Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Turban ründas eesti naisi
 
aitäh Eesti Valitsus 14. juuli 2015, kl 11.07
NB!
14.07.2015 10:18
http://epl.delfi.ee/news/eesti/siim-kallas-ma-ei-ole-veel-euroopa-liberaalide-juhiks-kandideerimist-otsustanud?id=71906545&com=1&no=40&s=1&r=2596&reg=0#c51810185

Hakkab pihta. Tore lugeda kahe neiu kogemustest balti jaamas:

TÄHELEPANU! Esimene kokkupuude pealetükkivalt agressiivse "raudteeimmigrandiga".
Täna: Mina ja sõbranna jalutame mööda Balti jaama turgu, ostame maasikaid ja värskeid kirsse, ilm on ilus nagu ikka ühele Eesti suvele kohane. Kõnnime siis natukene edasi, Balti jaama ja Vanalinna ühendava tunneli poole kuni meid kõnetas meelalt üks pikka kasvu, tumedanahaline, rätiga noor mees. Mees kiitis segases inglise keeles, et on pärit Jeemenist ja, et kuhu me tüdrukud marsime ning kas me oleme eestlased...Selle peale me loomulikult reageerisime nagu iga teise järelkõndiva üleoleva meesterahva hõigetele- mitte reageerides. Kui hakkasime kiiremal sammul kõndima, kiirenes ka tema samm ning aru saamata, et me ei soovi temaga rääkida tekkis tema üleolevasse tooni ka vihanoot. Seejärel mina ja sõbranna pöördusime ja palusime, et mees jätaks meid rahule. Selle peale ta tõmbas taskust oma käe mis meid väga ehmatas, sest kunagi ei või teada mis võõras inimene oma taskutes kaasas kannab. Nähes, et me ei soovi seda pakutud kätt suruda hakkasid tulema vihased laused. Ta pusis oma vigases inglise keeles viimaseid halbu sõnu, mis pähe tulid. Samal ajal meil järel kõndides Selle asemel, et suhtuda austusega sellesse riiki kuhu reisid, näitas ta vaid seda, et austusest on asi kaugel. "I hate Estonia", "F*ck You Estonians" ja veel värvikaid väljendeid oli noormees selgeks õppinud, koos lausetega oli ta silmis viha ja jälestus meie suhtes. Kõige ebameeldivam oli see, et mees oli pikka kasvu ja teised möödujad nähes, et käib meie pihta sõim ei teinud teist nägugi. Ma võin julgelt öelda, et meie inimõigusi täna räigelt rikuti. Jõudes juba omadega koos hääleka umbkeelse mehega Balti jaama Selveri ette, kõndisime vastu Neeme Lall'le ja Peep Otsmaa'le. Sel hetkel oli kergendav neid seal näha kuna tundsin end tõesti ohustatuna. Viimased mehed jäid meie situatsiooni nähes rahulikuks ja käskisid ahistaval mehel konkreetselt lahkuda. Eemale kõndides hakkasid tema mõnitused laienema Neeme'le ning kui viimane selle kohta aru küsis toimus lausa füüsiline rünnak rätiga mehe poolt. Ta üritas jalalöögiga tabada Neemet ja viimane tegi koheselt kõne politseisse. Kui Neeme jagas seletusi segava mehe kohta, kiirustas teine poe poole ning kadus. Politsei selle peale muidugi kiirelt ei reageerinud. Mul tekibki sellest küsimus: Kas hakkabki nüüd nii olema, et läbi raudteejaama kõndides satud mõnitamise ja ahistamise ohvriks? Kui politsei sellele ei reageeri, siis KES hakkavad meie noori naisi kaitsma, kui neid immigrante siia samamoodi hakkab tulema nagu me teame Soomes ja Rootsis? Mul on palju küsimusi, aga mitte ühtegi vastust.
Kui meie peame neid austama ja respekteerima, siis kas sama ei pea nõudma ka neilt?
 
aga 14. juuli 2015, kl 12.00
Ma kõndisin talvel keskturu juures olevast teeninduskooli ühikast mööda, seal mingid vene jorsid vilistasid meelalt aknal ja kui ma ei reageerinud, siis mõnitasid mu tutimütsi. Ühtlasi teatasid, et vihkavad eestlasi.
 
sedasamust 14. juuli 2015, kl 12.11
et, asjatult räägitakse et eestlane ei salli teisi rahvuseid. hoopis vastupidi tundub juu. meid ahistatakse ja rikutakse meie inimõigusi või.
 
tallinlanna 14. juuli 2015, kl 12.17
tegelekult on hetkel niimoodi, et naisi tülitavad siiski Eestis KÕIKide rahvuste esindajad, kusjuures isikliku kogemuse põhjal (olen ise 50+ valge nahaga konservatiivselt riietatud naiskodanik) võin öelda, et kõige ülbemad on möödakäijate suhtes hoopis eesti keelt kõnelevad väljakutsuvalt riides tüdrukud, edasi poolpurjus 20-30a vanused eesti noormehed, noored vene narkarid, 50+ kandis purupurjus eesti- ja vene keelt rääkivad joodikud, jne
 
irw 14. juuli 2015, kl 12.25
Päris naljakas ilukirjanduslik katsetus, tundub sellise poolkirjaoskamatu vanamehenässi oma olevat. Lall ise ehk?
 
hm 14. juuli 2015, kl 13.05
liba, proovi uuest!
kust kohast need jeemenist pärit mees nagu tellitult nüüd balti jaama sattusid.
 
