Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
sutropi artikkel ekre-st ja metapeediast delfis

lambist 07. märts 2015, kl 16.03
näitab ühest küljest, et oleks nagu 86 kommentaari. teisest küljest näitab, et kommentaare pole ja kommenteerida ka ei saa. kas kommentaarid polnud delfile meelt mööda? kas vaikiv ajastu hiilib tagasi?

VEB saab avalikustatud 07. märts 2015, kl 17.30
Nüüd vorbitakse EKRE vastaseid artikleid, keelates kommentaariumi. Nad on enda arust kindlad, et suudavad EKRE populaarsust vähendada, nad ei uskunud sedagi, et EKRE saab Riigikokku. Praegu saavutab EKRE iga meediarepressiooniga lisahääli. Kõik töötab vastupidiselt!

Pätid uluvad ikka siis kui neid hakatakse vahele võtma. Kui ei valita EKRE valimisprogrammi, valitakse EKREt juba protesti pärast. Rõveülbed erakonnad on ammu liiale läinud.

Reinsalu mõelgu elamislubade müügi sopale, seegi oli IRL häältele kahjulik.

külastaja 07. märts 2015, kl 18.25
Delfi kallutatus saab järjekordselt tõestatud. Ma juba paar päeva tagasi mõtlesin, et kuhu Sutrop jääb, aga näe, ära tuli. Sellise magusa libeda algusega, aga edasi olid seosed umbes nii, et Artur ja Albert hakkavad A tähega. Mannetu pasa punnitamine.

jah 07. märts 2015, kl 18.31
see muttatampimine on täiesti öövastav, miks nad nii hullult EKREt kardavad ja selline siis ongi propaganda, samas kui vene DELFi debiilik laseb rahulikult vihakõnesid pidada, miks seal tohib riiki õõnestada ja siin isegi ´kommenteerida mitte? See on ikka ennekuulmatu tegelikult.

true 07. märts 2015, kl 19.39
Arusaamatu kuidas ajakirjandus omale sellist vaenuõhutamist lubab ja siis end ruttu urgu ära peidab. Aga eks samasugust kallutatust nägime ju ka kooseluseaduse ajal, kui Vooglaiu artiklites lasti gaystaapol valimatult seaduse vastaseid sõimata ja sopaga määrida ning näiteks kodanik Metsa artiklid piirati ära, et jumala eest keegi tõde välja ei saaks öelda.

võehhh 07. märts 2015, kl 19.51
kahju, et nö, "eesti riigi teenrid- väidetavad valitud pead" nii madalale langevad ja selliste odavate labasustega välja tulevad. samas soovin EKRE- le vastupidavust ja kannatlikkust seniks kuni see sopatiik jälle rahuneb. Et Vabaerakond siiski lasi end ära meelitada siis julgen hilju veel loota, et mõnigi poliitikutest või erakondadest suudab säilitada eneseväärikuse ja kaine mõistuse ning ei lange sopaloopijatega samale tasemele. ajakirjandus ja meedia üldiselt on end juba näidanud igas erinevas poosis niiet enam ammu ei ole nad neutraalsed või sõltumatud eluolu kajastajad.

just 07. märts 2015, kl 22.01
kirjutan ülalmainitud kommentaaridele alla, hea tähelepanek see kooseluseadus, esimest ja võimalik et viimast korda nõustusin Vassiljeviga, kui ta ütles RK puldist, et selle seaduse läbisusrumisega katsetati meie peal üht skeemi- mudelit, kuidas rahva tahte vastu seadusi läbi suruda ja kui see õnnestub seekord (ja õnnestus!) siis võetakse see meetod kasutusele. Paistab jah
Me ei ole Vaba Riik, see sai nüüd küll selgeks, rahvas on riigi (loe reformarite) jaoks , mitte vastupidi

EKRE toetaja 07. märts 2015, kl 22.28
http://www.pereraadio.ee/uus/index.php?option=com_content&view=article&id=2486:objektiiv-2015&catid=132:objektiiv

Kuulake viimast Objektiivi saadet, kes veel kuulanud ei ole.

