest pole selle firmaga probleeme olnud.
Samuti talvel on igavene häda, et ei pääse prügikastidele ligi (kuigi teid puhastati nii laialt kui vähegi andis) ja kirjutati tühja sõidu eest arve. Samas ei olnud eelmine talv ainus lumerohke talv, miskipärast suutis RagnSells küll prügi ära viia samade tingimuste juures.
Põhjus, miks selles firmas valitseb kaos, on ilmselt koonerdamises - hoitakse tööjõu pealt kokku, seetõttu pole inimesi, kes vastutaks, kontrolliks ning suhtleks ka klientidega. Ega muud moodi ju vähempakkumisel ei võideta. RagnSells on küll ehk tiba kallim (tõesti väga vähe!) aga see-eest pole selle firmaga probleeme olnud.
klient 06. detsember 2011, kl 15.09 |
vihane 06. detsember 2011, kl 15.17 |
jah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Läänemaal tean ka sellist kogemust, et ühele majal
> e tehti 2 lepingut, üks mehe nimele, teine naise n
> imele. Asi selles, et vald oli mingil ajal aadress
> e muutnud, aga Veolial puudusid korralikud andmed.
>
> Samuti talvel on igavene häda, et ei pääse pr
> ügikastidele ligi (kuigi teid puhastati nii laialt
> kui vähegi andis) ja kirjutati tühja sõidu eest a
> rve. Samas ei olnud eelmine talv ainus lumerohke t
> alv, miskipärast suutis RagnSells küll prügi ära v
> iia samade tingimuste juures.
>
> Põhjus, miks
> selles firmas valitseb kaos, on ilmselt koonerdami
> ses - hoitakse tööjõu pealt kokku, seetõttu pole i
> nimesi, kes vastutaks, kontrolliks ning suhtleks k
> a klientidega. Ega muud moodi ju vähempakkumisel e
> i võideta. RagnSells on küll ehk tiba kallim (tões
> ti väga vähe!) aga see-eest pole selle firmaga pro
> bleeme olnud.
Meile oli Ragn Sellsi prügivedu soodsam, enne 5.75 EURi (Ragn Sells) ja nüüd sama konteineri tühjendus 6.66 EURi (Veolia).
-------------------------------------------------------
> Läänemaal tean ka sellist kogemust, et ühele majal
> e tehti 2 lepingut, üks mehe nimele, teine naise n
> imele. Asi selles, et vald oli mingil ajal aadress
> e muutnud, aga Veolial puudusid korralikud andmed.
>
> Samuti talvel on igavene häda, et ei pääse pr
> ügikastidele ligi (kuigi teid puhastati nii laialt
> kui vähegi andis) ja kirjutati tühja sõidu eest a
> rve. Samas ei olnud eelmine talv ainus lumerohke t
> alv, miskipärast suutis RagnSells küll prügi ära v
> iia samade tingimuste juures.
>
> Põhjus, miks
> selles firmas valitseb kaos, on ilmselt koonerdami
> ses - hoitakse tööjõu pealt kokku, seetõttu pole i
> nimesi, kes vastutaks, kontrolliks ning suhtleks k
> a klientidega. Ega muud moodi ju vähempakkumisel e
> i võideta. RagnSells on küll ehk tiba kallim (tões
> ti väga vähe!) aga see-eest pole selle firmaga pro
> bleeme olnud.
Meile oli Ragn Sellsi prügivedu soodsam, enne 5.75 EURi (Ragn Sells) ja nüüd sama konteineri tühjendus 6.66 EURi (Veolia).
Katzyke 06. detsember 2011, kl 16.02 |
Tegemist on siiski klobaalse ettevõtega ja võib olla teie pole harjunud sellise ülemaailmse ja euroopaliku lähenemisega?
Kodukootud ettevõtetel on oma lähenemine, tsertifitseeritud juhtimiseg aettevõtetel oma ja see on kindlasti kliendisõbralikum, kui nii mõnigi teine. Olles lõpetanud EBS rahvusvahelise ärijuhtimise eriala võin julgelt niimoodi arvata, et küllap see nii on.
Võib olla sobib lõpetamiseks eesti vanasõna- Igal asjal on oma hea ja halb külg.
