Halb kogemus
Tagasilöögid netitutvumisest.
kurb mõelda 27. märts 2015, kl 13.13 |
Miks juhtub sedasi, kui olla internetis kellegagi tuttavaks saadud ja kõik juba hästi sujumas, äkki ühel hetkel tuleb tagasilöök? ! Et kui juba skaibis on teineteist mitu korda juba nähtud ja vestlus ka sujunud igati, et äkki siis mees enam suhelda ei taha enam. Ei ole teda enam saadaval, muudkui vabandused, et ,, oi mul pole aega, tööd palju ja väga kiire,, Ja enam ei mingit suhtlemist, kuigi enne oli alati aega küllaga ja igasugused paljulubavad plaanid kohtumise suhtes. Aga siis kaotakse ära ja ongi tutvus läbi. :(
,
,
lihtsalt. 27. märts 2015, kl 13.55 |
jaa jaa 27. märts 2015, kl 14.01 |
Mis sina siis ootasid, abieluettepanekut või?
Suhlemine ongi selleks loodud, et üksteist tundma õppida. Võib olla kirja teel suheldes tundusid sa meeldiv olevat, aga otse suheldes oli sinus midagi, mis meest häiris.
Kui sa tunned, et mees hakkab eemale hoidma, ära pressi end peale, siis muutud veelgi ebameeldivamaks.
Suhlemine ongi selleks loodud, et üksteist tundma õppida. Võib olla kirja teel suheldes tundusid sa meeldiv olevat, aga otse suheldes oli sinus midagi, mis meest häiris.
Kui sa tunned, et mees hakkab eemale hoidma, ära pressi end peale, siis muutud veelgi ebameeldivamaks.
teadja 27. märts 2015, kl 14.45 |
zxc 27. märts 2015, kl 15.41 |
vedas sind alt? 27. märts 2015, kl 16.02 |
AK 27. märts 2015, kl 16.11 |
pettunud 27. märts 2015, kl 16.29 |
mina 27. märts 2015, kl 17.07 |
alu 27. märts 2015, kl 17.50 |
Et mida sest interneti tutvusest siis üldse oodatakse? Loodetakse leida mingit kogemata sinna kukkunud pärlit omale või? Lapselegi peaks olema selge, et internetis jahivad tutvusi paksud, lollid, katkiste hammaste või mingi puudega inimesed, kes irl lihtsalt tutvuda ei julge või pole mõtet üritadagi. See ongi ju mäng kardina taga, kus vassitakse oma kaalu, väljanägemise ja vanusega, üritatakse hinge pugeda. Mis häda peaks olema tutvuda internetis igati atraktiivsel ja kenal inimesel, mitte mingit ju, tal tekivad need tutvused irl niigi..
täps 27. märts 2015, kl 18.38 |
no räägi siis ära, alu 27. märts 2015, kl 18.39 |
no räägi siis enda kohta kogu tõde ära, alu.
ära siis valeta, vassi ja peida hambaproteese.
ära siis ürita hinge pugeda, poe perssse parem.
ja miks sul neid tutvusi siis ei teki reaalselt? mida sa siis nii palju valetad, et tõde lausa kahvatab?
ikka pesulaua treialis nagu viga vä? küll kontolliks, küll muudaks maailma ja eriti naisi.. irw.
On ikka värd tohlam, vana mees, häbi nagu ei hakka vä?
teeks midagi kasulikku, vooliks keppigi või midagi..
ära siis valeta, vassi ja peida hambaproteese.
ära siis ürita hinge pugeda, poe perssse parem.
ja miks sul neid tutvusi siis ei teki reaalselt? mida sa siis nii palju valetad, et tõde lausa kahvatab?
ikka pesulaua treialis nagu viga vä? küll kontolliks, küll muudaks maailma ja eriti naisi.. irw.
