Halb kogemus
kink mehele
incognito 12. jaanuar 2009, kl 14.49 |
kiska 12. jaanuar 2009, kl 15.12 |
kuna hinnast 12. jaanuar 2009, kl 15.38 |
miks paheline 12. jaanuar 2009, kl 15.43 |
Margit 12. jaanuar 2009, kl 15.53 |
miks paheline 12. jaanuar 2009, kl 16.00 |
ma 12. jaanuar 2009, kl 16.25 |
K 12. jaanuar 2009, kl 17.18 |
"kui teeb suitsu, siis zippo; kui vahel kalal/jahil/matkamas käib, siis plasku" - ja kui meeldib narkotsi panna, siis graveeritud nõelaga süstal või omanimelised kanepipläru keeramise paberid :D
Kujutan ette, et mõnel mehel võib neid tulemasinaid ja plaskusid päris palju olla, sest kui juubeleid mitu olnud ja paljud iniemsed just neid asju headeks juubelikinkideks peavad :P
Usun, et teemaalgataja tegelikult tunneb oma meest kõige paremini ja peaks ise välja mõtlema, mida mees tahab.
Minu mehel ka homme juubel. Juba tükk maad varem hakkasin tähele panema, mida ta soovib - jutu, tegude järgi. Milliseid raamatuid raamatupoes sirvib jne. Tulemuseks - sai ostetud vidin nimega TomTom. Eelarvesse lõi paraja põntsu, aga noh, ümmargune juubel ka kord kümne aasta jooksul.
Ja mõnikord on mehed vaimustuses asjadest, mida ise ei oskaks ehk hinnatagi. Näiteks sisustuskaupade poest aardekirst. Minu omale meeldivad puidust köögiriistad ja nõud, üheks jõulukingiks saigi ta puidust soolatopsi, mille kallal rakendasin ka omaloomingut :) Aga sellisteks kinkideks peab meest tundma, tema huvialasid.
Kujutan ette, et mõnel mehel võib neid tulemasinaid ja plaskusid päris palju olla, sest kui juubeleid mitu olnud ja paljud iniemsed just neid asju headeks juubelikinkideks peavad :P
Usun, et teemaalgataja tegelikult tunneb oma meest kõige paremini ja peaks ise välja mõtlema, mida mees tahab.
Minu mehel ka homme juubel. Juba tükk maad varem hakkasin tähele panema, mida ta soovib - jutu, tegude järgi. Milliseid raamatuid raamatupoes sirvib jne. Tulemuseks - sai ostetud vidin nimega TomTom. Eelarvesse lõi paraja põntsu, aga noh, ümmargune juubel ka kord kümne aasta jooksul.
Ja mõnikord on mehed vaimustuses asjadest, mida ise ei oskaks ehk hinnatagi. Näiteks sisustuskaupade poest aardekirst. Minu omale meeldivad puidust köögiriistad ja nõud, üheks jõulukingiks saigi ta puidust soolatopsi, mille kallal rakendasin ka omaloomingut :) Aga sellisteks kinkideks peab meest tundma, tema huvialasid.
heh heh heh 12. jaanuar 2009, kl 17.30 |
plasku on jah tõsiselt paheline kink, see proua, kes siin mökitab, tahab ainult head. vaadake, tal oli alkohoolikust papa ja mees on selline vanamehenäss, kes üldse ei saa alkoholiga piiri peetud. seega targem karta kui kahetseda, isegi üks külmarohuks võetud lonks on saadanast...
on ikka lollikari siin
on ikka lollikari siin
mii 12. jaanuar 2009, kl 18.02 |
aoovitaja 12. jaanuar 2009, kl 22.36 |
tri 12. jaanuar 2009, kl 22.40 |
mida iganes 12. jaanuar 2009, kl 23.13 |
selle peale ikka annab tulla, et mehed teavad alati tehnikast rohkem, ma ei tea mis vanuseklassis sellise mõtte esitaja on aga mina ja minuvanused küll soo järgi tehnikast jagamist või mittejagamist ei lahterda. GPS on nii spetsiifiline asi, erinevad erinevate võimalustega, et seda peaks kasutaja ikka ise saama valida, ei ole tark niisama huupi osta.