Kodukootud ettevõtetel on oma lähenemine, tsertifitseeritud juhtimiseg aettevõtetel oma ja see on kindlasti kliendisõbralikum, kui nii mõnigi teine. Olles lõpetanud EBS rahvusvahelise ärijuhtimise eriala võin julgelt niimoodi arvata, et küllap see nii on.
Võib olla sobib lõpetamiseks eesti vanasõna- Igal asjal on oma hea ja halb külg.
To Katzyke 06. detsember 2011, kl 16.11 |
Misasi on "klobaalne ettevõte"? Kas see on mõni uus termin EBS-i rahvusvahelise ärijuhtimise erialal või miks Sa muidu oma hariduse rõhutamist vajalikuks pidasid?
Teemasse: minul on ka Veoliaga halb kogemus olnud Raplamaal, kui mulle suruti prügiveolepingut (ja tasu) kaela kohas, kus faktiliselt mingit elu- ega majandustegevust ei toimunud. Ja klienditeenindus ning suhtumine olid sealtpoolt ebameeldivalt üleolevad.
Teemasse: minul on ka Veoliaga halb kogemus olnud Raplamaal, kui mulle suruti prügiveolepingut (ja tasu) kaela kohas, kus faktiliselt mingit elu- ega majandustegevust ei toimunud. Ja klienditeenindus ning suhtumine olid sealtpoolt ebameeldivalt üleolevad.
Katzyke 06. detsember 2011, kl 16.21 |
hahaa 06. detsember 2011, kl 16.36 |
tttt 06. detsember 2011, kl 17.43 |
Just täna oli veider kogemus. Sain ükspäev hoiatuse maksmata arve kohta. Helistasin ja ütlesin, et ma pole sellist arvet üldse saanudki, samast kuupäevast hoopis teine arve ja summa. Uuriti, vabandati ja lubati kreeditarve saata. Arvake ära, mille nad mulle saatsid?
Uue arve jälle mingi "uue" tühisõidu eest!!! Eks peab homme jälle otsast alustama.
Uue arve jälle mingi "uue" tühisõidu eest!!! Eks peab homme jälle otsast alustama.
klient 06. detsember 2011, kl 23.20 |
Minu arvele kirjutasid naabrimuti tühisõidu, kuna see ei ole lepingut sõlminud. Nad idioodid arvasid, et ühel ja samal inimesel on kaks prügikasti, üks ühelpool maja ja teine teisel pool maja.
Tegid naabrimuti väravast pildi ka ja saatsid mulle.
Üritasin selgitada 7-le !!! erinevale klienditeenindajale, et saatke õige arve, kus kirjas tühjendamine, mitte tühisõit …..aga nad tainapead kordasid nagu papagoid, et mul oli TÜHISÕIT. Ma kordan ja kordan, et EI mu prügikast TÜHJENDATI....
Ütlesin näitsikutele, et minge võtke mu leping, selle juurde kuuluv plaan ja pildid ja näete, et te eksite....ei, nemad ei saa lepingutele ligi ja pole ka inimest, kes neile ligi pääseks.
krt, milleks need näitsikud siis üldse telefonitoru tõstavad kui nad mitte midagi teha ei saa?
Poleks nagu vahet, summa oli ju õige aga nad idioodid jäävadki muidu mulle naabrimuti arveid saatma ja ühel päeval avastavad, et siiski mu prügikast tühjendati ja olengi võlglane, jumal teab, kellele nad mu arve saadavad.
Läksin siis kohapeale ....tädi laua taga küsis, et kui mul lepingut ja plaane kaasas pole, siis probleemi lahendada ei saa. Krt, ma sain sinna kohale mindud aga tädi ei jaksanud teise tuppa minna ja minu lepingut tuua? Lärmasin natuke, siis jaksas küll.
Selle pisijama lahendamine võttis aega nädala….lugematud mailid, telefonikõned ja kohal käimine. Klienditeenindajad pole seal ahvist kaugemale arenenud.
Nad isegi ei vabandanud....eks näis, järgmise kvartali arvet pole veel saanud.
Ahhjaa, veel sain oma nimega sarnase nimega sama küla naise arved endale. Minu nimi aga vale kinnistu ja aadress. Huvitav, kelle arved võlgnevuse korral kohtutäitur arestib? Ässitasin selle naise mehe Veolia kallale….vist sai asja korda.
Tegid naabrimuti väravast pildi ka ja saatsid mulle.