Jah, tõesti on see õõvastav, mis toimub. No varsti on Pereraadiost saamas "Ameerika hääl" ja "Vaba Euroopa", kust üksi midagi ausat veel leiab. Siin foorumis on palgatud homoideoloogia ja liberaalse multikultuuri propaganda edendajaks kasutaja nimega MOOSIMADU, kes ennast siin sisse logis täpselt sel ajal kui see kooseluseadus ühiskonnas oli üles kerkinud. Kohutav tegelane, täpselt Reimo Metsaga ühesugune, kelle demagoogial ja mölal ei ole otsa ega äärt.

Üldiselt on nii, et tegelikult ei käi sõda ainult EKRE vastu, vaid kogu konservatiivse maailmavaate vastu. Käib n-ö kultuurisõda. Martin Helme tsiteeris selles saates väga tabavalt Piiblit (tegemist on kristliku raadiojaamaga ja paljud EKRE valijad on kristlased): "kui te näete seda kõike sündivat, siis ärge ehmuge ega minge araks..." See on väga hea sõnum ja oli ta suunatud meile kõigile, kes oleme EKRE ja SAPTK-i ja konservatiivse maailmavaate toetajad ja kaasvõitlejad. Kes Piiblit tunneb, teab, et see tsiteeritud lõik on pärit Jeesuse suust, kus Ta oma jüngritele seletas viimseid aegu. Seal on räägitud, et teid antakse ära kohtute kätte, piitsustatakse, laimatakse ja räägitakse teist kõiksugu kurja. Ent see kõik peab sündima, et te saaksite anda neile tunnistust tõest. Ja kuna see on selleks vajalik, et tõde saaks avalikuks, siis Ta kinnitas oma jüngreid, et need ei lööks kartma kui sellised asjad hakkavad sündima nagu praegu me näeme EKRE puhul. "Kui te kõike seda näete sündivat, siis ärge ehmuge ega minge araks". Seega olge julged, tegelikult on kõik kontrolli all ja midagi ei sünni ilma Jumala teadmata. Ärge kaotage oma julgust ja lootust - see on kõige olulisem, mida meil tuleb teha. Jumalal on kõik kontrolli all ja see mis praegu sünnib, peab sündima selleks, et humanistliku liberaalse maailmavaate lambuke näitaks oma tegelikku palet. Tegemist on hundiga lamba nahas. Te lihtsalt vaadake kuidas nad ise paljastavad oma tegeliku loomuse meie kõigi silme all. Kristus ütles: "Te tunnete nad ära nende viljast. Ega viinamarju korjata kibuvitstelt ega viigimarju ohakailt?" Vot see ongi selle kirjakoha täitumine. Piibel on väga tark raamat. Ma ise ka olen viimasel ajal olnud täitsa läbi sellest nõiajahist, mis nüüd EKRE kallal lahti on läinud. Aga uskliku inimesena mind väga julgustasid Martin Helme öeldud Kristuse sõnad: ärge ehmuge ega minge araks. Nii nagu seal kirjakohas, mis neid sündmusi kajastab, öeldakse, et see on alles sünnitusvalude algus, nii kinnitas seda ka Martin Helme Objektiivi saates. Seega varuge endile pikka meelt ja ärge väsige ega kaotage lootust. See võitlus tuleb pikk ja valmistage end selleks psühholoogiliselt ette, et te ei murduks või arvaks nagu me ei võida niikuinii. Me võidame, aga see tuleb raske ja pikk võitlus. Seega olge kõigest hoolimata rõõmsad ja ärge muretsege ühtegi! Võitleme ja hoiame kokku ja loodame. Mitteusklikel pole vist igapäevases elus usku vaja läinud, aga ma uskliku inimesena siiski soovin siin kõigile kaasvõitlejatele lisaks lootusele ka kindlat usku! Usk on igasuguse kahtluse vastand, kahtlus teeb nõrgaks, aga usk tugevaks. Olge õnnistatud ja tugevad! Ärge murduge, sest ei anta meile rohkem kanda kui me jaksame.

