Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
vegan
 
tii 21. august 2017, kl 07.25
Lugesin veganmoest ja vegankangast - tule taevas appi, kas igaüks loob uusi termineid? Müügisõnana võib varsti kohata vegantrammi, veganasfalti, vegankummikuid...
 
Eelmisele 21. august 2017, kl 17.22
Pole midagi imestada, kuna sääraste jaburate vaimusünnitiste genereerimiseks on võimeline ainult taimne veganaju.:p
 
ei söö liha 21. august 2017, kl 19.19
veganleather oli suur nali mu meelest, avastasin selle väljendi hiljuti, kuid mu meelest sobib kõik, peaasi et ka uudsussnoobidest idioodid, kes soovivad natukenegi veganit mängida, ei ostaks karusnahka jm nahka, kui saab teisiti.
mul kasutusel juba 10a üks kasukas, mis petab ka kõige teravama silma ära, samas on sada korda kergem ja õhem päriskarusnahast, mis on teadagi edevuse nimel tehtud piinarikas mõrv, mida mõned neandertaalid siiani seljas kannavad ja seda veel teatud uhkusega, fking tolad
 
huvitav 21. august 2017, kl 19.44
Kui ma lasen loomal vanadusse surra ja siis ta ära söön ning karusnaha endale võtan, kas see on veganitele aktsepteeritav?
 
huvitavale ei söö lihalt 21. august 2017, kl 19.54
su lihaimu on nii suur, et oled nõus vana ja haiget looma sööma, kes surnud vanadusse? oma vanaema sööd ka äkki ära, mis seal vahet siis.
samas, kui selle loomaga juba nii kaua koos olnud, tema vanadussurmani, kas siis suudaks süüa oma kallist semu? ei usu. või äkki see on minu haige sentiment, et ei suudaks süüa neid tallekesi, keda ise olen vastu võtnud, kui lambuke sünnitab, et hiljem emakesel kõri läbi lõigata ja siis neil uteute kui kutsud ja nad jooksevad sulle lootusrikkalt vastu, tallekestel samamoodi, et lihtsalt õgida liha niiet suunurgast valgub tallerasvake, pisaratega segi..
irw, sa krokodill
 
Eelmisele pooletoobisele trendiahvile. 21. august 2017, kl 20.19
Sa ajasid mulle singi isu peale. Lähen lõikan omale rammusama tüki. Väga maitsev sink sai seekord.:) Nii 150-e kilo ümber emis oli.
 
20.19-le 21. august 2017, kl 20.22
sa võid omaenda verist kintsu õgida, mis mul sellest. head isu!
 
Omnivoor 21. august 2017, kl 20.46
20.19-le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa võid omaenda verist kintsu õgida, mis mul selle
> st. head isu!
Mis sa's tõmbled siin oma vääraklusega, kui sul ükskõik on!? Ära parem näe vaeva, sinusuguste pinin ei muuda midagi. Vaevalt, et täiearulised teie usku hakkavad. IRW!!
 
omnivoorile 21. august 2017, kl 21.00
kas teiesugused pooletoobised ei suudaks viitena kasutada kommija kellaaega või nime, et mitte reostada foorumit mõttetute tsitaatidega, mida on kõik niikuinii juba lugenud eelnevalt?
need tsitaadid on jubedalt ruumivõtvad ja kui on te nullkomm, mis iseenesest vahel harva on äkki päris ok, siis pidev tsiteerimine ei lase reaalsel kõlblikul kommil üldse nagu esile tulla, seda nagu enam ei märkagi.
just nagu sinu omagi. nagu kolmnurgad, kolmnurgad ja irw
 
to Omnivoorile 21.08.17 kl. 21.00 21. august 2017, kl 21.31
Eelkõige pole sinusuguste, enda "ainutõdede" pähemäärijate, kommid ei reaalsed ega ka avalikus ruumis kõlbulikud. Mängi jänest, kui tahad, aga diskuteeri sellest omasugustega. Tavainimest ajab see napakas veganiretootika, pehmelt öeldes, muigama.:/
 
21.31-le jänkult 23. august 2017, kl 20.49
tavainimene on nagu sõimusõna. tavainimene võrdub mingi harju keskmisega, kes teeb nii nagu tavaks ja kombeks, nagu on alati olnud!!!, elab nagu kõik teised, ei mõtle oma peaga ei oskagi elult midagi rohkem tahta ega oodata, ei oskagi endast midagi paremat mõelda, kui see, et on tavainimene.
iga inimene peaks olema unikaalne olevus, eriline ja imeilus, huvitav ja põnev. või vähemalt peaks püüdma selle poole.
sina lalised nagu hall, jalgu tagavedav ajupestud zombi.
 
