Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Nõukogude Maxima
 
Kops üle maksa 15. juuni 2015, kl 14.37
Käisin enne sulgemist Tallinnas Meelespea Maximas. Avatud oli üks kassa ning oli tekkimas väike järjekord. Kassas istus abivalmi kuid kimbatuses ilmega poiss, kellel näis olevat raskusi kassa avamisega pärast sularaha makset. Samal ajal prantsatas kõrvalkassasse tüsedam proua, et kõrvalseisvale turvamehele venekeeli paar fraasi poetada. Nähes et noormehel on oma kassas probleem, ajas kogukas mammi end uuesti jalule ja tuli asja uurima, samal ajal käratades, et poiss oma kohale jääks, kui too üritas appitõttajale ruumi teha. Klõbistas proua paari nuppu ja lajatas õhtuselt vaikse poe kohta oma head mõned ikka parajalt kõlavad nätakad plekist kassa pihta. Sealjuures ei vaevunud keegi töötajatest järjekorras ootavatele inimestele seletama, et "läheb hetk aega", vabandame" jne. Muidugi olles samas poes kogenud ka varasemaid klienditeeninduspärle ei pannudki see mind tegelikult imestama. Läks veidi aega ja läks õnneks, proua avastas vea. Hüüdis siis vaesele poisile kõrva (ja mitte vaikselt): "Sul on printer väljas!". Ning lülitas aparaadi uuesti sisse, nii et noormees sai pooleliolevate tehingutega jätkata. Mammi vajus tagasi oma teise kassa tooli ja mitte hingerahu saades hüüdis ka sealt valjult nagu ruuporist üle vahekäigu: "Printer väljas! Eestlane!". Pärast seda viimast kommentaari ei tundunud see ööhaku halekoomiline situatsioon enam ei hale ega ka koomiline, vaid hinge tõusis võõraviha. Maxima on slaavi juurtega pood enamuses slaavi töötajate, nõukogude kombestiku ja mentaliteediga. Kuid see konkreetne pood asub Eesti pinnal ning seal käivad ka Eesti kliendid. Täna kaotasid nad vähemalt ühe püsikliendi. Olgu see nende jaoks suur või väike kaotus, aga selline klienditeenindaja suhtumine klientide ees, rääkimata kassapidaja avalikust alandamisest, jätab tõsiselt soovida ega ole OK Eesti Vabariigis. Loodan tõesti, et midagi võetakse ette Maxima juhtkonna poolt, et ohjata oma idameelset kollektiivi.
 
aga 15. juuni 2015, kl 14.58
Saatsid selle kirja ikka maxima juhtkonnale ka või loodad, et nad siit seda otsivad ja midagi ette võtavad?
 
Kops üle maksa 15. juuni 2015, kl 15.02
 
aga 15. juuni 2015, kl 16.18
 
don maxima 15. juuni 2015, kl 17.21
Kops üle maksa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>Sealjuures ei vaevunud keegi töötajates
> t järjekorras ootavatele inimestele seletama, et "
> läheb hetk aega", vabandame" jne.

Kle - sina tahad süüa osta meilt, mitte meie sinult. Seepärast pea oma suu kinni ja oota kannatlikult. Muidu jääd nälga.
 
ahahaa 15. juuni 2015, kl 17.44
Uudis don maximale - sinu rõve putka ei ole kaugeltki ainus toidupood.
 
Maxima kunn 18. juuni 2015, kl 07.08
Maxima teenib Eestis megakasumeid, kui tõesti arvate et mingi üks könn sealt enam saia ei osta siis eksite rängalt et see Maximat kotiks!
 
artist 18. juuni 2015, kl 07.50
Sa, pealekaebaja, mine istu üks päev Maxima kassas ja vaata, mis laulu siis laulad. Kas ise oled nii eeskujulik töötaja, et teise silmas pindu näed? Või lesitad üldse maksumaksja rahakoti peal?
Otsid siit liitlasi või, et nii pikalt pasundad? No sinu pärast küll karavan seisma ei jää!
 
ahaa 18. juuni 2015, kl 10.14
Raske töö annab siis õiguse töökaaslast solvata, kuna ta on eestlane? Õige kah eemale hoida sealt poest, siis ei väsi töötajad nii ära.
 
artist 20. juuni 2015, kl 22.23
Jubedaim pood on grossi.
 
Maximaalne Magazin 26. jaanuar 2022, kl 20.28
Makxzimasse tööle sain palka sain ka mis on küll naljanumber brutona mitte neljakohaline number netona aga sõbrast sain lahti. No seal pakkumine et sõbra neljaks kuuks sunnitööle tood saad 60 eurot. Ma agiteerisin kõige suuremat sõpra see ütles et mõnitad või sul ikka see sõber koorib sõbra berse plaan mina enam su sõber ei ole
 
Maksimaalne Magazin 20. veebruar 2022, kl 15.41
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?9,13105385,page=2
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!