jepp 07. märts 2015, kl 22.40
Pekske aga pekske EKRE-t, seda tulihingelisemalt ma seda pooldan.
Aga rahvusliku jõu allasurumise käsk tuleb hoopis kaugemalt kui meie riigist.

mummi 07. märts 2015, kl 23.15
Ärge tehke väljagi.Keski ja Savisaart laimati nii et vähe pole, aga näa Savikas sai rekordarv hääli ja seda ilma E-häälteta. EKRE sõimamine pöördub nende endi vastu. Aga need kaltsakad saavad sellest alles hiljem aru. Nüüd palju inimesed, kes varem ei teadnud EKREst midagi, on hoopis hakanud neid toetama.

täpsustus 07. märts 2015, kl 23.27
Savikas sai peaaegu 2000 e-häält.

Kindlasti toetan! 08. märts 2015, kl 02.38
Olen ammu kõikidele tuttavatele rääkinud, et kooseluseaduse juures tõepoolest katsetati jõhkraloomulist mudelit, mille toimivus tõendati ära. Ta töötas! Järgmisena võib kõike juba ette tulla, kasvõi vene keele riigikeeleks hääletamine. Kui rahvas soovib olulises asjas rahvahääletust, pannakse tuima.

Mudeli test ja valmisolek tähendab, et palju hullemad asjad on alles hääletustele saabumas! Asi pole kaugeltki homotemaatikas, vaid enneolematus ülbuses rahva suhtes.

EKRE saab kindlasti hulga hääli juurde. Jäägu ainult enesele kindlaks ja pehmotamine koaltsiooni käsul lihtsalt jäägu ära. Aus ja eestimeelne tegutsemine ja järgmistel valimistel kindlasti hääli juures. Mitmed inimese dkahtlesid ja andsid hääle teisele, kuna ei uskunud, et EKRE saab üldse Riigikogusse. Nüüd kahetsevad. EKRE saab tõusma, aga püüdku olla valvas, võidakse edaspidi isegi lavastada mingeid alusetuid nõmedusi. Juba saime näha, kui alatud on vanad ja uued punased.
moosimadu 08. märts 2015, kl 03.02
Ma ei ütle selle teema kohta mitte ühte sõna, sest mul pole sellest sooja ega külma, las aeg näitab, mis valitutega edasi saab.
Küll aga palun "EKRE toetajal" ennast natuke tagasi hoida avaldustega nagu:
"Siin foorumis on palgatud homoideoloogia ja liberaalse multikultuuri propaganda edendajaks kasutaja nimega MOOSIMADU, kes ennast siin sisse logis täpselt sel ajal kui see kooseluseadus ühiskonnas oli üles kerkinud. Kohutav tegelane, täpselt Reimo Metsaga ühesugune, kelle demagoogial ja mölal ei ole otsa ega äärt."

Kui sa kommentaarist kommentaari muudkui jahvatad, et ma olen palgaline kommentaator, siis ole nii kena ja too mu palk ometi ükskord ära. Kuidas muidu aru saada sellest, et sina tead kindlalt, et ma olen siin "tööd tegemas", aga palka ei tule ja ei tule?
Ühesõnaga - pisut ausust ei teeks isegi sulle paha.

Kõik. See teema on ennast mu jaoks ammendanud, olen kindel, et siinsed kommenteerijad ei pea vajalikuks hakata nüüd mu vastulause kallal lõugutama.
Olgu meil kõigil ilus kevad.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 08.03.2015 03.02.

