Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mammu Couture seelik
 
Kurb 09. aprill 2015, kl 23.59
Olles vaimustunud satsiseelikutest, otsustasin ka endale soetada Mammu Couture OÜ seeliku, kahjuks ostsin selle pildi järgi ja kohapeal proovimas ei käinud. Sellega tegin paraku suure suure vea, sest kui seeliku kätte sain, siis ei vastanud see absoluutselt sellele seelikule, mis oli fotol. Olen saleda kehaga, aga seelik mul seljas....vabandage väljenduse ees, olin nagu puhvis paabulind või kõndiv heinakuhi. Seeliku lõige oli ristkülikukujuline tükk, millele satsid kroogitult peale aetud ja satsid olid õmmeldud sinka-vonka, nagu purjakil inimene oleks õmblusmasina taha lastud. Õmblused narmendasid, overlokki see daam küll ei tunne. Ühesõnaga väga lohakas ja justkui kiiruga tehtud õmblustöö.
 
no aga 10. aprill 2015, kl 10.15
kui ilma nägemata netist ostsid, siis on sul õigus see 14 päeva jooksul tagastada ja tagasi saada seeliku raha ning lisaks ka transpordiraha.
 
Ehk 11. aprill 2015, kl 15.34
Loodetavasti teavitad sellest ka Mammu-t sest ehk tehakse sulle uus vms. Need seelikud ei ole ju iseenesest üldsegi mitte odavad.
 
njahh 11. aprill 2015, kl 16.18
no milleks peab sellist seelikut kalli raha eest ostma? Sellise körtsib ju lapski kokku. Piisab vaid õmblusmasina olemasolust ja natukesest fantaasiast, Abakhanist saab sobivaid riidetükke odavalt kuipalju, vanad kardinad sobivad ka....
 
to njahh 13. aprill 2015, kl 08.44
Viimasele siis:

Tänapäeval on käeline osavus üsna kasinal tasemel ning hääbumas ja kaugeltki mitte populaarne. Kõik naised ei soovi omada õmblusmasinat ja ega suudakski midagi mõistlikku sellega peale hakata. Inimesed ongi erinevad. Sellepärast ei ole vaja kohe hurjutada.

Las siis teevad seda need, kes seda valdavad- kahju muidugi, kui sealt eriti rahuldavat koostekvaliteeti oodata pole.
 
Vat nii 13. aprill 2015, kl 17.17
Ma mõtlesin ,et olen ainuke kes seelikuga mööda ...... sõna otseses mõttes, seelik oli parandatud ja äärestus oli ka üle lastud, auk sees. Kusjuures kirjutasin ka ja vastus oli väga ebameeldiv: Umbes nii ,et mis ma tahan sellega öelda,et ma esimene kes julgeb tema tööd kritiseerida! Et ma oma pseudo probleemiga julgesin üldse lagedale tulla! Selline tunne oli,et ma olen maailma õelam ja vastikum inimene kuna julgen tähelepanu kvaliteedile pöörata , ta vastas mulle, et see puhas käsitöö ja suuremates moemajades tuleb seda ka ette ,nu andke andeks !!!Aga seelikut ma tagasi ei plaaninud saata kuna pool aastat ootasin.parandasin ise ära lihtsalt. Põrsast kotis enam igatahes ei osta ja veel sellise raha eest!!!
kaaats1 13. aprill 2015, kl 18.53
Mina olen antud firma seelikuga väga rahule jäänud!
 
Jessas! 13. aprill 2015, kl 19.46
Vat nii Kirjutas:
-----------------------------------------------------Ma mõtlesin ,et olen ainuke kes seelikuga mööda .... sõna otseses mõttes, seelik oli parandatud ja äärestus oli ka üle lastud, auk sees. Kusjuures kirjutasin ka ja vastus oli väga ebameeldiv: Umbes
nii ,et mis ma tahan sellega öelda,et ma esimene kes julgeb tema tööd kritiseerida! Et ma oma pseudo probleemiga julgesin üldse lagedale tulla! Selline tunne oli,et ma olen maailma õelam ja vastikum inimene kuna julgen tähelepanu kvaliteedile pöörata , ta vastas mulle, et see puhas käsitöö ja suuremates moemajades tuleb seda ka ette ,nu andke andeks !!!Aga seelikut ma tagasi ei plaaninud saata kuna pool aastat ootasin.parandasin ise ära lihtsalt. Põrsast kotis enam igatahes ei osta ja veel sellise raha eest!!!

___
Aga sellel Mammul on ju FB lehekülg, kirjuta sinna oma pretensioon. Mina küll teeksin seda.

Mul endal on üks tuttav Viljandist kes õmbleb ka neid satsiseelikuid, aga ma pole sugugi kindel, et ta oma kontakse siin näha tahaks. Võibolla FB-st leiab, kes otsida viitsib.
 
vat nii 13. aprill 2015, kl 20.35
Kõik see mis siin kirjas, oligi temaga vestluses!Lihtsalt kiidetud ja toredadt naisterahvast jäi mulle väga ebameeldiv ja ülbe suhtlus!Kõik teema lõpp.
 
