Halb kogemus
Miks metsloomad liiguvad paremalt vasakule?
Mirjam 01. detsember 2016, kl 22.26 |
Oh, sind lapsukest, 01. detsember 2016, kl 22.43 |
Mirjam 01. detsember 2016, kl 23.03 |
hirmul on suured silmad 02. detsember 2016, kl 00.19 |
Ja miks 02. detsember 2016, kl 08.22 |
maniila 02. detsember 2016, kl 10.37 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
ei ole üldse nalja asi 02. detsember 2016, kl 12.24 |
tegelt ka neil on kokkulepitud kui auto tuleb siis jooksevad.. kui kaugelt näha, et väike auto nt. roosat värvi siis nad põtra ei raiska vaid saadavad jänese. neil on mingid kasud sees kui auto kraavi saavad, loomade kindlustusselts või midagi sellist.
teinekord on loom joogine või pohmellis ja ei jõuagi autole ette jookseb kõval ja tagant järgi. jube koomiline. ma olen nii eest ära sõitnud.. vaatad et raisk hakkab tulema siis, kes enne jõuab.
teinekord on loom joogine või pohmellis ja ei jõuagi autole ette jookseb kõval ja tagant järgi. jube koomiline. ma olen nii eest ära sõitnud.. vaatad et raisk hakkab tulema siis, kes enne jõuab.
üx vaatenurk 02. detsember 2016, kl 18.06 |
08.22-le vesi vannis keerleb Maa magnetvälja toimel, Põhjapoolkeral ühte- ja Lõunapoolkeral teistpidi.
Meil on parempoolne liiklus, seega auto sõidab parempoolsel tee äärel. Inglismaal on nii rool vasakul kui ka auto sõidab vasakul teepoolel.
Nüüd mõtelge, kui loom astub meie maal ootamatult loodusest maanteele ja meil on parempoolne liiklus, siis ta tulebki paremalt poolt.
Kui ta tuleks vasakult (loomal on suva, tema tahab üle tee), siis oleks ta juba ühe sõidusuuna ületanud enne, kui meie auto ette jõuab.
On ka neid juhuseid, kuid siis me näeme teda kauem ja paremini ning jõuame ka reageerida ehk paremini.
Ja ongi kogu müstika. :-D
Meil on parempoolne liiklus, seega auto sõidab parempoolsel tee äärel. Inglismaal on nii rool vasakul kui ka auto sõidab vasakul teepoolel.
Nüüd mõtelge, kui loom astub meie maal ootamatult loodusest maanteele ja meil on parempoolne liiklus, siis ta tulebki paremalt poolt.
Kui ta tuleks vasakult (loomal on suva, tema tahab üle tee), siis oleks ta juba ühe sõidusuuna ületanud enne, kui meie auto ette jõuab.
On ka neid juhuseid, kuid siis me näeme teda kauem ja paremini ning jõuame ka reageerida ehk paremini.
Ja ongi kogu müstika. :-D
maniila 02. detsember 2016, kl 18.12 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
njahh 02. detsember 2016, kl 18.35 |
Vurrudest 02. detsember 2016, kl 18.51 |
Tähelepanek 03. detsember 2016, kl 09.31 |
maniila 03. detsember 2016, kl 11.42 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
njahh 03. detsember 2016, kl 12.37 |
Liikluseeskiri 03. detsember 2016, kl 13.43 |
Tähelepanek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sõitsin öösel koju ja üle tee jooksid 3 kitse. Tul
> id paremalt poolt ja läksid vasakule.
Kas sa sõitsid tee paremal poolel ja mets paremal?
Kas sinust jäi vasakule poole tee teine liiklussuund?
Siis polnudki muud võimalust.
Suppi parema käega süües ei ole su vasakus käes lusikat. Või on?
-------------------------------------------------------
> Sõitsin öösel koju ja üle tee jooksid 3 kitse. Tul
> id paremalt poolt ja läksid vasakule.
Kas sa sõitsid tee paremal poolel ja mets paremal?
Kas sinust jäi vasakule poole tee teine liiklussuund?
Siis polnudki muud võimalust.
Suppi parema käega süües ei ole su vasakus käes lusikat. Või on?
LE 03. detsember 2016, kl 14.01 |
maniila 03. detsember 2016, kl 18.24 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Parempoolse liikluse korral 04. detsember 2016, kl 09.45 |
40 aastat roolis 05. detsember 2016, kl 08.36 |
Sellise mulje tekkimiseks on kaks põhjust - paremalt ilmuvale loomale reageerimiseks jääb vähem aega ja seetõttu jäävad need ohuolukorrad paremini meelde; või lihtsalt ongi juhused seni sellised olnud.
Ka minu pika staaži jooksul meenub paremalt laekunud loomi oluliselt rohkem. Siiski on üsna mitu vasakult tulnut vägagi tõsiseid olukordi tekitanud.
Ka minu pika staaži jooksul meenub paremalt laekunud loomi oluliselt rohkem. Siiski on üsna mitu vasakult tulnut vägagi tõsiseid olukordi tekitanud.
Y 11. detsember 2016, kl 15.18 |
jaa 12. detsember 2016, kl 22.02 |
Mina olen mitmekümne aasta jooksul (nii roolis kui kõrvalistujana) näinud ja kohtunud vaid paremalt vasakule liikuvate loomadega. Vaid üks kord on olnud ka loom vasakul, aga ta ei saanud mingist müürist üle ja ei jõudnudki minu nähes teele.
Seega, ehkki küsimus kõlab pisut... noh, tobedalt, on mõtlema hakates tõesti paremalt startivat loodust rohkem.
Seega, ehkki küsimus kõlab pisut... noh, tobedalt, on mõtlema hakates tõesti paremalt startivat loodust rohkem.
no teadagi mis 14. detsember 2016, kl 21.44 |
oleks-poleks 14. detsember 2016, kl 23.20 |
kahju 15. detsember 2016, kl 19.03 |
Lisa postitus