Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
higistav mees

kadri 23. august 2009, kl 16.01
mul on selline probleem, et mees-sõber (või kuidas teda nimetada, koos me veel ei ela) higistab liialt. muidu väga tore mees, tark, huvitav, välimus ka ok, aga viimasel ajal mind häirib et ta seksi ajal kohutavalt higistab. minus tekitab jälestust kui seksi ajal tema higi tilgub mulle peale. samas ta pole mingi nõrk mees et jõudu poleks või nii. ta on täiesti kõva sportlane, suusatab ja jookseb, võtab osa maratonidest. huvitav kas sellise higistamise vastu midagi aitab? ei julge talle väga öelda ka midagi aga kardan et see võib minus tõrke tekitada tema vastu kui nii jätkub...

ma 23. august 2009, kl 17.11
tean, mida sa tunned.
Mina sain kasutada vaid sellist asendit, kus mina peal, sest ei talunud kui suured higitilgad minu peale kukkusid. Küll pühkis ta pidevalt higi rätikuga, aga ikkagi oli ebameeldiv. Soiku see suhe jäigi...ei leidnud ka lahendust.

dr.pork 23. august 2009, kl 17.37
Aga kasutage sellist asendit, millega mees niipalju rassima ei pea nt ole peal

kadri 23. august 2009, kl 17.41
olen paar korda proovinud aga talle see ei meeldi et mina peal olen... ta ikka ise tahab olla. pole talle öelnud ka et see higitilkumise värk mulle vastik on.

mhmhh 23. august 2009, kl 18.54
aga küsi, kas tal on mingi terviseprobleem äkki, et ebatavaliselt palju higistab. On ta äkki ülekaaluline?
Kahjuks olen sellist asja kunagi kogenud ja tõepoolest, seks muutus sellise tilkuva mehega äärmiselt vastikuks

tunnen kaasa 23. august 2009, kl 21.46
Ja kui mingi asi hakkab häirima, siis jääbki nii häirima, et mõistusega sellest enam üle ei saa. Ilmselt hakkad varsti temaga seksi vältima ja kui ikkagi voodisse lähete, siis võdistad jälestusest õlgu. Furrrrr, ei tahaks sinu nahas olla.

väkk 23. august 2009, kl 22.16
no mis see higi Sulle siis teeb? meest tahad aga higi on vastik? suhu ka kindlasti ei võta, till on vastik, eks? hakka arenema, ju pole õigeid tundeid, muidu sobib kõik, ka higi on mõnus kui armastus on. muidugi värske higi, mitte vana ja haisev, pean silmas.

nunnake 23. august 2009, kl 23.49
Higistav Munk on nii mõnna, olen nagu sooja vihma kaisus Tõepoolest, naised enam ei tea, keda-mida tahavad. Moodi on läinud mingid kuivad ja karvutud isased. Mu karvkate saab sellist isendit nähes elektrilaengu.

mees 24. august 2009, kl 05.32
njah,ma kyll ei higista aga mulle meeldib pikalt ja kõva häälega peeru lasta seksi ajal

mees2 03. juuni 2015, kl 15.31
mina ka peeretan seksi ajal.

mees3 03. juuni 2015, kl 16.12
siis on meid juba 3

Võhik 03. juuni 2015, kl 16.31
No kui muidu on tõesti tubli mees ja see on ainus probleem, mille pärast võib-olla lahku lähete, siis võiks mehele öelda, mis on põhjuseks. Muidu võib ta end kehvasti tundma hakata ja tarbetult kontaktidest hoiduda. Ta võib ju siis edaspidi kohe tutvuse alguses partnerile öelda, mida on tema probleemiks peetud ja las siis partner otsustab, kas edasi minna või mitte. Mõnele võib selline asi isegi meeldida.

misasja 03. juuni 2015, kl 18.22
kui see on tõesti ainus probleem siis see ei ole probleem. mõttetud tibid.

oh aegu! 03. juuni 2015, kl 19.10
No kus siin probleem on. Elu on tõesti väga emaseks läinud. Teine on nii innuga asja juures.

mul tuleb 03. juuni 2015, kl 21.09
vahel harva väike seeretus:)

nojaa 03. juuni 2015, kl 21.32
6a tagasi tehtud teema:) huvitav oleks teada kas on koos siiani.

Lavendel 04. juuni 2015, kl 06.18
Sattus kätte 9.mai 2015 "Postimees", kus reklaamitakse higistamisvastast vahendit Nonsweat-kapsleid. Pidavat vähendama higitootmist kuni 52 %. Loodusvahenditest olevat väga tõhus vahend salvei, selle ekstrakti need Nonswear-kapslid pidavat sisaldama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!