Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kuhu on kadunud meie peaminister?
 
uku 08. detsember 2009, kl 00.09
pole ammu meedias sõna võtmas näinud. muidu oli ikka esikülgedel kogu aeg.

kas see tähendab, et riigis on lood tõesti nii kehvasti, et ta välja tulla ei julge? näotu lugu küll, laenubuumi ajal võis küll iga nurga peal 5-rikkama-riigi iba suust ajada, nüüd kus rahval tõesti infot oleks vaja, pole kommentaare kuskil. huvitav, et ajakirjandus tal laseb peidus olla. nii palju siis vabast meediast..

nii et kes tahab teada, mil majandus tõusma hakkab - siis kui ansip urust jälle välja poeb.
 
Arvaja 08. detsember 2009, kl 00.15
Kindlasti pole ta kuhugi kadunud ja see, et ta pildil pole, on tema kommunikatsioonibüroo tegemata töö.
 
He-hee 08. detsember 2009, kl 00.18
Loodan, et seda niinimetatud "vaba meediat" sa mainisid humoristlikus mõttes. Ansipi kohta aga arvan, et ta on kuhugi varjulisse ja rahulikku kohta pagenud, et rahus mõelda välja uus rahvast innustav loosung stiilis "viie rikkama riigi hulka" ja "mina olen Eesti suurim poliitik, sest kõik, kes elavad lagedal põllul küprokmajades, hääletasid minu poolt." Viis rikkamat riiki on nüüd vaid suur naerunumber ja need 20000 küprokmajaelanike häält lõi Hundisilma vanapäts oma venelaste häältega kah üle, nii et vaja on uut loosungit.

Aga võib-olla on ansipil seagripp.
 
uku 08. detsember 2009, kl 00.18
nii rumal see büroo ka pole, kui tahaks, oleks pildil.
ma arvan, et see on sihilik käitumine. alati kui probleemid on, kaovad poliitikud pildilt.
 
tehtud töö 08. detsember 2009, kl 02.07
Muidugi sihilik - kes siis tahaks, et tema nägu halbade aegadega seostataks?
 
sõna sekka 08. detsember 2009, kl 02.32
tal ju riigiraha raiskamata ja vaja oma välismaa reisidega see sirgeks lüüa - muud ei saa kadumise taga olla.

Imelik,et üks inimene nii meeletult vastu hakkab.Eluaeg vihanud valetamist,vassimist - tema juures see nii silmaga näha ja kõrvaga kuulda. Lastetoast saanud õiglusetunde,mida jääb iga päevaga rahval aina vähemaks.Kurb aga tõsi.
 
hihhii 08. detsember 2009, kl 06.59
Mina tean.
Istub teine ämma juures tagatoas ja mõtleb uut suurt valet välja.
Paistis,et see 5 rikkama riigi ja sel aastal makse ei tõsteta,vale ei töötanud efektiivselt.
Vaja oleks Goebelsi taolist suurt valet,mis ta koos oma parteiga jälle valimiste ajal orbiidile lennutaks.
 
a miks ta kogu aeg mölisema pe 08. detsember 2009, kl 10.16
Uudishimulikele ajupuudelistele:
Nädalakava

Esmaspäev: 07.12.2009
Kell 10.00 Reformierakonna fraktsiooni nõupidamine Riigikogus
Kell 13.00 valitsusliidu nõupidamine Riigikogus
Kell 13.30 Euroopa Liidu asjade komisjoni nõupidamine Riigikogus

Teisipäev: 08.12.2009
Kell 10.00 ettekanne teadus- ja arendustegevusest Riigikogus

Kolmapäev: 09.12.2009
Kell 11.00 Reformierakonna juhatuse nõupidamine
Kell 13.00 infotund Riigikogus
Kell 14.00 töölõuna Euroopa Liidu Ülemkogu eesistuja hr. Herman van Rompuy'ga
Kell 15.30 pressikonverents

Õhtul sõidab peaminister Brüsselise EL Ülemkogu istungile

Neljapäev: 10.12.2009
EL Ülemkogu istung Brüsselis

Reede: 11.12.2009
EL Ülemkogu istung Brüsselis
 
nips 08. detsember 2009, kl 11.04
eks puhkab vahepeal meediakärast ja teeb tööd.
 
a 08. detsember 2009, kl 11.41
Äkki erinevalt Savisaarest, kellel kulub kogu aur esinemisele teeb see Ansip reaalselt tööd? Ei ma ei kaitse siis Ansipit, aga imelik, et kui ta sõna võtab, siis on sisin, et tule taevas appi ole vait, ära seleta, tee tööd, too riik kriisist välja. Kui ta midagi ei ütle on jälle häda.

