Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kuidas siis selle rahaga on?
 
austusega 20. september 2012, kl 20.50
Vaatasin tänast Reporterit, kus püüti lahti seletada kunagist miljonite vargust ja pidevalt näidati Siim Kallast sekka.

Tekkis arvamus, et kui selliseid suuri summasid annab pesta - nulle juurde kirjutades ja maha arvates ja ühest pangast teise üle kanda ja lõpuks need hoopis haihtuvad jne.-- siis mille krdi pärast n*ussitakse väikese ja vaese inimese ajusid mingite pankade poolt mingite tibatillukeste summade ja intresside pärast.

Miljonid lihtsalt haihtuvad, aga pisi laenukene ei kaota intresse ja aina kasvab ja kosub hoopis ja ei haihtu kuhugi.
Mille krdi pärast ei kustu niisama tavainimese pangalaen, kuigi majandus kolinal langeb, ja raha kaotab oma väärtust ühes sellega.
Aga vat tavainimene on kui kurjategija oma õhkpisikese summaga, aga teine miljonite kantimise eest saab aina ametikõrgendust ja austust ja heakskiitu.

See on näkku sülitamine ja ma kutsun üles vastu hakkama neile pankadele, neile liiakasuvõtjatele ja mingitele õhust kirjutatud intressidele.

Pole see tavainimene midagi nii päss, et tema seljas peaks saama liugu lasta ja talt viimanegi sent röövida./just röövida/.

Jätaks õige oma laenud maksmata, või vähemalt need laest võetud intressid, need kohtutäiturite nõuded ja kohtute ettekirjutused.
Mida kohut veel siin väikese inimese kallal?
Vaatame, mis see riigiprokuratuur nüüd kostab selle üle kolmesaja millise krooni raha haihtumise peale.
Usun, et vastus on teadagi, milline.

Kui nii, siis pole muud, kui barrikaadidele, vennad!!!
 
f 20. september 2012, kl 21.16
Õlled sees, julgus tulnud, mõistus läinud?
Tüüpiline Reporteri vaataja.

Korruptsioon on üks asi, f aking kohtutäid (JOKK sulid) teine asi ning eraisiku ja panga vahelised lepingud kolmas asi.
Kui niisama laamendada tahad siis hakka moslemiks ning peksa midagi puruks - alati võid tulla vabandusega lagedale - kaitsesid oma usku.
 
kui tõde teada tahad 20. september 2012, kl 21.34
siis vaata ära kuues osa http://ulmefilm.ee/download.html

parim ori on see kes usub, et on täielikult vaba.
 
austusega 20. september 2012, kl 21.36
f
Õlled sees või mitte sees, pole oluline ja Reporter pole ka oluline.
Ah et kohe tüüpiline Reporteri vaataja ka kohe v? Narr oled.

Jutt on miljonitest, sadadest miljonitest, mis tiirlesid pangast panka, kuni haihtusid ja ilmusid kuskil X firmas nähtavale.
Aa, tundub, et siin pole õige koht sellest rääkida. Siin räägitakse ju pähklivõist, raffaellost ja stokmanni arbuusidest.
Sorry.
 
Jack 20. september 2012, kl 21.49
Lihtsalt tuleb kus.ta kõrva neile täituritele ja pankladele ja siirduda kenasti siit mailt kuhugi kaugemale ja ongi jokk. Mis vahet on, kus elada? Naised ka igalpool samasugused, kliima on aga kindlasti parem. Võta naineseal ja tema nimi ja oledki puhas poiss.
 
nüüd üles... 20. september 2012, kl 21.55
Pankadele võiks vastu astuda sellega, et ei sõlmigi ühtki neetud lepingut, mis intressid ette näeb :D Aga nad saavad siis!
 
austuseta 21. september 2012, kl 01.01
austusega Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>
> Jutt
> on miljonitest, sadadest miljonitest, mis tiirlesi
> d pangast panka, kuni haihtusid ja ilmusid kuskil
> X firmas nähtavale.
> Aa, tundub, et siin pole õi
> ge koht sellest rääkida. Siin räägitakse ju pähkli
> võist, raffaellost ja stokmanni arbuusidest.
> S
> orry.

Sina küll austust ei tekita :(
või arvad, et need inimesed, kes tahaks ja silmaring ka võimaldaks sellel teemal kaasa rääkida, peaksid soovima süüa mädanenud arbuuse? sorry siis.
 