Eelmisele vegandebiilile 23. august 2017, kl 21.03
Demagoogitse palju tahad, kuid inimene on omnivooriks loodud. Olge siis oma unikaalsusega omaette ja ärge tulge valdavale enamusele inimkonnast tegema, teie arvates ainuõigeid, toitumisalaseid ettekirjutusi, seejuures neid, teie ajuvaba retoorikaga mittenõustumisel, sõimates. Sellega muudate end veel vastikumateks sektantideks kui juba olete.:/
 
jänku agressiivsele laibaõgardile 23. august 2017, kl 21.33
inimene võib toituda millest iganes. pole ta millekski loodud. ise lood ennast, kui sul on ajud peas ja süda ning hing sees.
kui oled hingeta ja südametunnistuseta biorobot, siis räägidki oma rõvedate valikute õigustamiseks mingist inimese sundloomisest, mis ei sõltu sinu tahtest jne.
valdav enamus on kohatu väide, enamus indias elavatest inimestest on veganid, neid pole just vähe, budistidest rääkimata, neid on igast rahvusest. seda enam, et veganlus saab ka nn tavainimeste seas jõudu tiibadesse iga päevaga aina enam, mida rohkem lekib avalikkusesse klippe rüveda lihatööstuse igapäevaelust.
varsti oled ise jõuetult rögisev vähemus ;))
 
Eelmisele 23. august 2017, kl 21.51
Loodetavasti oli see su sektantliku demagoogia ja totrate dogmade lõppsõna. Ära unusta, et nt. ka ristisõdijad, lenin ja Hitler lubasid kohe-kohe, et terve maailm nende usku hakkab. Praegu ajavad peale sinusuguste säärast iba veel vaid kõngev daesh ja marginaliseeritud taliban.:p
 
21.51-le 23. august 2017, kl 22.02
elusolevuste kõride läbilõikamise eest vastutavad sinusugused tühmid lihaõgardid, mitte minusugused ;)
su võrdlused on küündimatult naeruväärsed - seega tõesti, side lõpp minu poolt
 
Nojah. 23. august 2017, kl 22.14
21.51-le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> elusolevuste kõride läbilõikamise eest vastutavad
> sinusugused tühmid lihaõgardid, mitte minusugused
> ;)
> su võrdlused on küündimatult naeruväärsed -
> seega tõesti, side lõpp minu poolt
Tüüpiline ajupestud sektant. Kui mõistus otsas sõimstakse oponent läbi ja tõmmatakse uttu. IRW!!!
 
kah vegan 27. august 2017, kl 08.34
Olen veganiga kooselus oleme juba koos lastega kõik ajust põrunud naine eriti aga naine liha süüa ei luba ja liha ei too ära minna ka ei luba annab muidu peksa kõigile.
 
vanadus 27. august 2017, kl 12.19
Meie laiuskraadil, kus Eesti asub kus on neli aastaega vajab inimene täpselt nii mitmekesist toitu nagu on iidamast-aadamast saati siin söödud. Moekad trendid ei sobi Eesti inimese toidulauale, kes vajavad sööki, et elada ja olla terve, seda enam veel lapsed, kes vajavad kasvamiseks ja terve olemiseks mitmekesist toitu vastavalt eale. Taimetoitlus, veganlus ja muud moekad toitumissarjad, mida harrastatakse, ei sobi siin Eestis katsetamiseks.
 
mida toob kaasa veganlus? 27. august 2017, kl 12.21
Nagu juuresolevalt pildilt näha: üüratu viha kõikide teisitmõtlejate vastu, soov sõimata ja oma mõtteid peale suruda.
 
lee 02. september 2017, kl 17.45
Tõesti, veganluse omadus on a soluutne sallimstus teistsuguse vastu.
 
oht 02. september 2017, kl 21.35
et veganite lapsed võivad viljatuks jääda, aga siis kaovad inimesed ja taimed saavadki oma elu jätkata, sest ka nemad on tegelikult elusolendid, kes vajaksid omakorda veganite eest kaiset
 
oht 02. september 2017, kl 21.36
 
Anja 11. september 2017, kl 09.21
Appi, kui lollid te olete.. :O lausa hämmastab. Vaatab nüüd ära saated " what the health", "vegucated" ja "Cowsporacy" ja votame äkki siis uuesti sõna, kui keegi end natukenegi harinud on!!!????? Jeesus Maria.. Kui kahju teist koigist, et te aeu ei saa, mida te endaga teete..
 
... 11. september 2017, kl 15.02
Kas need veganid on üldse inimesed?
 