Lugeja 14. aprill 2015, kl 17.09
Kuule, Ekspressis ilmus juba ammu lugu, et see Mammu oma kutuuuriga on need seelikud ühe päris disaineri pealt maha vehkinud ja teeb tegelikult halva kvaliteediga plagiaati. Link on veidi nadi, aga paremat millegipärast ei paku google: http://dea.digar.ee/cgi-bin/dea?a=d&d=eestiekspress20140813.1.10&e=-------en-10--1--txt-txIN|txTI|txAU|txTA----------#
Zoomides on artikkel loetav küll. Ja kui neid kahte pilti seal v6rrelda, siis eks see Mammu oma näeb kehvem välja küll kui originaal...
 
Jessas! 14. aprill 2015, kl 19.17
Lugeja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kuule, Ekspressis ilmus juba ammu lugu, et see Mammu oma kutuuuriga on need seelikud ühe päris disaineri pealt maha vehkinud ja teeb tegelikult halva kvaliteediga plagiaati.


***

Oehh! Miks ma küll ei imesta...
Tegelikult väha hea, et siit infot saab.
 
be calm 14. aprill 2015, kl 19.34
Rahunege nüüd selle järgitegemise ja originaalsuse tõestamisega.

Need satsiseelikud olid ammu enne, kui need prouad-preilid siin kaklema hakkasid ja ajakirjandus rapsima. Kes vähegi Etsy-s v Pinteretis varasemalt surfanud... neid on tehtud juba ammu enne 2013 aastat :D

Aga kokkuvõtteks, Eestis peaks iga klient kullahinnaga olema, kuna sinne turg ju nii väike. Väikefirma ei saa endale lubada inetut käitumist nii, et see talle kuidagi mõju ei avaldaks, seega....
 
kuri kuningatütar 16. aprill 2015, kl 08.54
ehk siis sel suvel on igal kolmandal satsiseelik seljas:)
 
NoJahHh 17. mai 2015, kl 00.14
see plagiaadi jutt on nüüd küll jama, sest see nn "diasiner" näppas ise idee Dolce & Cabbanalt. Ja siis saatsi Eksprssi selle artikli, kuna läks ahnes ja kartis, et jääb klientidst ilma. Ja tegelikult in satsiseelikuid tehtud juba alates 18. Sajandist :D aga see selleks. Tahtsin ka seda seelikut ja vaatasin ikka palju ringi, neid tegijaid on ikka hulgi. Aga seelikud piltidel teevad ettevaatlikuks. Enamus tunduvad just sellised, et teevad kandjast kandilise muhvi. Mina tellisin omale satsiseeliku Wow Skirts -ilt (vt fb-s). Küsis mõõdud ja tegi seeliku just sellise nagu ma kirjeldasin. Ettemaksu ei küsinud, kui seelik oli valmis, siis sain pildid ja kuna meeldis, siis maksin, Puusast on hästi langev, kuna mina olen laia puusaga ja alaserv on üle kolme meetri. Kvaliteediga olen küll väga rahul. Mina olen laia puusaga ja mind suureks või kandiliseks ei tee. Sain proovida Sõbranna froufrou seelikut, hästi ilus oli, aga see tundus ka veidi kandiline, puusast tegi laiaks ja alaserv oli veidi üle kahe meetri. Minu arvates on need seelikud väga erinevad. Just mustrite poolest. Teksapükse kannavad ju inimesed samuti, kas tunnete end ebamugavalt, et kellelgi, õigemini tuhandetel on veel need jalas? :D
 
Triin 17. mai 2015, kl 01.00
Mulle väga need seelikud meeldivad ja tütrele ka. Olen meile mõlemile mitut värvi ühesuguseid teinud. Kangas Kangadzunglist, õmblusmasin olemas. Ühe seeliku hinnaks on tulnud max 30 euri. Päriselt. Ma olen vaatand, et FB müüakse neid 180 euriga, kus juures pitsid-satsid on samad mis mul. Mõne seeliku puhul on see selgelt näha.
Aga üldiselt need seelikud teevadki vähe jämedamaks.
 
Nipitiri 17. mai 2015, kl 14.24
Tema teeb ka väga ilusaid seelikuid ja mõistlikuma hinnaga. :) https://www.facebook.com/pages/Design-by-Liis/357094214493180?fref=ts
 
muti 17. mai 2015, kl 14.28
no sellise seeliku teeb valmis igaüks, kel vähegi õmblemisoskust. võtke ennast kokku ja õmmelge ise, milleks suurt raha raisata.
 
Vaatsin üle. 17. mai 2015, kl 18.41
Tema teeb ka väga ilusaid seelikuid ja mõistlikuma hinnaga. :) https://www.facebook.com/pages/Design-by-Liis/357094214493180?fref=ts

Selle Liisi seelikute soonikud lokivad. Jube, kui kasutatakse mingit venivat pistet- ei ole ilus ja kvaliteetne. Ka materjal on suht kehv.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!