Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kuidas end mitte lolliks teha?
 
Segaduses naene 27. september 2017, kl 18.44
Üks tüüp meeldib ja sümpaatia näib olevat vastastikune. Käitumise poolest oli nagu vaba mees. Kuna olin kuulnud, et tüübil oli varem suhe, püüdsin enda kaitseks selgeks teha, kas see on minevik või olevik, kuid ilma otse küsimata. Pole lihtne, FB-s on nad mõnel vanemal pildil koos, uuemad postitused on eraldi, suhtestaatus märkimata, vahel olen neid rääkimas näinud, kuid kunagi mingit käest või ümbert kinnihoidmist ega muud sellist pole.
Naist olen näinud väga väikese lapsega, aga võib-olla see ongi tänapäeva peremudel? Ei taha üldse nuhkida, aga ei taha ju ka ise reha otsa astuda, armun veel ära ja pärast selgub, et nad on lausa abiellumas, lihtsalt ei demonstreeri teistele. Kui mul kellegagi tunded on, siis teisi ei vaata, käime käsikäes ja oleme rohkem ikka koos kui eraldi. Ei teagi, mis edasi, kas ettevaatlikult sama sõbralikult edasi suhelda või tõmmata neutraalsemaks.
 
... 27. september 2017, kl 19.38
Milleks sa neid teemasid siia välja mõtled? Mis see sulle annab?
 
Segaduses naene 27. september 2017, kl 20.15
Teema tegin põhjusel, et tahan selgust ja mitte iga päev seda tüüpi endale laialt naeratamas nähes midagi enamat ette kujutada, kui on.
 
kivike 28. september 2017, kl 08.40
Selgust tahad, siis küsi otse suu sisse, et mis värk on. Küllap sa seda selgust siis niiväga ei tahagi. Teema sellest, kuidas puudutada ilma puudutamata. :) Üks loll küsimus lahendaks ju kõik ära, argpüksid shampust ei joo. :) Ma olen üldiselt alati imestanud, miks inimesed häbenevad oma sümpaatiat välja näidata, nagu see, et sulle keegi meeldib on mingi "iidäbiväärne" asi. No ütleb mees, et on suhtes või abielus või et pole huvitatud, no mis siis on, saab eluga rahulikult edasi minna järgmist otsima/leidma.
 
kuues meel 28. september 2017, kl 09.59
Kui mees on sinust huvitatud, siis käitub vastavalt.Küllap siis aru saad. Ja õige mees on järjekindel.
 
kivikesele 29. september 2017, kl 01.04
Kui näitan oma sümpaatiat välja kellelegi, kes pole minust huvitatud, tekib väga piinlik olukord. Pärast seda meest kohates vaju või häbi pärast maa alla.
Endal oli selline olukord kunagi, võtsin südame rindu ja näitasin huvi välja, mees polnud huvitatud. Näen teda nüüd vahetevahel, oi, kui paha tunne on, tahaks ennast suurest piinlikkusest nähtamatuks muuta.
 
kivike 29. september 2017, kl 12.08
Miks on piinlik oma sümpaatiat välja näidata variandi puhul, kui see keegi pole huvitatud? Mis sa ise taolises olukorras teeks, kui keegi, kellest sul on poogen, oma sümpaatiat väljendab? Ütled, et ma olen väga meelitatud, aga ma olen abielus, mul on poiss-sõber või pole ma lihtsalt hetkel huvitatud suhtest. Kõik. Mis siin piinlikku on? Lasteaiaaegne mentaliteet, et "pruut ja peigmees, paras paar" on vast juba selja taha jäetud? See, miks sul häbi on, on eeskätt sinu kõrvade vahel kinni - kas nii kehv mees, et on häbi, kui selline meeldib? Sina olid see julge, kes oma huvi üles näitas ja selles pole mitte midagi häbenemisväärset ja kui häbened, siis järelikult pead ise ennast kuidagi sellise huvi ülesnäitamise eest alaväärseks, selle üle on ainult uhke olla - loodetavasti sa ei pakkund ennast hõbekandikul ja alasti? Mis on selles häbenemisväärset, kui sa ütled, et teine sulle meeldib ja kas sellest võiks midagi tulla? See teine mees, kes sulle vahetevahel vastu tuleb, on su ammu unustanud, aga sinulk on siiamaani millegipärast piinlik, kasva suureks!
 