Ja seda kui jõukaks me saame ja kui hästi elama hakkame ajavad valimiste eel kõik parteid. Reformi viie rikkama jutt 15 aasta jooksul oli ikka lapselalin selle kõrval mida kesk toona ja KOHE lubas. Ja muide, tema lubaduse täitmiseni on veel 11 aastat aega :) Muidugi seda ei toimu, ent ärge pahandage nüüd. Just teiesugused totud seda juttu ju uskusidki. Sest miks te muidu nüüd solvunud olete?

Veelkord, ei ole mina tema fänn, ega valinud ma teda ka siis, aga mul on tunne, et valitsus on lõpuks aru saanud olukorra tõsidusest ja üritab tõesti midagi teha. Olles seega ebapopulaarsed. ja siis kui must töö tehtud saadab rahvas nad pikalt. Hakkab tõus, tuleb jälle savisaar, rahva päästja ja messias ning lõikab loorberid. Kurb, aga nii läheb. Sest rahvas tahab kuulda muinasjutte helgest tulevikust. Ning milleks meile mees, kes terve maailma majanduse tuksi keeras? Seega ka meie elu. Parem ikka isa, kes kõigile 25 000 palka lubab.
 
porgandiuss 08. detsember 2009, kl 14.57
to:a

10 points, ütlesid kõik ära ja mul pole midagi lisada
 
Lolo 08. detsember 2009, kl 16.43
Mind ka häirib pigem see kuidas Savisaar meeleheitlikult meediasse kogu aeg trügib. Vastik eneseimetleja. Tehku ka reaalselt midagi, mitte ärgu raisaku linna raha oma meedias kajastamisele (40 miljonit aastas PR esindajate peale, 100 milj aastas oma filmikanali avamisele, pluss raadioesinemised). Linnavalitsuses on KESKMINE kuupalk 17 000 kr ja kokku 1600 töötajat. Milline raiskamine!!!


Ansip on mulle väga sümpaatne. Ei ole selline upitaja vaid reaalselt teeb tööd.

Kuidas saabki üks poliitik hoolida rahvast kui ta ei hooli kõige pealt iseendast? Vaadades rasvunud Savisaar ja sportliku Ansipit siis pole kahtlustki kumb rohkem hoolib.
 
oeh 08. detsember 2009, kl 17.07
No kaua võivad mõned inimesed ikka hädaldada. Kui inimesel on kehv majanduslik olukord selle masu ajal, siis on selles süüdi ta ise, mitte Ansip. Enamus, kes virelevad, on laenuorjad. Need, kellel laene pole, neil läheb täpselt samasugune elu edasi. Ainult poes on asjad odavamad...
 
liin 08. detsember 2009, kl 17.50
Masu on ka nendes riikides, kus ei ole peaministri nimi Ansip. Eriti kriitilises olukorras Islandi - ei ole Ansip. Dubais - ei ole Ansip. Mis selle ansipiga teil ometi on? Kas tõesti arvate, et ilma ansipita oleks masu eestist mööda libisenud`?
 
Turts 08. detsember 2009, kl 17.58
Teemaalgatajal ja temasugustel vinguritel soovitan ka peale Delfi foorumi muid kanaleid lugeda. Näiteks tänases EPL-is oli laua peaministrilt artikkel. Uhh ja ohh.
 
