Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
pangad ei anna laenu
 
tuttava tuttav 10. oktoober 2008, kl 19.56
lugesin õigusabi foorumist teemat:
http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=75&i=15502&t=15502

kus kellelegi ei andnud pank laenu, kuna oli varem sms-laenu võtnud (mille ta tagasi maksis).

seda lugedes tuli meelde ühe tuttava jutt hiljuti, kui tema tahtis võtta laenu, mille ta tegelikult ka sai, aga pangas oli suuri küsimusi tekitanud tema konto väljavõte. nimelt töötab ta kohas, kus töökoha kõrval on 2 kasiinot ja suht lähestikku ka kaks sularaha automaati. ja loomulikult käib ta lõunale minnes ja muidu ka kui sularaha vaja, võtab ta nendest automaatidest. panga silmis oli see jätnud mulje, et ta käib kasiinos ja loomulikult kaob raha sinna...

asi muidugi lahenes, sest ta tõestas oma töökoha asukoha ja kellaajad mil raha võttis (päevased ajad kõik)... aga no asi on juba nii kaugel, et pead hakkama jälgima, kust raha võtad. imelikud ajad.
 
pujään 10. oktoober 2008, kl 20.15
Eks pank peabki ju jälgima kellele laenu annab. Pank tahab ikka raha lõpuks tagasi saada ja intressidega. Positiivne ju, et asi normaalselt lahenes.
 
.. 10. oktoober 2008, kl 20.25
mul oli sama teema tuttava tuttaval. aga see polnud sinu tuttava tuttav, kuna minu tuttava tuttav ei saanudki laenu :). hansapangast siis.
läks teise panka ja sai probleemideta.
 
appi 10. oktoober 2008, kl 20.34
isver küll, varsti kaardiga ei julgegi mingi edevama teenuse ega meelelahutuse eest maksta.. ja raha võib ka välja võtta ainult soovitavalt lasteaia või toidupoe automaadist. päris karm, et nad niimoodi jälgivad.
 
appi veel 10. oktoober 2008, kl 20.35
lasteaias siiski ei ole automaate, lastepoe tahtsin ma öelda.
 
püha müristaja 10. oktoober 2008, kl 20.42
Jessas :D Minu töökoha lähim rahaautomaat on ühe väikelinna alkoholipoe küljes. Tulevikus hakkan siis tõestama, et ma ikka ei käi lõuna aeg end täis kaanimas :S
 
peab ikka kõva pea olema 10. oktoober 2008, kl 20.52
Pank ei ole kohustatud kellelegi laenu andma.
Aga kui annab, siis vaatab inimese finanskäitumist, st. kõike seda, mis kontol kajastub.

Ja see lingil olev teema ei tohiks ju midagi keerulist olla - pank vaatas, et inimene oli valmis võtma röövellikel tingimustel antavat SMS laenu selle asemel, et küsida väikelaenu või krediiti sellest pangast, kus ta juba klient on.
 
parandus 10. oktoober 2008, kl 20.59
*finantskäitumist
 
lila 10. oktoober 2008, kl 21.20
Ma ei usu elu sees, et pank sularahaautomaatide asukohta niimoodi analüüsib. Tavaliselt on sellistest tuttava tuttava juttudest ikka midagi välja jäetud. Kui ta kasiinos kaardiga pidevalt maksab, siis on see lugu juba tõenäolisem.
Ma alati imestan, kui hästi inimesed arvavad oma tuttavaid tundvat. Isegi sõbrad võivad eelistada kõike mitte rääkida, ammugi siis tuttavad.
 
pank 10. oktoober 2008, kl 21.51
Pank teab väga täpselt kus asuvad kasiinod ja kus nende juures sularahaautomaadid, vaadatakse ka kellaaegasid millal raha võetakse. Kui ikka õhtul kella 23 paigu võetakse kasiino ukse kõrval olevast automaadist näiteks 5000.-EEK ja kella 2 paigu öösel samast automaadist veel 5000.- EEK, inimene ise elab aga hoopis teises linnaosas, siis pole väga palju arvata milleks seda raha öösel võetakse. Eriti kui selline käitumine kordub.
Selliselt ei jälgita muide ainult uusi laenukliente vaid jälgitakse ka olemasolevaid laenukliente. Kui ikkagi raha laenatakse näiteks maja ehituseks, pärast aga viiakse see kasiinosse, siis tulumaksu soodustus sellisele laenule ei pruugi laieneda, samuti võidakse ühepoolselt laenulepingu tingimused üle vaadata (ei maksa loota, et kliendi poolselt).
Pangad jälgivad ainult teatud asukohtades sularaha automaate, bensiinijaamade ja kaubanduskeskuste, kus kasiinosid ei ole, sularahaautomaate ei jälgita. Ja jälgimine ja analüüs on vägagi subjektiivne. Kogenud pilgule on konto väljavõttele väikseimgi pilguheit väga informatiivne.
 
pank 10. oktoober 2008, kl 22.41
Kas kusagil on atm, kus pole kasiinot lähedal?
Mustakivi piirkonnas, kus ise elan, on vähemalt viis kasiinot.
 
