Halb kogemus
tuba on külm
sest 24. oktoober 2016, kl 19.54 |
ma ei saa aru, kuidas minu korteris on radikad vaevu vaevu leiged, pigem isegi jahedamad kui käsi, aga samas mitmel teisel, kellega koos töötan ja kes elavad samas piirkonnas, on radikad mõnusalt soojad, tuba soe ja saab tuba õhutada vajadusel, sest külm ei hakka.
mina ei saa praegu akent lahtigi teha, sest no täiesti nagu õues oled siis.
nagunii käin paksude pükste, villaste sokkide ja jopega toas ringi. kogu aeg ju köögis pliidi juures ei toimeta ja soojas vees käsi ei hoia. öösel magan kah villane kampsun seljas.
korteriühistu esinaine aga teatas, et tuleb tööd teha, ei siis külm ole.
no mis jutt selline. käingi ju tööl, kodus ka toimetan, aga nii kui istuma jään, muutun jääpurikaks.
tegin teema selleks, et teada, kas see on üksi meie maja probleem või on veel sarnast muret, kus kõrvalmajades on ok, aga sinu majas võtab külm ära.
toas on hetkel 15-16 kraadi sooja, aga ühistu esinaine käsib end liigutada, et poleks külm, ja jutt lõpetatud.
mina ei saa praegu akent lahtigi teha, sest no täiesti nagu õues oled siis.
nagunii käin paksude pükste, villaste sokkide ja jopega toas ringi. kogu aeg ju köögis pliidi juures ei toimeta ja soojas vees käsi ei hoia. öösel magan kah villane kampsun seljas.
korteriühistu esinaine aga teatas, et tuleb tööd teha, ei siis külm ole.
no mis jutt selline. käingi ju tööl, kodus ka toimetan, aga nii kui istuma jään, muutun jääpurikaks.
tegin teema selleks, et teada, kas see on üksi meie maja probleem või on veel sarnast muret, kus kõrvalmajades on ok, aga sinu majas võtab külm ära.
toas on hetkel 15-16 kraadi sooja, aga ühistu esinaine käsib end liigutada, et poleks külm, ja jutt lõpetatud.
Jah tean 24. oktoober 2016, kl 20.05 |
aga 24. oktoober 2016, kl 20.06 |
õhutamine 24. oktoober 2016, kl 20.22 |
kysija 24. oktoober 2016, kl 20.25 |
lihtne 24. oktoober 2016, kl 20.28 |
sest 24. oktoober 2016, kl 20.33 |
mõtlengi, et mida veel talvel teha, kui juba praegu nii külm on.
aga elan viimases trepikojas ja olen mõelnud, et äkki see soe ei jõuagi meie trepikotta, et ongi nii reguleeritud.
tahaks väga teada, kui palju sel esinaisel toas temperatuur on. miskipärast usun, et tal on soojem, ta elab maja alguses.
täna just ühe teise enda trepikoja elanikuga rääkisime, tal ka külm, ja tema teadis, et kõik santehnikud, elektrikud, kes varemalt kütteperioodi alates, kontrollisid lausa korterite viisi, kas ikka küte toimib, on ära likvideeritud ja vajadusel tellitakse kuskilt mingid töötegijad.
no nii vihaseks ajab. lisaks kõigile muudele muredele, ei saa soojas toaski elada, ainult maksa mingi olematu kütmise eest.
aga elan viimases trepikojas ja olen mõelnud, et äkki see soe ei jõuagi meie trepikotta, et ongi nii reguleeritud.
tahaks väga teada, kui palju sel esinaisel toas temperatuur on. miskipärast usun, et tal on soojem, ta elab maja alguses.
täna just ühe teise enda trepikoja elanikuga rääkisime, tal ka külm, ja tema teadis, et kõik santehnikud, elektrikud, kes varemalt kütteperioodi alates, kontrollisid lausa korterite viisi, kas ikka küte toimib, on ära likvideeritud ja vajadusel tellitakse kuskilt mingid töötegijad.
no nii vihaseks ajab. lisaks kõigile muudele muredele, ei saa soojas toaski elada, ainult maksa mingi olematu kütmise eest.
фыв 25. oktoober 2016, kl 00.29 |
to kle 25. oktoober 2016, kl 00.31 |
Kas jutt on --TARTU korterist 25. oktoober 2016, kl 12.47 |
sest Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ei saa aru, kuidas minu korteris on radikad vae
> vu vaevu leiged, pigem isegi jahedamad kui käsi, a
> ga samas mitmel teisel, kellega koos töötan ja kes
> elavad samas piirkonnas, on radikad mõnusalt sooj
> ad, tuba soe ja saab tuba õhutada vajadusel, sest
> külm ei hakka.
> mina ei saa praegu akent lahtig
> i teha, sest no täiesti nagu õues oled siis.
> n
> agunii käin paksude pükste, villaste sokkide ja jo
> pega toas ringi. kogu aeg ju köögis pliidi juures
> ei toimeta ja soojas vees käsi ei hoiaun selj. öösel maga
> n kah villane kampsas.
