Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kas tunnete end stringides
 
oi 01. detsember 2008, kl 12.03
ihaldusväärsema ja seksikamana?
 
aly 01. detsember 2008, kl 12.11
ei tunne. Nöör kanni vahel, ebamugav ja nõme. Kõige seksikamana tunnen end kõrge jalakohaga ent siiski tavalistes aluspükstes. Kannid on kaetud, mugav on, ja lisaks aitab veel ülespoole tõstetud jalaosa jalgu visuaalselt pikendada. Sekiskas! :)
 
:D 01. detsember 2008, kl 12.37
Tunnen kindlalt, sest tean, et aluspesu serv ei punnita läbi pikkade pükste või seeliku.
Seksikalt ei tunne, sest stringid teevad kannika kuju kuidagi koledaks. Tavaliste trussikutega on tõesti kõige seksikam tunne.
 
Margit 01. detsember 2008, kl 12.42
Hmm ja ebamugavus on siis seksikas?
 
Sookoll 01. detsember 2008, kl 13.14
Mingit erilist tunnet pole. Midagi kuskilt ei kisu ega hõõru jne. Tavalised aluspüksid kipuvad kannikate vahele minema ja see ei ole üldse tore kui suur pusa on pepu vahel. Kitsas riideriba kanni vahel on igatahes meeldivam.
 
kannikas 01. detsember 2008, kl 13.45
stringid on lihtsalt mugavad! eriti riiete (pükste, seeliku) all. kui midagi peale aluspesu seljas pole, siis on suva, kas on bokserid, stringid, tavalised või mitte midagi. kui tagumik on ise ilus ja seksikas, on ta seda ka stringide ja ilusate tavaliste aluspükstega.
 
iuh 01. detsember 2008, kl 14.37
stringid on lihtsalt nii mugavad ja mugavus ongi seksikas. muide, kunagi väitsin, et elus ei hakka stringe kandma, no ei atha kannikate vahel riiet, segab ju.. aga oli vaja ühe kostüümiga ja enam ei suuda muid pükse taluda - imelik, kui keset kannikat miski soonib. ja riiete all lausa inetu, kui kannikas pooleks punnitab, imestan, et inimesed nii käivad, eriti kui on lõtv kann, siis kohe ikka ilge vaatepilt.
 
K 01. detsember 2008, kl 15.03
No ärge ostke siis selliseid trussikuid, kus kolmekordne jäme kant ääres ja säär ka nii kitsas ja venimatu, et kannika sisse soonib. Tänapäeval pole paljudel aluspükstel enam kanti ääres (või on väga õhuke), on isegi üleüldse õmblusteta pesu olemas.

Sellest ma ka aru ei saa, kuidas aluspüksid kogu täiega kanni vahele saavad minna - peab vist erilise ehitusega olema, harali kannikad vms :P Tegelikult sellised "lörtsid" pitsaluspüksid on küll sellised, mis kanni vahele lähevad, väga ebamugavad. Aga ega sellepärast pea veel stringinööri kannatama tagumiku vahel. Näiteks venivast riidest (puuvill+elastik) aluspüksid, mille servad kandi asemel ääristatud pitsiga - väga mugavad (ja seksikad) ja ei jää koledaid rante ka. Või siis osta see õmblusteta pesu.

Ega see ka ilus vaadata pole, kui keegi on endale liiga väikese pluusi selga ajanud, mis soonib ja kisub ja kätega vehkides kaenla alt veel ragiseb ka :) Kuid see ei tähenda, et peaks rinnahoidjate väel käima, saab ju ka mugava ja õiges suuruses pluusi osta :)
 
. 01. detsember 2008, kl 15.15
k, kas sind kuidagi härib, et mõned eelistavad stringidega käia (sinu mõistes: stringinööri kannatama tagumiku vahel), selle asemel, et ideaalseid aluspükse otsida, mis oleks mugavast materjalist, millel oleks nähtamatud õmblused, mis ei sooniks üheski asendis rante, mis ei sooviks liikuda kuhugi, kuhu pole vaja jne.
lihtsam on stringid osta.
igaleühele ikka oma. sina käi kasvõi pluusita ringi.
 
rinnahoidjad 01. detsember 2008, kl 17.07
rinnahoidjate väel? palju sul neid seljas on siis?
 
tru 01. detsember 2008, kl 18.25
Stringide fännamine juba möödanik. Vähemalt minu jaoks. Ei tunne neis ennast seksikana, eriti kui sellised stringid, mida enamus siin mõtleb - tagant väikese kumera kolmnurgaga - mis tegelikult polegi üldse stringid. Päris õiged stringid ehk siis tõesti ainult peened nöörid - selliseid võib veel kanda, näiteks rannas ja stripilaval. Aluspesuna pole neil praktilist mõtet.

