Halb kogemus
perearsti teema
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 12.36 |
ma pole kaua oma perearstil käinud, aga nüüd oleks kiirelt vaja minna. ainult, et ei saa arsti kätte kuidagi. telefonilt vastab, et jätke teade kõneposti ja kõik. no jätsin teate, aga mis sest kasu, edasi on tühi maa.
uurisin netist, et kas on ehk mingid teemad, millega ma kursis ei ole. no seal meiliaadress jah arstiga kontakteerumiseks, aga vastuse võin saada alles 3 päeva pärast. siis fb, palun, suhtle.
miks ometi see nii keeruliseks tehtud on, ma aru ei saa.
olen vana inimene, ei jaga mina neid arvutiasju ja nüüd suhtle fb-is, mida mul pole, mida ma tehagi ei oska ega taha ka, sest ma ei oskaks sellega nagunii miskit peale hakata.
tahaks telefonis rääkida, kokku leppida, aga ei saa...jäta aga teade kõneposti. mis kasu sest jätmisest, kui keegi ei reageerigi sellele.
täitsa ebaloomulik süsteem, justkui ainult noorte ja tervete jaoks, kes orienteeruvad internetis osavalt ja jagavad praegusaja värki.
mulle on see raske ja arusaamatu.
pealegi ma ei teagi enam, kuhu kohta see perearst kolinud juba on. netist leian tema vastuvõtuaegu siin ja seal. helistan nagu tema kohaloleku ajal ja no jäta aga teade kõneposti ja kogu lugu..
täiesti sihuke tunne, et vanad ja väetid on meelega välja lülitatud, et neil nagu polekski enam vaja midagi, et kui feissbukki ei jaga, siis oled nagu ise loll ja sure maha parem.
aga kui ma tõesti ei suuda selle arvutiasjaga sammu pidada, ma ei saa hakkama, ma ei saa aru. loen siin niisama uudiseid ja vahel muud ka. kirjutan ka vahel mõne mõtte ning see ongi kogu mu arvuti.
kurvaks teeb lausa.
uurisin netist, et kas on ehk mingid teemad, millega ma kursis ei ole. no seal meiliaadress jah arstiga kontakteerumiseks, aga vastuse võin saada alles 3 päeva pärast. siis fb, palun, suhtle.
miks ometi see nii keeruliseks tehtud on, ma aru ei saa.
olen vana inimene, ei jaga mina neid arvutiasju ja nüüd suhtle fb-is, mida mul pole, mida ma tehagi ei oska ega taha ka, sest ma ei oskaks sellega nagunii miskit peale hakata.
tahaks telefonis rääkida, kokku leppida, aga ei saa...jäta aga teade kõneposti. mis kasu sest jätmisest, kui keegi ei reageerigi sellele.
täitsa ebaloomulik süsteem, justkui ainult noorte ja tervete jaoks, kes orienteeruvad internetis osavalt ja jagavad praegusaja värki.
mulle on see raske ja arusaamatu.
pealegi ma ei teagi enam, kuhu kohta see perearst kolinud juba on. netist leian tema vastuvõtuaegu siin ja seal. helistan nagu tema kohaloleku ajal ja no jäta aga teade kõneposti ja kogu lugu..
täiesti sihuke tunne, et vanad ja väetid on meelega välja lülitatud, et neil nagu polekski enam vaja midagi, et kui feissbukki ei jaga, siis oled nagu ise loll ja sure maha parem.
aga kui ma tõesti ei suuda selle arvutiasjaga sammu pidada, ma ei saa hakkama, ma ei saa aru. loen siin niisama uudiseid ja vahel muud ka. kirjutan ka vahel mõne mõtte ning see ongi kogu mu arvuti.
kurvaks teeb lausa.
d 21. jaanuar 2015, kl 12.41 |
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 12.49 |
vahet pole 21. jaanuar 2015, kl 13.31 |
vahet suurt pole, kas oled noor või vana, paljud perearstid lihtsalt ei võtagi sinuga kontakti muidu kui lähed isiklikult ja istud niikaua registratuuri ukse taga, kui mingi aja saad endale, paari kuu pärast ikka. Aga kui juba arsti juurde saad, siis mängib küll vanus rolli, mida vanem oled, seda vähem saad, aga eks see on mõneti loogiline ka, vanad ei kuulu ju ümbertegemisele :)
kas 21. jaanuar 2015, kl 14.04 |
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 14.14 |
ongi vaid selle arsti ainus number, mis tema alt leidsin ja registratuuri seal ei olegi olemas.
info, mille kodukalt leidsin, oligi selline, et räägi feissbukkis, jäta teade ja helista ja kui väga häda, siis helista 112 ja kui arsti kätte ei saa, aga väga häda pole, siis helista 1220.
ainult, et ei saa mina helistada, sest ütleb jätkuvalt, jäta teade kõneposti. olengi sinna mitu teadet jätnud, aga tulemuses olen ikka nullis.