nii nummi 14. juuli 2015, kl 13.06
on lugeda ikka ja alati, kuidas keegi kohe asja paika paneb, et mida te ometigi, ise ju kirjutasite mingise udujutu ja pealegi pole tegemist tüdrikute vaid poolkirjaoskamatu vanamehenässiga.
ja alati on juures teadjate märge, et küll ikka need eestlased on sallimatud teiste rahvuste suhtes...ühesõnaga on viga ikka endas...kõik teised on alati õigemad, paremad...ja muu värk otsa..

miks peab alandama omasid, miks peaks lubama alandada iseend?
 
need siin 14. juuli 2015, kl 13.39
nii nummi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> on lugeda ikka ja alati, kuidas keegi kohe asja pa
> ika paneb, et mida te ometigi, ise ju kirjutasite
> mingise udujutu ja pealegi pole tegemist tüdrikute
> vaid poolkirjaoskamatu vanamehenässiga.
> ja ala
> ti on juures teadjate märge, et küll ikka need ees
> tlased on sallimatud teiste rahvuste suhtes...ühes
> õnaga on viga ikka endas...kõik teised on alati õi
> gemad, paremad...ja muu värk otsa..
>
> miks pe
> ab alandama omasid, miks peaks lubama alandada ise
> end?

Sellised on tasulised kommijad, teadagi miks võim neid siia topib. Tartus klubis ahistas moslemi mordoriga mees tüdrukuid, kui tüdruk ei reageerinud, läks närvi ja haaras jalast. Õnneks tulid tüdruku sõbrad ja mindi minema.
 
nii on 14. juuli 2015, kl 13.42
Kuna neile on Euroopas kõik lubatud, siis arvavad, et võivad ka siin põliselanike suhtes viha õhutada.
 
ehh 14. juuli 2015, kl 14.34
Moslemid on ise rassistid.
 
Huu 14. juuli 2015, kl 14.36
Mina olen naisena kogenud väga palju just eelkõige eestlastest noormeeste ja härrade ahistamist. Kui elasin Prantsusmaal 3 aastat, siis seal küll keegi mind ei ahistanud, olgugi, et puutusin kokku väga paljude ka tumeda nahaga inimestega.
 
nummi-nämmi 14. juuli 2015, kl 15.15
irwid ja hmmid!
see ju nii süütuke atraktsioon, eks ole ja küllap te irwid ja hmmid teate isegi mis teie rahvuskaaslastest maffiamehed kavandavad, see on sõda immigrantide poolt Euroopa põliselanike vastu
pidevalt jäädakse Bulgaaria piiril vahele relvaveoga, sõjamehed tulevad paatidega pagulaste sildi all, nädal tagasi rööviti tühjaks prantsuse relvastatud valvega sõjamoonaladu, teade seisis err.ee lehel pool päeva siis kadus,
kas olete ikka kindlad irwi-nummikesed , et jõuate enne kodumaale putkata kui kuulid lendama hakkavad?
 
tallinlanna2 14. juuli 2015, kl 16.02
tallinlanna jutt 12.17 on jutt jumalaõige. nii ongi. lausa ohtlik olukord tekib vahetevahel nende tülitajatega:( hakka või enesekaitse vahendit muretsema, pipragaas on vist tõhus sellistele vastu vahtimist.
 
no ei 14. juuli 2015, kl 23.33
pipragaas ei ole kohe kindlasti mitte mingi tõhus vahend
mina hakkasin lasketiirus käima, tõsiselt, ja hakkan relvaluba taotlema nii kaua kui veel antakse
 
jep. 14. juuli 2015, kl 23.50
tallinlanna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tegelekult on hetkel niimoodi, et naisi tülitavad
> siiski Eestis KÕIKide rahvuste esindajad, kusjuure
> s isikliku kogemuse põhjal (olen ise 50+ valge nah
> aga konservatiivselt riietatud naiskodanik) võin ö
> elda, et kõige ülbemad on möödakäijate suhtes hoop
> is eesti keelt kõnelevad väljakutsuvalt riides tüd
> rukud, edasi poolpurjus 20-30a vanused eesti noorm
> ehed, noored vene narkarid, 50+ kandis purupurjus
> eesti- ja vene keelt rääkivad joodikud, jne


Nõus, kõige hullemad on wannbebeibed koos oma ossidega ja seejärel narkarid. Ja nii on see igas riigis, kus reisinud olen.
Narkaritele ei ole pipragaasist abi, laksu all pole neil sellest sooja ega külma.
 
kesklinnas elan 15. juuli 2015, kl 10.05
pipragaasil on mõtet, kui muu variant pole võimalik.
ise kasutan hilisõhtustel liikumistel (nt vaja hilja õhtul rongilt koju jõuda või nt kolleegi sünnipäevalt) kas mehitatud valvet (nõuan abikaasa järgitulekut) või mõne noorema pereliikme poolt saateeskorti teenistuskoeraga :-)
ka oma teismelistele lastele olen koolipidudele või teatrietenduste lõpul ise koos suure koeraga vastu läinud - vähemalt joodikud ja narkarid hoiab küll mitme meetri kaugusele, aga räuskavate eesti noorte jotade vastu ei aita seegi.
 
Peep Otsmaa. 23. aprill 2024, kl 01.47
Sattusin juhuslikult pea 10 aastat hiljem siin seda lugema :) /googeldasin ennast ajaviiteks/ nii oli, täpselt. Okei.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!