Üritasin selgitada 7-le !!! erinevale klienditeenindajale, et saatke õige arve, kus kirjas tühjendamine, mitte tühisõit …..aga nad tainapead kordasid nagu papagoid, et mul oli TÜHISÕIT. Ma kordan ja kordan, et EI mu prügikast TÜHJENDATI....
Ütlesin näitsikutele, et minge võtke mu leping, selle juurde kuuluv plaan ja pildid ja näete, et te eksite....ei, nemad ei saa lepingutele ligi ja pole ka inimest, kes neile ligi pääseks.
krt, milleks need näitsikud siis üldse telefonitoru tõstavad kui nad mitte midagi teha ei saa?
Poleks nagu vahet, summa oli ju õige aga nad idioodid jäävadki muidu mulle naabrimuti arveid saatma ja ühel päeval avastavad, et siiski mu prügikast tühjendati ja olengi võlglane, jumal teab, kellele nad mu arve saadavad.
Läksin siis kohapeale ....tädi laua taga küsis, et kui mul lepingut ja plaane kaasas pole, siis probleemi lahendada ei saa. Krt, ma sain sinna kohale mindud aga tädi ei jaksanud teise tuppa minna ja minu lepingut tuua? Lärmasin natuke, siis jaksas küll.
Selle pisijama lahendamine võttis aega nädala….lugematud mailid, telefonikõned ja kohal käimine. Klienditeenindajad pole seal ahvist kaugemale arenenud.
Nad isegi ei vabandanud....eks näis, järgmise kvartali arvet pole veel saanud.
Ahhjaa, veel sain oma nimega sarnase nimega sama küla naise arved endale. Minu nimi aga vale kinnistu ja aadress. Huvitav, kelle arved võlgnevuse korral kohtutäitur arestib? Ässitasin selle naise mehe Veolia kallale….vist sai asja korda.
Lufti-Kusti 07. detsember 2011, kl 07.07 |
Tiina 07. detsember 2011, kl 14.42 |
Enne oli maakodus RagnSells ja kõik sujus, üleelmisest aastast tuli siis Veolia. Kõigepealt tuli kõvasti vallaga pabereid ajada, et tõestada - majas talvel ei olda, ligi ei pääse, prügivedu pole vaja. RagnSellsiga aitas kliendihaldurile helistamisest ja prügivedu lõppes sellest hetkest, kui teatasin, et enam ei käi maakodus.
Ja läks aasta aega, enne kui nad maja üles leidsid.
Mina pole lepingut sõlminudki, kui tahavad, vedagu, kui ei leia jälle üles, pole hullu, sordin prügi ära ja vean ise laiali konteineritesse. Maakodus saab hakkama. Püsielukohas on muidugi keerulisem.
Aga klobaalse (icic!) ärijuhtimise kogemusega Katzukele soovin edu - näib, et temasugused ongi Veolia Eesti juures usinasti tegevad.
Ja läks aasta aega, enne kui nad maja üles leidsid.
Mina pole lepingut sõlminudki, kui tahavad, vedagu, kui ei leia jälle üles, pole hullu, sordin prügi ära ja vean ise laiali konteineritesse. Maakodus saab hakkama. Püsielukohas on muidugi keerulisem.
Aga klobaalse (icic!) ärijuhtimise kogemusega Katzukele soovin edu - näib, et temasugused ongi Veolia Eesti juures usinasti tegevad.
Tiina 07. detsember 2011, kl 14.45 |
Üks asi veel - maksan arved alati ära ja siis helistan ja ütlen, et toetan nende kenjaalselt klobaalset äriplaani omaltki poolt - abiks ikka. Kord sattusin ühe noorsandi peale, keda mu heategevus tõsiselt häiris ja kujutage ette - selle peale leiti mu suvekodugi üles ja viidi esimest korda prügi ära.
Ju see ikka seesama kenjaalne tsertifitseeritud Katzuke oli, arvan ma nüüd.
Ju see ikka seesama kenjaalne tsertifitseeritud Katzuke oli, arvan ma nüüd.
klient 07. detsember 2011, kl 23.51 |
ojaaa, ühe noorsandiga vestlesin minagi ja vestlus nägi välja nii....
