Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kui vastikud võivad inimesed olla.
 
halb kogemus 26. mai 2017, kl 20.44
Ei mõisteta, et psüühikahäired ei ole tingitud inimestel alati alkoholi joomisest.Need on paraku ka geenidest ja mõne inimese aju lihtsalt einpea pingetele vastu.Kui vastik ja alandav on kuulda" oled joodik" ja seda siis , kui sa seda pole. Kas inimene peaks ise süüdi olema, kui näiteks tema ema skisofreenikuga lapse teeb ja tema need geenid edasi pärandab. Loodetavasti ei lähe sellistel sajatajatel hästi.
 
eelmisele popkornile 26. mai 2017, kl 21.21
Simulant oled!
 
eelmisele 26. mai 2017, kl 21.29
Ei ole ja selle tõestuseks on pärid palju inimesi.Mul terve ühe vanemapoolne suguvõsa vaimuhaiged aga ükski neist ei ole alkohoolik.
 
nii segane värk 26. mai 2017, kl 23.00
Kas kõnnak oli taaruv, et joodikuks peeti. Sa ära pane lihtsalt tähele iga õelutseva kodaniku sajatusi.
 
geneetika 26. mai 2017, kl 23.38
geneetika kaela saab ajada nii ühte ja teist, aga neid on ainult 23 000 ja ainult nende pärismisega eriti vaimuhaigusi ei pärita. see on rohkem kasvatamise, kasvamise ja kasvatamatuse valdkond..

mingi 10 % ehk haigustest?
 
nii segasele värgile 27. mai 2017, kl 07.34
Ei ole taaruv, vaid kogu aeg väsinud ja tasakaaluhäired ning sehkendanine või siis kukuvad kõik asjad käest.Lihtsalt pidevalt on halb enesetunne ja neil on vaja kõike kommenteerida.Lisaks on veel mäluhäired ja ägedad migreenihood.Läbi ja lõhki haige inimene aga , mis parata.
 
geneetikale 27. mai 2017, kl 07.40
Et nagu sinu arust mitu põlve vaimuhaigeid on ühesuguselt kasvatatud?Pole varem seda kuulnud, et isegi vanal sõjaajal kasvatati last nii valesti, et pidi kuudekaupa vaimuhaiglas end ravima.Ega jah nii palju, kui inimesi, on ka arvamusi.
 
statistika 27. mai 2017, kl 13.37
Skisofreeniat näiteks on rahva hulgas 1%. Geneetiliselt päritud psüühilised vead võivad aga välja lüüa just alkoholi tarbimise tagajärjel. Või kanepi jm. narkootiliste ainete kasutamisega seoses.
Mingi asjade käest pillamine võib ju olla ärevushäire.
Pikka aega kestnud stress kindlasti hakkab mälu peale.
Ehk oleks AD-dest abi.
 
halb kogemus 27. mai 2017, kl 14.59
Ja miks ei või just mina see 1% olla ? A D dest igal juhul mingit abi pole ja oma eluga samuti ei saa ise hakkama.Tavaliselt skisofreenikud jäävad teistest sõltuvaks.Kui ei tarvita alkoholi, ei narkootikume ega suitseta aga muidu loll, siis peab põhjus kuskil peituma.Kõige enam paneb mõtlema see ,et ühe vanema poolne suguvõsa on puha lollid ja kuidas see siis geneetiline pole.
 
mitte midagi 27. mai 2017, kl 20.10
mitte tuhkagi ei saanud aru. Kes on vastikud ja milles halb kogemus seisneb?????
 
kuidas ei saa sa siis aru 27. mai 2017, kl 20.25
Kõik, kes ei ole kursis psüühikahäiretega ongi vastikud , sest tulevad inimest tembeldama narkariks või joodikuks.Mis sul siin siis veel arusaamatuks jäi?
 
eks ta ole 28. mai 2017, kl 00.40
Iga krooniliselt haige inimene eeldab, et kogu maailm peaks tema haiguse ja selle avaldumisega kursis olema. Ja kohe detaile teadma.
 
halb kogemus 28. mai 2017, kl 09.58
jah, isegi raviarst ei mõista inimese töövõime langust ja ei taha kuidagi aru saada ,et inimene ei saa ilma kõrvalise abita või tugiisikuta hakkama.Mingist pere eest hoolitsemisest ei tasu mitte rääkidagi.
 
mitte midagi 30. mai 2017, kl 21.19
ei tea miks ma peaksin psüühikahäiretega kursis olema. Ega ma psühhiaater pole. Mina pole sind kellekski ega millekski tembeldanud nagu ka suurem osa inimkonnast. Aga kui sina nimetad kõiki neid, kes psüühikahäiretega kursis ei ole vastikuteks, siis oled ju hoopis ise vastik ja halb inimene. Nii et ära haugu!
 
no arva, mis iganes 30. mai 2017, kl 22.08
No vastik , siis vastik.Arvamusi igasuguseid ja neid tuleb aktsepteerida.
 
ka need, kes 31. mai 2017, kl 19.53
siinsamas ülbusest punnis on, on samamoodi psüühikahäiretega või muul moel haiged. miks nad aga ei nuta ega hala, on nende kaitsereaksioon maailma õeluse vastu, õigemini kaasinimeste vastikuse vastu.
ja vastik oskab meist igaüks olla, sest armastust, hellust ja kaastunnet peetakse nõrkuseks.
ometi on just need 3 omadust inimlikkuse ja tugevuse näitajad, tänu millele oleks maailm parem paik meile kõigile, ja ehk poleks psüühiliselt haigeid ja muid väärolekuid siis nii massiliselt, kui praegu on.
 
arvan 31. mai 2017, kl 20.12
Eks neid häirega ole ka varem olnud, kuid vanasti ju polnud neil sellist head võimalust oma lolle mõtteid niiviisi avalikult kõigile kuulutada
 
jaa,jaa 02. juuni 2017, kl 16.34
To arvan: kus on kirjas millised mõtted on õiged ja mis valed.Igal oma mõtted.Abordijäänuste mõtted on võib-olla tõesti veidravõitu aga hea , et nad veel midagigi välja suudavad mõelda.
 
nujaa... 11. juuni 2017, kl 23.24
1000 inimesest kes tänaval vastu tulles tuiguvad on 999 siiski lihtsalt purjus. ja inimene on juba kord nii programmeeritud, et teeb omad järeldused statistika põhjal. umbes nii, nagu laps joonistab kassi. kõik kassid ei ole alati 4 käpaga. piltidel aga tehakse neile alati 4. kohe kui suudad selle teadmise omaks võtta, saad rahu :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!