hei kivike 29. september 2017, kl 12.46
see teemaautor on ju alias P/keskealine naine jne ehk siis teda ei ole võimalik aidata - kui selline inimene üldse eksisteerib. kuna ta tekstid/postitused muutuvad nii absurdseteks siis tõenäoliselt ongi tegemist palgalise töötajaga kes foorumeid üleval hoiab.
st soovitus, ei ole mõtet talle midagi selgeks teha ega üldse vaevuda end temaga siduma vestluse näol, sest vastus on ikka sama "aga miks ta nii tegi" jmt

ma veidi aega tagasi mõtlesingi, et P-st/keskealisest naisest on kuidagi vaikus majas... ja näed nüüd ilmus välja 2 teemaga: viini lennujaam ja segaduses naine :-)
 
Keskealine naine 29. september 2017, kl 13.16
Ma saan kevadel juba 50, juba ammu ei mõtlegi kooselu ega meeste peale.
Need ajad on möödas.
Autoriks on ikka noor naine, vähemalt kirjapildi põhjal tundub nii.
 
Segaduses naene 29. september 2017, kl 18.16
Kohe kindlasti ei ole ma keegi proua P ega ka mitte Alu :) Inimesed on inimesed, eks ikka leidub kattuvaid jooni. Ise ma küll nendega erilist hingesugulust ei taju, aga see selleks :)
Teema on minu jaoks värske ja otse küsida ma kindlasti ei taha. Imelik lihtsalt, et kui kahel inimesel on suhe, mis eeldab ka tundeid, et see siis kusagilt välja ei paista.
 
humorist 29. september 2017, kl 20.29
Krdi järjekindel proua P. Või tema ei olegi see ja teine. Mõni elab oma rolli ikka väga sisse, ma vaatan!
 
Segaduses naene 29. september 2017, kl 20.53
Mina olen ametlikult üldse preili :) Lihtsalt üks naine, kes on vist natuke armunud ja tahab võimalikke jamasid vältida.
Minu mäletamist mööda olid kodanik P-l pidevad probleemid tervise või muu sellisega? Mina küll mingi hüpohondria all ei kannata, täitsa terve ka. Võiks ikka osata inimestel vahet teha, pagana psühholoogid ja humoristid :)
 
soovitus 29. september 2017, kl 23.05
Minge sinna Epp Kärsini ja Võrno koolitusele, saate oma probleemidele ehk lahenduse.
 
Keskealine naine 30. september 2017, kl 01.16
Mul tervisega probleeme ei ole, vähemalt siiani mitte, ptüi, ptüi, ptüi.
Kolm korda sülitasin üle vasaku õla.

Mu meelest on see tavaline noore inimese teema. Ise niimoodi nooremana asjadele lähenenud ei ole, ma olin üldse teistmoodi.
 
phh 30. september 2017, kl 10.24
Segaduses naene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina olen ametlikult üldse preili :) Lihtsalt üks
> naine, kes on vist natuke armunud ja tahab võimali
> kke jamasid vältida.
> Minu mäletamist mööda oli
> d kodanik P-l pidevad probleemid tervise või muu s
> ellisega? Mina küll mingi hüpohondria all ei kanna
> ta, täitsa terve ka. Võiks ikka osata inimestel va
> het teha, pagana psühholoogid ja humoristid :)

Kenasti keerutab ja räägib end sisse ning vajub järjest sygavamale valede mülkasse teemaalgataja. Kuidas noor naine saaks teada pee hypohondriast kas hääled peas räägivad? Need samad hääled mis sunnivad treima korduvalt perversseid enesehaletsevaid teemasid ja nartsissile kohaselt saab oma laksu jura soigudes ning jaurates. Mis on tegelikud ajendid kui need on looritatud ullikesi eksiteele viivate vapra kirjaneitsi monoloogidega? Vampiir, energiavampiir tegutsemas haletseval madalsagedusel.
 
