Halb kogemus
"Mul on vaja, keegi ei anna"-mentaliteet
tahantahantahan 19. august 2015, kl 15.20 |
Mul on väga suur huvi teada saada, kust on pärit nö "Mul on vaja, keegi ei anna"-mentaliteet.
Iga kord seda kuuldes või lugedes tekib mul küsimus, et "Kes peab selle sulle andma?" ja "Miks peaks keegi sulle midagi andma?"
Samuti häirib mind väga kui keegi väidab, et "Mina maksan makse aga riik pole mulle midagi andnud!"
Iga kord seda kuuldes või lugedes tekib mul küsimus, et "Kes peab selle sulle andma?" ja "Miks peaks keegi sulle midagi andma?"
Samuti häirib mind väga kui keegi väidab, et "Mina maksan makse aga riik pole mulle midagi andnud!"
eitahasinultmidagi 19. august 2015, kl 17.44 |
tahantahantahan 19. august 2015, kl 18.55 |
nii om 19. august 2015, kl 18.58 |
Üks ringmäng meil käimas on, käimas on, käimas on... 19. august 2015, kl 19.09 |
Laiskvorstid: "Mina teen palehigis tööd ja nemad (olgu siis töötud, invaliidid, paljulapselised) topivad eimillegi eest raha tasku!"
Väiksepalgalised: "Ma olen aus maksumaksja, mille poolest on õpetaja (arsti, politsiniku, tuletõrjuja jne)töö kergem, et tema peab nii palju palka saama?
Lastetud: "Meie rahvus sureb välja, keegi ei hooli!" ja teise suupoolega: "Vorbivad lapsi teha, kellele seda karja vaja on?"
Rikkad: "Vaesed on oma vaesuses ise süüdi, eranditult ja alati!"
Vaesed: "Rikkad on oma rikkuse kokku varastanud, eranditult ja alati!"
Väiksepalgalised: "Ma olen aus maksumaksja, mille poolest on õpetaja (arsti, politsiniku, tuletõrjuja jne)töö kergem, et tema peab nii palju palka saama?
Lastetud: "Meie rahvus sureb välja, keegi ei hooli!" ja teise suupoolega: "Vorbivad lapsi teha, kellele seda karja vaja on?"
Rikkad: "Vaesed on oma vaesuses ise süüdi, eranditult ja alati!"
Vaesed: "Rikkad on oma rikkuse kokku varastanud, eranditult ja alati!"
ei ole vaja 19. august 2015, kl 20.19 |
Siin on pigem tegemist sellega, et ükskõik kuidas sa oma elu ka ei elaks, alati oled kellegi arvates milleski süüdi ja kellelegi midagi võlgu. Üheks põhjuseks on, et kiputakse liialt oma nina teiste ellu ja rahakotti toppima. Igaüks keskendugu rohkem oma elu võimalikult hästi ja mõttekalt elamisele.
taksojuht 20. august 2015, kl 18.12 |
Lisa postitus