Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
suhtlusportaalid
 
Lilleke Rohus 18. aprill 2009, kl 15.33
Hakkasin mingi aeg tagasi suhtlema date´s.Suht segane ja imelik värk.Kas ka normaalseid mehi,kellega võiks püsisuhet arenda sealt keegi on leidnud?Mingid "tühikargajad" istuvad seal online`s ja ajavad imelikku(kohati isegi haiget) juttu,millest on suht raske tõde leida ja kui esitada kongreetne küsimus kas perekonnaseisu või otsitava suhte kohta ,siis jätab selle viisakalt vastamata või ei kirjuta üldse enam.Naised, millised on teie kogemused ja kas oskate soovitada mingit normaalset suhtlusportaali?
 
irw 18. aprill 2009, kl 15.38
kongreetne?
 
alu 18. aprill 2009, kl 15.37
kongreetsele kysimusele ongi ju keeruline vastata:)
 
kiska 18. aprill 2009, kl 15.51
Nende vendadega,kes seal päevad läbi istuvad on mõttetu suhelda,need on kas lihtsalt juhuse otsijad(a`la igaks õhtuks uus tussu!)või siis nn.supikuked,kes pole siiani üheski naises erilist huvi suutnud äratada!On veel kolmaski kontingent...no need,kes ei väsi end imetlemast ja arvamast,et nende jaoks pole sobivat naisolevust veel maakerale sündinud!Kui annad oma e-maili võin Sulle neid püsiveterane sealt Delfi Dates`t tutvustada,oleme koos seal paari sõbrantsiga piisavalt kaua juba möllanud,nii mõnestki mehest võin peensusteni pajatada!
Normaalsed on aga need ,kes kord või paar päevas sees käivad ja suhtlevad.
 
alu 18. aprill 2009, kl 18.03
"no need,kes ei väsi end imetlemast ja arvamast,et nende jaoks pole sobivat naisolevust veel maakerale sündinud"

aga siis peaks seal sobivaid ju kyll leiduma naistele, kel oma enesehinnang samal "tasemel"!!!
 
külli 18. aprill 2009, kl 20.19
Üsna lootusetu on sealt kedagi leida. Enamus abielumehed, kes armukest otsivad ja teine seltskond on kodutuid st. et, kui naine välja viskas, siis nüüd elab üürikas või ema juures ja otsib omale uut ulualust ja supikeetjat.
 
alu 18. aprill 2009, kl 20.44
külli,

oled siis enamusele neist suppi keetnud või?
 
külli 18. aprill 2009, kl 20.58
ei, aga pakkumisi on küllaga olnud
 
alu 18. aprill 2009, kl 21.10
irw. mehed on pakkunud naisele, et anna ulualust ja ehk saaks ka suppi-eks sa siis taolisi väärt olegi.
yldiselt mehed pakuvadki naistele seda, mida nad väärt on-parimad on ju ka naiseks võetud ja emaks tehtud.
 
no aga 18. aprill 2009, kl 21.34
no aga kui inimene pole suutnud ära õppida isegi tühikute kasutamist, siis mis tasemega inimesest saab jutt olla? Sinu jaoks ju ongi vaid nõmedad ja harimatud mehed, lepi seelega. kuigi tõde on valus.
 
orbit 18. aprill 2009, kl 21.56
kuule kirjaoskaja- no aga- kui juba norimiseks läheb, siis mis asi see seelega on?
 
alu 18. aprill 2009, kl 21.58
peab ikka meeleheitel olema, kui taolistest kohtadest hakatakse omale meest otsima-mehed teevad seal ja selle peale loomulikult ainult pulli.
 
:D 18. aprill 2009, kl 22.15
 
Jutulinnuke 19. aprill 2009, kl 09.23
Kas siis naised ei võigi date`s nalja teha...pulli teha võib ka omaarust väääga tarkadele ja kõrge enesehinnanguga mehikestele-vaat see on juba kaif!;))))))))
 
hell 19. aprill 2009, kl 09.54
alu teeb siin ka enda meelest juba aastaid pulli ega saa aru, et tegelikult on täpselt sama nõme luuser ja naerualune nagu kõik meessoost püsiasukad naistefoorumis.
 
miisu 19. aprill 2009, kl 10.02
loen seda ja mõtlen, et mis eesmärgil siis need tutvusportaalid tehtud on, kui sealt omale uut kaaslast otsida on siin mõne arvates häbiasi? Kas ööklubist üheöö suhte otsimine on siis parem? Ja kus see koht on, kus tutvutakse, kõik seal olevad inimesed ei ole 20-ne aastased, kel oma seltskond alles tekib? Mõni näeb ikka väga must-valgelt. Üleüldse esitas teemapüstitaja küsimuse ja tahtis teiste kogemusi teada. Mõnel siin puudub isegi lugemisoskus ja loetust arusaamisvõime. See kuulub juba diagnoosi alla. Lohutuseks alu-le, õigeagse ravi korral on see haigus kontrollitav.
 
alu 19. aprill 2009, kl 10.14
miisu,

et kui välja ei mõtle, siis võta rohud ära-muidu pole see suhtesõltlus võibolla enam kontrollitav.
 