A 21. september 2012, kl 01.54
pangalaenudele kirjutavad ju inimesed vabatahtlikult, oma käega, ise alla? jah? keegi seda relva ähvardusel ei tee... keegi ei keela sul puukuuris elada ja jalgrattaga sõita.
kohtutäiturid otsivad taga inimesi kes hoiavad sihilikult kõrvale oma võlgade maksmisest. jah? lapsevanemad alimentidest, mis sest, et lapsed näljas. bussijänesed trahvidest, mis sest, et teised peavad ka nende sõidu kinni maksma, jne.

mille jaoks sa barrikaadidele ronid? oma lollust demonstreerima, et jätsid asja eest tehtud trahvid maksmata? kirjutasid SMSlaenu lepingule alla ja nüüd keeldud intresse maksmast, kuigi nendest teavitati sulle juba enne laenamist?
 
z 21. september 2012, kl 05.22
kui sa oled läbi näinud, mis on pank, siis ainus võimalus mitte toetada seda kavalat süsteemi, on mitte kasutada panga teenust.
 
imestan ka 21. september 2012, kl 10.30
Kas me ikka elame kapitalismi tingimustes , või mitte.Suurte pankade ja muude firmade pankrotte pole nagu näinud , kõik upitatakse jalule , olenematta sellest , kui ebapädev on olnud juhtimine . Mingit omavastutust ega hirmu pole .Samas neid asutusi juhtinud isikutel peaks nagu olema vastav erialane haridus ja teave.Samas tavakopdanik , kes suurel määral peab laenu võttes juhinduma vaid omaenda tarkusest , sellet pressitakse viimanegi sent välja ja kui julged piiksatada et raske on , soolatakse juurdegi .Nõuan võrdseid õigusi , pangad peavad oma epapädevuse eest samuti vastutama oma naha ja karvadega ja kui lähevad pankrotti siis on tavainimesele selge vahe sees , kes on tegija ja kes lihtsalt susserdaja.
 
ära imesta 21. september 2012, kl 10.41
Tõsi ka või? Aga Maapank, Tartu Kommertspank, mõlemi juhatajad (Malle Eenmaa ja Bergvald) on süüdi mõistetud ning kinni istunud.
 
imestan ka 21. september 2012, kl 10.51
Need on ikka suht ammused näited . Mõtlen ikka rohkem neid Hispaania pankasid , kes hulgi halbu laene andnud ja muudkui plekitakse sinna raha juurde , selle asemel et pankrotti lasta , panga juhatusele reaalne vanglakaristus ,koos kogu vara konfiskeerimisega .
 
mis siin imestada 21. september 2012, kl 12.21
no polegi imestada ju, et inimene, kellel isegi algtasemel kirjaoskus puudub ja kirjutab olenemaTTa, et sealt ei saa ka midagi tarka tulla. nii rumalat juttu ei anna kommenteeridagi. lihtsalt nii piinlik on lugeda.
 
ah, et piinlik 21. september 2012, kl 17.02
Minul on piinlik sellest seltskonnast, kes kohe kuidagi ei suuda kokku hoida, kohe kuidagi ei taha tunnistada, et tavakodanikku n*ussitakse suhu ja silma ja seesama ullike-lollike laseb seda endaga teha päevast päeva. Selle asemel, et hakata tunnistama, mis toimub, hüppab ta parema meelega kellegi kõrvalolija kõri kallale ja kujutab ette, et voh, nüüd sai ikka pandud.

Ausalt, nii piinlik on ja samas nii pagana kurb sellistest kõvadest eksemplaridest, ütleks, et masohistidest lausa, kes lasevad end piinata ja ruigavad rõõmuga veel kaasa.
Häbi on, sest valdavalt igas teemas, kus keegi üritab veidigi oma arvamust avaldada ja paistab, et mõistlikult asjust isegi aru saab, hüppab kohale kari "tuletõrjujaid", kes kukuvad kohe materdama.