Keskealine naine 30. september 2017, kl 11.27
Hüpohondria on see, kui inimene kujutab endale ette haigusi. Vaatasin lausa googlist järgi huvi pärast, et mida see siis täpselt tähendab. Mina ei kujuta ette mingeid haigusi.

Süütunded olid kunagi, tundsin ennast kogu naissoo ees süüdi, see lapsest saadik sisse kasvatatud.
 
Keskealine naine veel 30. september 2017, kl 11.33
phh

Ajendiks on see, et kui keegi käitub halvasti ja mina midagi vastu öeldud ei saa
( olen juba selline saamatu ), siis see jääb piinama.

Samuti püüan kellegi kummalisele ja arusaamatule käitumisele selgitust saada.

Saan aru, et osad inimesed ründavad neid, kes ennast kaitsma võimelised ei ole, aga ikkagi, kas neil endil imelik ei ole imelikult käituda.

Siin julgen arutada, aga reaallses olukorras on suu lukus, midagi vastu öeldud ei saa.
 
Segaduses naene 30. september 2017, kl 12.10
Pöörduge kuhugi... Minu teemasse küll mingit enesehaletsust sisse põimitud pole. Totaalne optimist olen tegelikult. Muidu on suhted meestega lihtsad ja selged olnud, seekord ei saa sotti, mis seis on ja kuidas kiiresti tõele jälile saaks.
Aga tõtt-öelda ei viitsi rohkem siia teemasse tõestama tulla: ei ole keskealine naine-mees, ei ole O ega P ega R, kaamel ei ole ka. Pole ka Edgar Savisaar, Jüri Ratas ega Kersti Kaljulaid. Jõudu! :)
 
Segaduses naene to keskealine naine 30. september 2017, kl 12.26
Vabandust ka, ei tahtnud kedagi solvata, aga kord varem jäi see P-teema silma ja meelde just mingi vaidluse tõttu kas vaimse või füüsilise haiguse teemal vaidlemisega, see kõik kuigi ilus ei olnud ja kuhugi ei viinud ka. Võib-olla püüdsin ise ka optimismi süstida, ei mäleta. Olen ära õppinud, et positiivset mõtlemist ei saa teistele peale suruda, see lihtsalt ei õnnestu.
Aga pmst on meil demokraatia ja mina ei poolda sellist inimeste peedistamist, kahtlustamist ja paranoiade juurutamist. See siin on foorum ja kõigil on sõnavabadus kah :)
 
skiso 30. september 2017, kl 13.07
on tekkinud võimalus, et Meie saame Teiele äkki abiks ära olla praega.
eeskätt suunavate küsi musidega (kaugabisoftravi), mis peaksid Teiesid suunama oma enda pias õigetele asukohtadele isemõtlemise teel, arendades enesestmõistetamist ja autonoomset iseenda küsi muside vastamisi.

see on alati kõikse tõhusam ravi, sest erroreid akatakse mõjutama kohe alguses nende sündimise hetkedel nende tekkekohas kohapial otse sealsamas pias.

sou letsgõu

- FB-s on nad mõnel vanemal pildil koos, uuemad postitused on eraldi, suhtestaatus märkimata,

* olete Te proovinud juutuubi? aga hinsta grammi? sellest võib vahel abi olla.

- vahel olen neid rääkimas näinud, kuid kunagi mingit käest või ümbert kinnihoidmist ega muud sellist pole.

* see on kahtlane jahh. kas nad ei hoia kohe mittekuskilt kinni? seisavad ilma kinnioidmata ja räägivad? kas ka pikalt?

- Naist olen näinud väga väikese lapsega, aga võib-olla see ongi tänapäeva peremudel?