Erno 08. märts 2015, kl 03.58
Vaadates siinseid hüsterikuid, üllatab mind pigem see, kuida EKRE vaid 7 mandaati sai.

pro 08. märts 2015, kl 07.02
USA saatkond on andnud käsu see poliitiline jõud
ra nullida. Selle suurriigi tallalakkujad pingutavad nüüd elu eest. Seisab ju EV püsti vaid tänu usale. Seda teavad need seal Toompeal kõige paremini ja püüavad oma isandate iga soovi usinasti täita.
Kui on küsimus oma isandate teenimises siis võib sülitada kõigele, ka sõnavabadusele jm.

lugesin just 08. märts 2015, kl 07.41
Lugesin nimetatud artiklit just äsja. Kommentaarid siin tekitasid hämmastuse, olid ootamatud.
Enda reaktsioon artikli peale oli see, et ah nii on lood, et ikka on miskit selle asja taga ka. Seni, olles Madissoni kuulanud, olin tema poolt, sest tõesti noor inimene katsetab ja proovib, enne kui valikud langetab. Ei saanud aru, miks teda ikka rünnatakse. Aga nüüd saan, sest lugu pole nii süütu midagi.
Mida mõtlevad aga nende hüsteeriliste kommentaaride kirjutajad siin, on täiesti arusaamatu.

mõtlik inimene 08. märts 2015, kl 09.02
eelmisele- sa loe see artikkel veel paar korda läbi. Ja laiema tausta selgumiseks siiski vee teisigi , lisaks erinevaid kommentaare ja arvamuseavaldusi. Vbl hakkadki asjale pihta saama. Lugesin ka just sinu kommentaari- täiesti arusaamatu ja kahjuks tühi tulem.

mõtlik inimene 08. märts 2015, kl 11.27
arvan, et siin käib lugemas ka facebooki EKRE sõprade klubi liikmeid...iseenesest on seal ka asjalikke arvamuseavaldisi ja arukaid ettepanekuid. Kahjuks ka niisma emotsionaalsetest momentidest lähtuvaid rumalavõitu ja sõjakaid kontrollimatuid plahmimisi, mis teevad reaalselt olukorra sama madalaks kui nende vastaste sopaloopimise tase. Et selle lehe jälgijaid on teisigi siis võiks ikka enne hästi mõelda, mida kirjutada või mida siiski mitte- on ju seegi omamoodi visiitkaart.
Et mul oma facebooki konto ei ole enda nime ega näoga( sai see aastaid tagasi loodud hoopis oma hobist lähtudes teemakohase huvigrupi jaoks)siis seal kommenteerida ei saa, sest mingi foobia on sealsed adminnid teinud üliettevaatlikuks uute liitujate suhtes( vbl põhjendatult) Eraldi kontot ka tegema selle tarbeks ei hakka. Ent jälgin hoolega toimuvat ja soovin EKREle jätkuvat väärikat ning arukat poliitilist käitumist.

lambanahad 08. märts 2015, kl 11.28
"Üldiselt on nii, et tegelikult ei käi sõda ainult EKRE vastu, vaid kogu konservatiivse maailmavaate vastu. Käib n-ö kultuurisõda. Martin Helme tsiteeris selles saates väga tabavalt Piiblit (tegemist on kristliku raadiojaamaga ja paljud EKRE valijad on kristlased): "kui te näete seda kõike sündivat, siis ärge ehmuge ega minge araks...""

Piibli tõed on ammu pea peale paisatud ja asendatud liberaalse osholiku "waimsusega", kus loosungiks on seatud, et kõik peavad sallima kõike, kuid tegelikutl ärge sallige kedagi peale iseenda.
Selline on elu näitelava, kus moodsa vaimsuse maski all näideldakse "positiivsust", kuid tegelikult tambitakse ilusa naeratusega teistest üle.

"et humanistliku liberaalse maailmavaate lambuke näitaks oma tegelikku palet. Tegemist on hundiga lamba nahas."