No, kas see pole ehk mõne vaimuhäire südroom? Kaldun arvama, et just nii see on, peast ikka ära, muud ei miskit.
Oh-jah.
 
to ah et piinlik 21. september 2012, kl 19.34
kes see masohist on :D

ja kas pead asjadest arusaajaks inimest, kes põhjendauseks, miks ta võiks jätta oma sms-laenu tagasi maksmata, toob selle, et tõestamata kuulujutu järgi keegi siim kallas ka ei maksnud tagasi oma miljoneid? selge siis, nii tore, kui keegi Sind samade kõvade põhejndustega vangi mõistaks. kuskil võsaneegrite maal, sest arenenud riigis siiski loevad kohtuotsused.
 
austusega 23. september 2012, kl 10.44
tere, tere.
Mis puutub igasugu laenudesse, siis teadke, et minul EI OLE ainsatki laenu kaelas. Jumalale tänu, et mu arunatuke ei lasknud omalajal mulle mingit ajupesu teha. Elan oma rahulikku elu, ei tunne vajadust maailmale tõestada, et näää, olen tasemel ja parem kellestki, et mul on mingine materiaalne väärtus, mida näää, sinul pole jne....

Rääkima sundis mind aga õiglustunne.
Ei ole vaja olla ei võsapetsi kangelane, ei keegi kõrgemal seisja, et näha, ja asju õigesti näha, mis toimub tegelikult.
Kes tahab silmaklappidega ringi käia, palun, keegi ei keela. Kes tahab roomata, aga palun, oma lõbu. Kes tahab teisi end madalamal näha, et neid sõimata ja saastaks pidada, no jumala eest, tehke seda, kui see teid õnnelikuks teeb.

Küsin vaid, kas te tõesti ei näe, või ei taha näha, mis tegelikult toimub?
Kas te tõesti suudate leppida sellise karjuva ülekohtuga ja lähetegi kogu selle libeda möla õnge?
Vaat, mina ei saa leppida.
Kirutakse küll kommuaega, aga mis meil teisiti on praegu????
Samad NLKP poolt õpetatud kommuaegsed osavad jutupaunikud ja inimestega manipuleerijad istuvad pukis ja mängivad inimeludega nagu hasartmängurid.
Mis on muutunud?
Ainult riigilipu värv, muud midagi.
Muidugi on veel muudki, aga pole mõtet rääkida, ega kaagad nagunii taha mõista ja kui mõistavadki, siis ega roomajad püsti nagunii tõuse.
 
toimub 23. september 2012, kl 10.52
Jah , eliidi ringkäendus .
 
sect la vie 23. september 2012, kl 11.51
näen küll, mis toimub. iga päev näen. kuid mis teha. minu mees pole aastate viisi leidnud omale ametlikku tööd, igale poole kuhu läheb, toimub kõik mustalt. lubatakse võtta tööle ametlikult no nii kuu paari pärast ja ei võeta, raha ka eriti ei maksta, suure nõudmise peale mõnedsajad eurod ja lähed jälle ise minema. mitte sellepärast, et minu mees selline vilets töömees on, ei, kedagi ei võeta, kuna järjekord ukse taga on suur, paari kuu pärast võetakse järgmised ullikesed, kellele jälle lubatakse maad ja taevad kokku ja mis sel lihtinimesel muud üle jääb, kui loota ja uskuda, sest pere tahab ju toitmist ning kuidagi ei taha arvata, et kõik ettevõtjad ebaausad on. aga on. paari aasta jooksul on mees töötanud vist oma seitsme ettevõtja juures ning kõik on osutunud ebaausateks ahneteks inimeste ärakasutajateks.
miks ma sellest räägin. aga sellepärast, et näidata, milline ebaausus valitseb kõikjal. poliitikud on ju kirss tordil, nemad teevad silmad ette ka kõige libedamale ärihaile. rumal oleks arvata, et Siim Kallas seal üksi ja ainult oma taskusse raha kantis, sel juhul oleks ta ammu kinnimajas nagu Galojaniga teha tahetakse. küllap mahhineeritakse koos ja jagatakse võrdselt. ka see 10 milli, mis nagu oleks kadunud, on tegelikult ilusasti oma koha leidnud. ja kõik on õnnelikud.
olen veendunud, et valimised on rahva lollitamine nii nagu ta oli seda nõukaajal on ta seda ka praegu. kõik on ette teada, kes hakkab eesotsas olema ja mida ta seal täpselt tegema hakkab ning kelle huvide eest seisma, on ka ette teada. minu abikaasa ehitas Brüsselis eurosaadikutele maja juba poolteist aastat enne seda kui me euroliitu astusime.
mitte keegi meist väikestest inimestest ei saa mitte midagi teha. arvan, et ei saa ka ansip, küllap täidab ta vaid direktiive ülevalt poolt.
 
