Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
elektriarve
 
börsihind vs kindel pakett 11. oktoober 2018, kl 20.49
hiljuti muutsin elektrilepingu enda nimele ja pean nüüd uuesti paketi valima.
tahaks teada millist hinda maksavad nö kindla paketiga tarbijad. kui palju kilovatte kuus tarbisite ja kui suur oli kogu elektriarve (sh. võrguteenused jm) eelmisel kuul?
 
Terx 11. oktoober 2018, kl 21.28
Börs tuleb reeglina odavam. Kindel pakett arvestatakse jõhkra varuga, maksad nagu lõpnud hobust. EE-l on mingi uus võrdne pakett kah. Uuri energia.ee lehelt lähemalt.
 
Klaara 12. oktoober 2018, kl 15.46
See võrdne uus pakett ei kõlba kuhugi! Olin eelmine kuu mitu nädalat eemal ja arve ikka sama ja mingit ettemaksu ei jää! Seega maksin lihtsalt niisama pea 20 eur neile. Vahetan tagasi börsi omaks!
 
Klaarale 12. oktoober 2018, kl 23.06
Mis ettemaksu?? Su aasta prognoosarvete summa jagatakse lihtsalt 12-ks võrdseks osaks. Kui tegelik tarbimine prognoositust märkimisväärselt erineb, siis arvet korrigeeritakse jooksvalt kas üles või alla. Loe ikka enne, millele sa alla kirjutad.:)
 
Klaara 16. oktoober 2018, kl 21.27
Aga ei korrigeeritud ju! Enne seda juba oli arve suurem pea 8 eur ja nüüd veel 20 eur. Millal nad seda korrigeerivad? oleksin rahul kui see kuidagi kajastuks arvel, kasvõi ettemaksu summana..aga ei midagi.
 
Klaarale 16. oktoober 2018, kl 22.20
Selles asja mõte ongi, et arve suurus oleks koguaeg sama. Suvel soojal ja valgel ajal läheb elektrit ju tunduvalt vähem, kui talvel külma ja pimedaga, kuid sina maksad kogu aeg ühepalju. Sellest ka see 20€-ne vahe. Talvel peaks see 20€ jälle sinu kasuks tulema, kuigi arve suurus on ikka sama, mis suvelgi.
PS. Ei reklaami seda võrdset, ise kasutan börsipaketti.
 
Sobiks ka 23. oktoober 2018, kl 19.37
pool kindel pakett hinnast ja pool börsipakett hinnast.
 
kraade 31. oktoober 2018, kl 07.26
Mitme tarbija kogemuste võrdlusest paistab selgelt, et kõige soodsam on lõpuks ikkagi börsihinnaga pakett. Nii need püsihinnaga kui ka võrdsed paketid rõhuvad inimeste juhmusele, meelitades sellega, et aasta ringi on iga kuu sama summa ja pole vaja muretseda. Just selle eest maksadki lõppeks ca 50% rohkem (kahe püsihinnaga kliendi äsjane kogemus).
Lisaks soovitan vaadata üle ka võrguleping - omal ajal, kui need lahku löödi, oli eratarbijal võimalik valida ainult 1 või 2 pakett (vastavalt tarbimismahule). Praegu aga on soodsaim pakett 4.
Kui täna veel vastavatel kodulehtedel oma paketid ära muuta, saab juba uuest kuust uued hinnad.
 
Rohkem puhvaikasi 21. detsember 2021, kl 00.32
Tuleb maadevahetusprotsess vol 2 Zimbabega käima lükata. Kuigi ma kahtlen kas see äri ära tasub. Neegrid elavad vaid siis eriti veel meie kliimas kui valge inimene neid ülal peab aga ainult üksipäini hakkama saada siis võime laulda et laip on laip. Sellisel juhul peaksime hoopis Venemaaga kaupa tegema kuna Putini elekter meile ei kõlba las siis saadavad puhvaikasi lubjavilte ja läkiläkisi. Kellelegi on kasukik et Eestis ei oleks enargiasoltumatust. Vooraste kaablite otsas rippumine ei ole jötkusuutlik. Kui tejib toeline energiakriis siis lülitatakse Eestisse tulevad kaablid koigepealt välja. Tuulikutega laulame külmadel ja tuulevaiksetel talveäevadel pimedas ja külmetades laulu Tuulevaiksel ööl. Siis pulk maassee ja issameie peale ja Tesla annab voolu! Palju kindlam oleks, kui võtta palgale hulgim kirikuõpetajaid, kes kõigevägevamalt tuult hakkaks igal hommikul paluma. Nagu keskajal tuulikumöldrid tegid. Küünlarasva on lademetes kallid peerutule valgel istujad kolige pirrutule valgusesse
 
Ikka börsipakett! 21. detsember 2021, kl 01.49
Momendil on börsihibd kallis kuid on lootust, et see ikka kunagi tagasi langeb madalamale.
Püsipakett on on momendil neil odavam, kes sõlmisid selle odava hinna ajal. Üks elektrimüügi asjamees ju selgitas, et uue paketi sõlmimisel tehakse ümber arvutus ja kui seni makstud summa on väiksem kui tegelik kulu siis tuleb hakata juurde maksma. Seega prognoositakse uus kõrgem hind, vastavalt tegelikule hinnale ja lisatakse juurde see osa, mida oled vähem tasunud.
Nii et maksad takkajärge oma kulud kinni, kui oled vähem maksnud, ega sinu kulusid elektrifirna oma kasumist kinni ei maksa.
Nii, et kasuta neid kalkulaatoreid, pane sinna oma aasta kulu ja arvuta, milline müüja ning milline pakett on sootsam.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!