* tänapäeva peremudel on vihakõnedevaba salliv ökokärgpere. ses suhtes on lootust, sest Teie võite ka sellega (selle ökokärgperega) tahtmise korral ju liituda. piaasi, et oleksite öko (ja tshakrad oleks valla). tshakraid saab avada meie juures soodus innaga!
Pee Ees! kärje suurus pole limiteeritud praega igatahes veel.

- Teema tegin põhjusel, et tahan selgust ja mitte iga päev seda tüüpi endale laialt naeratamas nähes midagi enamat ette kujutada, kui on.

* selgus on alati kõige selgem. kas nemad siis ka, kui seal vheissbuukis on javõi vahel rääkimas on nähtud, laialt naeratavad? kas Teie kujutate ka vahel ette, et nad vahel rääkimas vahel laialt naeratavad? kui jah, siis kas Teie kujutate seda ette selgelt?

- Kohe kindlasti ei ole ma keegi proua P ega ka mitte Alu

* uudisimust küsin (ei ole antud patoloogia osa praega ehk ohvtoopik): kas härra Alu käib ikka veel vahel siin?
EnnBee! see ei old raviline küsimine, mis peaks Teie pias errorite tekkekohas selle ära fixima, vaid oligi täitsa tavaline küsimine, millele võib vastata siin imearmsas telhvis avalikult.

- Mul tervisega probleeme ei ole, vähemalt siiani mitte, ptüi, ptüi, ptüi.
Kolm korda sülitasin üle vasaku õla.

* ai ai see ei ole ilus. Teie õlapial istub muideks Teie kaitse ingel. miks Teie sülitate temale näkku?

- Hüpohondria on see, kui inimene kujutab endale ette haigusi.

* jah. raskemeelsus elik luulosairaus asub tavaliselt hypochondriumi all. luulude ära ravimiseks ja hypochondriumi aluse tervendamiseks on just meie kliinikum see kõikseparem koht!
[see oli nüd reklaam]


oli hiameel jälle abiks olla.
Teie pia arst
Skisokliinikumid GmbH
Oburje, Aa.Emm.Kalojaani straße 2

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
Segaduses naene 30. september 2017, kl 13.19
Huumor on alati abiks :) Ühtlasi tänan osavõtlikkuse eest.
Ikkagi - kas kaks ilma kirjavigadeta kirjutavat naisoost isendit on delfis tõesti selline haruldus, et neid ei suudeta oma peas lahus hoida? Ka sinu uhkes üllitises on selle vastu eksitud, skiso.
Aga jätan teid nüüd siia omavahel lustima... Pole jupp aega delfisse sisse vaadanud ja tundub, et see mõte oligi kõige mõistlikum :)
 
skiso 30. september 2017, kl 14.10
just.

sama siin.


hiad Botswana iseseisvuspäeva ja rahvusvahelist tõlkijate päeva jätku

_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
 
to segaduses naine 30. september 2017, kl 16.24
Olgu sul hea meel, et sind lehm leseks ei peeta:D
 
robi 01. oktoober 2017, kl 00.49
_Ei teagi, mis edasi, kas ettevaatlikult sama sõbralikult edasi suhelda või tõmmata neutraalsemaks_

tõmba neutraalsemaks. kui tohman huvi tunneb, hakkab sügelema. kui ei hakka, siis on kas äpu või ei tunne huvi. kui äpu sobib, siis ei oska nõu anda.
 
kivike 02. oktoober 2017, kl 08.59
Kui asi on ainult naeratustega päädind, siis kuhu neutraalsemaks enam tõmmata? Mees võib-olla on lihsalt viisakas ja sina kujutad ei tea mida ette, tõmbad seal neutraalsemaks midagi ja ettevaatlikult. :) Naeruväärne täiskasvand inimese kohta ja väga naljakas.
 
Enam mitte segaduses naene to kivike ja üldse 07. oktoober 2017, kl 11.09
Kivike, mul on natuke nagu hea meel ka, et meie maailmad erinevad.
Aga jah, selgus majas ja naeratus kõrvuni.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!