> korteriühistu es
> inaine aga teatas, et tuleb tööd teha, ei siis kül
> m ole.
> no mis jutt selline. käingi ju tööl, ko
> dus ka toimetan, aga nii kui istuma jään, muutun j
> ääpurikaks.
>
> tegin teema selleks, et teada,
> kas see on üksi meie maja probleem või on veel sa
> rnast muret, kus kõrvalmajades on ok, aga sinu maj
> as võtab külm ära.
> toas on hetkel 15-16 kraadi
> sooja, aga ühistu esinaine käsib end liigutada, et
> poleks külm, ja jutt lõpetatud.
Sinu korter majas --Elavad minu teada
vaesunud ja üpris vanad inimesed !
Kes - Kuidagi 15 --20 külmakraadiga lasid korraks sooja sisse ja kohe varsti olid radikad öösel vaevalt leiged
> ma ei saa aru, kuidas minu korteris on radikad vae
> vu vaevu leiged, pigem isegi jahedamad kui käsi, a
> ga samas mitmel teisel, kellega koos töötan ja kes
> elavad samas piirkonnas, on radikad mõnusalt sooj
> ad, tuba soe ja saab tuba õhutada vajadusel, sest
> külm ei hakka.
> mina ei saa praegu akent lahtig
> i teha, sest no täiesti nagu õues oled siis.
> n
> agunii käin paksude pükste, villaste sokkide ja jo
> pega toas ringi. kogu aeg ju köögis pliidi juures
> ei toimeta ja soojas vees käsi ei hoiaun selj. öösel maga
> n kah villane kampsas.
> korteriühistu es
> inaine aga teatas, et tuleb tööd teha, ei siis kül
> m ole.
> no mis jutt selline. käingi ju tööl, ko
> dus ka toimetan, aga nii kui istuma jään, muutun j
> ääpurikaks.
>
> tegin teema selleks, et teada,
> kas see on üksi meie maja probleem või on veel sa
> rnast muret, kus kõrvalmajades on ok, aga sinu maj
> as võtab külm ära.
> toas on hetkel 15-16 kraadi
> sooja, aga ühistu esinaine käsib end liigutada, et
> poleks külm, ja jutt lõpetatud.
Sinu korter majas --Elavad minu teada
vaesunud ja üpris vanad inimesed !
Kes - Kuidagi 15 --20 külmakraadiga lasid korraks sooja sisse ja kohe varsti olid radikad öösel vaevalt leiged
Siil-udus 25. oktoober 2016, kl 12.58 |
sama1 25. oktoober 2016, kl 13.06 |
Ida - Virus ( peamiselt nõukaajal ) elades oli me korter ka meeletult külm, köögis oli lausa 6 kraadi, toas oli kasukas seljas ja vildid jalas.
Samas majas teised korterid olid soojemad. Nõukaajal varastati ehitusmaterjali ja eks me korteri kohalt pihta pandigi.
Selline tunne oli, nagu õues elaks.
Samas majas teised korterid olid soojemad. Nõukaajal varastati ehitusmaterjali ja eks me korteri kohalt pihta pandigi.
Selline tunne oli, nagu õues elaks.
tartust 25. oktoober 2016, kl 13.09 |
Siil-udus Kirjutas:
> ära muretse,liha külmas kauem säilib, vähem töller
> dad kodus...
Aga just Tartus tean sellist Nõva tn. korter maja. Kus kõik 45. korterit- maksavad sellise leige sooja eest -ikka päris krõbedat sooja hinda , ka jahedate ruumide eest!
> ära muretse,liha külmas kauem säilib, vähem töller
> dad kodus...
Aga just Tartus tean sellist Nõva tn. korter maja. Kus kõik 45. korterit- maksavad sellise leige sooja eest -ikka päris krõbedat sooja hinda , ka jahedate ruumide eest!
sest 25. oktoober 2016, kl 14.50 |
ma elan Tallinnas ja täna hommikul, maa õues valge, miinuskraadid, aga radikad peaaegu külmad käe all. no praegu olen tööl ja ei kurda, vähemalt siin normaalne temperatuur, aga koju tõesti minna ei tahagi.
selle meie esinaisega on nii, et alates tema "valitsusajast" võeti maha kõik info juhatuse kohta, trepikojavanemate kohta, aint mingi kusagilt tellitava elektriku nr on ja hädaabi telefon. vastuvõtuaegu ei ole, on aint plekist postkast, kuhu oma muredest kirjutada. me üle kuu aja kirjutasime ja lunisime, et trepikojas saaks elektri korda. no lõpuks siiski mingi ime läbi sai.
selle meie esinaisega on nii, et alates tema "valitsusajast" võeti maha kõik info juhatuse kohta, trepikojavanemate kohta, aint mingi kusagilt tellitava elektriku nr on ja hädaabi telefon. vastuvõtuaegu ei ole, on aint plekist postkast, kuhu oma muredest kirjutada. me üle kuu aja kirjutasime ja lunisime, et trepikojas saaks elektri korda. no lõpuks siiski mingi ime läbi sai.
Lisa postitus