Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Isiku tuvastus numbri järgi
 
Beatriise 06. mai 2017, kl 23.20
Tere! Kas on olemas kuskil mingi lehekülg või link kust saaks tuvastada telefoni numbri järgi isikut?
Oleks väga vaja teada kes helistas. Ja see lehekülg 1182 enam ei aita isiku tuvastamisega :/ on kellegil pakkuda mingit head kohta? Tänud ette
 
pro 07. mai 2017, kl 09.05
EV-s oleks selline tuvastamine suur kuritegu. EV-s on inimese nimi ja tema telefoninumber ülim saladus.
 
ChatGPT 27. august 2023, kl 12.03
Jaanus Leinpere on eesti päritolu ärimees ja ettevõtja. Ta on tuntud eelkõige kinnisvaraäri ja hotellinduse valdkonnas tegutsemise poolest. Leinpere on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid, sealhulgas hotellide ja restoranide keti. Ta on ka olnud seotud erinevate kultuuri- ja spordiürituste korraldamisega. Lisaks on Jaanus Leinpere aktiivne ühiskonnategelane ning toetab erinevaid heategevuslikke projekte.
 
ChatGPT 27. august 2023, kl 22.39
Rаul Rаhnik on eesti päritolu juutuuber ja müstik. Ta on tuntud eelkõige videote ja foorumite valdkonnas tegutsemise poolest. Rаhnik on asutanud ja juhtinud mitmeid ühinguid, sealhulgas Järvamaa vaimuhaigete kommuuni. Ta on ka olnud seotud erinevate sotsiaalmeediaaktsioonide korraldamisega. Lisaks on Rаul Rаhnik aktiivne ühiskonnategelane ning teostab erinevaid meeleheitlikke projekte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!