siina 19. aprill 2009, kl 10.31
teate, mina ei oleks aluga nii karm, mõnel inimesel on netis istumine ja kommenteerimine ainus võimalus suhelda. ei ole kõik sarnased ja vabad suhtlema väljaspool kodu. alu pahameel on mõistetav, kui ainus võimalus on internetis kommimine ja natukenegi saab inimene, kes pole just teistega samaväärne ,suhelda.las ta elab oma elu, mis on netis. teie lähete välja ja möllate ringi, alu ootab kannatlikult siin oma korda, et miskit öelda,mis tema olemise paremaks teeb. oleme mõistvamad.
 
triinuke 21. aprill 2009, kl 08.44
Kõige pullim siin delfi date`s on see,et mehed kirjutavad end hoomatavasti nooremaks-iccccccc
Kui naised seda teevad,on igati arusaadav,aga mehed,kes tunnevad end igas eas gigolona-milleks siis selline petekas!
 
avexxx 21. aprill 2009, kl 08.54
Meie lustime neis sõbrannaga juba pikemat aega...lahe on vahel selliseid endast heal arvamisel pässe 4-5 tk kutsuda kuhugi kohviku või kino esisele ja siis ise lähikonnast mängu jälgida.Ägedama loonmuga vennikesed panevad 5-10 min pärast kummivilinal minema,aga sellised rahulikumad ootavad ikka peaaegu pool tunnikest ära...nuh sellise mehega võib juba kokkugi saada-kui tal jagaub kannatust esimest kohtingut oodata ,siis peaks ka seda kooseluks jaguma!
 
teadja 21. aprill 2009, kl 09.20
no aga sellised mehed ongi eelpoolkirjutajatele paras kaader ju!
 
aga 21. aprill 2009, kl 09.53
nii mõnigi mees tutvub sel eesmärgil et keegi teda ülapeaks. jah, ta tuleb sinuga ilusti igale poole ja naeratab ja puha ent kui maksmiseks läheb, siis..

algul petab ära küll!
 
neitsike 23. aprill 2009, kl 09.30
Suhtlen ise ka Delfi date`s...aga mingite petiste ja ärakasutajatega ei viitsiks küll tegemist teha.Tegelt võiks ju nende kasutajanimesid teada?Kas kellelgi on julgust ja viitsimist mõne sigatseja tropi kasutajanimi siia ülesse kirjutada...arvan,et nii mõnigi mehepoeg hakkab natuke mõtlema ja ka naised ei lenda igasuguste orki!
 
ihhiihhiii 24. aprill 2009, kl 00.05
appiappimaeioskatühikuidkasutadamisnüüdsaabkasonlõpp??

Üldiselt on iga neti tutvumiskohaga nii, et suurem enamus seal niisama lällutajad. Otsivad voodisoendajat või lihtsalt netisexi.
Aeg ajalt satub ka normaalsete otsa aga siis selgub , et tegu pole ikkagi sinu tüübiga. Leida kaaslane netist on sama tõenäoline kui leida ta tänavalt või poest.
 
sireli 25. september 2014, kl 12.24
Tere.
Ma olen käinud igasugustes suhtlusportaalides,huvi pärast,muidu ma seal ei käi.
Olen tähele pannud,et seal ei leidu ühtegi normaalset meest,kes ei jajaks imelike jutte,või ei valetaks kohe silmad täis. Ma olen kolm korda ämbrisse astunud,nii,et ei käi enam sellistes kohtades.
Ma ei tea ühtegi normaalset suhtlusportaali.
Minu soovitus sellinne,kui otsite endale kaaslast,siis kindlasti mitte neti kaudu,parem realselt kuskil viisakates kohtades. Netist ei leia küll normaalset noormeest.
 
Delfi kana 25. september 2014, kl 12.44
Peegel pole selles süüdi, et sul on lõust viltu.
 
mannike 20. oktoober 2014, kl 01.20
jah...otsi raamatukogust või kunstisaalist, kõik normaalsed on seal :P
 
oijah 20. oktoober 2014, kl 08.03
Aastatega pole midagi muutunud!

Ma tegin ka hiljuti sinna konto. Olgugi, et mulle on vastuvõetamatu see piltide laikimise ja hindamise süsteem. Totralt lapsik. Õnneks aitab see välja selekteerida mõttetud mehed - kui on ikka hinnanud ja laikinud järjest aelevas asendis või lihtsalt "überseksikaid" naisisendeid, siis on teada, mis mehega tegu ;)

Aga jah. Need mehed, kes kirjutasid, on profiili järgi igati vinks vonks. Kahjuks on nad püsisuhtes või abielus ja otsivad vaheldust. Õnneks ei ole nad seda oma kirjas varjanud. Noh ja kiire seksi pakkujaid on ka. Masendav :(
 
sinu ema 19. november 2015, kl 19.12
Ma ei ole abielu mees ja konkreetsele küsimusele vastan konkreetselt. Sellistes kohtades ma ei istu onlines nagu date.ee suht umbes ja mõtetu koht.
 
jajah 23. november 2015, kl 21.00
see,mis oli plju aastaid tagasi nagu see teema kirja pandi,on tänaseks muutunud. mehed ei praegusel ajal viitsi üldse välja kohtingule tulla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!