...ja kus püütakse näidelda, et rikkad on positiivsed, vaesed on negatiivsed (nende eest tuleb ennast kaitsta kasvõi viirukisuitsuga), vaprad ja ilusad on positiivsed, väetimad on negatiivsed (need tuleb endast eemale hoida äkki nakatavad), need kes oskavad võluva naeratusega oma kasuks valetada, on positiivsed. Need aga, kes räägivad tõtt, on negatiivsed (nendest tuleb lihtsalt julmalt üle lasta).

u 08. märts 2015, kl 11.46
eelmisele
su viimane lõik on üsna tabav. olid õndsad ajad, kus meie vabas väikses Eestis seda veel nii väga ei märganud, aga nüüd üha enam.

naene 08. märts 2015, kl 17.17
Tsiteerin tänast artiklit, pange tähele, EKRE valijad tituleeritakse teise Eesti inimesteks ja paar lõiku edasi vaesteks!? Nad vist tahavad seda uskuda. Peen psühholoogia, kes siis tahaks kuuluda teise või kolmandasse või kelle uhkus lubab ennast vaeseks tunnistada. Ainukesed vaimust vaesed on need räpase tellimustöö tegijatest müüdavad hinged - sulesepad.

Tuleb aru saada, et kunagi sotsioloogide kirjeldatud Teine Eesti on jätkuvalt olemas. Nad on aga pikemat aega võimult kõrvale jäänud või omanäolise esindajata. Vastavalt sellele, kuidas Koonderakond ja seejärel Rahvaliit alla käis, võttis nende hääled üha enam üle Keskerakond. Seejärel tuli aga pronksiöö-ajastu ning suur osa kirjeldatud valijaskonnast valis rahvusküsimuses teise poole kui Edgar Savisaar. Nii kadus suur osa eestikeelsest toetajaskonnast Keskerakonna selja tagant, aga nad ei kadunud ühiskonnast. Neil ei olnud lihtsalt enam kedagi „oma" valida, kuni tänaseni.

EKRE tulemine on muuhulgas sõnum sellest, et riigil tuleb tegeleda rohkem igapäevaselt elu hammasrattaid nägevate inimestega, eelkõige nendega, kes elavad Harjumaalt ja Tartust väljaspool. Neil on vaja tunnet, et riik on „meie poolel". Seega, isegi kui teoorias paistab EKRE edu tingituna vaid kooseluseadusest ning nende tasalülitamisks piisaks eelmainitu tühistamisest, vajab Teine Eesti jätkuvalt „oma parteid" ning mida rohkem Esimese Eesti erakonnad ja eliit EKREt väikeste eksimuste eest avalikult häbistab, seda enam „oma" ta tundub.

naene 08. märts 2015, kl 17.29
leidsin FBst huvitavat võrdlevat analüüsi, on mille pärast muretseda;)))

Valimistulemuste põhjal on Eesti jagunenud kolmeks:
1)sinised (IRL-i, EKRE ja Vabaerakonna valijad - kolme peale kokku nad ju tegelikult suuremas osas Eestist võitsid, sh. Tallinnas Nõmmel ja Pirital);
2)kollased-punased (RE või SD valijad ehk senise valitsuse toetajad, Tartu linn ja Harjumaa näiteks, sotse eelistasid aga Võrumaa ja Hiiumaa);
3)"huilod" (Keskerakonna kummardajad, suurem osa Tallinnast ja Ida-Virumaast ning veel mõned väiksemad omavalitsused).

Hüsteeriast 08. märts 2015, kl 18.29
Need pole sugugi hüsteerilised kommentaarid. Hea on, et on veel inimesi, kes mõtlevad oma peaga. Muide, noormehe nimi on minu teada Madison. Paluks siis hääldada ka sedaviisi.

ajab tõesti naemra 08. märts 2015, kl 19.40
See EKRE vastane vihaõhutamine. Tänane artikkel tahab luua kuvandi, et EKRE valijad on vaesuritest endised Keskerakonna valijad. Tule dziisas kraist appi! Kusjuures huvitav on siin asjaolu, et enne valimisi just tituleeriti EKRE valijateks endised Isamaa valijad, kes pole rahul IRL 'ga. Nüüd siis peale EKRE valimisedu on tehtud 180 kraadine pööre ajakirjanduses nii suhtumises kui ka väljaütlemistes.