Alukatena kõige mugavamad just klassikalised trussikud. Sellised lihtsad õhukesed ja liibuvad, ilma pitsideta, ilma eriliste servakantideta. Nagu näiteks sprinteritel ja kergejõustiklastel spordivõistlustel. Väga mugavad ja praktilised. Külgedelt üles kõrgenev lõige sobib anatoomiliselt kehaga just hästi - kintsu ja kereosa üleminek ongi inimesel just kaldjoon. Tagant kannivahele ei lähe, kui tagapoole lõige on õigesti tehtud, s.t. peab olema täpselt selline kumerus, mis järgib kannide alumise serva ja kintsu üleminekujoont. Kui siis trussikud nii eest kui tagant sedasi täpselt neid kehajooni järgivad, ei paista see üleminek absoluutselt ka liibuvatest pealisriietest läbi.

Kanga materjaliks puuvill või puuvill koos mingi osaprotsendi elastikuga.
 
minul nii 01. detsember 2008, kl 18.46
Nn. tavalised aluspüksid (küljelt kõrge kaarega) ei ole minu meelest ei mugavaim variant. Nende tagumine osa ei seisa omal kohal - iga kord kui pealmisi riideid vahetad või wc-s käid, tuleb jälgida, et see ikka ilusti omale kohale jääks ja kuhugi kannikate vahele või viltu ei sõidaks. Ja ka see eelpool mainitud randiprobleem (püksikute kontuur läbi pükste näha), ok, õhukeste äärte (ilma kandita) korral seda ehk pole.

Stringid ei ole mugavad (sest on pael kannikate vahel).

Aga vot hipsterid-bokserid on üks mõnus variant. Need on nii "tavapüksikute" kui ka stringide puudustest vabad.

Kui veel selliseid rinnahoidjaid, mille õlapelad ei kuku alla, ka kuskilt saaks.... On sellised olemas (seljaosa lõige on nagu sporthinnahoidjatel ja käivad eest kinni), aga Eestis selliseid mudeleid saada pole.
 
to: minul nii 01. detsember 2008, kl 19.10
Kui trussikute tagaosa paigal ei seisa, on viga kas:
a) materjal pole piisavalt kehale liibuv
b) sääreava on liialt suur, võimaldades sel üles kanni peale ronida

Hipsterid-bokserid ronivad ikka ka samamoodi üles, sest nad pole anatoomilised: istudes jäävad poolesti kintsule, poolesti kõhule ja sedasi siis kintsuosa üles kokku rullubki. Kannid tulevad madala bokseriga veelgi paremini välja, sest bokseri lõige on tagant sirge, mitte kumer nagu kann vajaks.
 
Lehmakomm 01. detsember 2008, kl 19.43
No minul ongi sellise kujuga tagumik, et kõik nn tavalised püksikud, mis ma ostnud olen, lähevad tagumiku vahele. Ma tean veel paari sellist inimest. Kannan stringe või boksereid. Talvel siis viimast varianti, suvel õhukeste riietega stringe. Tagumik stringidest koledamaks ei muutu :D
 
variant 01. detsember 2008, kl 20.09
alumises servas (sääreavades) peenike kumm või mitteveniv pael sees, need trussad ei lähe kunagi tagumiku peale ega vahele
 
kaisa 01. detsember 2008, kl 22.07
mis kuradi õrnpepud siin koos on? Stringidon tõesti nöör kannikate vahel, 1 x elsu olen kandnud. Seksikas ja mugavavd on hoopis ilusad alupüksid. Seksikus tuleb tegelikult hoopis mualt kui aluspükstelt.
 
anx 02. detsember 2008, kl 05.29
Olin ka stringide austaja mitu aastat, kuni yhed stringid h66rusid kannikate vahele suure verevalumi. Pole esimene inimene, kel nii juhtunud. Ei meeldi mulle nad enam ja koledad ka!
 