mul on vaja arstiga isiklikult rääkida, mitte 112 või 1220 rääkimist.
no oli varemalt, mis oli, aga see, mis hetkel käimas on, see on õudukas ju.
ma oleks kui kurjategija, kelle eest on end vaja varjata ja kaitsta ja et kui väga ikka vaja ja jaksu on, siis rooma või roni üle takistuste ja kaitsekraavide, kui kohale jõuad, oled võitnud. mina ei jaksa ja ilmselt kaotan.
info, mille kodukalt leidsin, oligi selline, et räägi feissbukkis, jäta teade ja helista ja kui väga häda, siis helista 112 ja kui arsti kätte ei saa, aga väga häda pole, siis helista 1220.
ainult, et ei saa mina helistada, sest ütleb jätkuvalt, jäta teade kõneposti. olengi sinna mitu teadet jätnud, aga tulemuses olen ikka nullis.
mul on vaja arstiga isiklikult rääkida, mitte 112 või 1220 rääkimist.
no oli varemalt, mis oli, aga see, mis hetkel käimas on, see on õudukas ju.
ma oleks kui kurjategija, kelle eest on end vaja varjata ja kaitsta ja et kui väga ikka vaja ja jaksu on, siis rooma või roni üle takistuste ja kaitsekraavide, kui kohale jõuad, oled võitnud. mina ei jaksa ja ilmselt kaotan.
no 21. jaanuar 2015, kl 14.18 |
tohohh 21. jaanuar 2015, kl 14.22 |
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 14.25 |
ilmselt tõesti, aga ma ei teagi, kuhu ta kolinud on, sest seal, kus ta aasta tagasi vastu võttis, teda enam ei ole. on küll hoone üldaadress, aga see on 8 kordne ja tuhande muu asutuse ja firmaga hoone. mul hakkab ainuüksi sellest juba paha, kui kujutan end seal hiigelhoones ringi ekslemas ja tühjalt koju tagasi jõudes, heidan väsimusest hinge, ausalt.
aga, eks ma vaatan veel ja otsin, lootus sureb viimasena.
aga, eks ma vaatan veel ja otsin, lootus sureb viimasena.
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 14.28 |
njahh 21. jaanuar 2015, kl 14.36 |
ega sul muud üle jää, kui et kriba siia otsitava nimi. Ehk aitab mõni osav googeldaja sul otsitava leida.
Löö siia nimi sisse, vaata, kas annab mingid kontaktid ja kohad.
Ja siis jääb võimalus ka veel patsiendiühingusse, sots.min-i või kuskile kaebus kribada, aga siis pead ka uue arsti leidma, kes su oma nimistusse võtaks.
Löö siia nimi sisse, vaata, kas annab mingid kontaktid ja kohad.
Ja siis jääb võimalus ka veel patsiendiühingusse, sots.min-i või kuskile kaebus kribada, aga siis pead ka uue arsti leidma, kes su oma nimistusse võtaks.
njahh 21. jaanuar 2015, kl 14.38 |
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 14.50 |
ma olen teda googeldanud, tean nime, tean hiigelmaja aadressi, tean telefoni ja kogu see info, et helista 112, 1220 jne olengi sealt saanud. ainus, mida ei saa, on see, et telefon vastab jätkuvalt, et jäta teade kõneposti.... palju ma neid sinna jätma pean, et vastuvõtule aega saaks kirja panna. no täielik õudukas ju. olen juba praeguseks sellest nii ära väsinud. oh, jumal küll, miks see vanainimese elu peab nii keeruline olema.
xxx 21. jaanuar 2015, kl 15.08 |
urr 21. jaanuar 2015, kl 15.18 |
urr 21. jaanuar 2015, kl 15.20 |
ei ironiseeri 21. jaanuar 2015, kl 15.21 |
ei saa 21. jaanuar 2015, kl 15.27 |
tänan, head inimesed vaeva eest, et kirjutasite.
kui poleks mul seda igivana arvuti kobakat, siis oleks hoopis nukram see üksiku vanainimese elulõpp. kahju, et ei oska inglise keelt, saaks paljude asjadega arvutis paremini hakkama. aga mis teha, kui pea enam ei võta. tahaks, aga ei suuda enam miskit, lausa hale, kuidas vanadus inimest aina abitumaks ja rumalamaks muudab.
eks proovin homme jätkata helistamist ja eks kuidagi peab ometigi saama, ainult minu vanainimese aju tõrgub mõistmast, miks kõik peab nii keeruline olema.
noortele ehk pole, nemad on osavad kõiges orienteeruma ja saavad hakkama. vanadele on arvuti nagu võõrkeel. mulle küll, teisi ei tea.
aitäh ja olge terved, head inimesed.
