Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Hirmsad lood
 
Kord majja 02. oktoober 2016, kl 20.56
Vana kommar Tõnis Lukas haridusministrina keeras haridussüsteemi kihva. Nüüd olles Eesti Kunstimuuseumi direktor saab igasuguste sigadustega hakkama. Küll imekallite toiduriistade muretsemisega restoranidele kui palju muud. Kunstimuuseumi sissekäigu juurde paigaldas ekraani apostli kujuga, millele jalaga lüües puruneb kuju. Nüüd käivad nii suured kuid eriti lapsed seda jalaga tagumas ja vaatavad kuidas kuju puruneb. Kas see ongi Tõnis Luukase arvates inimeste ja laste kasvatus röövliteks mida ta arvatavasti taotleb. Selline mees ei kõlba sellele kohale.
 
?? 02. oktoober 2016, kl 21.34
Sul miski isiklik viha ta vastu või?
Oleksid ise parem direktor kindlasti. Kandideeri järgmisel korral.
 
tupsununnu 02. oktoober 2016, kl 22.06
sinusugused on selliseid "jalaga puruks" lapsi kasvatanud.
 
njahh 02. oktoober 2016, kl 22.47
no röövliteks kasvtamiseks pole nüüd küll Lukast vaja, sellega saavad emmed-issid suurepäraselt hakkama.

Arukad emmed-issid muidugi seletavad oma võsukestele, miks selline löömise eksponaat sinna pandud on ja miks selle löömine ei näita olemist arukas inimene. Aga no delfi kanaemadelt on ju seda palju loota - nende võsukesi kasvatagu riik, ainult mitte nemad ise.

Muideks, Lukas oli üks arukamaid haridusministreid ja lõhkumisega tema kohe kindlasti ei tegelenud. Lõhkuja oli ikka Aaviksoo ja seda tagasi pöörata on nüüd juba võimatu.
 
njahh 02. oktoober 2016, kl 22.49
ma ei pannud esiti tähelegi, et teemaalgataja kohe nii tark on, et isegi seda ei tea, mis muuseumist jutt käib. Aga lõugama on esimene - anna kannatust, lollusel ei ole tõesti piire.
 
irw 02. oktoober 2016, kl 23.02
"Kunstimuuseumi sissekäigu juurde paigaldas ekraani apostli kujuga, millele jalaga lüües puruneb kuju." - WOW! Kui lihtne on manipuleerida lihtsameelsetega!
 
Jumalasulane 03. oktoober 2016, kl 00.14
Eesti Rahva Muuseumi ette paigaldatud Neitsi Maarja kuju ekraani jalaga tagumisel läheb kuju kildudeks. See on suurim sigadus ja jumalausu teotamine. Parem ja õigem oleks õpetada rahvale kogu muuseumi vara lõhkumist. Kuid milleks oli vaja sel juhul üldse rahva raha raisata.
 
Autor1 03. oktoober 2016, kl 00.17
Õige nimetus on ERM, kuid mõte jääb samaks.
 
ei 03. oktoober 2016, kl 00.42
saa aru kuhu kommentaarid kaovad. No ei ole sellist kasvatust saanud ja ka ise andnud, et jalaga löömine on ok. See ei ole ju spordimuuseum nagu teises kontekstis on mainitud. Kurb oli uudistest vaadata kuidas lapsed ja üks neiu õiget kohta jalaga tabada üritasid. Ilmselt saaks pildirüüstet ka teistmoodi eksponeerida, noortepärane ka teiste vahenditega olla.
 
nujah 03. oktoober 2016, kl 00.55
nimetada Neitsi Maarjat APOSTLIKS on muidugi tase omaette. Muidugi on see eksponaat matslikkuse tipp, aga kui sel teemal sõna võtta, siis võiks omale vähemalt elementaarsed mõisted selgeks teha.
 
Pühaduse teotus 03. oktoober 2016, kl 08.01
See on moslemite ja ERMi kokkulepe, et panna välja Neitsi Maarja kuju jalaga tagumiseks nii, et see puruneb. Välja tuleks panna ERMi juhtoina Tõnis Lukaše kuju jalaga tagumiseks.
 
Jusus 03. oktoober 2016, kl 09.16
Veel õigem oleks sinna panna ERMi juhtoinas Lukas isiklikult jalaga tagumiseks ja direktoriks uus inimene kellel oleks mõistust rohkem. Kuna vastavalt Päevalehe ja Postimehe artiklitele ta ei saa isegi nüüd aru mida ta valesti tegi.
 
maniila 03. oktoober 2016, kl 12.50
muide lühend ERM - ka Eesti Riiklik Metsamajand. nii, et lühend ei ole küll ainuõige kasutusmeetod nagu siin eelpool mainiti. mis jalaga pildi tagumisse puutub, siis mina ka nördinud. agressiivsust meil niigi palju.
 