.. 11. oktoober 2008, kl 00.37
just-just, mu tuttava sõbranna on ilge mängur. ja siis suure suuga hakkas kogu külale kuulutama, kuidas kasiino tõttu laenu ei saanud, et me kõik teda mängurluses ja selle varjamises kahtlustaksime. ja SEB oli lihtsalt loll, et sellisele mängurile laenu andis :)

pank, sinu jutt täiesti asjalik, et kui inimene tihti kahtlastel aegadel suuri summasid kasiinode automaatidest välja võtab, siis tekitab küsimusi.
kui aga pereema mitte imelikel aegadel pidevalt kasiino automaati kasutanud, kuna see kõige lähim ja mugavam, vot siis küll pangatöötaja võiks natuke rohkem mõelda.
mõned aastad tagasi oli meil samuti ainuke automaat kasiino küljes. õnneks nüüd on üks automaat juurde tulnud.
 
urr 11. oktoober 2008, kl 09.08
Kolm aastat tagasi oleksid pangad pidanud ranged olema. Poleks meil mingit kriisi.
 
no tead 11. oktoober 2008, kl 10.15
kas mitte inimesed ise ei peaks arukad olema. riik ja pangad ja anspidi peavad kõik inimeste eest ära otsustama või mis??? mitu aatat räägitud, et hoidke kokku, ärge laristage ega võtke laenu kui nii väga vaja pole.
 
kokkuhoid 11. oktoober 2008, kl 10.29
nüüd tuleb osta mitte seda mida vaja, vaid seda ilma milleta ei saa...
 
fi 11. oktoober 2008, kl 11.59
Heh, minu lähim automaat on kasiino ukse juures.. Kodulähedane muide, hehe.. ja kui ma sealt kell 23 raha võtan ja pärast bensukast mis ka seal kõrval asub piima ostan,et siis laenu ei saagi või? Nii see asi ikka pole päris.
Suuremas osas ikka jälgitakse sinu sissetulekut, samuti kuidas sa ma makse ja liisinguid maksad.
 
tuttava tuttav 11. oktoober 2008, kl 12.11
See minu jutt oligi sellest et kui tüüp panka läks, siis konto väljavõte tekitas küsimust ja nad uurisid seda spetsiaalselt. Probleemi polnudki, ta sai laenu. Lihtsalt see oli eraldi teema. Kui mina 5 aastat tagasi laenu võtsin, siis küll sellise pilguga mu kontoväljavõtet ei uuritud. Ajad on muutunud.
 
säästjatele 11. oktoober 2008, kl 15.04
Kas ei karda raha hoida, Islandi mudeli puhul sobib hoopis Euro, mida islandi pangad ei vaheta enam. Islandi oma raha kaotas väärtuse.
 
lemps 11. oktoober 2008, kl 16.28
ma võta suht tihti raha sõle r-kioski juures olevast automaadist.
kas nüüd mulle ka laenu ei anta, sest kulutan raha litsidele? kuna siin kõrval saastakas, kus tänavalitsid tegutsevad :D
 
Ponia Laura Palmer 19. juuli 2018, kl 07.23
Kas vajate laenu kiirelt? Ma pakun igasugust rahalist abi. Ma saan aidata teil saada tõelist laenu oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks. "Pakume taskukohast isiklikku laenu ilma probleemideta." Taotlege kohe ja võtke 48 tunni jooksul era- või ärilaenu.
- Intressimäär: 3% aastas (ilma krediidikontrollita !!!)
- Palga kontroll ei ole.
- kohene heakskiit
- tagatiseta.
- Konkurentsivõimeline intressimäär.
Kui see on huvitatud, palun Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust kohe
Proua Laura Palmer
☎ +1 (518) 460 6250
E-post: angelfunding.net@gmail.com
 
mr mark 13. juuni 2019, kl 12.42
KUIDAS SAADA LAENU ABI @ 2% INTRESSIMÄÄRA

Ma ei olnud kindel, et saan online laenu laenuandjale online. Aga kui ma ei suutnud enam oma võlga silmitsi seista, oli mu poeg haigla voodis kirurgias, mis hõlmas suuri raha ja ma vajan ka raha, et refinantseerida ja saada hea kodu, et mul oleks hea kodu. otsib abi sõpradelt ja kui ei olnud mingit lootust enam, otsustan minna laenu otsima ja ma leian, et MARK WILLIAMS FUNDS on 2% intressimääraga ja rakendatakse kohe minu andmetega vastavalt juhistele. Seitsme päeva jooksul pärast taotluse esitamist juhtis ta oma laenusumma ilma varjatud tasudeta ja võin hoolitseda oma poja arsti eest, uuendada oma rendiarvet ja maksta oma võla ära. Nõustun iga laenutaotlejaga kontakteeruma MARK WILLIAMS FUNDSiga (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Lihtne ja ohutu tehing
 
alexander castro 29. juuni 2021, kl 23.38
GOOD DAY AND WELCOME TO ASDA FINANCE LTD
Do you need 100% Finance?
We are currently seeking to invest in any good, profitable business, please present only viable business ideas.If you have any projects that needs funding, kindly revert to me with your business plan and also if we find your business to be worthy of investment, you will be promptly contacted.
 Whatever your circumstances, self employed, retired, have a poor credit rating, we could help with our flexible repayment scheme.
 You can also  increase your income today with binary options with just $500 or more as initial deposit, and you will make  $1,250 or more in a week.I trade for beginners,non-expects,those  who do not have time to trade as well as those who have lost so much to binary options

please Contact us at:
asdaservices24@gmail.com

Thanks and God Blessings.
 
Yoda 01. juuli 2021, kl 16.02
Nõme värk
 
Endre 28. aprill 2023, kl 17.04
Vajad kiiresti raha? Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: (dakany.endre@gmail.com)

Kiire laenupakkumine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!