Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Maxima varastab
 
Klient 18. mai 2014, kl 16.08
Tean, et Maximas on väiksed palgad nagu mujalgi maailmas, kuna teistmoodi ei saa maailmas rikkaid/miljonäre toita/eksisteerida. Peab leiduma 9 orja/vaest, et saaks olla 1 rikas, kes neilt raha ära võtab ja rikas on.

Ok, väiksed palgad, ja seetõttu ma ei ärritunud, ütlesin lihtsalt "Te tahtsite varastada!" ja läksin ära.

Andsin müüjale 14.00 eur, arve oli 12.91.

Esmalt siis müüja küsis, kas mul on 1 sendist, ütlesin et pole. Ta läks siis 1 minutiks kõrval kassasse sente otsima, ma pakkisin oma toitu kilekotti. Tuli tagasi ja ütles, et rohkem ei ole võimalik ja pani 5-sendise lauale. Ütlesin, et andsin ju 14 eur ja mis see arve summa oli? Vaatasime, et 12.91 oli arve ja ta lisas tagasi antavale 5-sendile lisaks veel 1 eurose. Siis ütlesingi, et soovite varastada, ja läksin ära.

Noormees vaene venelane oli müüjaks, algaja. Tänu temale on Ferraari omanikke maailmas natuke. Seetõttu ma ei solvu väga.

Aga siiski, ma pole rikas, et 1 euroga lüpsta mind.
 
Delfi kana 18. mai 2014, kl 16.42
Teadupärast on maailm üldjoontes tasakaalus. Käisin eelmisel nädalal Rimis ja ei mäletagi, millas poest viimati 4€ eest nii palju igast staffi sain.

Juba ainuüksi šampoon+palsam ja 2 pakki sigarette maksavad kõvasti rohkem kui 4€. Hääkene küll, palsam oli ehk tasuta, sest hinnasilti sel juures polnud, aga no ikkagi. Elementaarne peast vähemalt viie piires arvutamine võiks kassapidajal enne tööpostile asumist selge olla.

Ei hakand midagi kobisema ka, sest küllap olen neilt nii mõnegi korra haledalt vastu pükse saanud. Seekord läks lihtsalt üliharuldasel kombel teistpidi kui tavaliselt:D
 
Klient 18. mai 2014, kl 16.50
Ega ma ei noomigi spetsiaalselt Maximat, need kõik poed on madala palgaga, ja varastajad-müüjad on igas ühes.
Stockmannis jah pole, seal palgad kõrged.
 
ostja 18. mai 2014, kl 16.59
Punkt üks. Makske kaardiga, siis ei saa selliseid olukordi tekkidagi.

Punkt kaks. No on vaja mingil põhjusel sularahas maksta, oleks pidanud kassapidaja tagasi andma 1.10 - see on teenindaja probleem, kui vahetusraha ei ole, mitte ostja oma.
 
Tiuks 18. mai 2014, kl 17.14
Mul löödi kord Maximas 12.90 maksev asi kaks korda läbi.
Müüja oli algaja ning rabistas, juhtub ikka. Minu protesti peale tühistas ning alustas uuesti, seekord sain õige hinnaga.

Teinekord samas Maximas koristustarvete komplekti ostes sain mitu asja komplekti ühe osa hinnaga. Nimelt ei olnud kõikidel asjadel hinnasilti peal ja mingi kolm müüjat arutasid, et mis ja palju , aga riiulite vahele kotrollima minna nad ei viitsinud ja sain kogu komplekti ainult harja hinna eest. Ma ei olnud ise ka kindel, aga teine päev käisin vaatasin üle.
 
säästukas 18. mai 2014, kl 17.23
Mind üritati säästukas 100 krooniga petta. Müüja luges tagastusraha hästi ruttu, kontrollisin üle, et üks sajane on puudu. Ütlesin seda kassapidajale ja ta andis kohe puuduva sajase.
 
kahh 18. mai 2014, kl 17.28
kõikides poodides tõmmatakse nii, et vähe pole.pannakse mõni asi topelt või on miskitmoodi midagi juurde lisatud. kui ise koguaeg ei jälgi, siis tõmbavad nii, et silm ka ei pilgu.mul oli maxis nii, et laps maksis 5 eurosiga limpsi eest.oleks tagasi pidanud saama neli euri sentidega. maksti ainult sendid.läksin siis tagasi, et asi selgeks teha.turva tuli ja loeti kassa üle ja öeldi, et neil kõik klapib. et umbes nii, et laps valetab.jäigi siis neile nende õigus aga jah.tegelikult ei jõua ju kõike jälgida.eks siis nii lasemegi ennast lüpsta.aga mis teha
 
hämast kõrini 18. mai 2014, kl 17.28
Ma tegin teema lahti eeldusel, et saan mingit hoiatavat infot aga tegu on täiesti tüüpilise "teema aiast ja jutt aiaaugust".
 
Mhhh 18. mai 2014, kl 17.40
Mis infot sa siin veel tahad? Tahad, et aitame kaitsta neid väikese palgaga vargaid???
 