Miks 21. september 2017, kl 20.51
Jah,miks peab minema ühest äärmusest teise, võiks ju toituda normaalselt, süüa nagu inimesed Jutt või asi, et kaitstakse loomi, taimed ka elusolendid.
 
abi 23. september 2017, kl 09.22
Taim ei ole olend....Kui sa sööks vähem liha või loobuks üldse loomade tapmisest ja nende raibete söömisest siis ehk taipaks, et taim ja loom on täiesti omaette riikida esindajad. Inimene kui imetaja kuulub loomariiki ja taim taimeriiki. Need on täiesti teaduslikud kategooriad. (Vt: wikipediast Taksonoomia). Taimne mass planeedil on loodud toiduks muuhulgas ka loomariigile, sealhulgas sellisele liigile nagu inimene. Kui sa hakkad mulksuma midagi taime hingest siis tea, et taimel ei ole sellist hinge nagu on loomal ja veel vähem sellist mis on inimliigi esindajal. Taime algeline "vaim" või "hing" ootab millal teda tarvitatakse toiduks. See oleks temale tema elu mõtte teostumine kui analoogi inimese maailmast otsida. Looma elu mõte ei ole saada ära söödud. Loomal on eneseteadvuse alged ja seda omav teeb kõik, et elus püsida. Inimene samuti imetajale omaselt ei soovi, et teda tapetaks ja ära söödaks. See, et looduses valitseb praegust selline üktseise ärasöömise ahel, on patoloogia, mitte asjade loomulik käik. Meie planeedil on üldse palju patoloogiaid arengus aga see on teema taimetoitlasetele, lihasööjatele on see liiga keeruline....Loe ka meie lihasööjate loodud seadusandlust - isegi seal tehakse vahet kui hävitatakse taim või loom. Looma tapmine on oluliselt karmimaid tagajärgi toov kui puu või põõsa mahasaagimine mis pole reeglina üldse karistatav.
 
kle anna abi 23. september 2017, kl 11.54
mine parem metsa kiskjaid koolitama, häid kombeid õpetama. las hakkavad jänesekapsaid sööma.
 
kivike 24. september 2017, kl 22.10
abi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
See, et looduses valitseb praegust sell
> ine üktseise ärasöömise ahel, on patoloogia, mitte
> asjade loomulik käik.

Kullakene, see just ongi asjade loomulik käik, mitte patoloogia.
Sõid saurused üksteist ja loomad söövad ka edaspidi teisi loomi,
kusjuures liha söövad muuhulgas ka (inim)ahvid - harilikult ollakse
varmalt neid eeskujuks tooma, et söövad ainult taimi. Mine metsa
alla ja saa huumuseks, et nagu asja loomulik käik oleks. :) Looduses
on määratul hulgal hulgal taimi, mis üldse süüa ei kõlba ja mis võivad
olla lausa surmavalt mürgised.

Meie planeedil on üldse pal
> ju patoloogiaid arengus aga see on teema taimetoit
> lasetele, lihasööjatele on see liiga keeruline....

Sul on üldse halli aimu, kui kaua võtab aega organismil kohaneda
toiduga, milleks tema magu ja seedesüsteem loodus disaininud ei ole?
On naiivikuid, kes arvavad, et tervelt sada aastat! :)

> Loe ka meie lihasööjate loodud seadusandlust - ise
> gi seal tehakse vahet kui hävitatakse taim või loo
> m.

Loomi ja taimi on välja surnud välja ilma inimese abita miljoneid aastaid,
ammu enne, kui inimene tekkis üldse. Inimene ei ole maailmanaba, kelle
läbi kõik ümberringi sureb või ülepea toimub ja kui inimene välja sureks, siis
maailm peatuks.

> Looma tapmine on oluliselt karmimaid tagajärgi
> toov kui puu või põõsa mahasaagimine mis pole reeg
> lina üldse karistatav.

Äkki tutvud ikkagi enne mõne seadusega, looduskaitse kohta käivaga näiteks.
Või sellega, mis juhtub siis, kui võtad loata puid maha, pole reeglina üldse karistatav, ja.
 
robi 25. september 2017, kl 14.13
ok, kui inimene ennast piinab ja "lihapuhtalt" tunneb - see on tema oma asi, kuid rasedad naised võiksid pisut loote arengust teadmisi koguda, sest kujutelm-fantaasia ei pruugi reaalse biokeemilise arenguga kattuda. hiljem oleks kahju, kui laps kas vigasena sünnib või eluaegset invaliidsust taluma peaks. ikka pea tööle ja siis katsetama.
 
robi 25. september 2017, kl 14.16
ja õnneks on meditsiin tänapäeval nii palju arenenud, et selgelt ilmselgete väärarengutunnustega pisiorganismi on võimalik eemaldada. ja seda jumalast sõltumata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!