to austusega 23. september 2012, kl 13.07
no ei ole võimalik nii rumalsse inimesse austusega suhtuda, nagu Sina oled. kujutad ette, et oled väga kõva tegija, sest Sul pole ühtki laenu? selgelt on Sulle sülle kukkunud vanematelt või ükskõik kust eluase ning kahjuks oled Sa lihtsalt nii rumal, et pole suutnud läbi hammustada, et kõikidel pole nii hästi läinud. kus peaks SInu meelest elama inimesed, kellele ei kuku korter/vms sülle? aa, tean, niikuinii vastad nüüd, et siis on targem üüril olla ja kellegi teise pangalaen kinni maksta. miks ma kül ei imestaks sellise vastuse üle, Su aju ei genereerikski midagi arukamat. aga las ta nüüd olla siis, ega lolle siin targaks ei õpeta.
 
to sect la vie 23. september 2012, kl 13.13
sect la vie Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> näen küll, mis toimub. iga päev näen. kuid mis teh
> a. minu mees pole aastate viisi leidnud omale amet
> likku tööd, igale poole kuhu läheb, toimub kõik mu
> stalt. lubatakse võtta tööle ametlikult no nii kuu
> paari pärast ja ei võeta, raha ka eriti ei maksta
> , suure nõudmise peale mõnedsajad eurod ja lähed j
> älle ise minema. mitte sellepärast, et minu mees s
> elline vilets töömees on, ei, kedagi ei võeta, kun
> a järjekord ukse taga on suur, paari kuu pärast võ
> etakse järgmised ullikesed, kellele jälle lubataks
> e maad ja taevad kokku ja mis sel lihtinimesel muu
> d üle jääb, kui loota ja uskuda, sest pere tahab j
> u toitmist ning kuidagi ei taha arvata, et kõik et
> tevõtjad ebaausad on. aga on. paari aasta jooksul
> on mees töötanud vist oma seitsme ettevõtja juures
> ning kõik on osutunud ebaausateks ahneteks inimes
> te ärakasutajateks.
> miks ma sellest räägin. ag
> a sellepärast, et näidata, milline ebaausus valits
> eb kõikjal. poliitikud on ju kirss tordil, nemad t
> eevad silmad ette ka kõige libedamale ärihaile. ru
> mal oleks arvata, et Siim Kallas seal üksi ja ainu
> lt oma taskusse raha kantis, sel juhul oleks ta am
> mu kinnimajas nagu Galojaniga teha tahetakse. küll
> ap mahhineeritakse koos ja jagatakse võrdselt. ka
> see 10 milli, mis nagu oleks kadunud, on tegelikul
> t ilusasti oma koha leidnud. ja kõik on õnnelikud.
>
> olen veendunud, et valimised on rahva lollita
> mine nii nagu ta oli seda nõukaajal on ta seda ka
> praegu. kõik on ette teada, kes hakkab eesotsas ol
> ema ja mida ta seal täpselt tegema hakkab ning kel
> le huvide eest seisma, on ka ette teada. minu abik
> aasa ehitas Brüsselis eurosaadikutele maja juba po
> olteist aastat enne seda kui me euroliitu astusime
> .
> mitte keegi meist väikestest inimestest ei s
> aa mitte midagi teha. arvan, et ei saa ka ansip, k
> üllap täidab ta vaid direktiive ülevalt poolt.

ja Sina oled järgmine ajuhiiglane, kes iialgi ei saagi aru saama, et just Sinu mees ongi see idioot, kelle tõttu saab nii teha, et mustalt ja ei maksta. kui Sinu mees ja teised temasugused ei läheks mustalt tööle, töö peab ametlik olema KOHE, mitte mingi lubadus mõne kuu pärast ametlikuks hakata, siis nii ei saaks teha, poleks kedagi lihtsalt võtta. pealegi tuleks sellistest firmadest teada anda maksuametisse, siis kaoks see asi ükskord ka ära. aga ei, idioodid loovad ise varimajandust, töötavad mustalt ja siis kiunuvad, et sotsiaalvaldkonnas raha napib. kust see raha siis tulema peaks, kui makse ei maksta? anna kannatust, kuhu me selliste idiootidega jõuame, ei kuskile. ise ei kujuta ettegi, et läheksin tööle mustalt, loomulikult mitte.
 
austusega 23. september 2012, kl 15.18
to: to`taja

Oot, mis sind nii raevu ajab, ma aru ei saa ja miks kõik teised sinu arust puhta lollid on?

