Halb kogemus
EKRE: palun blokeerige plaanitav rahvalt laste äravõtmine kui ei saa poliitbroileri sissetulekut!
avalik saladus 29. mai 2015, kl 11.46 |
panikööridele 29. mai 2015, kl 11.48 |
http://oiguskantsler.ee/sites/default/files/field_document2/6iguskantsleri_seisukoht_vastuolu_mittetuvastamise_kohta_lastekaitseseaduse_vastavus_pohiseadusele_ja_uro_lapse_oiguste_konventsioonile.pdf
Üldiselt on see MTÜ Eesti Vanemad üks Kremli käpiknukkude klounaad. Eesmärk on hirmutada Eesti inimesi "lääne liberastiaga" ja veenda neid, et Venemaa väärtused on ikka etemad.
Üldiselt on see MTÜ Eesti Vanemad üks Kremli käpiknukkude klounaad. Eesmärk on hirmutada Eesti inimesi "lääne liberastiaga" ja veenda neid, et Venemaa väärtused on ikka etemad.
pole ju! 29. mai 2015, kl 11.49 |
to miks? 28. mai 2015, kl 19.32 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nime ei tohi siia panna, kustutatakse ära, aga jah
> ... siia on ta teadlikult sisse pikitud, et mõjuta
> da ja kallutada.
Pole ju nime olnud, mis sa arvad, et ma esimest päeva seda otsin.
Pange keegi see siia, ma hoian kogu aeg silma peal, ärge ajage jama näost välja!
-------------------------------------------------------
> Nime ei tohi siia panna, kustutatakse ära, aga jah
> ... siia on ta teadlikult sisse pikitud, et mõjuta
> da ja kallutada.
Pole ju nime olnud, mis sa arvad, et ma esimest päeva seda otsin.
Pange keegi see siia, ma hoian kogu aeg silma peal, ärge ajage jama näost välja!
to panikööridele 29. mai 2015, kl 11.56 |
mis need e-valimised siia puutuvad? 29. mai 2015, kl 12.00 |
ha ha ha 29. mai 2015, kl 12.01 |
pole midagi iganenud, 29. mai 2015, kl 12.06 |
uurige natuke keskerakonna ja ekre tausta.
meile loobitakse rahvuslikkuse sildi all nande poolt tõsist kremli pori silma, mis te arvate, miks ojuland äkki nii "rahvuslik" on? ta on paremini informeeritud kui lihtsad inimesed ja moskva juba teab mida oma vasallidelt nõuda - kui kõik lagedale tuleks, mida helme moskvast saab ja juba varem on saanud jääks teil lõug aastateks rippu. moskvas on neid tõelisteks massidega manipuleerijateks õpetatud!
meile loobitakse rahvuslikkuse sildi all nande poolt tõsist kremli pori silma, mis te arvate, miks ojuland äkki nii "rahvuslik" on? ta on paremini informeeritud kui lihtsad inimesed ja moskva juba teab mida oma vasallidelt nõuda - kui kõik lagedale tuleks, mida helme moskvast saab ja juba varem on saanud jääks teil lõug aastateks rippu. moskvas on neid tõelisteks massidega manipuleerijateks õpetatud!
ha ha ha 29. mai 2015, kl 12.11 |
... et siis muuga enam ei oska tähelepanu kõrvale juhtida, et arvad kesikud ja kremli siia sisse panna. Suure raha lootuses lasteäriga pole raske peavoolumeedias raha eest üks artikkel kirjutada, kes seda ei tea. Nagu mina siin märganud olen, siis peale lammaste on siin ka arukaid inimesi. Kõik need massijuhtumid reaalses elus, mis selle seadusega kaasnenud on, muutuvad kohe olematuks, eksole!
eelmisele 29. mai 2015, kl 12.11 |
to pro 29. mai 2015, kl 12.19 |
to kl 12.11 29. mai 2015, kl 12.21 |
Ma ei tea, kellelt sa küsisid, aga ma vastan jah, sest need kes ei tee püramiidi tahtmist, süüakse välja või ostetakse ära. See on ju näha olnud. Väga hästi kirjutatud artikkel, tehke silmad lahti:
http://terviseportaal.com/index.php/maailma-tervis/87-isehakanud-eliit-ehk-kuninga-uued-roivad
http://terviseportaal.com/index.php/maailma-tervis/87-isehakanud-eliit-ehk-kuninga-uued-roivad
mõni 29. mai 2015, kl 12.29 |
ma ei tea 29. mai 2015, kl 12.36 |
nime! 29. mai 2015, kl 12.43 |
loogiline 29. mai 2015, kl 13.34 |
puhtalt kremlimeelne on tegelikult ref ja ka irl. hiina konteinerterminal erastati vene firmale vahetult peale pronksiööd, eesti firma lükati kõrvale
mõne loogiline mõtlemine on ikka kole pisike - kas siis kremlivastasus välistab lastega äritsemise või vastupidi
eesti rahvas on nii väike, et teame kõike, iseasi kas avalikult räägime, noh näiteks teame kes oli Kenderi prototüüp selles keelatud jutukeses, neid kolmest tähest koosnevat algustähti on isegi vilksatanud
mõne loogiline mõtlemine on ikka kole pisike - kas siis kremlivastasus välistab lastega äritsemise või vastupidi
eesti rahvas on nii väike, et teame kõike, iseasi kas avalikult räägime, noh näiteks teame kes oli Kenderi prototüüp selles keelatud jutukeses, neid kolmest tähest koosnevat algustähti on isegi vilksatanud
oh Moosimadu 29. mai 2015, kl 13.40 |
mähh? 29. mai 2015, kl 13.47 |
mis on "no on kole lugu"- ga lahti? kui lahti tuleb hakata kinni panema, nagu teate
nimi sm Moos sobib moosimaole nagu rusikas silmaauku või moosipurk kummuli pähe , muidugist on madu üks libe sell ja parem on temast mitte välja teha
mulle on selgeks saanud, et ta pole eestlane kuigi võib heal juhul eestlase nime kanda ja kindlasti töötab ta Suure Lilla Maailmarevolutsiooni heaks
aga kordan veel - las seltsimees teeb oma enda meelest vajalikku tööd, meie jälle ei lase end temast segada
nimi sm Moos sobib moosimaole nagu rusikas silmaauku või moosipurk kummuli pähe , muidugist on madu üks libe sell ja parem on temast mitte välja teha
mulle on selgeks saanud, et ta pole eestlane kuigi võib heal juhul eestlase nime kanda ja kindlasti töötab ta Suure Lilla Maailmarevolutsiooni heaks
aga kordan veel - las seltsimees teeb oma enda meelest vajalikku tööd, meie jälle ei lase end temast segada
õnnestus. 29. mai 2015, kl 14.20 |
mõtlema panev 29. mai 2015, kl 14.26 |
to õnnestus 29. mai 2015, kl 14.29 |
to õnnestus 29. mai 2015, kl 14.31 |
nuhk :D 29. mai 2015, kl 14.34 |
on ikka uskumatult 29. mai 2015, kl 14.37 |
teksti sisu 29. mai 2015, kl 14.41 |
konspiratsiooniteooriad 29. mai 2015, kl 14.44 |
teemasse HELP 29. mai 2015, kl 14.52 |
moosikadu 29. mai 2015, kl 15.00 |
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.