Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks bolti ja wolti kullerid nii tigedad on!?
 
Ei mõista 31. mai 2020, kl 14.09
Minu elukaaslane tegeleb kodus toitude valmistamisega ja tal on leping Bolti ja Wolti ettevõttetega. Kullerid tulevad meie ukse taha, et toit üle võtta ja klientidele kätte toimetada.
Mina, kes tavaliselt valmis tellimused kulleritele üle annab, olen saanud eesti ja vene kulleritelt mitmeid kordi sõimata, kui nad on natuke pidanud ootama murdosake kauem. Kui meil on niti-batike kauem aega võtnud, et valmis saada tellimuse täitmisega. Kohe lendavad peale ja süüdistavad selles, et nemad on pidanud ootama!
Neid kullereid, eestlasi ja venelasi on viimalel ajal tekkinud nagu kirjusid koeri! Nad vist elacad ennast lihtdalt välja?! Et on töötuks jäänud ja läinud kulleriks? Enne oli rohkem värvilisi välismaalasi kullerieks. Kuid nemad ei kukkunud väikse viivituse peale sõimama! Kummaline, kas nemad on lahti lastud, et neid enam peaaegu ei näegi?? Igatahes mina ellistaks pigem beid tigedatele ussidest eesti ja vene kulleritele! Ei aita ka selgitus ega vabandamine, kui lähebki murdosake kauem meil aega. Need ussid olmselt elavad enda kibestumist töötuks jäämise tõttu välja!
 
Teema autor 31. mai 2020, kl 14.12
Kirjavead tulid, telefoniga tippides. Palun vabandust, kui sõnades on valesid tähti
 
noo 01. juuni 2020, kl 10.18
tegelikult võiksid kõigepealt peegilisse vaadata, kas mitte viga sinus ei ole. Äkki õpiksid tellitud teenust õigeks ajaks valmis tegema. Mõtle loogiliselt, kui see kuller peab iga tellimuse juures niti-natike ootama, siis lõppkokkuvõttes võib see päris korralik ajakadu olla, ta ei jõua järgmisse kohta ettenähtud ajaks, ja lõppkokkuvõttes kannatab tema teenistus. Võimalik ka, et järgmises kohas, kuhu ta juba hilineb sinu pärast, saab tema sõimata. Neilgi on etteantud aeg, mille jooksul nad peavad kuhugi jõudma. Ilmselgelt peaksite oma tegevuse kriitilise pilguga üle vaatama, kas tegutsete kiiremini või tellite kulleri hiljemaks.

Värvilistel on tõesti ilmselt ükskõik, nemad elavad nagunii suuremas osas maksumaksja tasku peal (toetustest) ja see lisateenistus on lihtsalt pisike taskuraha.
 
Teema autor to noo 02. juuni 2020, kl 13.40
Aga kui palju kordi oleme MEIE pidanud ootama kulleri saabumist, kui meil tellimus juba valmis! Kas see on normaalne!? Nemad ise põrutavad valele aadressile, linna teise otsa ja me oodaku nagu idioodid! Ja siis NENDE hilinrmise tõttu nemad ei saa klientidelt sõimata, kui ise lähevad kohale valesse kohta!?
Muidugi, kui need uued, töötuks jäänud pürgivad kulleriteks, siis pole mingi ime, kui lähevad hoopis valele aadressile! Kuid värvilised on vilunumad ja nemad ei eksi asukohaga!
Ja mis puutub sellesse niti-natike hilinemisse meie poolt, siis seda on maximum 2 minutit! Kuid nemad ise on hilinenud lausa pool tundi, kui on valesse kohta kaugele läinud!
 
hähh 02. juuni 2020, kl 22.38
pada sõimab katelt....
 
ohoo 06. juuni 2020, kl 15.01
Kus tuli murjamite kaitsja välja.

Murjamitel opn tõesti ükskõik, nemad on harjunud venima - venitama, looderdamine ongi nende elustiil.
Tegelikult imestan, et mõni murjam üldse viitsib midagi teha.
Pealegi murjam elab eestlastest maksmaksja kulul nagunii, neid ei huvita miski, võivad venida ja venida, neil ükspuha, hea elu nagunii kindlustatud.

Algataja tundub ise tige ja pahur inimene olevat, kardan sellistega kokku ouutuda, rikuvad tuju ja pärast on tükk aega halb olla.
Algataja ajab lausa hirmu nahka, kuidas saab nii õel inimene olla, ehmatasin lausa.
 
algatajale 06. juuni 2020, kl 15.16
Minus tekitavad suurt kurbust, hirmu ja õudust sinusugused tugedad inimesed, kes nii pahatahtlikud ja õelad on oma inimeste vastu.

Aga murjamite ees poevad ja koogutavad.

Kust selline viha oma inimeste vastu ja pugemine murjamite ees ? Millest see tuleb ?
Arusaamatu. Omasid peab just hoidma, mitte muride taldu lakkuma.

Me oleme väike rahvus, hoiame kokku. Pole vaja murjamite ees koogutada.
 
algatajale 06. juuni 2020, kl 15.17
 
Viimasel ajal 20. september 2020, kl 12.53
Näeb vaat et isegi LAPSI nrnde firmade kulleritena. Sest nii palju on näha alaealise välimusega "mehi" ja "naisi" kulleritena. Paljud ilmselt on ukrainlased. Kuidas lastakse sellistel,kes laste moodi välja näevad, töötadasel alal!? Nad peaks alles koolis käima!
 
Palle 20. september 2020, kl 22.21
"algatajale" (06. juuni 2020, kl 15.16) on 100% stiilipuhas Pille
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!