Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
EKRE: palun blokeerige plaanitav rahvalt laste äravõtmine kui ei saa poliitbroileri sissetulekut!

avalik saladus 29. mai 2015, kl 11.46
Lastest võidakse toota noorendavaid aineid, mida tarbivad multimiljonärid.

panikööridele 29. mai 2015, kl 11.48
http://oiguskantsler.ee/sites/default/files/field_document2/6iguskantsleri_seisukoht_vastuolu_mittetuvastamise_kohta_lastekaitseseaduse_vastavus_pohiseadusele_ja_uro_lapse_oiguste_konventsioonile.pdf

Üldiselt on see MTÜ Eesti Vanemad üks Kremli käpiknukkude klounaad. Eesmärk on hirmutada Eesti inimesi "lääne liberastiaga" ja veenda neid, et Venemaa väärtused on ikka etemad.

pole ju! 29. mai 2015, kl 11.49
to miks? 28. mai 2015, kl 19.32 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nime ei tohi siia panna, kustutatakse ära, aga jah
> ... siia on ta teadlikult sisse pikitud, et mõjuta
> da ja kallutada.

Pole ju nime olnud, mis sa arvad, et ma esimest päeva seda otsin.
Pange keegi see siia, ma hoian kogu aeg silma peal, ärge ajage jama näost välja!

to panikööridele 29. mai 2015, kl 11.56
See kremli värk on iganenud, mõtle midagi asjalikumat välja! Miks juhib pedofiil (kelle nimi muudeti) E-valimisi ja miks kohe kustutatakse iga teema, kus temast juttu teha?

mis need e-valimised siia puutuvad? 29. mai 2015, kl 12.00
http://pluss.postimees.ee/3203425/idapiiri-tagant-hirmutatakse-eesti-lapsevanemaid

ha ha ha 29. mai 2015, kl 12.01
Peavoolumeedia teeb oma tööd nende kasuks, et inimeste tähelepanu hajutada, aga siia võib tohtuid linke ja juhtumeid panna ja see äri juba toimib!

pole midagi iganenud, 29. mai 2015, kl 12.06
uurige natuke keskerakonna ja ekre tausta.
meile loobitakse rahvuslikkuse sildi all nande poolt tõsist kremli pori silma, mis te arvate, miks ojuland äkki nii "rahvuslik" on? ta on paremini informeeritud kui lihtsad inimesed ja moskva juba teab mida oma vasallidelt nõuda - kui kõik lagedale tuleks, mida helme moskvast saab ja juba varem on saanud jääks teil lõug aastateks rippu. moskvas on neid tõelisteks massidega manipuleerijateks õpetatud!

ha ha ha 29. mai 2015, kl 12.11
... et siis muuga enam ei oska tähelepanu kõrvale juhtida, et arvad kesikud ja kremli siia sisse panna. Suure raha lootuses lasteäriga pole raske peavoolumeedias raha eest üks artikkel kirjutada, kes seda ei tea. Nagu mina siin märganud olen, siis peale lammaste on siin ka arukaid inimesi. Kõik need massijuhtumid reaalses elus, mis selle seadusega kaasnenud on, muutuvad kohe olematuks, eksole!

eelmisele 29. mai 2015, kl 12.11
Paranoiad, paranoiad.

Ojuland niimoodi mõtlebki, ei ole sugugi mitte äkki.
Täpselt samuti mõtleb ta ka eraelus.

Sinu arust siis kõik valitsuse liikmed lakuvad tõsimeeli mustade peed, mitte ühtegi tõsiselt eestimeelset ei ole või?

eelmisele 29. mai 2015, kl 12.13
Üleeelmisele on.

to pro 29. mai 2015, kl 12.19
võta telegramm.ee lahti NWO ja kohe esimeselt lehelt saad lugeda millega maailma vägevad tegelevad

to kl 12.11 29. mai 2015, kl 12.21
Ma ei tea, kellelt sa küsisid, aga ma vastan jah, sest need kes ei tee püramiidi tahtmist, süüakse välja või ostetakse ära. See on ju näha olnud. Väga hästi kirjutatud artikkel, tehke silmad lahti:
http://terviseportaal.com/index.php/maailma-tervis/87-isehakanud-eliit-ehk-kuninga-uued-roivad

mõni 29. mai 2015, kl 12.29
mõni lakub venelaste peed ka. mida sa kohtla-järve inimeselt või venemaa suursaadikult ootad?
valida on saatana ja peltsebuli vahel.

