Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
valitsejaid rohkem, kui rahvast, umbes nii.
 
milleks 27. aprill 2016, kl 19.29
milleks meil peab nii palju erakondi üldse olema, ma aru ei saa.
vajalikke töötajaid muudkui tõmmatakse koomale, aga nemad seal õitsevad.
kas tõesti meie väike riik nii vähese rahvaarvuga nagu meil on, vajab sellist massi neid muidusööjaist lõugade lõksutajaid ja omavahel kemplejaid?
praegune presidendiralli on idiootsuse tippmudel.
kui nagunii rahval sõnaõigus puudub, siis no milleks kurnata rahva energiat selle komejandiga.
see sarnaneb labase õrritamisega, et näe, meil on, aga teil pole, näe, mina söön, aga sina ime näppu.

oleks minu teha, ma tõmbaks selle valitseva bande nii koomale, kui üldse veel annab. milleks neid nii palju vaja peaks olema. ma tõesti aru ei saa.
kas teie saate?
 
Just! 27. aprill 2016, kl 19.36
Nii ta on, kõik kes kuuluvad mingisse erakonda on by default kohe valitsejad! Ühegi erakonna ükski liige ei käi erakonda astumise päevast alates enam tundigi tööl, imevad ainult proletariaadi ja talurahva verd, puugid! Pole meile neid erinevaid erakondi vaja, nõukaajal sai ühega hakkama, keegi ei vingunud, hea vaikne elu oli!

Aga muidu: arst ikka lubas sind arvuti ligi või nahistad salaja?
 
tssss 27. aprill 2016, kl 19.42
muidugi salaja, ära välja räägi.....
Karl Kindermacher 27. aprill 2016, kl 20.16
Aastaid on üht teatud erakonda vaadates olnud kaugelt aru saadav, kelle laulu ta laulab. Vahel on kohe nii, et vaatad tütart ja saad hoobilt aru, kes on ema. Ja ega tema õõnestamist ja vaenutegevust ükski mõtlev eestlane eriti tõsiselt võtnudki. Aga kui sellele erakonnale ilmus poolõde ja südamesõbranna, kes laulab sama laulu ja vaata et sama oska pealtki (vähemalt samast telekanalist), siis ollakse kui pimedusega löödud ja ei tunta ära.
Ning jutt, mis enne oli vastuvõetav ainult piiratud mõtlemisvõimega seltskonnale, on ühtäkki nii populaarne, nii populaarne.
 
hj 27. aprill 2016, kl 21.27
Sajad inimesed teevad oma tavalist tööd ja kuuluvad samal ajal mõnda erakonda.Egas erakonda astumine ei tähenda, et sa nüüd riigilt palka hakkad saama. See on nagu misiganes muu hobi või klubi a la rahvatants, koorilaul. Oma kulude ja kirjadega teed seda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!