Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kas nn armuloitsud on olemas?
 
T 28. mai 2016, kl 11.30
Kui lugeda neid teemasid, siis alati on keegi, kes hurjutab, et see on lubamatu jne.
Kui neid tegelikult ei ole olemas, mida siis karta?
Või ikka on? Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi...?

Kas Eestis ka tegelen keegi sellega?
 
Gea 28. mai 2016, kl 11.39
http://chernayamagiya.com/forum/index.php/topic,16700.0.html

lugege ise.mingi tulemus ju saadi.
 
on ikka 28. mai 2016, kl 13.59
on ikka olemas. on ka neid, kes seda tõesti oskavad ja teevad. aga sa ei leia neid ajalehe kuulutustest ja muidu reklaamist. sest kõik see nõidus, pole mitte mingi konveier töö, see ikka tükitöö. peale selle, hea nõid ei reklaami ennast, tal niigi kundesid jätkub.
 
Miks ometi 28. mai 2016, kl 16.24
Milleks üldse armuloits? Äärmiselt arusaamatu. Et kedagi ära nõiduda kes tegelikult sinust huvitatud pole ja loomulikul viisil sinusse endasse ära ei armu?? Mis siis kui see loitsu mõju läheb üle? No ise küll sellist räpast asja katsetada ei tahaks...
 
ei tea midagi 28. mai 2016, kl 16.29
Lubamatu võiks selline tegevus olla ehk seetõttu, et tegemist manipuleerimisega. Arvan, et loits saab mõjuda nende vahel kellel on juba emotsionaalne side tekkinud, mees mõtleb naisele, on armumas või juba armunud. Võõraste vahel see ei saaks töötada.
Ütleme, et tahad nalja pärast proovida kas on võimalik panna mees endasse armuma ja see peaks nii minema kuid jätad vastuarmastuse pakkumata siis võid olla valmis ootamatuteks tagajärgedeks. Kui mees läbi hammustab, et tema teadvust on püütud meelevaldselt muuta sõna otseses mõttes loomkatseid läbi viies, võib juhtuda, et ta on valmis kasvõi juhuslikul tänavakohtumisel su elunatukese näiteks paljaste kätega kustutama. Tõenäoliselt seda küll ei juhtu, sest kes tahaks enda elu rikkuda kuid paslik oleks meeles pidada, et ära iial ütle iial.
 
Piia 28. mai 2016, kl 19.25
Kas tõesti Eestis selliseid nõidasid on? Jah, on Jäneda nôid jt, aga ma mõtlen ikka tõsiselt tumedal poolel tegutsejat. Ma tahan üht sellist konkreetset juhust teada, kus kellelgi õnnestus sel moel nt mees tagasi saada vmt. On keegi nii julge?või on see myyt.
Kus kyll sellised salanõiad asuvad?
 
eelmisele 28. mai 2016, kl 19.52
liialt uudishimulik, miks peaks keegi heast peast tahtma uudishimu rahuldada või mida oleks vastu pakkuda. Ole rahulik, tumedama poolega tegelejad on ka olemas aga kui sa ei kuulu siseringi siis pole mõtet pead liigselt vaevata, sa ei saa sellist infot mida tahaksid. Niiet parem fantaseeri:)
 
anna mõistust 29. mai 2016, kl 07.55
jõle alatu, siduda mees nõiduse abil enda külge.
mees ei taha sind, siis võtad vägisi.
 
eelmisele 29. mai 2016, kl 09.15
Keegi peaks sulle tõesti mõistust andma kui sellist jama usud
 
järgmisele 29. mai 2016, kl 10.04
jama uskumine ei nõua mõistust, mõistust läheb vaja loitsu mõistmiseks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!