Kaitskem üheskoos perekonda 08. märts 2015, kl 20.02
Toon nende Facebook´i lehelt koopia ka siia.

Meedia poolt ülesklopitud viha EKRE vastu, mis seisab julgelt meie kultuuri alusväärtuste kaitsel ja lubab pingutada ka kooseluseaduse tühitamise nimel, on kasvanud üle täielikuks hüsteeriaks.

Eile saime Objektiivi saatest teada, et isegi USA saatkond kutsus Jaak Madisoni "kohvile" aru andma. Täna avaldati aga Eesti Päevalehes Urmas Sutropi artikkel, mis on suisa naeruväärne – see on nii haiglane nõiajaht, et Putini Venemaa (ja isegi Tujurikkuja klippi kasutanud Vene televisiooni "uudis") mõjuvad selle kõrval tervemõistuslikuna. Uskuge või mitte, aga Sutropi hinnangul annab rukkilill EKRE logol tunnistust natsisümpaatiast... Artikli kommentaarium on targu suletud, et rahvas ei saaks oma arvamust avaldada.

Kõik see meenutab SAPTK vastu suunatud rünnakuid – kordub sama muster, kus liberaalne meedia, mis toetab meie kultuuri alusväärtusi lammutavaid poliitilisi ringkondi, on täiesti raevunud. Kokkuvõttes on see aga EKRE-le ka tunnsutus, sest niisuguste rünnakute osaliseks saavad vaid need, kel on tugevad põhimõtted ja kes ka julgevad nende põhimõtete eest seista.

See, et käima on tõmmatud selge ja jõuline kampaania EKRE häbimärgistamiseks ja tema maine hävitamiseks, on väljaspool kahtlust. Liberaalne meedia ja ka valitsusparteid ilmselgelt kardavad EKRE-t ja seda, et tema populaarsus võib (nt sarnaselt põlissoomlastega) nüüd oluliselt kasvama hakata. Ilmselt kardetakse ka seda, et EKRE hakkab jõuliselt nõudma parteide hiiglasliku riikliku rahastamise lõpetamist või selle ulatuslikku piiramist ning ei nõustu parlamentaarsete manipulatsioonidega kaasa mängima.

Kokkuvõttes võib siin aga näha ka head, sest kõige selle tulemusena saab mõtlevate inimeste jaoks veelgi selgemaks, kui eemaletõukavalt meelestatud, ideoloogiliselt kallutatud ning moraalselt korrumpeerunud meie meedia on.

https://www.facebook.com/kaitskemperekonda?fref=nf

järgmine Saulus 08. märts 2015, kl 20.51
Alatalu nüüd ka dzotile viskunud ja solki sulest välja pigistamas.

EKRE toetaja 08. märts 2015, kl 21.32
Las koerad hauguvad, karavan liigub edasi! Selles ongi karavani edu, et ta haukuvatel koertel ei lase end peatada. Eks Mart ja Martin Helme on ka väga julged ja otsekohesed, ju siis on reformaritel ja sotsidel veel luukeresid kapis. Igatahes kardavad nad EKRE edu ja tema ausust ja äraostmatust. Keegi kurtis veel, et EKRE on nii hirmus koletis nagu hüdra, et raiud ühe pea maha, kasvab kohe teine asemele - kui üks Helme kaob, võrsub tema tagant kohe uus Helme asemele. Isegi Keskerakond ei olevat nii hull, sest Savisaart ei suuda järgi teha keegi. Raske on mõista seda EKRE ümber käivat hüsteeriat, nad ju kõige pisemad - kõigest seitse kohta riigikogus. See lugu on nagu Krõlovi valm.