Täpitriin 08. detsember 2009, kl 17.59
Mul on mõnikord tunne, et probleem pole mitte konkreetselt peaministri isikus, pigem valitsuse valikutes, ebamugavates ja tavainimesele arusaamatutes. Ehk mõne teise isiku juhtimisel oleks otsused inimsõbralikumad ja kärped pehmemad, aga kas teised ja pehmemad otsused Eestit veel enam kreeni ei viiks. Tegelikult üsna tihti on tunne, et kui toimuks dialoog rahvaga ja kaalukausi vaagimised oleks enam avatumad, oleks rohkem mõistmist ja vähem sajatamist stiilis 'mis neil viga seal mäel rääkida'.
 
kuiehk 09. detsember 2009, kl 18.04
Autor: a
Aeg: 12-08-09 11:41

Veelkord, ei ole mina tema fänn, ega valinud ma teda ka siis, aga mul on tunne, et valitsus on lõpuks aru saanud olukorra tõsidusest ja üritab tõesti midagi teha. Olles seega ebapopulaarsed. ja siis kui must töö tehtud saadab rahvas nad pikalt. Hakkab tõus, tuleb jälle savisaar, rahva päästja ja messias ning lõikab loorberid. Kurb, aga nii läheb. Sest rahvas tahab kuulda muinasjutte helgest tulevikust. Ning milleks meile mees, kes terve maailma majanduse tuksi keeras? Seega ka meie elu. Parem ikka isa, kes kõigile 25 000 palka lubab.


Just. Kui õnnestuks võimuvahetus õigesti ajastada, just tõusu algusesse, siis oleks loorberid ei millegi eest garanteeritud.
 
Peamine minister 29. september 2022, kl 14.46
Näe Kaja tegi krõpsu ei klõpsu ikka. Armas klõps mustadest nõudest. Fotohuviline peaminister teeb vabal ajal kodusest korralagedusest fotosid ja postitusi sotsiaalmeediasse? Ilmselt teised töötavad emad selliste hobidega ei tegele. Raske uskuda, aga võib ka tõsi olla. Mingi aeg oli meil vist isegi nii, et ka nõnda öelda viimane kui mikroettevõtja palkas omale koduabilise. Oli sellega nüüd kuidas oli, aga peaministril võiks ta ju tegelikul ollagi? Või? Kaja Kallas liitus NAFO armeega. Seda koera kujul Selle eest oleks peaminister küll pidanud ERR eripöördumises inimesi hoiatama. Praegu tabas see meid täiesti ootamatult. Olen uhke meie peaministri üle! Parim peaminister maailmas! Päikeseprintsess, sõjaprintsess, koeraprintsess nii nummi! Ärge solvake ausaid koeri! Hästi tabatud sümboolika, ma ütleksin. Haugub omade peale ja võõrastele liputab saba ehk peremeeste käskusid täidab nagu kuulekas kutsa. Meie Fella on viletsa karvaga kõhna peni kes nagu püüdlik pioneer on alati valmis iga kondi eest kõrgele sitsima, tänutäheks saab ta peastaabist kõlisevaid medaleid ja ordeneid. Kui Eesti tädike: ütles et Euroopa külastamine on privileeg mitte inimõigus. siis see et te olete vabaduses ei ole teie teene vaid meie puudujääk
 
Peamine peaminister 23. august 2023, kl 22.31
Näh roosad prillid ees andis eestlaste nutumüüri ees intervjuud et häbi silmist välja ei paistaks

Peamine minister

Kaja Kallas
ajas alla
konkurendid
Kaja Kallas
raja tallas
peaministri toolile
Kallas Kaja
tallas raja
riigikoguhoonesse
 
istu sisse omale see nutumüür 24. august 2023, kl 06.28
sa liba konservatiiv istu maha ja ole vait
 
Ministri pea 07. september 2023, kl 15.32
Armukolmnurk: Sanna Marini uus peika on samal ajal suhtes ka abielunaisega Lammas ei tee jälle vahet ooramisel ja suhtelitslusel mis armukolmnurk kuigi Soomes on see normaalsus ja isegi soositud kuradi maakad ei tea kuidas põhjas elu käib ehk kärgkarglemine on siis uus mood Tõepoolest tegu on suhtenelinurgaga ja pole välistatud et see nelinurk asendub suhteviisnurgaga või lausa kuusnurgaga. Nurgad on ammu ümmarguseks lihvitud? Ilmselt on moodustunud kärgkarglemise ring Ajakirjanikel on veel kõvasti jahtimist ning uurimist puurimist. Ja see oli riigi peaminister See eest on tukk kammitud ja lokid kõõmavabad. Kes keda millal polegi ju oluline peaasi et graafikud klapivad Mis teha kui see va nippel kiheleb, vähemalt harrastab ta jada uurakat. Grupi uurakast pole kuulda olnud. Vähemalt senini. Aga poleks ka eriline üllatus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!