---- 18. mai 2014, kl 17.49
Mul oli just eile Maximas samasugune kogemus, müüja andis 30 senti vähem tagasi. Kusjuures ma ei mäleta, millal viimati sellist asja oleks poes juhtunud (viimase 10 aasta jooksul kindlasti mitte).
Üldiselt ma Maximas ei käi, aga vahel Märjamaal või Pärnus möödasõidul olles satun sinna. Eile siis oli Märjamaa Maxima see "tegija".
Samas on mul Maximas iga jumala kord tekkinud mingi intsident kauba hinnaga, st hinnad riiulil ei vasta hinnale, mis lüüakse läbi kassas. Eile näiteks olin teel külla ja tahtsin kaasa osta ühe veini, mis oli huvitavas pudelis. Vein ise oli tundmatu ja ega me veini ei armastagi, aga mõtlesin, et hiljem on seda pudelit kena laual mõne muu joogi pakkumiseks kasutada, sest ta oli reljeefne ja karahvini moega. Paraku selgus kassas, et tegelik hind oli pea poole kallim kui soodushinnasilt riiulil hinnaks näitas. Ja sellistel juhtudel on Maximas alati hea vastus- meie ei saa hinda muuta, kui tahate, ostke kassasüsteemis oleva hinnaga. Ja mul tekib alati selle peale küsimus, kas need nö soodushinnad on Maximas teadlikult ostja petmiseks uhkelt ja kollaselt riiulitele välja pandud?
Kunagi Rimis tabasin sama asja, et riiulihind ja kassahind ei klappinud. Sellele tähelepanu juhtides kutsus kassapidaja vahetuse vanema ja hind muudeti kassasüsteemis ära. Maximas aga...
 
nojah 18. mai 2014, kl 18.14
.....
ma arvan küll, et on teadlikult nii. opereeritakse sellele, et inimesed ei viitsi õiendada ja ei pane tähele, kui ostavad palju asju korraga. inglismaal Tescos on näiteks samamoodi.
 
Mall 18. mai 2014, kl 18.25
Minuga juhtus sarnane lugu Koduextras. Leidsin ühe sisustuskarpide komplekti, hinnasilt riiulil näitas "kangast karbid 4tk 7.69€" (või midagi sellist). See hind oli minu jaoks sobiv ja panin karbid korvi. Kassas aga löödi nende karpide eest läbi 24. ... €. Minu imestuse peale siis selgitas kassapidaja, et ekslikult riiulil vale hind, et tegelikult on iga korv oma hinnaga ... Ostmata need karbid minu poolt jäidki, see hind oli ikka üle mõistuse ...
 
rõõmus 18. mai 2014, kl 18.37
mis te siis lähete sinna poodi....peaasi , et saaks siin viriseda ja inimesi, kes tööd teevad, maha teha..
õppige parem midagi või lugege raamatut!
 
Rõõmsale 18. mai 2014, kl 18.45
Kas Sa oled mõni Maxima rõõmus töötegija, kes inimesi valede hinnasiltidega lollitab ja üritab valesti raha tagasi anda? Või miks muidu soovitad neil, kes on juba õppinud lugema ja arvutama mitte sinna poodi minna ja parem midagi õppida? Näiteks õppida suu kannatliku eestlase kombel kinni hoidma, kui sul nahka üle kõrvade tahetakse tõmmata? Oli see Su jutu sügavam mõte?
 
ss1 18. mai 2014, kl 19.20
Maxima ja Rimi poed ongi ostjate petmiseks, ise ma väldin neid poode, lihatooted Maximas on täielik välismaine pask, Rimis on alati nii, et kassa hinnad on kõrgemad, kui kaupade hinnad riiulitel.
Eesti Tarbikaitse on ka nagu kohitsetud eesel ja ei võta midagi ette, et Rimi poodide kassades petetakse inimesi kõrgemate hindadega, kui riiulitel.
 
olen tüdinend viimasel ajal 18. mai 2014, kl 20.24
just Balti jaama Selveris tšeki üle kontrollimisest ja taas kord järjrkorda seismisest(infoletti),et topelt löödud või allahindlus maha arvestamata jäetud või teistsugune summa kui kaubal tegelt kirjas tagasi saada . . . olen pikast tööpäevast täiesti nõrkemas,et ei teagi,kas tasub see ära . . . Kuna suurema ostu korral pole kohta,kus oma kaupu pakkida,võtab see aega ja lõpuks koju jõudes avastad,et osad kaubad on kadunud(kõrvaloleva kliendi kotti rännanud . . .(((
 
Delfi kana 19. mai 2014, kl 15.24
Kuule "hämast kõrini 18. mai 2014, kl 17.28", kas isegi mina ei suutnud su tuju heaks teha?

Mõne tuju ei suuda ikka kohe mitte miski parandada.
 
kogenud 21. mai 2014, kl 17.03
ka kunagi Maxima kassas Õismäel,oli üks blondeeritud vene keelt kõnelev vuhvake. Aastaid oli tgal ilmselt juba 50 kanti. Kui tuli raha tagasi anda,pani mulle 2 eur asemel 50 sendise pihku..tuletasin siis talle ka kohe meelde. Nagu midagi poleks olnud andis ta nagu muuseas lõpuks õige vahetusraha tagasi!
Deem ei vedanud..:))
Vargaks tembeldada ja lahmida pole keda,kuid olgem ausad - mõned lausa kerjavad seda!
teada ju et kassas kõik eurosed ja sendised eraldi sahtlites.
Nii,et olge ka teie ettevaatlikud ja just selle vahetusraha osas,
inetu!
sellisele tädile korraldaks kohe heameelehga,nähes selle nahhaalset pilku:SS
 
Maximaalne Magazin 26. jaanuar 2022, kl 20.28
Makxzimasse tööle sain palka sain ka mis on küll naljanumber brutona mitte neljakohaline number netona aga sõbrast sain lahti. No seal pakkumine et sõbra neljaks kuuks sunnitööle tood saad 60 eurot. Ma agiteerisin kõige suuremat sõpra see ütles et mõnitad või sul ikka see sõber koorib sõbra berse plaan mina enam su sõber ei ole
 
Maximaalne Magazin 20. veebruar 2022, kl 15.42
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?9,13105385,page=2
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!