Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Vallavalitsus
 
lapselaps 14. august 2008, kl 08.42
Kas vallavalitsused ka alluvad kellelegi ja kui siis kellele?? Ärge öelge, et vallavanemale:D, sisering on sisering.
On üks konkreetne vallavalitsus, kus (vana)inimestega räägitakse ülbelt sel ühel(!?) päeval nädalas, kui on vastuvõtuaeg, jooksutatakse ühest instantsist teise, ollakse ebakompetentsed. Teistel päevadel ei olda nõus jutule võtma. Kas nad teevad tööd vaid üks päev nädalas? Vald on suur ja maainimene kolistab bussiga kohale.. Ehh...no ükskõik! Niisiis mu esimene küsimus - kes oskab vastata?
Tänud ette!
 
vist 14. august 2008, kl 09.30
omavalisuste liit, maavalitsus. ehk
 
Ei 14. august 2008, kl 09.47
Maavalitsus küll mitte. Omavalitsuste liit võib tõesti olla?
 
Elatanud 14. august 2008, kl 10.48
Kõige õigem oleks teil endal interneti teel otsida vanaema probleemile vastust ja siis juba õigusega vallast konkreetset vastust nõuda.Sotsiaalamet,sealt seadused või telef nr-d,kust nõu küsida.Või helistage ise vallavalitsusse ( ja tõesti kasvõi vallavanemale),ega asi hullemaks sel juhul ei saa minna.Sotsiaalosakonnad on ka tänapäeval üsna viisakad.Praegu on küll Teil endal asju telefoni või interneti teel ajada ja selgust küsida.Muide , kirjale peavad vallaametnikud teatud aja jooksul vastama,ongi neil aega vastust otsida.
 
lapselaps 14. august 2008, kl 13.04
Elatanud (kas ametnikule?)

Saigi nagu otsitud vastus, konkreetselt täpsustatud, mida ja kuidas peab küsima. Aga vallavalitsuses ei teatud asjast suurt midagi! Et tuldagu aga teine kord.
Siin võiks tuua sellise paralleeli: lähen arsti juurde valmis diagnoosiga, ütlen mis haigus mul on ja siis ka veel arst ei tea selle haiguse ravist midagi - tulgu patsient teine kord, kuni arst uurib, mis haigus see täpselt ikka selline on ;).
 
nn 14. august 2008, kl 18.20
maavalitsus, õiguskantsler. viimase poole pöörduda kõige mõistlikum.
 
Elatanud 14. august 2008, kl 23.29
Tegelikult tänapäeval tuleb vist nii välja jah,et peab ise pudi valmis tegema kui ametnikud ei tea või pole viitsinud uurida,ja neile seaduse või paragrahvi ette lugema.Vanasti saadeti igasse asutusse hunnik kirju seaduse muudatustega,aga nüüd tuleb tihtipeale ka neil ise uurida.Ja on ka selliseid asju,mida otsustabki ainult vallavalitsus,volikogu või mõni komisjon.Näiteks rahalise toetuse,küttepuude saamise või muu taolise asjus.Ja kui te juba täpsustasite,andke neile telef.nr.või öelge asutus,kust info pärit.Kui soovitati tagasi tulla,siis aina helistage ja öelge,et kas asi selge,pole mõtet ju raha ja vanainimese närve kulutada ilmaasjata(nii neile öeldagi).
Esialgu on soovitav pommitada seda isikut,kelle vastuvõtul sai käidud,temal peaks lugu tuttav olema,aga niikuinii unustab uurida.
Lisaks peab igas vallas olema ka vallasekretär ,kes on pädev seaduste alal,kui ei tea,uurib (mitte see sekretär,kes kirju registreerib ja telefonile vastab).Muidugi võib ka selle käest küsida,et selline-selline probleem,kelle poole pöörduda.
Omal aastatetagune kogemus,teemat ei mäleta,aga samuti valla sots.töötajad ei teadnud kuidas asjad käivad.Uurisin Tln.ja Harjumaa sots.osakonnast järele ja ütlesin ka neile.Mul oli õigus.
 
Elatanud 14. august 2008, kl 23.48
Ma pole arvutiga eriti sina peal,et täpsemalt otsida,aga ehk on abi,koht, kust nõu küsida,et seis praegu selline-selline,mis soovitatakse edasi teha.
Netist:
1)Riik ja Ühiskond
2)Ametid
3)Sotsiaalkindlustusamet
Tln. Lembitu tn.8 (Stockm.juurest üle Tartu mnt.mere poole 1. või 2.maja)
Infotel.16106 tööaeg 9.00-17.00

Edu bürokraatiaga maadlemisel.
 
Et 15. august 2008, kl 18.22
Delfis vasakus servas teemade all "Eakateleht",seal palju teemasid ja abiküsimise kohti.
 
Kohtade vahetus 18. aprill 2023, kl 13.52
https://marjamaa.ee/kontaktid1

Võimalik ainult Venemaal ja Märjamaal niikut Putin ja Mefvedjev
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!