Sa ikka paned väga puusse.
Ma nimelt üldsegi ei ole nõus sellega, et keegi, ükskõik kes, omab hulgi elupindasid, mida siis karmi hinna eest üürile annab neile, kel lihtsalt polegi kuhugile mujale minna.
Vat see korterimajandus on ka üks väga inetu koht meie riigis.

Minu korter ei ole kelleltki niisama saadud ja sa ära lahmi siin.

Vasta parem, miks sind ärritab, kui keegi oma arvamust avaldab ja püüab algatada diskussiooni meil valitsevast ebaõiglusest ja suuremastaapsetest vargustest, kantimistest, pettustest jm sarnasest.

Mina nt pole iial olnud nõus EL-iga liitumisega, aga kes küsis üldse seda?!
See lihtsalt otsustati ära ja mängiti mingit hääletust ja mingit protsenti.
Samamoodi kõik need meie valimised ja muud küsitlused ja protsendid.
See kõik ON puhas pettus, reklaam ja alatu vale enamiku inimeste suhtes.

See 20 aastat kestnud palagan on meie inimesed niivõrd ära lahterdanud ja ära hirmutanud, et mingit lootust, et kõik ühel meelel äkki enam mustalt tööle ei lähe, on utoopia. Muust rääkimata.

Kurb on see, et rahval pole kokku hoidmist. See ongi tõeliselt kurb. Ära solgutatud õnnetud inimesed.
 
cest la vie 23. september 2012, kl 16.16
ettevõtjate jaoks on ju tore, et idioote jätkub, nii et milleks sõim. huvitav jah, et tööline, kes väga tahab ametlikult tööd, usub ettevõtjat, on idioot, kuid ettevõtja, kes valetab ja tõmbab töölisel p.se lohku, on täiesti tolereeritav nähtus.
mu mees tahab väga ametlikult tööle, väga, kuid Ida-virumaal ametlikult tööle saada on utoopia. see, et ta pole inimestesse usku kaotanud, ei tee temast veel idiooti.
 
to austusega 23. september 2012, kl 19.51
austusega Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> to: to`taja
>
> Oot, mis sind nii raevu ajab, m
> a aru ei saa ja miks kõik teised sinu arust puhta
> lollid on?
>
> Sa ikka paned väga puusse.
> M
> a nimelt üldsegi ei ole nõus sellega, et keegi, ük
> skõik kes, omab hulgi elupindasid, mida siis karmi
> hinna eest üürile annab neile, kel lihtsalt poleg
> i kuhugile mujale minna.
> Vat see korterimajandu
> s on ka üks väga inetu koht meie riigis.
>
> Mi
> nu korter ei ole kelleltki niisama saadud ja sa är
> a lahmi siin.
>
> Vasta parem, miks sind ärrita
> b, kui keegi oma arvamust avaldab ja püüab algatad
> a diskussiooni meil valitsevast ebaõiglusest ja su
> uremastaapsetest vargustest, kantimistest, pettust
> est jm sarnasest.
>
> Mina nt pole iial olnud n
> õus EL-iga liitumisega, aga kes küsis üldse seda?!
>
> See lihtsalt otsustati ära ja mängiti mingit h
> ääletust ja mingit protsenti.
> Samamoodi kõik n
> eed meie valimised ja muud küsitlused ja protsendi
> d.
> See kõik ON puhas pettus, reklaam ja alatu v
> ale enamiku inimeste suhtes.
>
> See 20 aastat
> kestnud palagan on meie inimesed niivõrd ära laht
> erdanud ja ära hirmutanud, et mingit lootust, et k
> õik ühel meelel äkki enam mustalt tööle ei lähe, o
> n utoopia. Muust rääkimata.
>
> Kurb on see, et
> rahval pole kokku hoidmist. See ongi tõeliselt ku
> rb. Ära solgutatud õnnetud inimesed.