Tartust 03. oktoober 2016, kl 13.29
ERM = Eesti Rahva Mausoleum
ERM = Raadi kultuurimaja
 
Arvata 03. oktoober 2016, kl 13.34
Karel Tarand seepärast Tartusse koliski, et ema on vana ja ei pea enam jalaga virutamist vastu. Nüüd pani Neits Maarja ülesse, kellele jalaga virutada koos Lukašega.
 
metsaline 03. oktoober 2016, kl 14.16
Mis asi see Eesti Riiklik Metsamajand veel on? Ma tean, et tänapäeval on olemas Riigimetsa majandamise keskus ehk RMK
 
Kole 04. oktoober 2016, kl 14.32
Meil ERMis tegutsevad Põrguvürstiga koos värvatud põrgukutsikad. Normaalne inimene ei julge enam lastega sinna minna. Hulga rahva raha pandi asjatult hakkama. Tuleks need põrgukutsikad sealt vàlja ajada ja ERM uuesti sisse pühitseda. Päästaks sealt ära Neitsi Maarja.
 
votvot 04. oktoober 2016, kl 15.16
olgu mis muuseum tahes ja olgu, mis kuju tahes, aga jalaga tagujad on siledaks tambitud ajudega olendid, kes ei kuulu ainsassegi rahvusse, neil pole ei kodu-ega kodumaa armastust, neil pole juuri ja o,a esivanemate lugu. nad on globaalpoliitika toodetud juurteta mass...kes oma olemuselt on õnnetud nagu kapsad-kaalikad, porgandid ühepajatoidu katlas. eks nad siis elagi jalaga tagumisega oma õnnetut ja tühja olemist välja, vähemalt konkreetselt näha, et sinu peksmisest midagi teiseks muutub ja polegi oluline, et hävineb, puruneb ja vaid killud maha jäävad.. vähemalt miskitki on korda saadetud. juurteta ja mineviku ajaloota, lammutajate ajastu, kus miski pole püha enam...
 
Õiglus võidab 04. oktoober 2016, kl 16.14
Neitsi Maarjat peksvad Tõnis Lukas ja Kaarel Tarand lüüakse ERMist minema ja saadetakse psühhiaatrilise kontrolli.
Karl Kindermacher 04. oktoober 2016, kl 23.46
Raip küll! Kui mujal "eksperte" ei kohta, siis tule Delfisse - siin lausa kubiseb neist. Alustuseks kaks esimest lauset: "Vana kommar Tõnis Lukas haridusministrina keeras haridussüsteemi kihva. Nüüd olles Eesti Kunstimuuseumi direktor saab igasuguste sigadustega hakkama."

Vana - suhteline muidugi. Ei hakka vaidlema.
kommar - pole minut teada Lukas kunagi olnud. Ülikooli ajal kippus isegi vastupidi minema - partei ja komsomol tahtsid teda välja visata. Aga selleks hetkeks olid nad isegi liiga nõrgad juba
keeras haridussüsteemi kihva - üks väheseid ministreid, kes ei teinud ühtki haridust hävitavat reformi. Peapatuks loetakse ministeeriumi kolimist Tartusse, aga see sellega läks nii, et mõte oli hea, välja tuli nagu ikka (kes teab, miks ta kolis, saab aru). Samas oli tema ministriksoleku ajal ainuke reaalne palgatõus, kus raha tuli juurde ka, mitte ei läinud vähemaks (sellel aastakümnel siis).
Eesti Kunstimuuseumi direktor - noh, sellest on siin juba räägitud
saab igasuguste sigadustega hakkama - kes ekspositsiooni koostas? Kas Lukas isiklikult? Kuigi vastutus selle langeb talle kui direktorile ka.

Edasi vist pole nagu mõistlik lugedagi. Tavapärane "s***a propellerisse" stiil.
 
Justus 05. oktoober 2016, kl 09.15
Pole mõtet hakata süüdlasi puhtaks pesema kui tehti meelega sigadusi või oma rumalusest ametisse ikka ei kõlba.
 
Eesti EkspressB 06. oktoober 2016, kl 13.50
Mõistus, tule koju. Eesti Rahva Muuseum astus kohe ämbrisse, tuues rahva ette ainult ühe atraktsiooni, kus sai kellelegi kallale minna. Miks ei saa Kaarel Tarandile ämbriga solki pähe valada? Või Tõnis Lukasel pükse maha tõmmata?
 
Usklik 07. oktoober 2016, kl 09.38
Kui Lukas ja Tarand ei saa aru ja jahuvad ikka iga päev meedias edasi, et nendel on õigus ja midagi peab ERMis olema purunevat. Peksku kogu ERM segamini või seisku ise ukse juurde, et iga siseneja saaks neid jalaga taguda.
 
Maali maaltt 08. oktoober 2016, kl 14.29
Kui keegi Tartusse ERMi sõidab võtaks mind ka peale, et ma saaks Maarjamaal elavatele Neitsi Maarjat pilavatele jätistele jalaga mu.nadesse virutada.
 
Qproov 04. november 2016, kl 09.24
Oina omad olid paremad.
 
Jess 16. november 2016, kl 17.27
See tegu tasutakse neljanda põlveni kätte. Kahju, suguvõsa peaks neist lahti ütlema tuleks kergem karistus teistele.
 
omg 16. november 2016, kl 20.43
Nüüd on usuhullud ka siia pesa teinud, nagu muudest vaimunõtradest veel vähe oleks olnud :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!