ma ei tea 29. mai 2015, kl 12.36
Mina valin igatahes venelased, kui valima peab, sest neid must-peesid ma küll ei taha! Need mustpeed hakkavad siin nii või teisiti korraldama nagu mujalgi tõelist terrorit!

nime! 29. mai 2015, kl 12.43
ip järgi on sm moos kommenteerinud ka 11.46 ja 12.11. see süsteem valetab, andke ometi nimi!

verl parem: 29. mai 2015, kl 12.45
"no on kole lugu" on ka sama.....

loogiline 29. mai 2015, kl 13.34
puhtalt kremlimeelne on tegelikult ref ja ka irl. hiina konteinerterminal erastati vene firmale vahetult peale pronksiööd, eesti firma lükati kõrvale
mõne loogiline mõtlemine on ikka kole pisike - kas siis kremlivastasus välistab lastega äritsemise või vastupidi
eesti rahvas on nii väike, et teame kõike, iseasi kas avalikult räägime, noh näiteks teame kes oli Kenderi prototüüp selles keelatud jutukeses, neid kolmest tähest koosnevat algustähti on isegi vilksatanud

oh Moosimadu 29. mai 2015, kl 13.40
Kuidas sa nüüd üritad pronksiööd ja kremlid kõik siia patta panna, peaasi, et suurelt lasteärilt ja USA-lt tähelepanu kõrvale juhtida.

mähh? 29. mai 2015, kl 13.47
mis on "no on kole lugu"- ga lahti? kui lahti tuleb hakata kinni panema, nagu teate
nimi sm Moos sobib moosimaole nagu rusikas silmaauku või moosipurk kummuli pähe , muidugist on madu üks libe sell ja parem on temast mitte välja teha
mulle on selgeks saanud, et ta pole eestlane kuigi võib heal juhul eestlase nime kanda ja kindlasti töötab ta Suure Lilla Maailmarevolutsiooni heaks
aga kordan veel - las seltsimees teeb oma enda meelest vajalikku tööd, meie jälle ei lase end temast segada

õnnestus. 29. mai 2015, kl 14.20
"samad ip-d" on katse. tahtsin näha, kui lollid te olla võite ja ei pidanud pettuma. anna ainult mingi vandenõu idee ette ja lollid ruigavad, jess!
loogiline, sinu ip näitab aadressiks jämejala, tahad sa sellest rääkida?

mõtlema panev 29. mai 2015, kl 14.26
USA saatkond jälgib Tallinnas salaja inimesi

http://uudised.err.ee/v/eesti/3ed24dd5-06fb-48b5-a48d-82d972d7d2b9#.VWgca8cl4Hs.facebook

to õnnestus 29. mai 2015, kl 14.29
Ma küll ei näe, et keegi peale sinu praegu ruigaks.

12.11 komm näiteks on minu kirjutatud, kuidagi ei saa Moosmao oma olla.
Samuti eelnev sinu mainitu ei ole üldse moosimao stiilis.

to õnnestus 29. mai 2015, kl 14.31
Ahah, 2 kommi on 12.11, teise võis moosimadu kirjutada, võis mitte.

nuhk :D 29. mai 2015, kl 14.34
http://farm3.staticflickr.com/2538/3732491364_7670bd0f82_z.jpg?zz=1

on ikka uskumatult 29. mai 2015, kl 14.37
ohmakaid. näita ainult sõrme ja möll läheb lahti. kes te ise olete? kust teie, vandenõuteoreetikud, nime kätte saaks?

misasja 29. mai 2015, kl 14.39
nende nimedega siis peale hakata.

teksti sisu 29. mai 2015, kl 14.41
ei huvita kedagist, ainult hirmutamine ja enda eksponeering.

konspiratsiooniteooriad 29. mai 2015, kl 14.44
irw, see aknal kügelev teolt tabatud vandenõuteoreetik on lahe. anna aga vihje, mida lollim, seda parem ja kohe usuvad.

teemasse HELP 29. mai 2015, kl 14.52
http://www.estoniananonymous.tk/2014/10/seksi.html

moosikadu 29. mai 2015, kl 15.00
Miks Kinseyt vangi ei panda??? Miks lastakse tal lapsi vabalt vägistada?????????????
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.