On ikka värd tohlam, vana mees, häbi nagu ei hakka vä?
teeks midagi kasulikku, vooliks keppigi või midagi..
rumal oled ise ju. 27. märts 2015, kl 18.42 |
kaks vana lehma 18.38 ja 18.39 27. märts 2015, kl 18.50 |
metamorfoos 27. märts 2015, kl 18.58 |
küss 27. märts 2015, kl 19.03 |
lilleke põeb? 27. märts 2015, kl 19.18 |
küss on ise lilleke vä? 27. märts 2015, kl 19.20 |
g 27. märts 2015, kl 20.23 |
Internetis on absoluutselt igasuguseid inimesi, sest elu asubki ju tänapäeval internetis. Isegi siit delfi foorumist võib leida - esimene siitleitu osutus küll üsna segaseks tüübiks, aga teine mees jällegi tõeliseks pärliks ja lausa selleks kõige õigemaks.
Võib-olla on mul lihtsalt õnne ja alati ei lähe nii sujuvalt, aga esimestest tagasilöökidest ei tasuks küll kunagi nurka konutama jääda.
Võib-olla on mul lihtsalt õnne ja alati ei lähe nii sujuvalt, aga esimestest tagasilöökidest ei tasuks küll kunagi nurka konutama jääda.
zxc 27. märts 2015, kl 22.10 |
AK
27. märts 2015, kl 16.11
Huvitav seisukohavõtt.Kust kohast need tõsised mehed siis kaaslast otsivad? Ööklubist või ehk kasiinost?
No nendest kohtadest võid heal juhul üheöösuhte ja vallaslapse saada. Tõsine mees sellistes asutustes aega surnuks ei löö. Tõsise mehe leidmiseks peab endal ka mingi muu huvi olema peale ööklubides aelemise. Vaat selle harrastusega tegeldes võibki näiteks mõne tõsise mehe leida.
27. märts 2015, kl 16.11
Huvitav seisukohavõtt.Kust kohast need tõsised mehed siis kaaslast otsivad? Ööklubist või ehk kasiinost?
No nendest kohtadest võid heal juhul üheöösuhte ja vallaslapse saada. Tõsine mees sellistes asutustes aega surnuks ei löö. Tõsise mehe leidmiseks peab endal ka mingi muu huvi olema peale ööklubides aelemise. Vaat selle harrastusega tegeldes võibki näiteks mõne tõsise mehe leida.
OrgasmusMaximus 27. märts 2015, kl 22.27 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 18 |
no sii õitsevad spermalillad 28. märts 2015, kl 00.39 |
minuga 28. märts 2015, kl 08.12 |
juhtus sama asi, et mees kaotas huvi mu vastu. Kuni ma polnud juuksuris käinud ja soengut värskendanud, oli üks Stockholmist pärit mees minust nii huvitatud, et isegi töö ajal oli tal aega minuga chattida ja ei mingit kiiret ega takistust. Ka mu telefoni numbri oli ta küsinud ja saatis igal hommikul mulle rõõmustavaid smse. Ja kui juhtus, et mina esimesena saatsin talle tervituseks smsi, siis tuli vastus ka kohe temalt.
Aga niipea kui ta mind uue soenguga nägi, olukord muutus. Enam polnud tal aega ei chattida ega Skype'i kasutada. Ei saada ta enam ainsatki smsi mulle ega ole vastanud ka minu omale Enam ta minuga ei suhtle. Ilmselt mu uus soeng peletas ta eemale, sest ta pettus, kuna ootas midagi enamat. Aga jah, paraku nägin ise ka ennast ja ehmatasin ära. Kui Skype'i videokõne ajal ennast nägin ekraani nurgast. Ja see mees kadus peale seda. Tal polnud julgust tunnistada et oli tõesti pettunud. Aga seda oli selgesti aru saada!
Aga niipea kui ta mind uue soenguga nägi, olukord muutus. Enam polnud tal aega ei chattida ega Skype'i kasutada. Ei saada ta enam ainsatki smsi mulle ega ole vastanud ka minu omale Enam ta minuga ei suhtle. Ilmselt mu uus soeng peletas ta eemale, sest ta pettus, kuna ootas midagi enamat. Aga jah, paraku nägin ise ka ennast ja ehmatasin ära. Kui Skype'i videokõne ajal ennast nägin ekraani nurgast. Ja see mees kadus peale seda. Tal polnud julgust tunnistada et oli tõesti pettunud. Aga seda oli selgesti aru saada!
kalamees ei tea 28. märts 2015, kl 09.38 |
siiski 28. märts 2015, kl 11.23 |
siiski 28. märts 2015, kl 14.29 |
Lisa postitus