Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
müüjad ninapidi arvutis
 
Anne 07. märts 2017, kl 14.12
Viimasel ajal kauplustesse sisenedes on müüja nii süvenenud arvutisse ,et ei märka isegi klienti.Ülemiste keskuses alles hiljuti käisin ühes pesupoes,astusin sisse ,müüja oli nii hõivatud arvutis kirjutamisega ,et ei pannud mind tähele ,no pole hullu ,vaatasin ringi ,isegi siis ei tõstnud pead arvutist .Lõpuks oli mul vaja küsida nr kohta ,ütlesin ALLOOO, siis tõstis pea ja ehmatas ,sain info kätte asus ta uuesti kirjutama ,kas tõesti enma mingit austust pole klient on ikkagi ju kõige tähtsam .
 
skd 07. märts 2017, kl 14.23
Eks kliendi tähtsus müüja jaoks oleneb paljustki sellest, millist palka tööandja müüjale maksab. Kui tööandja maksab miinimumi, siis ei tasu loota, et müüja klientidele naeratades ukse juurde vastu tõttab.
 
autorautor 07. märts 2017, kl 15.48
veel vastikumad on need pealetükkivad müüjad. su peas küsid kui miski huvi pakub.
 
just 07. märts 2017, kl 18.05
autorautor Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> veel vastikumad on need pealetükkivad müüjad. su p
> eas küsid kui miski huvi pakub.

Just, minu arust on ka sellised koheselt juurde kargavad ja pealetükkivad müüjad kordades hullemad. Tekitavad ainult tunde, et tahaks sealt poest kiiresti minema. Parem las istub arvutis ja kui midagi vaja, siis küsin.
 
aga 07. märts 2017, kl 19.30
kui asja juurde asuda, siis üürite mida?
 
eelmisele 07. märts 2017, kl 19.44
Mis sealt pesupoest peale pesu ikka muud saada on. Aga ega üürile vist ei anta, tuleb ikka kohe ära osta.:)
 
normaalne inimene ja klient 08. märts 2017, kl 00.09
Enamus "kliente" vahib niisama, näpib asju, ajab laiali, aga tegelikult ei osta midagi. Tõesti pole vaja igaühe ees ja taga kummardada.
 
artist 08. märts 2017, kl 15.43
Ei usu, et arvutis olles müüja keeldus sulle midagi müümast, üürimast, küsimisele vastamast. Tavaliselt laon ise asjad korvi ja maksan kassas. Kui vajan infot, siis teen suu lahti. Ega ei meeldigi, kui juba uksel tuleb familiaarne tere-tere, kuidas saan aidata, plää-plää... Näib, et mõnele jälle meeldib.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!