Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
askGFK
 
mart 26. mai 2016, kl 13.38
Firma, kes saadab teile aeg-ajalt küsitlusi, andes iga kord nende täitmise eest punkte. Kui mingi suurem summa punkte täis saab, lubatakse teile selle eest preemiat - Selveri kinkekaarti näiteks. Aga - otsi lolli - soovides oma punkte kinkekaardi vastu vahetada, jäätegi seda ootama. Firma teie meilidele ei vasta, telefoni neil kodulehel ei ole. Kokkuvõtteks - ärge vastake askGFK küsitlustele!
 
nette 26. mai 2016, kl 14.06
Mina olen küll neilt kinkekaardi kätte saanud, ca pool aastat tagasi said punktid täis ja saadeti vist postiga, kui õigesti mäletan.
 
Miks sa jälle alustad, vihaõhutaja ? 26. mai 2016, kl 18.29
Ma olen aastaid vastanud, puht ajaviiteks ja huvist, aga IIALGI pole mitte midagi saanud vastu! Ütlen seda siin tõe jaluluseadmiseks.
Kunagi sain mingi firma kinkekaardi 5 kg Arieli ostuks ja kui poodi läksin, siis selgus, et kinkekaart kattis ainult 1/5 hinnast!!!! :(
 
eelmisele 27. mai 2016, kl 08.52
aga oled sa avaldanud soovi kinkekaardi saamiseks? iseenesest ei saadeta midagi. kui vastav kogus punkte koos, siis saab ise kodelehelt valida, millist preemiat ssada. mina valisin aasta/paar tagasi piletilevi kinkekaardi ja saadeti see mulle ilusti koju.
 
hilarious 27. mai 2016, kl 11.18
Täpselt sama asja tegi ka panel.ee Pidin saama kinkekaardi. Üle kolme aasta ikka veel ootan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!