Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
telia-elion
 
maris 29. aprill 2016, kl 21.29
Nii, kuidas võib nii olla? Telias nüüd põhipakett endise 3€ asemel 5€? Kas on see nii? Siis tuleb küll STV -sse üle minna, seal väga soodsad hinnad.
 
njahh 29. aprill 2016, kl 23.01
ja siis vaatab STV, et peaks hinda tõstma. Kas siis kolid jälle järgmise juurde?
 
VM 30. aprill 2016, kl 05.32
Siin on ju selgitatud, kuidas võib nii olla:
http://kasulik.delfi.ee/news/uudised/telia-nuti-tv-kliente-ootab-ees-hinnatous?id=74370673

On öeldud ka, et Telia teavitas oma vana nuti-TV versiooni kasutavaid kliente e-kirjaga, et hinnatõus ees seisab.
 
mhhh 30. aprill 2016, kl 10.27
põhjendavad, et vana ei saa enam arendada ja nii edasi. Aga kui ma ei tahagi, et nad sellele vanale mingeid lisasid külge arendavad. Mulle sobib nii nagu ta praegu on. Ma ei taha neid uusi lisasid, ma neid nagunii ei kasuta. Milleks selline sunniviisiline uuele (mittevajalikule) üleviimine koos hinnatõusuga? Nagu vene võim, mis siis et sa ei taha, me sunnime.
 
njahh 30. aprill 2016, kl 12.19
muide, mina kasutan ikka veel väga vana elioni paketti ilma igasuguse nuti tv-ta (90 kanalit hinnas) ja mitte keegi pole sundinud mind mitte millelegi üle minema. Ei huvita mind filmilaenutused ega järelvaatamised - nagunii korratakse vahetpidamata ja netist saab ka vaadata, kui midagi olulist oli...
 
mhhh 30. aprill 2016, kl 14.47
ega nad ei sunnigi üle minema, lihtsalt nad tõstavad vana hinna uue paketi hinnaga samale tasemele. Ja ole kindel, et varsti pannakse selliste samade totakate põhjendustega need vanad paketid üldse kinni, nii et sa pead valima, kas võtad uue paketi või ei ole enam üldse telia klient.
 
Lahendus 26. oktoober 2022, kl 19.19
Osta digiboksi asemel hoopis Xiaomi TV Stick 4K, pista HDMI pessa ja naudi nutiteleka võimalusi koos Telia äpiga. Hind 50€ kanti ehk siis 1.5 aasta rent uue hinna järgi. Telia äppi uuendatakse pidevalt ning ei pea muretsema, et digibox vanaks ja aeglaseks jääb. Lisaks on sellel ka muid kasulikke omadusi. Ise just nii teengi enne selle hinnatõusu jõustumist, ostan ja panen paika ning siis viin nende kullahinnaga digiboxi käraka neile tagasi, las siis istuvad nende kuhja otsas ja mõtlevad mis selle jubina päris väärtus küll olla võiks et neid enam ei taheta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!