camme 13. jaanuar 2009, kl 11.59 |
Mina kingiksin ka mehele gps-i.. Kuigi ta ei käi välismaal üldse, noh, vahel harva ainult. Aga talle meeldib seda kogu aeg näppida ja mudida ja kruttida ikkagi, mis siis, et teekond ka peas on.. Tean sellepärast, et telefonis tal gps ja see on pidevalt kasutusel, jookseb siis ringi, telefon käes:D
maa 13. jaanuar 2009, kl 13.20 |
K 13. jaanuar 2009, kl 15.18 |
Sellest tehnika jagamise asjast... kes meist sündinud tark on? Tehnikat on ju nii maailmatu palju ja iga päev tulevad välja täiustatud versioonid, et selle kõigega peast kursis olemiseks peab tõesti olema huviline, eks iga päev netist ja ajakirjadest loeb ja end asjadega kursis hoiab. Usun, et selliseid mehi on vähe. Kui mees tahab endale nt uut telefoni osta, siis ta otsib infot internetist, küsib sõpradelt, käib esindustes telefone näppimas jne kuni usub, et on saanud piisavalt infot ja teeb valiku.
Ise TomTomiga tegin ka nii, et trükkisin Google otsingusse sisse ja asusin lugema. Kuigi lõpuks ma ei tea, kas tegin ikka päris hea valiku - ostsin mudeli, kus oli rohkem kaarte ja liiklusinfo vastuvõtja, aga aku kestab 2h. Samas oli mudel, millel aku kestab 5h, kuid kaarte oli vähem ja liiklusinfot polnud. Aga noh, mees oli küll rahul :)
See ka õige, et tasub teisi marke ka uurida peale TomTomi, näiteks mingi välismaa arvustus ütles, et Magellani ja Garmini gps-id on paremad. Aga need vist kallimad ka. Kuskil spetsiaalses foorumis võiks küsida.
Minu meelest GPS-e on üldse kahesuguseid - ühed on need TomTomi sarnased, mis juhatavad teed mööda kaarti, teised aga on need, millega orienteerujad ja maamõõtjad tööd teevad.
Ise TomTomiga tegin ka nii, et trükkisin Google otsingusse sisse ja asusin lugema. Kuigi lõpuks ma ei tea, kas tegin ikka päris hea valiku - ostsin mudeli, kus oli rohkem kaarte ja liiklusinfo vastuvõtja, aga aku kestab 2h. Samas oli mudel, millel aku kestab 5h, kuid kaarte oli vähem ja liiklusinfot polnud. Aga noh, mees oli küll rahul :)
See ka õige, et tasub teisi marke ka uurida peale TomTomi, näiteks mingi välismaa arvustus ütles, et Magellani ja Garmini gps-id on paremad. Aga need vist kallimad ka. Kuskil spetsiaalses foorumis võiks küsida.
Minu meelest GPS-e on üldse kahesuguseid - ühed on need TomTomi sarnased, mis juhatavad teed mööda kaarti, teised aga on need, millega orienteerujad ja maamõõtjad tööd teevad.
mida iganes 13. jaanuar 2009, kl 16.09 |
just, K on õigel teel, ise olen näiteks garminiga tüdruk aga ma vajan gps-i pigem linnast väljas kui linnatänavatel liikumiseks. nagu öeldud- gps-e on erinevaid, erinevate võimalustega.
ainult palun ärge ajage lolli juttu, meeste kaasasündinud tehnikateadmistest. ei ole mina ühtegi meest näinud, kes oleks gps näpus sündinud, on selle garminiga ka nalja saanud, kui mõni eriti isane on selle väga targalt enda kätte rabanud ja avastanud, et ups.. :)
ainult palun ärge ajage lolli juttu, meeste kaasasündinud tehnikateadmistest. ei ole mina ühtegi meest näinud, kes oleks gps näpus sündinud, on selle garminiga ka nalja saanud, kui mõni eriti isane on selle väga targalt enda kätte rabanud ja avastanud, et ups.. :)
MK 26. oktoober 2016, kl 16.27 |
Viimasel ajal on tekkinud ka eraldi just meestele mõeldud e-poode, kust leiab soliidseid ja teistmoodi kingitusi ka sellistele meestele, kel muidu nagu kõik olemas oleks. Vaata näiteks http://www.frederick.ee stiilseid klassikalise habemeajamise vahendeid või, kui mees on habeme kasvatamisega vaeva näinud, siis vahendeid, millega seda kallist habet hooldada.
Mrusja 26. oktoober 2016, kl 23.09 |
Lisa postitus