Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mõnitus kliendile Rimi sooduspäeval!
 
lõheke 27. veebruar 2019, kl 22.43
Kliendina tundsin mõnitamist ja ülbet suhtumist Rimi lõhe soodus päeval. Nimelt olin ükspäev ostnud soodustusega lõhefileed kg /9.99€ teenindaja tuli mulle vastu ja müüs väikse tüki, ostsin väikse tüki, et proovida ega tegemist pole mürgi kalaga. Lõhefilee oli hea ja läksin järgmine päev Rimidesse soodustusega lõhefileed jahtima, et osta üle kilo kala. Rimisse jõudes, kust eelmine päev olin soodustusega ostnud lõhefileed olid asjaolud muutunud üle öö.
Üle öö oli läinud lõhefilee kilo hind kallimaks 10.99€/kg ning tegemist ei olnud enam fileega vaid terve lõhe kalaga,kus oli ilusti pea,saba,selgroog kõik küljes,fileest polnud haisugi. Olin siis valmis ostma kallima hinnaga lõhe kala,mis ei vastanud enam kampaanias reklaamitule. Küsisin teenindaja käest tervest lõhekalast pool lõhekala, ilusti öeldi ei nii me ei müü kui soovite osta siis müüme ainult terve kala. Mulle kui kliendile oleks see terve kala maksma läinud 29€ ja paraku on minu meelest terve Norra lõhe kala kohta sooduskampaania ajal kilo hind 10.99€ ulme müstika. Keeldusin viisakalt ja kergelt vihastusin, et poolt kala enam ka ei müüda, vähe sellest et tegutsetakse seaduse vastaselt tarbijat pettes, kui pood reklaamib välja et müüb lõhe fileed 9.99€ kilo, siis selle hinnaga ja seda kaupa tuleb neil pakkuda. Sai sõidetud Kesklinna Sadama Rimisse seal jääall letis olid terved lõhed koos peade ja sabadega kõik hunnikus kuhjas ja sealne rahvas polnud nii rumal, et ostaks terve kala 10.99€ kilo. Olin pettunud, et seal Rimis ka inimeste lollitamine käib. Küsisin teendaja käest kas nad müüks mulle pool lõhest, ja lõikaks kala pikkupidi pooleks, vastus oli ei ja nad müüvad ainult terve kalana. Tegin teenindajale märkuse ja ütlesin see on inimeste petmine,teil poe kassade ees jookseb reklaam lõhefilee 9.99€kg ja kuidas nüüd tervekala mitte filee ja hind kallim? Lõpuks sain sel päeval lõhefilee kätte telliskivi Rimist ja õige kilo hinnaga seal saadi küll fileed müüa. Täna müüdi seal tervet lõhe kala pea ja kõigega 6.99 €/kg ja külmaletis oli pool lõhet ei tahtnud palju korraga osta see oli suht suur ja rasvane tükk, palusin teenindajal selle pooleks lõigata aga nii nad ei müü. Ja tundsin täielikult, et poed mõnitavad inimesi ja vähe sellest paljud kaubad on suisa nii mürgised , et võib heaga ööläbi ropsida ja krampides tõmmelda. Mille eest me maksumaksjad tarbijakaitsele ja toidukontrollidele raha maksame? Kui see on põhiliselt olemattu!
Maaks 28. veebruar 2019, kl 17.03
Rimi ei taha sind enda kliendiks, mine Grossi poodi :-)
https://kasulik.delfi.ee/news/ostukorv...
 
Nautica 01. märts 2019, kl 14.39
Tahtsin Nautica Rimisse minna, aga seal röökisid reklaamid nii jubedalt ja rämedalt (muidugi ka vene keeles!), et tulin sealt tagurpidi välja. Kas kuskil veel rahulikult poest käia ka saab, ilma et keegi sulle "Raz-dvaa-triii" kõrva karjuks?
 
Hehh... 02. märts 2019, kl 18.39
Ükski seadus ei kohusta müüma kampaanias reklaamitavat kaupa kampaania lõpuni. Enamasti on kaup müügil kuni seda jätkub. Tundub, et antud juhul Rimi lihtsalt pani filee lõppedes müüki terved kalad, et ehk mõni soovib asenduseks. Ja on üsna loomulik, et keegi ei hakka sinu jaoks poolitama tervet kala, kui see ette nähtud ei ole. Mida müüja hiljem selle poole kalaga teeb? See tuleb päris kiiresti edasi müüa - aga kui keegi ei soovi poolt? Telliskivi rimis olid veel olemas reklaamitud fileed, loomulikult olid need reklaamitud hinnaga. Uskumatu, kas tõesti on raske aru saada erinevusest? Lihtsam on vinguda kui mõelda?
 
lõheke 02. märts 2019, kl 21.35
Seadusi ikka tunnen veel ja kui teised poed saavad kala pikkupidi pooleks lõigata, siis peaks see reegel ka Rimis kehtima,mitte nii et ükspäev poolitavad ja teine päev mitte jne. Huvitav on veel see ,et fileed müüdi odavamalt ja tervet lõhet kallima kilo hinnaga, kui rahvas rumaluke ehk lambuke polnud, siis müüdi odavamalt 6.99kg järmisel päeval tervet lõhet. Kui kliendile näkku mõnitatakse, siis võivad edaspidi nad kõik oma kalad sinna sammusesse pista. Kõikides poodides on müüdud ja lõigatud, lihtsalt eestlaste lüpsmine , pangu pood siis silt välja,et kala on müügiks ainult tervelt ja mingit kala pikkupidi poolitamist pole ega muud moodi müügiks. Ps ma jonni ei jätnud ja sain 6.99kg oma pool lõhet kätte, sest lasin mingid päevad mööda ja küsisin uuesti ning müüdi, sest ei soovitud kala mädanema kätte lasta.Uskumattu aga keegi ei soovinud sadama Rimis osta tervet tohutut suurt lõhet 10.99 kg soodus ajal kui lõhefilee oli välja reklaamitud kampaanias 9.99kg, poole kaupa oleks veel ostetud võibolla. Lahtised letid selleks ongi,et anda kaupa nii palju kliendile kui soovitakse. Ootan juba usinasti Lidlit!
Karl Kindermacher 06. märts 2019, kl 21.29
Mitte keegi ei suuda Sind rohkem mõnitada kui Sa ise siin selles postituses oled teinud. Kirjutisest paistab vastu üks igavene vingats, kellel on vägagi puudulik õigekiri, küll aga terve hulk mingeid erinõudmisi.
Kui pood ei müü sulle tükikest, siis ei müü. Ja ongi kõik! Nende pood, nende kala ja nende reeglid. Kui ei meeldi, siis on see ju Sinu probleem.

P.S. Muide, mis see "mürgi kala" on?
 
...... 09. märts 2019, kl 13.30
Mis imet sa Lidlist loodad? Olen käinud kahes Lidli kaupluses - Inglismaal ja Soomes. Kumbaski ei olnud lahtist letti. Kaup, sh lõhe on külmikus ja eelnevalt pakendatud. Lootust, et midagi pooleks tehakse ei ole. Ja täpselt sama moodi on sooduskaup otsas enne kampaania lõppu ja keegi ei asenda seda sarnase toote soodsamaks muutmisega.. kes hiljaks jääb, see ilma jääb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!