Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Halb kogemus meestega üldse.
 
Lala 19. oktoober 2018, kl 01.47
Olen juba mitu aastat kohtingutel käinud ja mõnes (2) suhtes ka 10 aasta jooksul jõudnud olla aga Eesti mehed on lihtsalt imelikud. Küll on kõrgharitud Magistrikraadedega tegelasi, kes pealnäha igati intelligentsed ja viisakas ja ka kenad välimuse poolest on, aga neil pole õrna aimugi kuidas naisega suhelda. Üks näide käisin paaril kohtingul, mõned niisama jalutuskäigud ja juturääkimised ja siis viimasel kohtingule mees pakkus minna burksi sööma ja ise ei pakkunud, et tema ostab. Maksis ainult enda eest, ma juba lootsin, et sellest tuleks mingi suhe aga noh sattusin hoopis koonri otsa, kes naistel ise oma võileivad kinni laseb taguda. Hiljem nägin teda uue pruudiga linna peal, tea kas äkki oli oma kombeid parandanud või on naised eestist leplikud, kuna mehi ju vist vähem siin eestis. Järgmiseks leidsin kena ja haritud noormehega alguses sujus nagu kõik ilusti, kuni ta hakkas veidraid nalju mu välimuse kohta tegema... ma kahjuks ei saanud aru, kas see on tögamine või mõtles ta seda tõsiselt ning lõpetasin selle suhtlemise ära. Või on Eesti meestel üldse kombeks nalja teha naise välimuse üle? Ma sellest aru ei saanud kahjuks, kuna ei arva, et olen kõige ilusam ja ju siis ma mehele ei meeldinud enam. Igastahes veider. Leidsin siis järgmise jälle kellega suhelda, tuli välja, et ta on jõukam kui mina. Alguses suhtlesime normaalselt ja siis hakkas tema aina firmadest, investeerimisest ja rahast rääkima, mul investeerida pole võimalik veel, sest kogun oma kodu jaoks sissemaksuks raha ja rääkisin ka talle sellest. Aga jah veider ju siis olin lõpuks tema jaoks ka liiga vaene, kuigi alguses saime kenasti läbi. Hakkas piinlik ja lõpetasin ka tolle tüübiga suhtluse. Olen 20-dates ja suhteliselt ära ehmunud nüüd. Tea, kas Eestis üldse normaalseid mehi leidub, või on minus asi, et ma ei suutnud nende kolme kiiksuga leppida ja kasvõi ühega proovida suhet edasi aretada... Või ongi kooselu selline teineteisele vigade kallal nokkimine ja ÄRA panemine?
 
vara veel! 19. oktoober 2018, kl 11.38
Kasva suureks ja siis proovi uuesti.
 
Lala 19. oktoober 2018, kl 12.03
Et siis ootan kuni saan 30 või 40 hoopis? :D
 
Mimi 19. oktoober 2018, kl 16.26
Kuhu Sul kiiret? Sa nii noor veel.... Vaata ringi, àra otsi paaniliselt....kùll ta tuleb ise kui òige aeg. Kuigi Eestist normaalset meest raske leida,aga tean, et neid on, nooremate seas kindlasti; ònne peab olema;
 
Lulu 20. oktoober 2018, kl 23.07
Einoh, kui 3 meest juba lausa proovitud, siis on tõesti käes aeg üldistada ja nutu saatel alla vanduda.. :) Tegele enda arendamisega, ole üksi ja naudi seda. Küll see õige mees kunagi tuleb ja sulle burksi ostab.. kiiret pole kuhugi :)
 
artist 22. oktoober 2018, kl 17.02
Nii vaeseid naisi, kes isegi burksi ei jõua osta, ei taha ükski normaalne mees.
 
Hehee 22. oktoober 2018, kl 18.35
Ma olen väga värske tutvumismaastikul, aga mul hoopis teine probleem :D Ise ma enda eest maksma ei pea (kuigi see on üpris ebamugav tunne, tunnistan), küll aga on kõik mehed nii tagasihoidlikud, et ... või siis armuvad nii ära, et mõtlevad end täiesti ummikusse. Ma tahan ka küsida, kus teistsugused on?
 
yoko 22. oktoober 2018, kl 18.59
Kui mees ei raatsi sašlõkki ega jäätist välja teha, siis ma söön oma kodus kõhu täis. Peale sööki võin temaga parki jalutama minna.
Ehk raatsib kinopileti osta?
 
suva 22. oktoober 2018, kl 21.47
äkki sa oled ülitundlik?
sa ei täpsustanud mis nalju see teine tüüp su välimuse kohta tegi, kuid kahekümnendates pole keegi normaalne inimene veel nii rikas, et hakata tegema mingeid megainsvesteeringuid, seega see finantsalane kompleks on küll ülereageering. äkki see tüüp tahtis lihtsalt ennast läbi lillede kiita ja sa ei saanud sellele pihta.
võta ennast ja elu lihtsamalt. ära mõtle üle.
Karl Kindermacher 23. oktoober 2018, kl 07.57
Kahekümnendates on sõna-sõnalt võttes see, kes käib teist kümmet. Ehk siis vanuses 11-20. Magistrikraad pole nimi, mida kirjutada suure algustähega jne. jne.

Vaata alustuseks mõni vähem haritud mees - ehk leiad endaväärilise.
 
kivike 23. oktoober 2018, kl 10.23
Jääb nagu segaseks, mis elukas see "normaalne mees" teemaautori meelest on? Kui ollakse kahekümnendates ja viimase 10 aasta jooksul 2 korda suhtes oldud, siis millas alustati siis? :) Noorest loll lihtsalt ja meestega on kõik korras. See, et mees ei maksa on meie feministide pingutuste tulemus ju. Kirjeldusest ei loe ka välja, et autor ise vinge suhtlemisguru on, kuna talle müsteeriumiks jäänud mehepoegade käitumine arusaamatuks jäigi, sest ta pidas ilmselt paljuks põhjuseid välja uurida. Kui nakuiniigi tead, et rohkem kohtuda ei taha, siis võib ju paar lolli küsimust esitada ometi oma silmaringi laiendamiseks. :)
 
küülik 05. november 2018, kl 17.21
Ma ei saa aru, mis probleem selle maksmisega on? Mul hakkab näiteks imelik, kui käime palju väljas ja mees kõige eest peab maksma.

Kui kooseluks läheb, tuleb ju kulutusi ka jagama hakata, üks maksab kommunaalid ja teine ostab kütuse. (või kuidas iganes see pereti jaguneb). Soovitan seda juba harjutama hakata, muidu on pettumus-nördimus-masendus suur, kui mõni arve nina alla pistetakse.

Usu, et ise burksi ostmine ei ole eriti suur tragöödia suhtes ja piisavaks põhjuseks suhte lõpetamiseks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!