Hunt ja talleke

Mustmiljon näidet ajalugu teab,
et tugev nõrka kõiges süüdi peab;
kuid me ei hakka ajalugu kirjutama,
vaid valmi keeles kinnitame sama.
Üks Tall läks kuumal päeval oja äärde jooma,
ja ega õnnetused tulles hüüa,
ta pidi kohtama seal Hunti, kurja looma,
kes kohe tahtis teda ära süüa.
Et aga seaduslikku nägu anda teole,
Hunt käratab: "Ma näitan sulle, reole!
Sa ütle, et
mis õigusega
sa ajad sogaseks ja segad
siin minu selget joogivett?
Su kaela murran selle eest, va vastik voon!"
Kui Hiilgus arvab heaks ka mulle sõna anda,
siis alandlikult tahan ette kanda,
et mina sada sammu allpool voolu joon
mispärast, julgen öelda, pole õige see,
et mina sogastan teil joogivee."
"Mind ära valelikuks tee,
sa nurjatu! Et kuule aga hullu!
Ei ole veel mul meelest minna lastud,
kuis tunamullu
sa sama toorelt haukusid mu vastu."
"Oi heldeke; ma pole aastanegi,"
nüüd lausub Talleke." "Su vend siis seda tegi!"
"Mul pole vendi." - Aga sinu tõugu
üks lurjus lõksutas sii mullu lõugu,
Võib - olla äi, või vader, nimekaim,
kust mina seda teadma pean.
Teil, karjastel ja koertel, sama vihavaim
on minu vastu, küllap ma seda tean
ma ammust ajast; mõtlete vaid kurja
ja kavatsete karata mu turja!
Kuid sinuga kõik arved õiendan ma nüüd."
"Mis on minu süü?"
"Pea suu! Sind kuulda ma ei taha!
On aeg, et hambad sulle sisse lüüa.
Ka seel on sinu süü, et mina tahan süüa!"
Nii ütles Hunt - ja murdis Talle maha.

soovitus 08. märts 2015, kl 22.12
EKRE peaks delfi vaenu õhutamise eest kohtusse andma!

sõna 08. märts 2015, kl 22.15
näete siis, kuidas annab sõnaga mõjutada, kuidas annab sõnaga mutta tampida ja kasvõi surma mõista.

haledalt madal on reffarite hüsteeriline hädakisa ja näpuviibutused "natsi" EKRE suunas. sama madal oli nende valimiseelne hüsteeriline süüdistamine ja hirmutamine keskerakonna ja putiniga ja venemaaga... väga hale ja madal seltskond, kel endal on huńnik kuritegusid "sahtlis", ainult et kõik enda teod on vaja alatult teiste "kapsamaale" laiali pilduda ja kisada, et ei meie tea midagi, hoopis teised on süüdi, on süüdi, on süüdi.... meie ei tea midagi...

huvitav, kuidas ekre mõne liikme aastatetagused killud praegu nii tähtsad ja riigivaenulikud justkui on, samas reffar-kurjategijate enda aastatetagused, otseselt inimeste vastu suunatud kuriteod, on mõne mehe lausa brüsselisse lennutanud.

kas reffide sõnum ongi siis selline, et ausad ja õiglased ja oma maast ning rahvast hoolivad inimesed ei kõlba enam kuhugi... et õppige meie, reffide, jultumustest, kuritegudest ja alatustest ...siis olete hoobilt õige valiku teinud, olete väärilised elama müüdavas eestis nagu oravatele sobiv on.

kui suur % oli keski ja ekre valijaid kokku?
kui palju siis on neid inimesi, kes praktiliselt on ära nullitud oma kodumaal, keda kellekski ei peeta, kes on alamklass justkui.
ometi on neil inimestel hing suurem ja ise on nad kõrgemad neist alatutest eliit-väljavalitutest.
ärgem andkem alla, ärgem laskem end kohelda eikellegina omaenese maal. hoidkem kokku.

ilus tüdruk 08. märts 2015, kl 23.03
Pole midagi kirgastumine tulebki läbi kannatuste. EKRE- ärge müüge end odavalt maha neile IT abordi jäänustele. Nad ei saa teile midagi teha ja istuge 4 aastat opositsioonis, siis järgmistel valimistel saate hulga parema tulemuse. Muide, minu arvutis on uus viirus "suutropp".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!