Mina: prügi viidi minema, palun arvet, kus on tühisõidu asemel kirjas prügivedu...saage aru, te olete naabri tühisõidu mulle pannud, viga on vaja ära parandada
Noorsand: prügi ei viidud ära, teil oli tühisõit.....
jne vähemalt 10 minutit, kuni noorsandi kannatus katkes ja toru hargile viskas...:DDD
Mina: prügi viidi minema, palun arvet, kus on tühisõidu asemel kirjas prügivedu...saage aru, te olete naabri tühisõidu mulle pannud, viga on vaja ära parandada
Noorsand: prügi ei viidud ära, teil oli tühisõit.....
jne vähemalt 10 minutit, kuni noorsandi kannatus katkes ja toru hargile viskas...:DDD
. 08. detsember 2011, kl 01.29 |
ärge nüüd hirmutage siin.
mul käib aastaid juba see prügifirma väravataga. mind pole kunagi huvitanud, kellle või millega vald oma lepinguid tahab sõlmida. siis kui otsustasime, et tellime ka prügiauto, siis täiesti huupi sai küsitud veoliast (varem oli tal teine nimi muidugi). küsisin lihtsalt, et kas nemad selles piirkonnas käivad ja nad olid muidugi lahkesti nõus mind kliendiks võtma. esialgu tegin lepingu nö tellimise peale. mõnda aega käis auto meil tõesti väga harva. kuigi nad ütlesid, et vähemalt korra kvartalis peaks kutsuma, siis alati ma sellest küll kinni ei pidanud.(ma olen väga väike prügitekitaja (ehksiis ei ei osta poest eriti ülepakendatud jms kaupa) mis põleb, see lõkkesse, mis kõduneb, see komposti jne)) pealegi sai varem oma prügi ise ka prügilasse viia ja seda me tegimegi aegaajalt.
no mõne aja pärast hakkas prügi nagu rohkem tekkima ja tegin lepingu ümber, et iga kuu tulevad. siiani on asi käinud, kui kellavärk. maksan neile nii, et iga kuu teatud päeval saavad nad mu arvelt oma raha. arve tuleb e-posti ja seni pole mul neile küll midagi etteheita. ma väga loodan, et nii jääb ka..
mul käib aastaid juba see prügifirma väravataga. mind pole kunagi huvitanud, kellle või millega vald oma lepinguid tahab sõlmida. siis kui otsustasime, et tellime ka prügiauto, siis täiesti huupi sai küsitud veoliast (varem oli tal teine nimi muidugi). küsisin lihtsalt, et kas nemad selles piirkonnas käivad ja nad olid muidugi lahkesti nõus mind kliendiks võtma. esialgu tegin lepingu nö tellimise peale. mõnda aega käis auto meil tõesti väga harva. kuigi nad ütlesid, et vähemalt korra kvartalis peaks kutsuma, siis alati ma sellest küll kinni ei pidanud.(ma olen väga väike prügitekitaja (ehksiis ei ei osta poest eriti ülepakendatud jms kaupa) mis põleb, see lõkkesse, mis kõduneb, see komposti jne)) pealegi sai varem oma prügi ise ka prügilasse viia ja seda me tegimegi aegaajalt.
no mõne aja pärast hakkas prügi nagu rohkem tekkima ja tegin lepingu ümber, et iga kuu tulevad. siiani on asi käinud, kui kellavärk. maksan neile nii, et iga kuu teatud päeval saavad nad mu arvelt oma raha. arve tuleb e-posti ja seni pole mul neile küll midagi etteheita. ma väga loodan, et nii jääb ka..
aa 08. detsember 2011, kl 01.35 |
vihane 14. detsember 2011, kl 13.16 |
Täna sain mingilt tädilt VEOLIAst kirja, kus teatati, et pean ise huvi tundma selle vastu kui nemad omal algatusel ja mind teavitamata veograafikut muuta kavatsevad ja mulle siis olematu veo eest arveid esitavad.
Peaks hakkama selgeltnägijaks...
No ega ikka ei saa SITAST SAIA ja VEOLIAST KORRALIKKU TEENINDUST.
Peaks hakkama selgeltnägijaks...
No ega ikka ei saa SITAST SAIA ja VEOLIAST KORRALIKKU TEENINDUST.
kõrvaline 15. detsember 2011, kl 08.29 |
to kõrvaline 15. detsember 2011, kl 16.30 |
Lisa postitus