** 02. detsember 2008, kl 10.33
Mulle meeldivad stringid, sest ma ei salli mingeid aluspesurante. Suvel on samuti parim, sest ma ei kannata palavust. Pika seelikuga võib muidugi ilma ka käia.
 
Mary 02. detsember 2008, kl 10.57
Ikka ja ainult stringikandja. Mul on neid erinevaid - osad, milles tõesti tunnen end ühtviisi mugavalt ja seksikalt, teised sellised sportlikumad, mis on lihtsalt mugavad. Õigete stringide ja õige suuruse paela kannikate vahel ei tunnegi, ka siis kui see polegi päris pael vaid veidi laiem riba.
Aga jäägu ikka igaühele oma. Kandku igaüks ikka seda, milles ise ennast paremini tunneb. Nii nagu pole kahte ühesugust inimest, nii pole ka ühesuguseid eelistusi.
 
An 02. detsember 2008, kl 13.29
Küsisin mehelt, tema arvates on kõige seksikamad stringid. Järgmisena tulevad bokserid.
Selles leppisime ka kokku, et need vanamoodsad "trussikud" on jubedad :).
 
An 02. detsember 2008, kl 13.29
Küsisin mehelt, tema arvates on kõige seksikamad stringid. Järgmisena tulevad bokserid.
Selles leppisime ka kokku, et need vanamoodsad "trussikud" on jubedad :).
 
kannikas 02. detsember 2008, kl 15.28
selles ongi seksikuse ja mugavuse point, et stringe ei tunnegi jalas!
 
28. veebruar 2023, kl 10.29
https://cdn1.picuki.com/hosted-by-instagram/q/0exhNuNYnjBcaS3SYdxKjf8F2uFwWgxSZ60STLepjSVmIR1vLHOapZA0mpCj4yRwKwVlASuRYz1p5YwpUVRWCj1||OUzeS7WORT1R6audUurN1jBl9JRmkr42KXwfZHWn9sslXQmYdTUdHOlPHL||lo79UvOa0LGFq8zCXW||RDmG4CqZL0APIz9Z8j3aqT3Vjm5IolITNev2glMBhl85PZrjQDUufkM8lmpKw5RbgBzPgL6NDtmjHlQD1||PVFwFA+Qsoict8wCkAvtQB0eyTGGf||E||IGguoBO+sxtsk60MqpOoAa9M+N8Z96PUTjtQEjktqBwzwMSCtiXuZ0Sz9BFYx2LW7+eLIPhrgoX4M6qOWfPj5wDyPOmNQ+JFaG4OOMWEY0aFN7O5ApUPwtsdONsa8RiK||gWCZ7nwgUsiAGMa0A==.jpeg
 
tere ärge klikake eelmise postitaja lingile 28. veebruar 2023, kl 10.56
see ütleb not found ja võib olla mingi viirus või nuhkvara.
 
Bonava 01. märts 2023, kl 11.55
anx Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olin ka stringide austaja mitu aastat, kuni yhed stringid
> h66rusid kannikate vahele suure verevalumi.
> Pole esimene inimene, kel nii juhtunud.

Äkki on tegu hoopis hemorroididega siis? Kui pepuseksi teed, siis ikka ohtralt libestit - kuivalt ei lõpe hästi see!
 
Kuidas vabaneda hemorroididest 2 nädala jooksul 01. märts 2023, kl 21.35
Cream Gelarex - mis tahes staadiumis hemorroidide efektiivne ravi

Just tema tegi minu kannatustele lõpu.
Pidas loengu minu käitumisest ja tuletas meelde minu vanust.
Enne kui jõudsin end õigustada, istus mu naine kohe sülearvuti juurde.
Ta ütleb, et ma peaksin paar päeva ootama ja siis alustame ravikuuri.
Ja kolme päeva pärast andis ta mulle kätte ravimi ja käskis pakendil märgitud juhiste järgi välja kukkunud soole määrida.
 
Ainuke variant... 20. märts 2023, kl 15.49
Ikka pepuvahepüksid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!