Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks pole phühhiaatrite hulgas nooremaid tohtreid!?
 
Ei mõista 13. november 2018, kl 20.10
Kas ainult sellised nõukaaegsed seniilsed vanamutid ongi Eestis sellisteks tohtriteks vaid!? Sest nooremas eas pole ühtki näinud. Samuti pole ka phühholoogide hulgas nooremaid isikud, kui tahaks kellegi juurde minna.
Tahaks, et kui oleks vajadus, siis võiks ka usaldusväärne klapp tekkida, niiet iseenesest saab kõigest rääkida, mitte et sõnu kistaks nagu tangidega välja. Kiid paraku selliste vanamuttidega, nagu on Eestis phühhiaatreid mängijad, ei tekigi klappi! Sest sellised on nii külma suhtumisega, oma mõttetute ristküsitlustega tekitavad vaid ebakindlust!
Kuhu kõik nooremad on kadunud! Miks sellised on jäänud, kel endil oleks aeg hooldekodus juba järelevalve all viibida!? Tõesti, ei taha sellistega kohtuda, kui tekiks vajadus tervisehäirest pihtida!
 
.... 13. november 2018, kl 23.30
Vanus ei ole klapi tekkimisel määrav. Asi pigem sinu suhtumises..
 
mhhh 14. november 2018, kl 14.08
valitsuses kõik ülinoored ja ilma igasuguse hariduse, mõistuse ja kogemusteta. Oled rahul selle arutu tõmblemisega, mis praegu toimub või? Tahad et arstid oleksid samasugused hariduse ja kogemusteta noorukid või?
 
Otsi paremini 14. november 2018, kl 14.41
Küllap on nii nooremaid kui ka vanemaid.
Vanem psühhiaater mõistab nii vana kui noort, sest on ka ise noor olnud.
Noorel psühhiaatril on vanemat inimest raskem mõista, sest ta pole veel ise sellesse ikka jõudnud.
 
hmm 15. november 2018, kl 15.13
No näiteks doktor Helena Lass on noor ja kaunis naine. Tõsi küll, tal erapraksis, mitte ei tööta kuskil polikliinikus. Nii et enamik meist ei suuda teda endale lubada kahjuks.
 
keskki 16. november 2018, kl 19.08
On ikka nooremaid. Nt. Haavistu.
 
Väga kummaline 19. mai 2021, kl 20.04
Vaatan youtube videoid ja olen vaadanud ka sellised, mis kujutavad tervisekontrolli. Seal on küll arstid nii noored. Mõnel videol isegi jääb mulje, et 2 sõbrannat vaid mängivad omavahel. Et 1 on tohtri rollis ja teine patsient. Et siis esimene kuulab stetoskoobiga teist igalt poolt jne. Kusjuures need tohtrid kannavad vaid toppi ja lühikesi pükse ja näevad välja nagu põhikooli tüdrukud. Igatahes arstide moodi nad välja ei näe. Ja pealegi on paljud sellised videod tehtud kodudes, magamistubades, mitte haiglas või perearsti kabinetis.
Miks siis Eestis pole selliseid noori arste!? Minagi eelistaksin lasta tervisekontrolli teha mõnrl sellisel ja meeldivamas miljöös, mitte sünges perearsti kabinetis.
 
Seewldist 28. juuni 2021, kl 20.55
vanad on kurjategijad ei lase uusi ligidale
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!