mis raevust Sa räägid? mina ja raevus, sonid? ma irvitan siin lõbusasti Su üle, raevust on asi kaugel. miks peaks mind keegi raevu ajama, kes oma tühist elukest elab ja sellega rahul pole? mina enda omaga olen

aga räägi meile nüüd ära, kuidas moodi, kui Sulle korter sülle ei kuukunud, kuidasmoodi said siis elamispinna. ära ole kade, saab ju kõigil parme, kui teised ka selle kavaluse teada saavad, kuidas korter saada endale nii, et laenu ei võta. kas kogusid palgast? noh, muidugi, eks minu aju on SInu omaga võrreldes ikka liiga rumal, mina ei suuda kuidagi välja mõelda, kuidas ma ilma mingi päranduseta (= süllekukkumiseta) oleksin korteri osta saanud.

ja veel, see, kas Sina kuskil hääletasid ja olid EL-i poolt, on täiesti suva ning alatu on süüdistada ilma faktideta mingis pettuses kedagi. mina isiklikult olin poolt, poolt olin ka selles küsimuses, et tuleks euro. ning kogu meie pere oli poolt. ja kogu meie suguvõsa oli poolt ja lisaks ka kogu mu sõpruskond oli poolt. seega mis pettusest Sa kired siin? kus see pettus on? selgelt on hääletatud poolt ja hääletajad ka väga rahul. mina olen eesti eluga väga-väga rahul, kõik saavad just selle, mis ära teeninud on. näiteks soomes-rootsis peavad töökad inimesed, kes seega ka rikkamad, vaest krõppi üleval, kahju vaadata. seega tee endale ikka enne asjad selgeks, kui piiksud siin. aga no troopidel ongi nii kombeks, ega ma ei imestagi.
 
viimasele 23. september 2012, kl 20.40
kui sul kõik nii hästi on, siis miks sa nii õel küll oled? kusagil sisemas on kibestumine ikkagi.
inimestel on kombeks endale valetada, vbl ka sinul.
 
Versus 23. september 2012, kl 21.13
Inimesed on loomult arad ja eestlased veel umbusklikud ning üliettevaatlikud ka. Teatad Tööandja ümbrikupalgast või töötajate väärkohtlemisest ning ei saa enam üldse piirkonnas tööd. Hakkad Tõõandjale vastu ja lähed töövaidluskomisjoni- sama lugu. Keegi otse midagi välja öelda ei julge, sest neid mahatampijaid, kaasakoogutajaid ja kintsukaapijaid on rohkem, kui ausaid ja otsekoheseid.
 
no vat 24. september 2012, kl 08.51
Siit tulebki siis välja, et riigi süüdistamise asemel tuleb süüdistada argu ja maksudest kõrvalehiilijaid.
 
pane 24. september 2012, kl 13.12
Tuleb jah süüdistada neid, kes maksudest kõrvale hiilivad ja oma tulusid ja hüpoteeke varjavad või ehk siis näpuka tõttu aastaid jätavad kirja panemata.
Kas need on tavainimesed?
Pole ühtegi ju.

Argadega on oma teema.
Kas nad ikka on arad niiväga, äkki on nad hoopistükkis nurka surutud, nälg pitsitab ja et natukegi rahakest saada, et hing sees püsiks, siis ongi nagu arad meie mõistes, sest ei hakka laialt ja ühtselt vastu neile ülbetele, kel on Eestimaal hea elada ja kelle elu on põimunud kõige ehtsama kuritegevusega.

See, kuidas Ansip ütleb, et pole vaja halvast rääkida, räägime ikka heast, on tõe varjamine ja tahtmatus näha, mis toimub. Varjamine on aga lihtlabane valetamine.
Kaua sa ikka pead liiva alla peidad, kaua annab veel kummi pingutada, kaua sa ikka aina võtad/maksude jm näol/ sealt, kus midagi võtta peale elu enam polegi?

Ja see totutaja siin on kõige ehtsam näide oravate ülbusest.

Riik võiks meil norm olla, sest riik on rahvas, aga seni, kuni võimu juures kükitavad need, kes seal kõik läbisegi omavahel mingi alatusega seotud on, seni võime ikka rääkida, et süüdi ongi kogu see riigi kamp, kes laeva/riigi karile ajab. Tahtlikult, teadlikult ja külmavereliselt. Omaenese hea elu ja olu nimel.
Vastik, vastik, vastik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!