kui poleks mul seda igivana arvuti kobakat, siis oleks hoopis nukram see üksiku vanainimese elulõpp. kahju, et ei oska inglise keelt, saaks paljude asjadega arvutis paremini hakkama. aga mis teha, kui pea enam ei võta. tahaks, aga ei suuda enam miskit, lausa hale, kuidas vanadus inimest aina abitumaks ja rumalamaks muudab.
eks proovin homme jätkata helistamist ja eks kuidagi peab ometigi saama, ainult minu vanainimese aju tõrgub mõistmast, miks kõik peab nii keeruline olema.
noortele ehk pole, nemad on osavad kõiges orienteeruma ja saavad hakkama. vanadele on arvuti nagu võõrkeel. mulle küll, teisi ei tea.
aitäh ja olge terved, head inimesed.
njahh 21. jaanuar 2015, kl 15.44 |
soovitan 21. jaanuar 2015, kl 18.46 |
ilus naine 21. jaanuar 2015, kl 19.51 |
mine 21. jaanuar 2015, kl 20.10 |
oi-oi 21. jaanuar 2015, kl 22.23 |
tohohh 22. jaanuar 2015, kl 10.01 |
hakkasin ka kahtlema, et kas on ikka õige häda....korrutab kogu aeg, et vana inimene, kuid jutt nagu noorel inimesel vanad niimoodi ei räägi....kui oled tõesti libahädaline, soovin sulle tõelist probleemi perearstiga! näiteks seda, et su perearst sinu tõelise "mina" avastaks ja sind psühhiaatri juurde suunaks!
Manni 22. jaanuar 2015, kl 18.30 |
ei saa 23. jaanuar 2015, kl 00.23 |
aitäh, et mind nooreks ja lolliks ja debiiliks peate, tore teada.
täna sain arstiga asjad korda, sain nädala pärast aja. väga hea.
miks ma oleksin pidanud siia kohe inimese/arsti nime avalikult välja trükkima, miks peaksin kellelegi nii tegema, et siis teda siin karjaviisi rappima oleks hakatud. no ei
probleem oli ju minus, sest mina ei saanud aru ega hakkama. mina ei teadnud, et arst uude kohta kolinud, mina ei teadnud, et tal ongi selline kord, et telefoniga rääkida ei saagi, et tulebki kõneposti sõnum jätta ja kannatlikult oodata. mina ju ei oma fb, et seal kiiremini asju ajada...
huvitav, miks ei peaks sobima, kui nimetad end vanainimeseks. kas vähe veel sest hädast, et vanainimesed igal sajal viisil ainult segavad igal pool ja kõiges. nüüd siis ei tohi ise enda kohta enam vanainimene ka öelda.
aga ma olen vanainimene, mis siis nüüd?!
ja mis selleski siis imestada peaks olema, kui olengi võib olla peast viltu. mõni ime, aastaid üksjagu elatud ka ja elu nagu ta paljudel üksikutel inimestel on, pole mingi õnn.
kahju on noortest minul hoopis, kes iseendaga puntras ja ab-sid ja muud jama sisse söövad. loomulik, kes ei tahaks end paremini tunda, aga paljude hädade taga pole mitte teadlik inimeste allutamine raha eesmärgil...
aga hüva, olge terved
mina siia rohkem ei tule, ei lugema, ei kirjutama. see koht ei mõju kellelegi tervistavalt.
täna sain arstiga asjad korda, sain nädala pärast aja. väga hea.
miks ma oleksin pidanud siia kohe inimese/arsti nime avalikult välja trükkima, miks peaksin kellelegi nii tegema, et siis teda siin karjaviisi rappima oleks hakatud. no ei
probleem oli ju minus, sest mina ei saanud aru ega hakkama. mina ei teadnud, et arst uude kohta kolinud, mina ei teadnud, et tal ongi selline kord, et telefoniga rääkida ei saagi, et tulebki kõneposti sõnum jätta ja kannatlikult oodata. mina ju ei oma fb, et seal kiiremini asju ajada...
huvitav, miks ei peaks sobima, kui nimetad end vanainimeseks. kas vähe veel sest hädast, et vanainimesed igal sajal viisil ainult segavad igal pool ja kõiges. nüüd siis ei tohi ise enda kohta enam vanainimene ka öelda.
aga ma olen vanainimene, mis siis nüüd?!
ja mis selleski siis imestada peaks olema, kui olengi võib olla peast viltu. mõni ime, aastaid üksjagu elatud ka ja elu nagu ta paljudel üksikutel inimestel on, pole mingi õnn.
kahju on noortest minul hoopis, kes iseendaga puntras ja ab-sid ja muud jama sisse söövad. loomulik, kes ei tahaks end paremini tunda, aga paljude hädade taga pole mitte teadlik inimeste allutamine raha eesmärgil...
aga hüva, olge terved
mina siia rohkem ei tule, ei lugema, ei kirjutama. see koht ei mõju kellelegi tervistavalt.
Lisa postitus